Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του μήνα | Αύγουστος 2024

Καλώς τον Λέοντα, τον πρωταγωνιστή του μήνα, για να μην πω γενικώς τον πρωταγωνιστή

Αγγελική Μανουσάκη
10’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Αυγούστου 2024

Κριός
Καλό μήνα, αγαπητέ Κριέ! Ο πολλά υποσχόμενος αυτός μήνας θα σου φέρει αυτό που ζητάς… σκαμπανεβάσματα, εντάσεις και μια κρύο μια ζέστη. Παρ’ όλα αυτά παραδοσιακά ο Αύγουστος είναι μήνας που για σένα ξεκινούν καινούργια πράγματα. Όλα εξαρτώνται φυσικά από το mood σου, όπως πάντα. Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, στις 4 Αυγούστου, μπορεί να σου έρθει ένας νέος έρωτας ή ένα νέο - παλιό ερωτικό αναζωπύρωμα. Αλλά φυσικά η χαρά δεν θα κρατήσει πολύ, καθώς ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος από 5/8 έως και 28/8. Κι αυτό καταδεικνύει παρελθοντικά ζητήματα, τα οποία έχουν να κάνουν με επαγγελματικά, αλλά και κάποιες τρύπες που μπορεί να έχεις αφήσει από άποψη εκκρεμοτήτων. Ταυτόχρονα μια άκρως κακή όψη, το τετράγωνο Άρη-Κρόνου εννοώ (μην πω καμιά κουβέντα), φέρνει έντονο θυμό και αντιδράσεις, ίσως και ξεσπάσματα. Ναι, την όρεξή σου είχαμε. Στα αισθηματικά σου, πολλή κινησούλα βλέπω αυτόν τον μήνα, ούτε η Κηφισίας έτσι... Εσύ που είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείεται είτε να κάνεις μια γερή επανασύνδεση είτε μια καλή γνωριμία. Εσύ που δεν είσαι, δεν θέλω τσιλιμπουρδίσματα, γκε γκε; Επαγγελματικά, κράτησε μια πιο ουδέτερη στάση –παίξ’ το Ελβετία–, έστω μέχρι να φύγει ο ανάδρομος Ερμής.

Ταύρος
Καλό μήνα εύχομαι, Ταύρε μου! Πρέπει να οπλιστείς με όση υπομονή έχεις και δεν έχεις αυτόν τον μήνα – άσε τι λένε οι άλλοι, εμένα θ’ ακούς. Κάποιες φορές κάποια φαινόμενα εκτονώνονται πολύ πιο μετά ή πολύ πιο πριν. Αν είσαι από αυτούς που έχουν ήδη εκτονωθεί, μην αγχώνεσαι, δεν έχει άλλο. Γενικότερα, έχε στον νου σου ότι αυτός ο μήνας έχει μια αύρα παρελθοντικής φύσεως. Οπότε να ξέρεις πως λόγω ανάδρομου Ερμή θα έχεις πολλές επιστροφές πρώην, αλλά και στα επαγγελματικά και οικονομικά. Η πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον σταυρό σου, στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου, θα φέρει σημαντικό κλείσιμο κύκλων ή καταστάσεων. Θα υπάρξουν ερωτικές επανασυνδέσεις, για σένα που είσαι ελεύθερος, χωρίς αυτό να σημαίνει μονιμότητες και χωρίς να σου εγγυάται κανείς ότι δεν θα ξανατραβήξεις τα ίδια. Εσύ που έχεις ήδη σχέση, έχε τον νου σου για τίποτα παρατράγουδα με το αίσθημα. Παρ’ όλα αυτά σου εγγυώμαι καυτές στιγμές με το ταίρι σου. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σου, με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα και τη συμμετοχή του Δία, περιμένεις να πραγματοποιηθεί μια μεγάλη επαγγελματική ευκαιρία.

