Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 01.08.2024

Από το πρωί σήμερα προσπαθείς να εκμεταλλευτείς τις διασυνδέσεις σου Ζυγέ μου

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Πέμπτης 01.08.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Καλό μήνα, Κριέ μου. Από το πρωί έχεις μια καλή διάθεση που θα σε βοηθήσει πολύ στο να βάλεις μια σειρά στο πρόγραμμά σου και να κλείσεις με ευκολία υποχρεώσεις και εκκρεμότητες στη δουλειά. Δεν σου είναι ιδιαίτερα εύκολο να ζητήσεις βοήθεια όπου ζορίζεσαι και αυτό είναι ίσως το μόνο που μπορεί να σε φέρει πιο εύκολα στα όριά σου. Επίσης, η επιθυμία σου να διατηρήσεις τον έλεγχο σε πράγματα που αναλαμβάνεις επαγγελματικά σήμερα, μπορεί να σε κάνουν έντονο και φορτικό, ενώ είναι αρκετά εύκολο να σου δημιουργήσουν μια έντονη, αλλά διαστρεβλωμένη άποψη, για το πώς πρέπει να εξελιχθούν κάποιες καταστάσεις. Θέλει προσοχή. 

Ταύρος
Ταύρε μου, καλό σου μήνα. Η μέρα σου ξεκινά με μια δημιουργική διάθεση και ένα πιο εκφραστικό μουντ που θα σε βοηθήσει αρκετά να επεξεργαστείς πληροφορίες που λαμβάνεις από το περιβάλλον σου και μπορείς να τις προσαρμόσεις εύκολα στα σχέδιά σου. Αυτό που θέλει προσοχή είναι το πώς ανταποκρίνεσαι σε πιέσεις που υπάρχουν από επαγγελματικά θέματα και από το πώς εξελίσσεται η κατάσταση στον τομέα αυτό. Επίσης, μην προσπεράσεις διάφορα ψεματάκια ή υπερβολές που μπορεί να πιάσεις στον αέρα. Αν κάτι δε σου αρέσει και σε προβληματίζει, προσπάθησε να το συζητήσεις με ηρεμία και ξεκάθαρες κουβέντες.

Δίδυμοι
Καλό μήνα να έχεις, Δίδυμε. Από το πρωί η μέρα σου φαίνεται να σε βάζει σε μια διαδικασία να έρχεσαι πιο κοντά με την οικογένειά σου και να προσπαθείς να μοιραστείς μαζί τους κάποιες από τις ανησυχίες και τις ανασφάλειες που έχεις. Σου είναι πιο εύκολο να τα μοιραστείς με άτομα που ξέρεις και νιώθεις ότι μπορείς να εμπιστευτείς. Καλό είναι να προσέξεις το πείσμα που βγάζεις σε συζητήσεις που κάνεις σήμερα, αλλά και στο ότι στραβώνεις στην περίπτωση που τα πράγματα δεν γίνονται όπως θέλεις ή όπως θεωρείς εσύ καλύτερα. Αυτή σου η στάση είναι πιθανό να επηρεάσει και την απόδοσή σου στη δουλειά, που κι εκεί το κλίμα είναι κάπως θολό σήμερα. 

Καρκίνος
Καλό σου μήνα, Καρκίνε μου. Ο Αύγουστος ξεκινά σαν μια μορφή δοκιμασίας και σήμερα καλείσαι να δώσεις βάση σε όσα συμβαίνουν γύρω σου, χωρίς να χρειάζεται να δέχεσαι όσα βλέπεις ως δεδομένα. Χρειάζεται να κρατήσεις κάποιες αποστάσεις σήμερα από τα πράγματα για να διατηρήσεις και μια πιο καθαρή κριτική σκέψη, αλλά και να αξιοποιήσεις την ευκαιρία να ταξινομήσεις πιο σωστά τα δεδομένα. Από το πρωί υπάρχουν ευκαιρίες για επαφές και συζητήσεις που θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα σε βοηθήσουν να διαλευκάνεις και κάποιες καταστάσεις, για τις οποίες είσαι ιδιαιτέρως καχύποπτος. 

