Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 31.07.2024

Σήμερα, Παρθένε μου, χρειάζεται να λάβεις περισσότερο υπόψη σου το πρόγραμμά σου, χωρίς να πιέζεσαι

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη - Ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα Ζώδια της Τετάρτης 31.07.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ μου, από το πρωί κάνεις κάποιες σκέψεις και νιώθεις να περιορίζεσαι από υποχρεώσεις που έχεις να καλύψεις. Είναι πολύ πιθανό αρκετά πράγματα να φαίνεται πως δημιουργούν εμπόδια σε αυτά που θέλεις να κάνεις, ενώ γίνεσαι αυστηρός με τους άλλους στον τρόπο που εκφράζεις την άποψή σου. Προς το μεσημεράκι θα αρχίσεις να παρατηρείς ευκαιρίες σε επαγγελματικά κομμάτια, ενώ η ευκαιρία για λίγο φλερτ θα κάνει πιο ανάλαφρο το κλίμα. Από το απόγευμα και μετά, καλό είναι να μην πάρεις αποφάσεις βασιζόμενος στο συναίσθημα, καθώς σε πιάνει μια υπερβολή και μια τάση να μην σκέφτεσαι καθαρά το μετά. 

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα είναι μια μέρα που εύκολα μπορείς να δρομολογήσεις τα έξοδα που αφορούν το σπίτι σου πιο εύκολα, ειδικά από το μεσημέρι και μετά. Από το πρωί αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχει ένα περίεργο κλίμα στην παρέα σου που θέλεις να ξεκαθαρίσεις και να βάλεις κάποια πράγματα στη θέση τους. Το σημαντικό είναι να μη γίνεις αυστηρός με κάποια θέματα και να δώσεις χώρο να πουν οι άλλοι την πλευρά τους. Από το απόγευμα και μετά, δώσε βάση στο τι θα ακούσεις από την παρέα και τι δικαιολογίες θα ακούσεις για να καλύψουν πράγματα που θα σε βάλουν σε υποψίες. 

Δίδυμοι
Δίδυμε μου, η μέρα σου ξεκινά με μια ιδιαίτερη πίεση στο κομμάτι της δουλειάς. Ίσως σήμερα χρειάζεται να προσπαθήσεις περισσότερο και να κάνεις πιο πολλά πράγματα από αυτά που έχεις ήδη στο πρόγραμμα. Από το μεσημέρι και μετά έχεις έναν πιο θετικό τρόπο σκέψης και δε χάνεις την ευκαιρία για όμορφες επικοινωνίες, αλλά και για φλερτ. Αυτό που θέλω να προσέξεις είναι οι πιέσεις που μπορεί να δεχτείς από ανωτέρους σου για να αναλάβεις κάποιες επιπλέον ευθύνες, ή αν είσαι σε φάση που ασχολείσαι με σπουδές, δώσε προσοχή στο τι σου λένε ότι πρέπει να κάνεις. Το απόγευμα προσπάθησε να μην δεχτείς ό,τι σου λένε οι άλλοι, χωρίς να το αναλύσεις. Ειδικά στη δουλειά. 

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε μου, έχεις μια αυστηρή στάση απέναντι σε διάφορα που ακούς, απλά και μόνο για να διασφαλίσεις την ψυχολογική σου ισορροπία και να προλάβεις να πιθανές επιθέσεις από άλλους. Οι συζητήσεις που κάνεις είναι αρκετά έντονες και μπορεί να σε φέρουν σε μια δύσκολη θέση, κι έτσι με τη σειρά σου μπορεί να περάσεις στην «αντεπίθεση». Δε χρειάζεται δριμεία κριτική. Στον αντίποδα, προς το μεσημεράκι ένα καλό οικονομικό νέο θα αναπτερώσει το ηθικό σου και εκεί θα χαλαρώσεις, παρά τις διαφωνίες που θα έχεις με κάποιους δικούς σου ανθρώπους. Αυτό που θέλω να προσέξεις είναι ποιων την άποψη θα υιοθετήσεις, γιατί μάλλον δεν έχει πλήρη επίγνωση αυτών που μπορεί να πρεσβεύουν οι άλλοι. 

Λέων
Λιοντάρι μου, σήμερα έχεις μια κοινωνική διάθεση μεν, αλλά εσωτερικά αναλύεις κάποια πράγματα αρκετά αυστηρά και απότομα, με αποτέλεσμα να ασκείς μια κριτική πολύ έντονη, τόσο σε εσένα όσο και στους άλλους. Καλύτερα να εστιάσεις σε αυτά που σου ξυπνούν κάποιους φόβους, γιατί προσπαθείς να μπεις σε μια άμυνα. Προς το μεσημεράκι το κλίμα γίνεται πιο ανάλαφρο και ίσως έχεις κάποιες πιο ενδιαφέρουσες επαφές. Από το απόγευμα και μετά, είναι πολύ σημαντικό να έχεις τεταμένη την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα και υποχρεώσεις που χρειάζεται να καλύψεις. Καλύτερα να το κάνεις ο ίδιος και να μην το αφήσεις σε άλλους.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε μου, χρειάζεται να λάβεις περισσότερο υπόψη σου το πρόγραμμά σου, χωρίς να πιέζεσαι να κάνεις και πράγματα που θεωρείς σημαντικά για εσένα ή να δώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου. Ρίχνεις και σήμερα το βάρος σου στο να χτίσεις μια πιο στιβαρή εικόνα, αλλά ο τρόπος σου απέναντι στους συναδέλφους δε βοηθά. Καλό είναι να προσέξεις πολύ την κριτική που ασκείς απέναντί τους, γιατί μπορεί να εκτεθείς, παρά την καλή διάθεση που έχεις προς το μεσημέρι. Ίσως να υπερεκτιμάς τις πληροφορίες που λαμβάνεις γύρω σου. Από το απόγευμα και μετά, πρόσεξε το πώς σε αντιμετωπίζουν οι άλλοι. Ίσως να έχουν κάποιους απώτερους σκοπούς.