Δίδυμοι
Καλό μήνα, αγαπητέ Δίδυμε! Πολύ περίεργος αυτός ο μήνας, καθώς υπάρχουν πάρα πολλά πήγαινε έλα, μεταφορικά και κυριολεκτικά. Από τη μία, σε βλέπω να κάνεις πολλές ευχάριστες μετακινήσεις μέσα στον Αύγουστο, καθ’ ότι καλοκαίρι. Από την άλλη, βλέπω και πάρα πολλά εμπόδια στον δρόμο σου. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, στις 4/8, ίσως φέρει συνάντηση με κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο, συζητήσεις για κάποιο επαγγελματικό ζήτημα ή και κάποια αιφνίδια μετακίνηση. Ο ανάδρομος Ερμής πάντα θα σε επηρεάζει, όπου και να είσαι ή σε όποιο ζώδιο και να ’ναι, γιατί είσαι κυβερνήτης σε αυτόν τον πλανήτη, τι να κάνουμε τώρα; Κάποιες καθυστερήσεις, κάποιες αναβολές, κάποια ηλίθια απρόοπτα που θα έχουν να κάνουν με αγαπημένα πρόσωπα ή με το σπίτι περιμένουν να τα αντιμετωπίσεις. Σε θέλω, όμως, ψύχραιμο κάπου στις 16 Αυγούστου με το τετράγωνο Άρη-Κρόνου πάνω σου, να σου δημιουργεί ταραχές, αναβολές στα σχέδια και πιθανές παρεξηγήσεις. Στα ερωτικά σου, στο πλαίσιο κάποιου πάρτι, event, γάμου, βάπτισης κ.λπ. ίσως βρεις ένα άτομο από το παρελθόν, με το οποίο είτε δεν είχε κάτσει τότε η φάση (να μη σώσει και κάτσει) είτε είναι κολληματάκι. Η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου από τις 5/8 δημιουργεί ψείρισμα καταστάσεων. Αν είσαι ελεύθερος, ίσως έρθεις κοντά με κάποιον από το παρελθόν. Αν δεν είσαι ελεύθερος, ο σχεδιασμός ενός ταξιδιού ίσως σας φέρει πιο κοντά. Επαγγελματικά, το τετράγωνο Άρη-Κρόνου φέρνει εμπόδια ή δισταγμούς σε κάποια projects. Κάνε μια υπομονή μέχρι τέλη του μήνα, καθώς μπορεί να βλέπεις μια στασιμότητα.

Καρκίνος
Καλό μήνα, Καρκινάκι μου! Ο Αύγουστος, παρ’ ότι άκρως ερωτικός μήνας γενικότερα, σε εσένα φέρνει σκέψεις γύρω από τα οικονομικά – έσοδα, έξοδα, καταλαβαίνεις. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, στις 4/8, σε βάζει στη διαδικασία να μην αφήνεις στην τύχη τους οικονομικά θέματα και ίσως χρειαστεί να τακτοποιήσεις τρέχοντα ζητήματα σχετικά με αυτό. Μη νομίζεις ότι εσένα σε αφήνει αδιάφορο ο ανάδρομος Ερμής και το τετράγωνο Άρη-Κρόνου, καθώς είσαι στο mood που λίγο τρώγεσαι με τα ρούχα σου. Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει ασυνεννοησία, καθυστερήσεις και αναβολές στα οικονομικά και γενικότερα στις επαφές σου. Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου δημιουργεί έντονο overthinking και υπερανάλυση, που σε βάθος χρόνου, κι αν δεν μπορέσεις να διαχειριστείς τα νεύρα σου, αυτό μπορεί να βλάψει την εικόνα σου. Εσύ που είσαι ελεύθερος, δεν θα έλεγα πως το ερωτικό κομμάτι είναι και το πρώτο πράγμα που σε ενδιαφέρει, αλλά κάπου έλεος… καλοκαίρι είναι, χαλάρωσε λιγάκι. Παρ’ όλα αυτά θα έχεις κι εσύ τα τυχερά σου! Αν βρίσκεσαι σε κάποια σχέση, το πρώτο μισό του Αυγούστου θα σας φέρει πιο κοντά μέσω κοινωνικών εκδηλώσεων κ.λπ., μετά θέλω να μαζέψεις λίγο τα νευράκια σου όμως. Στα επαγγελματικά υπάρχουν ευκαιρίες και καλές βλέψεις, όμως δεν ξέρω κατά πόσο ο τρόπος που τα παρουσιάζεις θα έχει καλή κατάληξη. Οπότε, προσέχουμε τον τρόπο μας.

