Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 05.08.2024

Ταύρε, σήμερα η ψυχολογία σου είναι κάπως «στα κόκκινα»

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη - Ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα Ζώδια της Δευτέρας 05.08.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, σήμερα κάποιες κινήσεις σου στα επαγγελματικά σε βγάζουν εκτός budget. Ξαφνικά έξοδα και αποφάσεις για αλλαγές που θέλεις να κάνεις, φέρνουν τα πάνω-κάτω στα οικονομικά σου και όπως είναι φυσικό η ένταση που ακολουθεί είναι μεγάλη. Από σήμερα, εστιάζεις αρκετά στο κομμάτι της δουλειάς σου, αλλά και της καθημερινότητάς σου, προκειμένου να δεις πώς μπορείς να βελτιώσεις την ψυχολογία σου και πώς μπορείς να αξιοποιήσεις καλύτερα τις πληροφορίες που λαμβάνεις. Πέρα από αυτό, θα αρχίσεις να βλέπεις κάποια πράγματα πιο εσωτερικά και να δεις τι χρειάζεται να βελτιώσεις. από το απόγευμα, σε πιάνει μια εσωτερική τάση φυγής για λίγο.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα η ψυχολογία σου είναι κάπως «στα κόκκινα». Από το πρωί είσαι αρκετά ευέξαπτος και μπορεί να ψάχνεσαι για καβγαδάκια, προκειμένου να εκτονώσεις αυτή την ένταση που έχεις. Κάποιες οικογενειακές καταστάσεις, επίσης, σε κάνουν να αντιδράς έντονα και απρόσμενα. Πέρα από αυτά, από σήμερα ξεκινά με περίοδος που εσύ ασχολείσαι πιο εστιασμένα με θέματα κάποιων προσωπικών σου πρότζεκτ, αλλά και με το φλερτ. Τόσο το οικονομικό, όσο και το προσωπικό μπαίνουν στο επίκεντρο και θέλω να είσαι προσεκτικός, γιατί πολλά μπλέκονται και δεν είναι τόσο ξεκάθαρο το τοπίο. Κάποια φλερτ σου θολώνουν την κρίση το απόγευμα. Έχε το νου σου.

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, σήμερα η μέρα είναι αρκετά έντονη από το πρωί. Έχεις έναν εκνευρισμό και μια εσωτερική ένταση που δε μπορείς να διαχειριστείς ιδιαίτερα εύκολα. Προτιμάς να πάρεις αποστάσεις και να μην αφήσεις τα πράγματα να σε εκνευρίσουν περισσότερο. Πέρα από αυτό, από σήμερα ξεκινά μια περίοδος που θα εστιάσεις αρκετά στο πιο προσωπικό σου κομμάτι, είτε αυτό αφορά την ψυχολογία σου είτε τον προσωπικό σου χώρο, το σπίτι σου και θα επενδύσεις εκεί περισσότερο. Καλό είναι να προσέξεις λεπτομέρειες σε θέματα μετακόμισης και αλλαγής στα του σπιτιού. Από το απόγευμα και μετά, κάποιες επικοινωνίες στο επαγγελματικό σου περιπλέκονται αρκετά.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε μου, αρχίζεις να σκέφτεσαι με ένα πιο θετικό μοτίβο, δίνοντας παράλληλα βάση σε λεπτομέρειες και επικοινωνιακές διαδικασίες που θα σε ωφελήσουν τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά. Η  μέρα από το πρωί φαίνεται να κάνει κάπως άνω-κάτω  την κατάσταση γύρω σου, καθώς κάποιες καταστάσεις στη δουλειά έρχονται στο προσκήνιο και οι τόνοι ανεβαίνουν σημαντικά. Μια αγανάκτηση θα σε πιάσει με όσα βλέπεις και αν δεν το προσέξεις, θα πεις πολλά. Πολύ σημαντικό να μην φας σκάλωμα με διάφορα που θα σου κεντρίσουν τη σκέψη και να προσέξεις αρκετά το πώς θα εκφράσεις τις αντιρρήσεις σου σε πολλά σήμερα.

Λέων
Λέοντά μου, σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα, καθώς ξεκινά μια περίοδος που θα ασχοληθείς περισσότερο με το οικονομικό σου κομμάτι και θα προσπαθήσεις αφενός να αυξήσεις κάπως τα έσοδά σου, αλλά και να αποκλείσεις τις πιθανότητες για να υπάρξουν απώλειες σε αυτό το κομμάτι. Από το πρωί υπάρχει μια νευρικότητα στο επαγγελματικό σου κομμάτι και θα χρειαστεί να δεις σοβαρά κάποια πράγματα που θα ταράξουν σημαντικά την ηρεμία σου, αλλά και τα πλάνα σου. Μέσα στη μέρα θα υπάρξει η δυνατότητα να επικοινωνήσεις καλύτερα κάποια πράγματα, αρκεί να έχεις μια επαφή με την πραγματικότητα και να μην ασχοληθείς με ουτοπικά πλάνα που έχεις κατά νου.

Παρθένος
Παρθένε μου, αναλύεις κάποιες καταστάσεις σε πιο εσωτερικό επίπεδο και επιλέγεις να κρατήσεις τα συμπεράσματά σου για τον εαυτό σου. Ο τρόπος που κινείσαι στον περίγυρό σου φανερώνει έναν εκνευρισμό και μια ανάγκη για απόσταση αλλά και ανανέωση, που όμως δεν το εξωτερικεύεις με ψυχραιμία. Από σήμερα, εστιάζεις στο να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν και σε γεμίζουν συναισθηματικά, ενώ οι ενδοσκοπήσεις θα σε οδηγήσουν στο να απομακρύνεις ίσως οτιδήποτε δε θεωρείς υγιές για την ψυχολογία σου αλλά και την προσωπικότητά σου. Από το απόγευμα, πρόσεχε τους απέναντι. Υπάρχει μια προσπάθεια να σε εκμεταλλευτούν.

