Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 06.08.2024

Υδροχόε, έχεις μια υπερβολή στον τρόπο που αναλύεις κάποιες καταστάσεις

Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 06.08.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ μου, από το πρωί κάνεις πολλά ταυτόχρονα και περιμένεις να φανούν άμεσα τα αποτελέσματα. Η ανατροφοδότηση που χρειάζεσαι δεν είναι σίγουρο πως θα σου δώσει και τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σήμερα. αντιθέτως, καλύτερο είναι να εστιάσεις στον τρόπο που κινείσαι στη δουλειά αλλά και πώς ρυθμίζεις την καθημερινότητά σου, για να εξοικονομήσεις χρόνο. Το σημαντικό είναι να προσέξεις τον τρόπο που μετακινείσαι να μην βιαστείς. Λίγο προσοχή σε ατυχήματα. Προς το βραδάκι, κλείνεσαι στον εαυτό σου και κρίνεις κάπως πιο αυστηρά τα γεγονότα που παρατηρείς, προσπαθώντας να προετοιμαστείς από καταστάσεις που νιώθεις να κοντοζυγώνουν.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα προσπαθείς να κάνεις κάποιες κινήσεις σε επαγγελματικά σου θέματα, ενώ παράλληλα ψάχνεις τρόπους να αυξήσεις το εισόδημά σου πιο γρήγορα. Από το πρωί, σε πιάνει μια διάθεση να προχωρήσεις, αλλά νιώθεις κάτι να σε κρατάει πίσω και μπαίνεις σε σκέψεις για το αν κάνεις σωστά τα πράγματα. Η ανατροφοδότηση που παίρνεις σε προβληματίζει και μπορεί μέσα στη μέρα να πάρεις απόσταση από τα πράγματα. Καλό είναι να δώσεις βάση στο τι ξοδεύεις, γιατί κάπου θα χάσεις το μπούσουλα. Από το βραδάκι, χρειάζεται να δεις πιο ουσιαστικά κάποια πράγματα και να μην τα αναβάλεις άλλο.

Δίδυμοι
Δίδυμε, σήμερα έχεις μια αρκετά περίεργη διάθεση και έναν εκνευρισμό από το πρωί ακόμα. Γίνεσαι βιαστικός και αρκετά απαιτητικός στο πώς θέλεις να γίνουν τα πράγματα, ενώ οι τόνοι με την οικογένεια ανεβαίνουν αρκετά εύκολα και οι εντάσεις με τα υπόλοιπα μέλη θέλουν προσοχή. Δεν είσαι σε θέση να κρατηθείς και μπορεί εύκολα να χάσεις τον έλεγχο αν αρχίσεις να λες αυτά που σε ενοχλούν. Αυτό που θέλει προσοχή, κυρίως προς το βραδάκι, είναι η τάση σου να πεις κάποια πράγματα έξω από τα δόντια και να προσπαθήσεις να κάνεις κάποια πράγματα στη δουλειά σου, με τον δικό σου τρόπο. Χρειάζεται να προσέξεις τις αντιπαραθέσεις και με ανωτέρους σου στη δουλειά.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, προσπαθείς σήμερα να δώσεις βάση σε όσα ακούς και να κάνεις κάποιες επαφές για να ξεκαθαρίσεις κάποιες παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί. Από το πρωί, προσπαθείς να κινηθείς περισσότερο με τη λογική, μπας και βγει άκρη. Εύκολα θα ανέβουν οι τόνοι όμως, καθώς κάποιες παρασκηνιακές δράσεις έρχονται στην επιφάνεια και οι αποκαλύψεις που γίνονται σε θυμώνουν αρκετά. Δεν έχεις την υπομονή να ασχοληθείς για αρκετή ώρα με ζητήματα που σε εκνευρίζουν. Προς το βραδάκι, θα υπάρξουν κάποιοι που θα ζητήσουν τη γνώμη σου, απλά εσύ γίνεσαι αυστηρός και λες κάποια πράγματα εντελώς ωμά.