Λέων
Καλό μήνα, αγαπημένο Λιονταράκι! Καλώς τον Λέοντα, τον πρωταγωνιστή του μήνα, για να μην πω γενικώς τον πρωταγωνιστή. Είμαι ή δεν είμαι η πρωταγωνίστρια, μη χέσω; (σ.σ. Ελένη Βλαχάκη.) Είναι μήνας αλλαγών και θα αναθεωρήσεις πράγματα είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Η Νέα Σελήνη που είναι και πάνω σου στις 4/8 θα σε βάλει στη διαδικασία να κάνεις επιτέλους ένα νέο βήμα στη ζωή σου. Προσπάθησε να κλείσεις εκκρεμότητες για να είσαι λίγο χαλαρός μέχρι τις 15 Αυγούστου, γιατί μετά αρχίζουν τα δύσκολα (όχι πως πριν πέρναγες μέλι γάλα). Η αρχή του ανάδρομου Ερμή δεν θα σε πιάσει και τόσο, αλλά όταν θα περάσει στον Λέοντα θα κλονιστεί και η σκέψη σου και η κρίση σου, κι ας μη γελιόμαστε… και τα πράγματα που έχεις κανονίσει. Η πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί πάνω σου σου λέει να προσέχεις και σου εφιστά την προσοχή σε θέματα που αφορούν κυρίως τα επαγγελματικά. Ούτως ή άλλως τα ερωτικά τα έχεις κάνει που τα έχεις κάνει πορνείο… δεν περιμένω κάτι πια από εσένα, με έχεις κουράσει. Εσύ που είσαι ελεύθερος, αναμένεται μια κάποια επανασύνδεση, τρομάρα σου. Εσύ που είσαι δεσμευμένος, μας τα έχεις ψιλοκάνει τσουρέκια γενικώς, αλλά η αλήθεια είναι πως στα μισά από αυτά που λες το τελευταίο διάστημα έχεις δίκιο. Επαγγελματικά, θέλω να μη βιάζεσαι, γιατί όποιος βιάζεται σκοντάφτει, έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να στα λέω. Περίμενε τουλάχιστον να απαλλαγούμε ο ανάδρομος Ερμής. 

Παρθένος
Αγαπητέ μου Παρθένε, καλό μήνα! Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας με πάρα πολλά και διαφορετικά feelings. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 4/8 μπορεί να φέρει στο προσκήνιο συναντήσεις και συζητήσεις με άτομα από το παρελθόν και να σου δημιουργήσει αμφιβολίες και καχυποψίες. Μια συζήτηση που είχες κάνει στο παρελθόν ξανανοίγει τώρα με καλύτερες προοπτικές υλοποίησης. Στις 5/8 ο Ερμής περνάει ανάδρομος πάνω σου μέχρι να προχωρήσει στον Λέοντα, δημιουργώντας καθυστερήσεις, αναβολές και ασυνεννοησία. Όμως, ο σωστός ο καπετάνιος δεν φοβάται τη φουρτούνα. Και γι’ αυτό εσύ σαν καλό παιδί θα ελέγχεις τα πράγματα μια και δυο και τρεις φορές αν χρειαστεί. Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου θα σου δημιουργήσει ρήξεις σε επαγγελματικές σχέσεις, συνεργασίες, αλλά και σε ρομαντικές σχέσεις. Η πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα δεν βοηθάει και πολύ τα νεύρα σου και ίσως φέρνει στο προσκήνιο αποκαλύψεις. Για εσένα που είσαι σε σχέση, αυτός ο μήνας έχει αρκετά ευχάριστες στιγμές μέχρι και τις 15. Από 15 έως 20 του μήνα θα πρότεινα να αποφύγεις οποιαδήποτε συνάντηση, γιατί το πιθανότερο είναι να καταλήξει μαλλιοκούβαρα η φάση. Εσύ πάλι που είσαι ελεύθερος, κανένα πρόβλημα… αφού η στάση σου είναι επιπόλαιη αυτόν τον καιρό, επιπόλαιες θα είναι και οι σχέσεις σου. Στα επαγγελματικά σου, θα υπάρξουν κάποιες ηλίθιες αναβολές και επικριτική αντιμετώπιση από πλευράς σου προς τη δουλειά των υπολοίπων, κλασικές καταστάσεις για εσένα. Για τα οικονομικά σου δεν θα έλεγα πως είναι ένας αξιοζήλευτος μήνας.