Λέων
Λιοντάρι μου, καλό σου μήνα. Σήμερα η μέρα σου ξεκινά με συναντήσεις και ειδήσεις που θα συμβάλουν σε κάτι καλύτερο οικονομικά. Από το πρωί κάνεις κάποιες παρασκηνιακές επαφές που θα σε βοηθήσουν να οργανώσεις καλύτερα τα βήματα και τις κινήσεις σου στο οικονομικό κομμάτι. Επίσης, κάποιες αποκαλύψεις μπορεί να ξεκαθαρίσουν το τοπίο σε κάποια πράγματα. αυτό που θέλω να προσέξεις είναι οι οικονομικές σου υποχρεώσεις, τις οποίες και πρέπει να τακτοποιήσεις και να μην επαναπαυτείς στο ότι υπάρχει χρόνος. Επίσης, κάποιοι από τους συνεργάτες σου ίσως αμφισβητήσουν κάποιες από τις επιλογές σου και αυτό θα σε εκνευρίσει αρκετά. 

Παρθένος
Καλό μήνα να έχεις, Παρθένε μου. Σήμερα κάνεις ενδιαφέρουσες επαφές και συζητήσεις, αλλά μαθαίνεις και πράγματα που μπορεί να σου φανούν χρήσιμες και θα μπορέσεις να τις αξιοποιήσεις, έστω και σε βάθος χρόνου. Από το πρωί αντιλαμβάνεσαι πολύ καλά τα πράγματα, αρκεί να μην στηριχτείς σε απόψεις που έχουν οι απέναντι. Εκείνοι ίσως προσπαθήσουν να διαστρεβλώσουν τις καταστάσεις και να σε οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα, για δικούς τους λόγους. Επίσης, στη δουλειά υπάρχουν κάποια περιστατικά που θα σε πεισμώσουν και ίσως σε βάλουν σε διαδικασία να απαντήσεις με τον τρόπο σου και να δείξεις το δυναμισμό σου.

Ζυγός
Ζυγέ μου, καλό σου μήνα. Από το πρωί σήμερα προσπαθείς να εκμεταλλευτείς τις διασυνδέσεις σου και να μάθεις διάφορες χρήσιμες πληροφορίες για επαγγελματικά ζητήματα που είτε θα σε γλιτώσουν από κακοτοπιές είτε θα σου φανούν χρήσιμες με διάφορους τρόπους. Άλλωστε η προσοχή σου στρέφεται στην κοινωνική σου εικόνα σήμερα. Κάποια νέα σίγουρα θα έχεις και θα σου δοθεί η δυνατότητα να λύσεις κάποιες παρεξηγήσεις. Το θέμα είναι να μην επιμείνεις σε καταστάσεις που θα αντιληφθείς μέσα στη μέρα πως δεν λύνονται εύκολα και άμεσα, αλλά και στο ότι το κλίμα στη δουλειά μπορεί να σε μπερδέψει και σε οδηγήσει σε περίεργες αποφάσεις και κινήσεις.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, καλό μήνα. Σήμερα φαίνεται πως οι ορίζοντές σου είναι πιο ανοιχτοί κι εσύ έχεις τη διάθεση να ακούσεις απόψεις δικών σου ατόμων πάνω σε θέματα που σε απασχολούν ή σε έχουν προβληματίσει σημαντικά. Δεν είσαι αρνητικός στο να ακούσεις τα λάθη που μπορεί να έχεις κάνει – άλλο αν δεν το δεχτείς μέσα σου. Υπάρχουν ουσιαστικές συζητήσεις που θα σου δώσουν απαντήσεις σε αρκετά σου ζητήματα. Το θέμα είναι να μη σε πιάσει το πείσμα σου, επειδή θα ακούσεις διαφορετικά από αυτά που περίμενες, αλλά και το να μην μπεις στη διαδικασία να βγάλεις δικά σου συμπεράσματα για τη στάση που έχουν οι άλλοι απέναντί σου.