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα έχεις την όρεξη να δεις κάποια πράγματα μέσα από ένα πιο φιλοσοφημένο πρίσμα και να ακολουθήσεις κάποια μότο που νιώθεις θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τον τρόπο ζωής σου. Το θέμα είναι πως δυσκολεύεσαι να τα προσαρμόσεις στο πρόγραμμά σου ή να τα κάνεις μέρος της καθημερινότητάς σου και αυτό σε αγχώνει και σε πιέζει. Πέρα από αυτό, σήμερα έχεις κάποιες όμορφες γνωριμίες, προς το μεσημεράκι κυρίως, που θα σε κάνουν να ξεφύγεις από αυτό το μουντ και να συμμετάσχεις σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι το παρασκήνιο στη δουλειά. Πολλά λέγονται πίσω από την πλάτη σου.

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ μου, νιώθεις πίεση. Ενώ θέλεις να αφεθείς σε κάποιες εσωτερικές σου αναζητήσεις και να κάνεις πράγματα που σου είναι οικεία και μπορείς να βρεις απαντήσεις μέσα από αυτές, νιώθεις μια αδυναμία να κινηθείς αυτόνομα και πιέζεσαι να ακολουθήσεις τις οδηγίες που σου δίνονται, είτε επαγγελματικά είτε γενικότερα. Πέρα από το ψυχολογικό κομμάτι, προς το μεσημεράκι στη δουλειά υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες που θα ελαφρύνουν αρκετά το κλίμα και θα ενισχύσουν τη διάθεσή σου. Είναι σημαντικό να πάρεις όμως αποστάσεις από καταστάσεις που νιώθεις να σε προκαλούν να απαντήσεις. Προσοχή σε οικονομικές προτάσεις που παραείναι καλές και δελεαστικές.

Τοξότης
Τοξότη μου, η ψυχολογία σου από το πρωί φαίνεται να είναι αρκετά ζορισμένη και δεν μπορείς να καταλάβεις το τι μπορεί να οφείλεται για αυτό. χρειάζεται να δεις τα πράγματα κάπως πιο αποστασιοποιημένα και να μην αφήσεις το συναίσθημα ή τη γνώμη της οικογένειάς σου να σε επηρεάσει. Προς το μεσημεράκι, κάποιες συζητήσεις που θα κάνεις θα σε βοηθήσουν να βρεις εύκολα λύσεις ή να κάνεις επαφές που θα σε κάνουν να χαλαρώσεις. Είναι πολύ σημαντικό να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες αυτές για να μπορέσεις να ανέβεις ψυχολογικά. Από το απόγευμα και μετά προσοχή σε θέματα που αφορούν το σπίτι. Αν έχεις εργασίες που πρέπει να γίνουν, πάρε δεύτερη γνώμη.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, η μέρα σου φαίνεται πως έχει έναν απαιτητικό χαρακτήρα και ο τρόπος που προσπαθείς να διαχειριστείς τις καταστάσεις γίνεται αρκετά δογματικός και αυστηρός. Το ίδιο επικρατεί και στο κομμάτι της δουλειάς, κάτι που βγαίνει προς τους συναδέλφους σου και μπορεί να δημιουργήσει αποστάσεις. Προς το μεσημεράκι, κάποια οικονομικά έρχονται να φέρουν θετική ενέργεια στη μέρα σου, ενώ μπορείς να κατανοήσεις κάποιες καταστάσεις περισσότερο με βάση το ένστικτό σου. Είναι σημαντικό να προσέξεις τις σκέψεις που κάνεις και πόσο αυτές μπορεί να επηρεάσουν τις αποφάσεις που παίρνεις στο κομμάτι της δουλειάς. 

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε μου, από το πρωί η δημιουργική σου διάθεση και η παραγωγική σου δραστηριότητα περιορίζονται σημαντικά και αυτό δε μπορείς να το διαχειριστείς και πολύ εύκολα. Υπάρχει μια πίεση που ξυπνά ανασφάλειες και σε κάνει να κινείσαι αυστηρά και αρκετά δογματικά για τα δικά σου δεδομένα. Προς το μεσημεράκι, οι ευκαιρίες για νέες συνεργασίες θα διορθώσουν κάπως το κλίμα ή η βοήθεια που θα σου δοθεί από συναδέλφους θα σε αλαφρύνει σημαντικά. Από το απόγευμα και μετά είναι σημαντικό να λάβεις υπόψη σου πως τα οικονομικά σου θέλουν περισσότερη προσοχή. Ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τη διαχείριση των χρημάτων σου.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα είναι μια μέρα που θα χρειαστεί να δώσεις βάση σε πιο συναισθηματικά κομμάτια, αλλά και να ασχοληθείς κάπως περισσότερο με οικογενειακά ζητήματα. Από το πρωί έχεις μια ιδιαίτερη πίεση και προσπαθείς να βρεις άκρη σε κάποιες καταστάσεις που σε ζορίζουν αρκετά, ενώ προς το μεσημέρι θα δεις κάποιες καταστάσεις να τακτοποιούνται σαν από μόνες τους ή να προκύπτουν λύσεις με μεγάλες ευκολίες. Καλό είναι να αποφύγεις προστριβές με ανωτέρους ή με συναδέλφους που είναι πιο παλιοί στη δουλειά, αλλά και να μην αφήσεις τις καταστάσεις να θολώσουν την κρίση σου ή να ενδώσεις σε καταστάσεις που δεν είναι ξεκάθαρες.  

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