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα κάποια σκηνικά στην παρέα μπορεί να φέρουν στην επιφάνεια δικά σου ζητήματα που σε έχουν ενοχλήσει συναισθηματικά αλλά και ψυχολογικά και θα τα εκφράσεις. Θα προσπαθήσεις να το κάνεις με ηρεμία, ωστόσο η ένταση θα είναι φανερή και θα δείξεις στους άλλους το πόσο καιρό τα κρατούσες όλα αυτά μέσα σου. Επίσης, κάποια επαγγελματικά ζητήματα θα φέρουν και οικονομικά θέματα στην επιφάνεια. Από σήμερα, περνάς σε μια φάση εσωτερικότητας και θα θελήσεις να βελτιώσεις την ψυχολογία σου, αλλά και να δουλέψεις κάποια συναισθήματα που κρατάς καθαρά για τον εαυτό σου. Προσοχή σε κάποια θέματα στη δουλειά σου. Θολώνει η κατάσταση.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα και πάλι κάποια επαγγελματικά ζητήματα έρχονται να κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου και προσπαθείς να κάνεις τη δουλειά σου όσο καλύτερα μπορείς, απαντώντας παράλληλα και σε κάποια παρασκηνιακά σχόλια ότι δεν προσπαθείς αρκετά. Από το πρωί υπάρχει μια ένταση κι ένας εκνευρισμός με κάποιους συναδέλφους, ενώ και στη σχέση σου υπάρχουν καβγαδάκια. Από σήμερα θα δεις να ασχολείσαι αρκετά και με το κοινωνικό σου κομμάτι, αλλά θα σε ενδιαφέρει να προωθήσεις και κάποια δικά σου επαγγελματικά πλάνα, κάνοντας παράλληλα και κάποια ξεκαθαρίσματα. Το απόγευμα ένα φλερτ θα σου πάρει το μυαλό, όχι όμως με την καλή έννοια.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη μου, είναι αρκετά έντονο το κλίμα στη δουλειά και παρά το γεγονός ότι προσπαθείς να κρατήσεις μια θετική στάση, προσπαθώντας να λειτουργήσεις πυροσβεστικά, εύκολα οι αλλαγές που επιβάλλονται στο πρόγραμμά σου σε βγάζουν εκτός εαυτού και σε αποδιοργανώνουν αρκετά. Από σήμερα, θα δεις πως το ενδιαφέρον σου στρέφεται στο να εξελιχθείς οικονομικά αλλά και επαγγελματικά, ενώ κάποιες ανασκοπήσεις θα σου ξεκαθαρίσουν προβληματισμούς σου για το αν έκανες τη σωστή επιλογή ή όχι. Πολύ σημαντικό να προσέξεις τις αποφάσεις σου το απόγευμα, καθώς είσαι συναισθηματικά φορτισμένος και μπορεί να κινηθείς στα τυφλά.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα προσπαθείς να κατανοήσεις κάποιες καταστάσεις σε μεγαλύτερο βάθος. Ίσως εστιάσεις περισσότερο στο πόσο ευθύνεσαι εσύ για κάποιες επαφές σου με άτομα που διακόπηκαν, προσπαθώντας να βελτιώσεις το κλίμα. Ναι, η ένταση που θα σε πιάσει θέλει προσοχή, καθώς μπορεί να επηρεαστεί η απόδοσή σου στη δουλειά. Πέρα από αυτό όμως, από σήμερα εστιάζεις στο πώς μπορείς να βελτιώσεις τις αντιδράσεις σου και πως ανταποκρίνεσαι στις καταστάσεις γύρω σου, κρατώντας είτε ουδέτερη στάση είτε βελτιώνοντας κι εκεί το κλίμα. Το απόγευμα κάποια πράγματα που φτάνουν στα αυτιά σου μπορεί να θολώσουν την κρίση σου.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε μου, κάποια περιστατικά στο σπίτι σου σε φέρνουν «στο κόκκινο» και αντιδράς έντονα και απρόσμενα. Η νευρικότητά σου εύκολα μπορεί να αλλάξει τη διάθεσή σου μέσα στη μέρα. Ο τρόπος που μπορεί να εκφραστείς γίνεται αρκετά στοχευμένος, αλλά και ωμός, όσο κι αν προσπαθείς να κρατήσεις κάποιες ισορροπίες. Από σήμερα ξεκινά μια περίοδος που εστιάζεις σε πιο εσωτερικά ζητήματα και θα προσπαθήσεις να βρεις απαντήσεις σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον τρόπο που διαχειρίζεσαι καταστάσεις συναισθηματικά. Από το απόγευμα, θέλω να προσέξεις τα οικονομικά σου με συνεργάτες σου στη δουλειά.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, από το πρωί επικρατεί μια τρικυμία μέσα στο κεφάλι σου και ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι και αναλύεις τις καταστάσεις σου δημιουργεί έναν εκνευρισμό και έντονη αντιδραστικότητα. Και αυτό φαίνεται κυρίως από τον τρόπο που απαντάς σε όσα ακούς στο κομμάτι της δουλειάς σου. Από σήμερα, εστιάζεις αρκετά στο να αναπτύξεις κάποιες θετικές συνεργασίες, που θα έχουν μια δίκαιη ενέργεια και που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς μέσα από ομαδική δουλειά. σίγουρα θα αρχίσεις να παρατηρείς πράγματα που σε ενοχλούν, όμως φρόντισε να βελτιώσεις τη δική σου πλευρά. Το απόγευμα καλό είναι να είσαι προσεκτικός σε κάποια επαγγελματικά σου θέματα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