Λέων
Σήμερα, Λιοντάρι μου, επεξεργάζεσαι κάποια οικονομικά σου θέματα και προσπαθείς να γλιτώσεις κάποια έξοδα που προκύπτουν, ή τουλάχιστον να τα περιορίσεις αρκετά. Από το πρωί ασχολείσαι με κάποια λογιστικά σου θέματα, που είναι αρκετά σημαντικά και θα χρειαστεί να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή, για να αποφύγεις λάθη. Πέρα από αυτό, η βιασύνη σου να διεκπεραιώσεις κάποια πράγματα στη δουλειά σου και να κάνεις και κάποιες επαφές που χρειάζεσαι, μπορεί να φέρουν ένταση ή να ανεβάσουν σημαντικά τους τόνους, καθώς θέλεις να εξασφαλίσεις χρόνο. Προς το βραδάκι δώσε βάση σε κάποια συναισθηματικά σου που φαίνεται να σε πιέζουν.

Παρθένος
Παρθένε μου, η μέρα σου από το πρωί είναι καλή. Επεξεργάζεσαι τις πληροφορίες που λαμβάνεις από το περιβάλλον σου και προσπαθείς να τις αξιοποιήσεις όσο καλύτερα μπορείς. Ίσως έχεις μια τάση να τα δεις όλα πιο εσωτερικά και να τα προσεγγίσεις από μια άλλη οπτική. Παράλληλα, η ένταση που δημιουργείται στο επαγγελματικό σου κομμάτι φέρνει ταραχές και σε κάνει πιο ανταγωνιστικό σήμερα, ειδικά σε επικοινωνιακό επίπεδο, ενώ προς το βραδάκι σε πιάνει μια τάση να αναθεωρήσεις τη στάση σου απέναντι σε κάποια άτομα που συνεργάζεσαι και να γίνεις πιο σοβαρός, αλλά και απόμακρος, προσπαθώντας να κρατήσεις μια πιο επαγγελματική συμπεριφορά.

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα ό,τι μαθαίνεις το κρατάς για τον εαυτό σου. Όλες οι πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά σε οδηγούν στο να οργανωθείς και να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις την κατάλληλη στιγμή. Από το πρωί, συνδέεις σκηνικά στο μυαλό σου, συμπληρώνοντας το παζλ. Βέβαια, εύκολα θα ξεφύγεις από την ηρεμία και ο τρόπος που θα συμμετάσχεις σε ζητήσεις είναι έντονος, καθώς νιώθεις πως πρέπει να υπερασπιστείς τη θέση σου και τις απόψεις σου. Προς το βραδάκι, κάποιες αποφάσεις που θα πάρεις για τη δουλειά θα φορτώσουν σημαντικά το πρόγραμμά σου, αλλά και βάλεις όρια σε όσους νιώθεις ότι δε σε σέβονται.

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ, είσαι πιο διερευνητικός στο πώς μπορείς να ανταπεξέλθεις σε θέματα δουλειάς, αλλά και πώς θα φέρεις ισορροπίες στην παρέα. Εντάσεις και παρεξηγήσεις είναι το πρώτο που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου αυτή την περίοδο, καθώς θα πρέπει να κρατήσεις αποστάσεις από οτιδήποτε μη ξεκάθαρο. Το σημαντικό είναι πως σήμερα αδυνατείς να συγκροτήσεις τις κινήσεις σου και αντιθέτως αντιδράς και κινείσαι παρορμητικά και έντονα. Σα να θέλεις να πεις τι σε ενοχλεί με το ζόρι. Προς το βραδάκι, θα κατανοήσεις καλύτερα τις επιπτώσεις της σημερινής σου στάσης και θα οργανώσεις το πώς θα δείξεις ότι κατάλαβες τα λάθη σου.

