Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 04.08.2024

Παρθένε, φαίνεται πως είσαι σε μια φάση που θέλεις να κλείσεις κάποια κεφάλαια πριν κάνεις το νέο σου ξεκίνημα

Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 04.08.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ, είναι μια μέρα που θα βάλεις κάποιους νέους στόχους και θα εστιάσεις σε επαγγελματικά αλλά και σε πιο προσωπικά σου κομμάτια. Η νέα Σελήνη σού δίνει την ενέργεια να βάλεις μπρος και να οργανώσεις τις κινήσεις σου πολύ πιο εύκολα και να κάνεις επαφές που θα σε βοηθήσουν σημαντικά, αλλά και που θα σου δώσουν σημαντικές ευκαιρίες για να προχωρήσεις τα πλάνα σου. Συζητήσεις, αλλά και φλερτ θα δώσουν άλλο νόημα από σήμερα στο επόμενο διάστημα. Αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι οι παρασκηνιακές δράσεις που σκέφτεσαι να ξεκινήσεις, καθώς κι εσύ ο ίδιος δεν έχεις τη βεβαιότητα πως θα εξελιχθούν θετικά.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα με τη νέα Σελήνη, εστιάζεις περισσότερο στο να αξιοποιήσεις καλύτερα το χώρο σου και να βελτιώσεις τις σχέσεις και τις επαφές σου με την οικογένεια. Υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις πιο εύκολα μια αγοραπωλησία που σε ενδιαφέρει, καθώς θέλεις να βελτιώσεις και το οικονομικό σου κομμάτι. Είναι πολύ σημαντικό να εστιάσεις στο τι σου προσφέρει ασφάλεια και πώς θα μπορέσεις να εκφραστείς με μεγαλύτερη άνεση, χωρίς να απασχολεί το τι πιστεύουν οι άλλοι. Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν σε αυτό το κομμάτι θα σου ανοίξουν ίσως και κάποιους νέους δρόμους. Πολύ σημαντικό να είσαι πιο επιφυλακτικός με κάποιους από την παρέα.

Δίδυμοι
Δίδυμε, σήμερα κάνεις νέες επαφές και γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την πίεση των τελευταίων ημερών. Ενδιαφέρουσες επαφές και φλερτ μπορεί εύκολα να σου ανεβάσουν την ψυχολογία. Από την άλλη, θα έχεις ευκαιρίες για να ξεκινήσεις ένα νέο κεφάλαιο σχετικά με ένα σεμινάριο ή μια επιμόρφωση που σε ενδιαφέρει το τελευταίο διάστημα. Γίνεσαι πιο μαχητικός σε αυτά που θέλεις, ενώ ο τρόπος που διεκδικείς κάτι καλύτερο γίνεται βασικός στόχος για σένα. Πολύ βασικό να μην βασιστείς σε λόγια που ακούς στη δουλειά σου, καθώς υπάρχουν κάποιες παρασκηνιακές δράσεις που μπορεί να σε παρασύρουν και να εκτεθείς.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε μου, είσαι σε φάση που θέλεις να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο και να ασχοληθείς με πράγματα που σου δίνουν ένα αίσθημα ασφαλείας και ηρεμίας. Είναι πολύ σημαντικό να επενδύσεις σε αυτό το κομμάτι, προκειμένου να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό σε όλους τους τομείς. Με αυτή τη νέα Σελήνη, θα σου δοθεί η ευκαιρία να αξιοποιήσεις και κάποιες πληροφορίες που θα φτάσουν στα αυτιά σου ή να λειτουργήσεις παρασκηνιακά, αξιοποιώντας κατά κύριο λόγο οποιαδήποτε μέθοδο θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις την ηρεμία σου. Πολύ σημαντικό να μην δεχτείς την οποιαδήποτε άποψη ακούς ως έγκυρη. Θα υπάρξουν αρκετοί που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τη στήριξή σου.

Λέων
Λιοντάρι μου, σήμερα το νέο φεγγάρι έρχεται να σου δείξει πως χρειάζεται να πάρεις κάποιες αποφάσεις και να αρχίσεις να δουλεύεις πάνω στους στόχους σου ακόμα καλύτερα. Σήμερα ξεκινά μια περίοδος που θα σου εμφανιστούν αρκετές ευκαιρίες, τόσο σε κοινωνικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο, κάτι που θα σου δώσει τη δυνατότητα να επεκτείνεις τα πλάνα σου αλλά και να ξεκινήσεις κάποια νέα κομμάτια που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς πάνω στο αντικείμενό σου. Πολύ σημαντικό να κρατήσεις μικρό καλάθι σε οικονομικά θέματα, καθώς πολλά θα σου υποσχεθούν, κι αυτό από μόνο του πρέπει να σε υποψιάσει αρκετά.

