Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 02.08.2024

Σκορπιέ μου, σήμερα έχεις διάθεση να ασχοληθείς περισσότερο με τα ενδιαφέροντά σου και να εκφραστείς περισσότερο μέσα από αυτά

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Παρασκευής 02.08.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, σήμερα χρειάζεσαι ηρεμία και αυτό θα ξεκινήσεις να το εφαρμόσεις από το χώρο σου και το περιβάλλον σου γενικότερα. Αντιλαμβάνεσαι πως μέσα στη μέρα χρειάζεται να ασχοληθείς με ουσιαστικά πράγματα, είτε αυτά είναι πρακτικά είτε φέρνουν στην επιφάνεια κάποια συναισθηματική σου ανάγκη, και να μπορέσεις να δείξεις μια πιο ουσιαστική κατανόηση σε όσα συμβαίνουν γύρω σου. Αυτό, από το πρωί ακόμα, μπορεί να το δεις σαν δύσκολο να γίνεται, καθώς το πρόγραμμά σου μπορεί να μετατραπεί αρκετές φορές ή λόγω ασυνεννοησίας να υπάρξουν μπερδέματα. Αξιοποίησε την ψυχραιμία σήμερα που έχεις και όλα θα μπουν σε σειρά.

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε μου, μπορείς εύκολα να απολαύσεις λίγο ήρεμο χρόνο μόνος σου και να βάλεις σε σειρά τις σκέψεις σου αλλά και όσα πρέπει να κάνεις τις επόμενες μέρες. Η οργανωτική σου διάθεση μπορεί να μειώσει αρκετά τα επίπεδα άγχους που έχεις, μπορεί ωστόσο να σε βοηθήσει στο να κατανοήσεις καλύτερα και κάποιες καταστάσεις που σε κρατούν σε απόσταση από επαγγελματικά σου θέματα. Το σημαντικό είναι πως είσαι αποφασισμένος μέσα στη μέρα να το τακτοποιήσεις με κάποιο τρόπο όλο αυτό και να σοβαρευτείς σε ό,τι αφορά τη δουλειά σου. Θέλω να προσέξεις πολύ παρορμητικές αποφάσεις ή επικοινωνίες που θα σε απομακρύνουν από αυτά που έχεις βάλει στο πρόγραμμα.

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, σήμερα έχεις στο πλάνο να κάνεις κάποιες κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να εκφραστείς με ασφάλεια, κατά κύριο λόγο στο επαγγελματικό σου κομμάτι. Εκεί εστιάζεις στο να βελτιώσεις κάπως την κατάσταση και να δώσεις μια ενέργεια που θα σου επιτρέψει να κινηθείς με τον τρόπο που θα μπορέσεις να αποδώσεις καλύτερα. Επίσης, σήμερα έχεις την τάση να δεις πιο προσεκτικά και το οικονομικό σου κομμάτι, καθώς έχεις την διάθεση να το ρυθμίσεις για να μετριάσεις και το άγχος που σου δημιουργεί. Πολύ σημαντικό είναι να κάνεις κάποιες συζητήσεις με ηρεμία – το τονίζω αυτό – με την οικογένεια και να μην αφήσεις εντάσεις να πάρουν έκταση.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, από το πρωί φαίνεται πως σήμερα έχεις μια πιο συγκροτημένη διάθεση και μια επιθυμία να οργανώσεις καλύτερα το χρόνο σου και τις κινήσεις σου. Δεν πιέζεσαι σε αυτό το κομμάτι και με μεγάλη ευκολία κινήσεων μπορείς να ρυθμίσεις τα όσα έχεις να κάνεις. Από την άλλη, έχεις την επιθυμία να ακούσεις επιχειρήματα στις συζητήσεις που συμμετέχεις, καθώς τα απλά λόγια δε σε καλύπτουν, ούτε σε βοηθούν να σχηματίσεις μια πιο σφαιρική άποψη. Η αμεσότητα ωστόσο με την οποία απαντάς μπορεί εύκολα να φέρει εντάσεις ή αντιπαραθέσεις που θα ταράξουν σίγουρα την ηρεμία σου. 