Τοξότης
Τοξότη μου, σήμερα ασχολείσαι αρκετά με τα επαγγελματικά σου πλάνα. Όχι τόσο για να τα προχωρήσεις, όσο για να τα επαναξιολογήσεις και να δεις τι καλύτερο μπορείς να κάνεις. από το πρωί, επεξεργάζεσαι τα δεδομένα που έχεις, αλλά και τη μέχρι τώρα εξέλιξη που έχεις δει και πιθανότατα βρίσκεσαι σε μια φάση που προσπαθείς να ζυγίσεις κάπως καλύτερα τις καταστάσεις. Η ένταση που έχεις απέναντι σε κάποιους συνεργάτες γίνεται αρκετά φανερή από τον τρόπο που τους απευθύνεσαι και αυτό σήμερα χρειάζεται να το μαζέψεις κάπως. Προς το βραδάκι, γίνεσαι αρκετά απόλυτος σε θέματα που αφορούν το σπίτι, αλλά και τη δουλειά σου, υπερασπιζόμενος τη θέση σου.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, είσαι λίγο πιο επιφυλακτικός στον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τις καταστάσεις γύρω σου. Ενώ προσπαθείς να κρατήσεις κάποιες ισορροπίες, παράλληλα έχεις κατά νου και ότι χρειάζεται να κρατήσεις κάποιες αποστάσεις και να μην επηρεαστεί η λογική σου από το πώς κινούνται κάποια άτομα γύρω σου. Στη δουλειά το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο, αφού οι απαιτήσεις και οι γρήγοροι ρυθμοί σε αναγκάζουν σήμερα να αλλάξεις τις προτεραιότητές σου και τα νεύρα σου χτυπάνε κόκκινο εύκολα. Προς το βραδάκι δε, αρχίζεις και σκέφτεσαι πως πρέπει να είσαι πιο ξεκάθαρος σε αυτά που λες, για να μπορέσεις να κάνεις τη δουλειά σου. Υπάρχει ο κίνδυνος όμως να φανείς απόλυτος, οπότε προσοχή.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε, έχεις μια υπερβολή στον τρόπο που αναλύεις κάποιες καταστάσεις, ενώ η εσωτερίκευσή τους κάνει ακόμα πιο έντονο το συναισθηματικό σου κομμάτι. Ο τρόπος που εκφράζεσαι γίνεται πιο έντονος και δεν σκέφτεσαι το πώς θα αντιδράσουν οι άλλοι στο πώς τους απευθύνεσαι. Σα να ρίχνεις λάδι στη φωτιά, αλλά δε το νιώθεις. παράλληλα, καταλήγεις σε κάποια συμπεράσματα μέσα στη μέρα, τα οποία προς το παρόν δε θέλεις να επιβεβαιώσεις. Απλά βασίζεσαι σε αυτά, γιατί πιθανότατα ταιριάζουν με τα σενάρια που κάνεις στο κεφάλι σου. Προς το βραδάκι κρατάς αποστάσεις γιατί νιώθεις πως δεν γίνονται σεβαστά τα όριά σου από τους άλλους.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα προσπαθείς να κάνεις κάποιες συζητήσεις με συναδέλφους και να λύσεις παρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν το τελευταίο διάστημα. Υπάρχει μια ένταση και αυτό δεν ξέρω αν θα μπορέσεις να το διαχειριστείς. Είναι πολύ σημαντικό να προσέξεις τους τόνους, καθώς μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις στο σπίτι ή να υπάρξουν κάποιες έντονες διαφωνίες με τη σχέση σου. Καλό είναι να ζητήσεις να σου εξηγήσουν οι άλλοι κάτι που δεν καταλαβαίνεις, παρά να κρατάς μούτρα. Προς το βραδάκι, σκληραίνεις τη στάση σου απέναντι στους άλλους και δείχνεις μια απαίτηση να καταλάβουν τι έκαναν και ενοχλήθηκες.