Παρθένος
Παρθένε μου, φαίνεται πως είσαι σε μια φάση που θέλεις να κλείσεις κάποια κεφάλαια πριν κάνεις το νέο σου ξεκίνημα. Σήμερα, με το νέο φεγγάρι παίρνεις αποφάσεις να απομακρυνθείς από καταστάσεις που φαίνεται να λειτουργούν περισσότερο εις βάρος σου. Ίσως είναι μια έντονη διαδικασία για εσένα, αλλά αντιλαμβάνεσαι πως δε μπορείς να εξελιχθείς παραμένοντας στάσιμος σε καταστάσεις που σε επηρεάζουν σημαντικά στο ψυχολογικό σου κομμάτι. Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν είναι αρκετές και θα έχεις μεγαλύτερη ευελιξία στις κινήσεις σου. Αυτό που θέλω να προσέξεις είναι τα άτομα με τα οποία θα συνεργαστείς. Δεν είναι όλοι σωστοί και μπορεί να την πατήσεις εύκολα αυτές τις μέρες.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, είναι μια μέρα που κάτι νέο ξεκινά στο κοινωνικό σου κομμάτι. Νέες επαφές θα σηματοδοτήσουν το επόμενο διάστημα και θα φέρουν ευκαιρίες για να ξεχωρίσεις μέσα από την ομάδα και να δράσεις ακόμα πιο αποτελεσματικά. Ευκαιρίες για επαγγελματικά ταξίδια και η τάση σου να εστιάσεις σε ενδιαφέροντα στοιχεία θα σε παρακινήσουν να αλλάξεις με θετικό τρόπο το πώς κινείσαι και ανταποκρίνεσαι σε όσα πρέπει να κάνεις. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι και πάλι αυτό το παρασκήνιο στη δουλειά σου. Υπάρχουν διάφορα που γίνονται. Και καλό είναι να μην δικαιολογείς τα πάντα.

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ μου, είναι μια μέρα που ασχολείσαι με επαγγελματικά σου πλάνα και πώς θα μπορέσεις να τα επεκτείνεις. Η νέα Σελήνη σήμερα σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με πράγματα που σε ενδιαφέρουν περισσότερο και μπορούν να βγάλουν στην επιφάνεια κάποια κομμάτια σου που ούτε κι εσύ ο ίδιος δεν τολμάς να δεις. Το καλό είναι πως σου δίνεται η ευκαιρία να οργανωθείς καλά και να δράσεις με τρόπο που θα εξασφαλίσεις κάπως το αποτέλεσμα. Άλλωστε, έτσι θα βελτιωθεί και η ψυχολογία σου. Αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι κάποιες προτάσεις που δέχεσαι. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και μην τσιμπάς σε οτιδήποτε πολύ καλό ακούσεις.

Τοξότης
Τοξότη μου, σήμερα ξεκινά μια περίοδος που θέλεις να βελτιώσεις τις σχέσεις σου και τον τρόπο που αλληλεπιδράς με τους άλλους γύρω σου. Μια πιο φιλοσοφημένη αντίληψη γίνεται το μέσο για να κατανοήσεις καλύτερα τα πράγματα, ενώ προσπαθείς να δομήσεις κάποιες νέες απόψεις. Μέσα από αυτό το νέο τρόπο θα μπορέσεις να κάνεις κάποιες νέες επαφές και να χτίσεις νέες συνεργασίες που θα σου ανοίξουν νέους δρόμους και θα σου δώσουν τη δυνατότητα να επεκταθείς σε αυτά που θέλεις να κάνεις. Αυτό που θέλει να προσέξεις και να δουλέψεις κάπως περισσότερο είναι να εστιάσεις και στα κομμάτια που σε ρίχνουν ψυχολογικά.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα είναι μια μέρα που ψάχνεις να βρεις την ουσία σε πολλά πράγματα. Με τη νέα Σελήνη σήμερα, μπαίνεις σε μια διαδικασία να κάνεις άλλο ένα ξεσκαρτάρισμα και να αποφασίσεις από ποιες καταστάσεις και από ποια άτομα θέλεις να απομακρυνθείς, προκειμένου να νιώσεις μεγαλύτερη ελευθερία και να ξεδιπλώσεις τις δυνατότητές σου. Δε θα λείψουν οι επαγγελματικές ευκαιρίες και οι δυνατότητες να επεκτείνεις την ήδη υπάρχουσα δουλειά σου πιο δυναμικά και αποτελεσματικά. Θέλω να προσέξεις πολύ τις συζητήσεις που θα κάνεις το επόμενο διάστημα, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά της δουλειάς σου.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε μου, με τη νέα Σελήνη να στρέφει το ενδιαφέρον σου στο κομμάτι των απέναντι, αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι κάποια πράγματα καλύτερα. Εστιάζεις στο να ανανεώσεις τις συνεργασίες σου και να έρθεις πιο κοντά με άτομα που μπορεί να μοιράζονται τις ίδιες ιδέες ή το ίδιο πάθος και τα ίδια ενδιαφέροντα, επιθυμώντας να υπάρξει μια μεγαλύτερη κατανόηση προς το πρόσωπό σου. Επίσης, κάτι αλλάζει και στο προσωπικό σου, καθώς γίνεσαι πιο «μάχιμος» με τα άτομα που σε ενδιαφέρουν. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις αρκετά είναι οικονομικά θέματα, ειδικά αν εμπλέκονται συνεργάτες σου σε αυτά.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, η νέα Σελήνη σήμερα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στο κομμάτι της δουλειάς σου αλλά και στα θέματα της καθημερινότητας και στον τρόπο που τα διαχειρίζεσαι και τα αντιμετωπίζεις. Υπάρχει μια ενέργεια στην ατμόσφαιρα που σου δίνει τη δυνατότητα να νιώθεις ασφαλής και ήρεμος. Αν είσαι σε φάση που ψάχνεις να βρεις σπίτι, οι καταστάσεις φαίνεται να στρώνουν καλύτερα και να μπορέσεις να χαλαρώσεις και από αυτό το άγχος. Στη δουλειά ανοίγονται ευκαιρίες για κάτι καλύτερο, αρκεί να το κυνηγήσεις ήρεμα και οργανωμένα. Πολύ βασικό να διατηρήσεις ρεαλιστικούς στόχους και να μην αρχίσεις τις υπερβολές.