Λέων
Σήμερα, Λέοντά μου, έχεις την επιθυμία να πάρεις λίγο τις αποστάσεις σου από όλους και να βάλεις σε μια σειρά τις σκέψεις σου. Όλη η ένταση που έχει προηγηθεί αυτές τις ημέρες σε έχει αποσυντονίσει και χρειάζεσαι να βρεις λίγο τις ισορροπίες σου. Επίσης, κι εσύ αντιλαμβάνεσαι πως σήμερα η ηρεμία γίνεται μια βασική προτεραιότητα για να ανακτήσεις δυνάμεις και να επανέλθεις δριμύτερος. Πέρα από αυτό, θα έχεις τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις οικονομικές υποχρεώσεις σου. Αυτό που θέλει προσοχή είναι συζητήσεις που έχεις για κάτι νέο οικονομικά. Κάποιες επαφές σήμερα μπορεί να δημιουργήσουν λανθασμένες εντυπώσεις ή κάποια κομμάτια των συζητήσεων που θα κάνεις δεν θα είναι και τόσο ξεκάθαρα.

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα έχεις μια πιο κοινωνική διάθεση. Οργανώνεις τις εξόδους σου και το χρόνο σου για να δεις αρκετούς δικούς σου ανθρώπους. Από την άλλη, έχεις την τάση να οργανώσεις το χρόνο σου και στο κομμάτι της δουλειάς σου, προκειμένου να τελειώσεις και να κλείσεις όλες τις υποχρεώσεις που έχεις στο πρόγραμμά σου. Το σημαντικό είναι να εστιάσεις στο να αναπτύξεις συνεργασίες με έμπιστα άτομα και σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να το κάνεις. Πολύ βασικό να προσέξεις τον τρόπο σου, καθώς από το πρωί ακόμα βιάζεσαι να βάλεις σε μια σειρά τα πράγματα και μπορεί να γίνεις απότομος και εριστικός, χωρίς να το καταλάβεις. 