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, καλό μήνα εύχομαι! Ο Αύγουστος είναι ωφέλιμος μήνας για σένα, καθώς φέρνει μετακινήσεις, ευχάριστες επαφές και συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα στις 4/8 θα σε φέρει πιο κοντά με άτομα του περιβάλλοντός σου που ίσως είχες ψιλοχαθεί. Ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο στις 5/8 μέχρι να περάσει και στον Λέοντα στις 15/8 σου ξυπνάει μνήμες από το παρελθόν, καθώς δεν αποκλείονται καθόλου οι επανασυνδέσεις ή γενικότερα τα comeback από ζητήματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν και τα είχες βάλει κάτω από το χαλάκι μάλλον τότε – λούσου τα τώρα. Θέλω να δώσεις προσοχή τόσο στις μετακινήσεις όσο και στον τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους, έστω μέχρι να περάσει ο ανάδρομος, βρε παιδί μου. Αυτό γιατί η πανσέληνος στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου ενδέχεται να σου φέρει πληροφορίες που μπορεί κάπως να σε τσαντίσουν. Στα αισθηματικά σου σε βλέπω λίγο εσωστρεφή, πώς έγινε αυτό πάλι; Αν είσαι ελεύθερος, μέσω του φιλικού σου κύκλου ίσως βρεθείς με ένα παλιό φλερτ και θυμηθείτε τα παλιά. Αν δεν είσαι ελεύθερος, έχεις την ευκαιρία να οργανώσεις πράγματα αναζωογονητικά για το μεταξύ σας, όπως κάποιο ταξίδι, μια και είναι και καλοκαίρι. Απλά πρέπει να προσέξεις τον τρόπο που επικοινωνείς με το έτερον ήμισυ. Επαγγελματικά, έχεις δημιουργική διάθεση, αλλά και διάθεση αλλαγών. Λόγω ανάδρομου, όμως, δεν αποκλείονται οι αναβολές, οι παρανοήσεις, αλλά και το έξτρα απαιτητικό πρόγραμμα εργασίας.

Σκορπιός
Αγαπητέ μου Σκορπιέ , αλό μήνα! Από τη μια θέλεις να χαλαρώσεις και βρίσκεις τους τρόπους και τα μέσα να το κάνεις, από την άλλη υπάρχουν θέματα που βαραίνει την καθημερινότητά σου αυτόν τον μήνα. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα, αλλά και η πανσέληνος στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου δείχνει πως το μυαλό σου δεν θα ξεκολλάει από τα επαγγελματικά – έλεος κάπου, καλοκαίρι είναι. Ο ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα λειτουργεί κάπως ευεργετικά για εσένα, καθώς ναι μεν επαναφέρει ζητήματα από το παρελθόν, αλλά αυτό εσένα σε βοηθάει αφού βρίσκεις τρόπους και μέσα να τα λύσεις. Το μόνο που έχω να σου πω είναι απλώς να περιμένεις να περάσει η ανάδρομη πορεία του και μετά να κάνεις γενναία βήματα ή ξεκινήματα. Προς τα τέλη του μήνα πάντως, θα μπορέσεις λίγο να χαλαρώσεις και να νιώσεις αυτό το summer feeling που λέμε. Κάλλιο αργά, παρά ποτέ. Στα ερωτικά, αν είσαι ελεύθερος, μάλλον θα πέσεις πάνω σε κάποιον πρώην. Κοίτα απλά να διπλοτσεκάρεις τις προθέσεις του, μην περάσεις τα ίδια, έτσι; Θα έχεις και νέες γνωριμίες, οπότε δες μήπως συμφέρει καλύτερα να κινηθείς προς τα εκεί. Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου, κάτι που έλειπε και στους δύο – μάλλον είχατε πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και όχι μόνο είχατε ξεχάσει τι εστί σχέση, αλλά σκοτωνόσασταν κιόλας συνέχεια γι’ αυτό. Στα επαγγελματικά σου, όσο έχουμε ανάδρομη πορεία του Ερμή, πρόσεχε τις σχέσεις με τους συνεργάτες και συναδέλφους, αλλά και την ασυνεννοησία.