Τοξότης
Καλό σου μήνα, Τοξότη. Σήμερα έχεις μια διάθεση να ασχοληθείς περισσότερο με κομμάτια του εαυτού σου που είναι πιο βαθιά και μπορεί να σου δημιουργούν εμπόδια στο να εκφράσεις αυτά που θέλεις πιο καθαρά. Μπορεί να έχεις εναλλαγές στη διάθεσή σου, όμως το ένστικτό σου μπορεί πιο εύκολα να σε οδηγήσει, αν δεν προσπαθήσεις να το εξηγήσεις με λογική. Επαγγελματικές επαφές και εξελίξεις σου φέρνουν ευκαιρίες για ανέλιξη σήμερα ή για να ξεκινήσουν ανάλογες συζητήσεις. Αυτό που θέλω να προσέξεις είναι τα μισόλογα που λες στους άλλους, κάτι που μπορεί να μπερδέψει καταστάσεις, αλλά και το ότι σε πιάνει μια συναισθηματική υπερβολή. Προσοχή σε απότομα ξεσπάσματα. 

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, καλό μήνα να έχουμε. Ο Αύγουστος ξεκινά με μια κοινωνική διάθεση και μια τάση να θέλεις να κάνεις κάποιες πιο ενδιαφέρουσες επαφές με τους άλλους, μέσα από συζητήσεις και κουβέντες που θα ξεκινήσουν μέσα στη μέρα. Σου είναι πιο εύκολο σήμερα να καταλάβεις το πού πρέπει να σταματήσεις και να δώσεις χώρο και στους άλλους να αναπτύξουν τις απόψεις τους. Κάποια οικονομικά ζητήματα, ειδικά όσον αφορά το κομμάτι κάποιων συνεργατών σου σε βάζει σε μια πιο καχύποπτη διάθεση, καθώς δεν μπορείς να καταλάβεις τους λόγους για συμπεριφορές που παρατηρείς. Επίσης, προσπάθησε να κρατήσεις αποστάσεις, ειδικά αν βλέπεις πως η υπερανάλυση σε παρασέρνει. 

Υδροχόος
Καλό μήνα να έχεις, Υδροχόε. Σήμερα ασχολείσαι πιο εύκολα με το πρόγραμμα της καθημερινότητας και προσπαθείς να το προσαρμόσεις αναλόγως με τις ανάγκες σου που θα προκύψουν μέσα στη μέρα. Σωματικές και συναισθηματικές-ψυχολογικές. Μπορείς εύκολα να βρεις ευκαιρίες μέσα στη μέρα και να κάνεις πιο άνετα αυτά που θέλεις. Οικονομικές συζητήσεις και επαφές θα σου δώσουν την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα ή να ανοίξεις το δρόμο για κάτι καλύτερο. Αυτό που θέλω να προσέξεις αρκετά είναι ο τρόπος που κινείσαι και εκφράζεις τις αντιρρήσεις σου σε απόψεις τρίτων. Γίνεσαι πεισματάρης και ισχυρογνώμων. Επίσης, προσοχή σε οικονομικά θέματα.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, καλό μήνα. Σήμερα ξεκινάς τη μέρα σου μια πιο δημιουργική διάθεση και μια επιθυμία να μπορέσεις να εκφράσεις το συναίσθημά σου όπως εσύ επιθυμείς. Το καλλιτεχνικό σου κομμάτι έρχεται πιο εύκολα στην επιφάνεια και μπορείς να το εκφράσεις πολύ εύκολα μέσα σε ομαδικά πρότζεκτ που συμμετέχεις ή να δώσεις εμπνευσμένες ιδέες σε συνεργάτες σου που έχουν κολλήσει σε κάποιο σημείο. Αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι οι εναλλαγές στη διάθεση σου και η ένταση που μπορεί να βγάλεις από το πουθενά, αλλά και το ότι είναι πολύ εύκολο να έχεις κάποιες ουτοπικές αντιλήψεις, τις οποίες δεν αποκλείεται να προσπαθήσεις να επιβάλεις στους άλλους.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