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, είναι μια μέρα που έχεις την ευκαιρία να οργανώσεις όσο καλύτερα μπορείς τη δουλειά σου να δείξεις το πόσα μπορείς να καταφέρεις μέσα στη μέρα, αλλά και το πόσο πρόθυμος είσαι να κυνηγήσεις τους στόχους σου, χωρίς να έχεις ανταγωνιστική συμπεριφορά. Επαφές και κοινωνικές συναντήσεις θα σε βοηθήσουν να χτίσεις μια πιο δυνατή κοινωνική εικόνα και να βγάλεις προς τα έξω το επαγγελματικό σου προφίλ, επεκτείνοντας έτσι και τις συνεργασίες σου. Κάποιες παρασκηνιακές πληροφορίες που θα φτάσουν στα αυτιά σου σήμερα θα σε αποδιοργανώσουν αρκετά και μπορεί να δημιουργήσουν μια ψυχολογική ένταση. Αυτό θέλω να το προσέξεις.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα έχεις διάθεση να ασχοληθείς περισσότερο με τα ενδιαφέροντά σου και να εκφραστείς περισσότερο μέσα από αυτά. Είναι από αυτές τις μέρες που η ψυχολογία σου είναι αρκετά καλή και δεν έχεις σκοπό να αφήσεις τίποτα να σου τη χαλάσει. Αρνείσαι να συμμετάσχεις σε οτιδήποτε θεωρείς ανούσιο και μη παραγωγικό, ενώ εστιάζεις στο να οργανώσεις καλύτερα τις κινήσεις σου. Ίσως βρεις και κάποια ευκαιρία να απομακρυνθείς και από ανούσιες νέες γνωριμίες-φλερτ που δε σε γεμίζουν. Αυτό που χρειάζεται αρκετή προσοχή είναι οι διαφωνίες που θα υπάρξουν στην παρέα και ο τρόπος που εσύ θα πεις αυτά που πιστεύεις. Μπορεί να γίνει αρκετά αιχμηρός ο λόγος σου.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη, είσαι σε μια φάση που απλά θέλεις να ασχοληθείς με ζητήματα και υποχρεώσεις που σου δημιουργούν ένα περίεργο άγχος. Είσαι σε φάση παρατήρησης και καταγραφής των περιστατικών αυτών, προκειμένου να τα μελετήσεις, να τα κατανοήσεις και να μπορέσεις να τα αλλάξεις προς όφελός σου. Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις και πιο εύκολα κάποιους οικονομικούς διακανονισμούς για το σπίτι, προκειμένου να φύγει από πάνω σου αυτή η πίεση. Κάτι που θα χρειαστεί να προσέξεις από το πρωί ακόμα, είναι η μια πίεση και μια ένταση σε συζητήσεις που θα παρατηρήσεις στο κομμάτι της δουλειάς. Καλό είναι να μην εμπλακείς σε ανταγωνιστικές καταστάσεις.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, νιώθεις πως μπορείς να κάνεις αξιόλογες συζητήσεις με τους άλλους και να δομήσεις με πολύ καλύτερο και ξεκάθαρο τρόπο τις συνεργασίες στις οποίες θέλεις να συμμετάσχεις. Από το πρωί ασχολείσαι με άτομα που αντιλαμβάνεσαι πως μπορείς να στηριχτείς και πως θα εκτιμήσουν τη βοήθεια που εσύ θα τους προσφέρεις. Θα έχεις τη δυνατότητα να εκφράσεις τις απόψεις σου με ηρεμία και να γίνεις κατανοητός, αλλά και να δείξεις τις οργανωτικές σου ικανότητες στους άλλους. Αυτό που θέλω να προσέξεις πολύ είναι η τάση σου να επισημάνεις κάποια παλιότερα λάθη σε μερικά από τα άτομα που συνεργάζεσαι, στην προσπάθειά σου να αποφύγεις τυχόν επαναλήψεις τους.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, σήμερα πέφτεις με τα μούτρα στη δουλειά και οργανώνεις πολύ καλύτερα το χρόνο σου. Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι αφενός να ολοκληρώσεις τις υποχρεώσεις σου και να τελειώσεις με διορίες που σου έχουν δοθεί, αλλά και να βάλεις λίγο χρόνο στο πρόγραμμά σου για πράγματα που θα σε βοηθήσουν να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου. Η μέρα έχεις μια πολύ συγκροτημένη ενέργεια και έχεις τη διάθεση να την αξιοποιήσεις σε μεγάλο βαθμό προς όφελός σου. Κάτι που θέλει ιδιαίτερη προσοχή είναι η καχυποψία που θα πιάσει και η τάση σου να πετάξεις διάφορες μπηχτές στους άλλους, θεωρώντας πως αν ρίξεις άδεια θα πιάσεις γεμάτα.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα έχεις μια ιδιαίτερη ευκολία στο να ασχοληθείς με το καλλιτεχνικό σου κομμάτι και να φέρεις σε πιο πρακτικό επίπεδο τις διάφορες ιδέες που σου έρχονται μέσα στη μέρα. Η αλήθεια είναι πως γίνεσαι γενικά πρακτικός και προσπαθείς να εστιάσεις σε ουσιαστικά και σημαντικά ζητήματα για εσένα, όπως είναι η αυτοέκφρασή σου και το να γίνεις αντιληπτός από τους άλλους. Ίσως σήμερα, με μια πιο καθαρή ματιά, να καταλάβεις και αρκετά πράγματα που απέφευγες να κάνεις το προηγούμενο διάστημα. Αυτό που θέλω να προσέξεις πολύ είναι η τάση που θα σε πιάσει να έρθεις σε αντιπαράθεση με συναδέλφους, και ειδικά με όσους σου ασκήσουν έντονη κριτική.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