Τοξότης
Τοξοτάκι μου, καλό μήνα! Ο Αύγουστος έχει μια εσάνς και ένα mood επανασύνδεσης, ανάδρομος Ερμής είναι αυτός, τι να τον κάνουμε; Δεν γλιτώνεις από αυτό ούτε κι εσύ, φίλε Τοξότη. Μέσα από κοινωνικά events και φιλικές συναντήσεις σε βλέπω να πέφτεις πάνω σε κάποιο πρώην γκομενάκι και να παθαίνεις σοκ. Προς τα μέσα του μήνα θα πρέπει να αφήσεις τους έρωτες και να συγκεντρωθείς λίγο, καθώς το τετράγωνο Άρη-Κρόνου σε μπλοκάρει και σε κάνει λίγο επικριτικό προς τους άλλους. Ταυτόχρονα έχουμε και τον άξονα Λέοντα-Υδροχόου που θα σε κάνει τρομερά ενθουσιώδη και θα αφαιρέσει κάθε φίλτρο από τη σκέψη σου, κάτι που όταν σε πιάνει δεν σου βγαίνει σε καλό. Γενικώς περίμενε το τέλος του μήνα που όλα θα επιστρέψουν σε μια κανονικότητα για να μπορέσεις να πάρεις κι εσύ τις σωστές αποφάσεις. Στα αισθηματικά, αν είσαι ελεύθερος, θέλω να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά όπου πας κι όπου γυρίζεις, καθώς όλο και κάποιος πρώην θα παραμονεύει για να σε τυλίξει... Για τώρα μας κάνει, το αν θα μείνει ή θα φύγει, είναι άλλη ιστορία. Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις ευκαιρίες ώστε να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου, αλλά θέλω να προσέξεις τις εκρήξεις θυμού και να κρατήσεις διπλωματική στάση αν κάτι σε ενοχλεί. Επαγγελματικά, θα υπάρξουν θέματα που θα χρειαστούν τη σωστή σου διαχείριση, ενώ δεν θα λείψουν και οι ασυνεννοησίες.

Αιγόκερως
Αιγοκεράκι μου, εύχομαι καλό μήνα! Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που σου λέει να κάνεις pause στις υποχρεώσεις και να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, κοινώς να ξεκουραστείς, γιατί –στο λέω από τώρα– έχει πολύ τρέξιμο η νέα σεζόν. Προσπάθησε να μην ασχολείσαι με μικρότητες και χαζομάρες, έχεις μια τέτοια τάση γενικά. Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα πρέπει να δώσεις προσοχή και έμφαση σε θέματα που αφορούν οικονομικές οφειλές, φορολογικά, ξέρεις εσύ… αυτά που βαριέσαι να κάνεις και μετά σου σκάνε όλα μαζί. Διευθέτησέ τα σε παρακαλώ, γιατί ίσως κάτι να σκάσει. Προσπάθησε να ρυθμίσεις και να βάλεις σε σειρά τα οικονομικά σου. Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό της Παρθένου σε φέρνει σε επαφή με άτομα που είχες να δεις καιρό και περνάτε κάποιες τρυφερές στιγμές. Κάποιοι συγγενείς ή φίλοι που μένουν στο εξωτερικό θα σου προτείνουν να τους επισκεφτείς. Αν πρόκειται για προορισμό που δεν έχεις επισκεφτεί, εγώ στη θέση σου δεν θα το ρίσκαρα – ανάδρομος είναι ποτέ δεν ξέρεις. Από τις 15 του μήνα και μετά σε θέλω φουλ προσεκτικό με αντιδράσεις και αποφάσεις που δεν θα σου πρότεινα να πάρεις. Κάνε λίγη υπομονή, ο Σεπτέμβριος θα σε αποζημιώσει. Στα ερωτικά το κλίμα γίνεται λίγο πιο ευνοϊκό από τις 5 και μετά. Αν είσαι σε κάποια σχέση, φαίνεται πως περνάτε ποιοτικό χρόνο μαζί και ξεπερνάτε εμπόδια που υπήρχαν. Αν είσαι ελεύθερος, ανεξάρτητα από τις πάντα πιθανές επανασυνδέσεις (λόγω ανάδρομου), φαίνεται πως μέσα από δραστηριότητες υπάρχουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες – όσο έχουμε ανάδρομο, δεν είναι για πολύ. Επαγγελματικά, 15-20 του μήνα δεν βγαίνεις από το σπίτι και δεν ασχολείσαι με τίποτα που αφορά επαγγελματικά. Γενικώς κράτα χαμηλό προφίλ.

Υδροχόος
Καλό μήνα, αγαπητέ μου Υδροχόε! Με πάρα πολύ ενδιαφέρον ξεκινάει ο Αύγουστος, καθώς η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα στις 4 του μήνα, φωτίζει τις σχέσεις σου, αλλά και τις συνεργασίες. Ένα από τα δύο θα σκάσει, να ξέρεις. Βέβαια, καλό θα ήταν οποιαδήποτε εκκίνηση να γίνει μετά τις 29/8, αφού φύγει ο ανάδρομος Ερμής, καθώς είναι ένας ανάδρομος πάνω σου. Μέχρι τις 15 του μήνα χρειάζεται να δείξεις μεγάλη προσοχή σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά, καθώς κάποιες υποχρεώσεις που είχες επιμελώς αμελήσει, κάνουν την επανεμφάνισή τους. Η πανσέληνος πάνω σου στις 19/8 που λίγο «τσακώνεται» με τον πλανήτη Ουρανό, θα σου φέρει εκνευρισμό και κάποιες απρόσμενες αλλαγές σε θέματα που είχες ίσως κανονισμένα από καιρό. Στα αισθηματικά σου, το μεγαλύτερο διάστημα το περνάς με το να ασχολείσαι με παρελθοντικές σχέσεις, ειδικά εσύ που είσαι ελεύθερος. Αν βρίσκεσαι σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να σε απασχολήσουν θέματα που έχουν προηγηθεί στο παρελθόν, π.χ. θέματα πίεσης και ίσως ανταγωνισμού. Στα επαγγελματικά τώρα, απόφυγε να πάρεις οποιαδήποτε οριστική απόφαση όλο τον Αύγουστο, αλλά ειδικά από 15-20 που έχει το τετράγωνο Άρη-Κρόνου το οποίο θα φέρει πολύ εκνευρισμό στην ατμόσφαιρα.

Ιχθύες
Ψαράκι μου, καλό μήνα εύχομαι! Εσύ που δεν έχεις βγάλει άχνα όλο αυτό το διάστημα, να ξέρεις πως έχεις γίνει το αγαπημένο μου ζώδιο, γιατί έχεις και ανάδρομο Κρόνο και λαλιά δεν έχεις βγάλει. Η αλήθεια είναι πως το σύμπαν θα τεστάρει τα όριά σου για άλλη μια φορά, ειδικά σε θέματα που αφορούν επαγγελματικά. Να ξέρεις πως θα υπάρξουν φουλ ανατροπές και ίσως μάθεις πράγματα που καθόλου δεν θα σου αρέσουν. Σε θέλω ψύχραιμο γενικά, και ειδικότερα 15-20 του μήνα, με το τετράγωνο Άρη-Κρόνου, που θέλω να επιστρατεύσεις όλη την ψυχραιμία που μπορεί να διαθέτεις. Παρ’ όλα αυτά η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα σε θέλει αρκετά κοινωνικό και μέσα από την κοινωνική σου ζωή μπορεί να προκύψει ένας νέος έρωτας. Κατά τ’ άλλα, ο ανάδρομος Ερμής από την Παρθένο μέχρι τις 15 δεν ξεχνάει να σου φέρει παρελθοντικά κελεπούρια, όχι μόνο ερωτικά αλλά και επαγγελματικά. Η πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου-Λέοντα καταδεικνύει θέματα καθημερινότητας, αλλά και υποχρεώσεων που μπορεί να προκύψουν. Από τις 23/8 και μετά, με τον Ήλιο στο ζώδιό της Παρθένου, εσύ που είσαι ελεύθερος έχεις πολλές περισσότερες πιθανότητες για μια νέα σχέση. Εσύ που είσαι ήδη δεσμευμένος, δεν ξέρω κατά πόσο ασχολείσαι με το ταίρι σου, γιατί είσαι λίγο το mood «I had enough». Στα επαγγελματικά, θετικά τα δρώμενα από 23/8 και μετά, ως τότε θα παρακαλούσα να μην κάνεις νέες συμφωνίες, ούτε συνεργασίες, για να έχεις κι εσύ το κεφάλι σου ήσυχο.