Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 30.07.2024

Σήμερα, Λιοντάρι μου, η κοινωνικότητά σου χρειάζεται σημαντική τόνωση και σε αυτό αποσκοπείς κι εσύ με τον τρόπο σου

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Τρίτης 30.07.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ μου, το μυαλό σου λειτουργεί αρκετά πιο γρήγορα, χωρίς να σημαίνει πως είσαι σε θέση να δεις πιο μπροστά από τα γεγονότα. ωστόσο, είσαι αρκετά μαχητικός σε ό,τι έχει να κάνει με θέματα δουλειάς αλλά και ανέλιξης. Ο τρόπος που επικοινωνείς σήμερα είναι πιο άμεσος κι εσύ νιώθεις πως βρίσκεις τον παλιό σου εαυτό και πάλι. Από την άλλη, οι κοινωνικές σου συναναστροφές φαίνεται πως δημιουργούν ένα πιο πρόσφορο έδαφος για το επαγγελματικό σου κομμάτι, κάτι που ενισχύει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία σου. Αυτό που χρειάζεται είναι να δείξεις λίγο περισσότερε ευελιξία σε ό,τι αφορά το πρόγραμμά σου σήμερα και να μην προσπαθείς να φέρεις τις καταστάσεις στα μέτρα σου. 

Ταύρος
Ταύρε μου, από το πρωί υπάρχει μια αρκετά καλύτερη ενέργεια και μια διάθεση να ασχοληθείς περισσότερο με πράγματα που σε ευχαριστούν και σου δίνουν θετική ψυχολογία. Ίσως χρειαστεί να κινηθείς με περισσότερη προσοχή σε συζητήσεις που έχουν να κάνουν με επαγγελματικά ζητήματα, αλλά και στις επαφές με φλερτ που έχεις αυτό το διάστημα. Αν υπάρξει επικοινωνία με πρώην, σε θέλω στιβαρό. Τώρα, στα οικονομικά σου κινείσαι πιο άμεσα και διεκδικείς καλύτερες συνθήκες αλλά και καλύτερες απολαβές. Προσοχή μην το παρακάνεις με τη δύναμη που νιώθεις. Άλλωστε το κλίμα είναι ήδη καλό. Γιατί να το χαλάσεις με υπερβολές, ειδικά όταν βλέπεις πως υπάρχει συνεννόηση;

Δίδυμοι
Η μέρα σου, Δίδυμέ μου, ξεκινά μεν έντονα, αλλά και με έναν αέρα ψυχραιμίας που σου δίνει τη δυνατότητα να δεις τα πράγματα πιο ήρεμα και από απόσταση, αν χρειαστεί. Από το πρωί ακόμα αντιλαμβάνεσαι πως η δυσκολία σε ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική σου έκφραση μπορεί να φέρει εμποδιάκια, όμως φαίνεσαι αποφασισμένος να τα ξεπεράσεις και να δράσεις πιο άμεσα. Έχεις ευκαιρίες για σημαντικές επικοινωνίες μέσα στη μέρα και να λάμψεις μέσα από αυτές. Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσεις πως όσο διατηρείς το νου σου καθαρό και μπορείς να δεις τις ευκαιρίες μέσα στη μέρα, η ενέργειά σου θα αξιοποιηθεί κατάλληλα και πιο στοχευμένα. 

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα η μέρα σου είναι αρκετά σκεπτική, αλλά και συναισθηματική. Από το πρωί ακόμα είσαι σε ένα τέτοιο μουντ, ενώ προσπαθείς να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου και να βάλεις σε μια σειρά κάποια πράγματα μέσα σου. Από την άλλη, κάποιες παρασκηνιακές συζητήσεις που κάνεις και αφορούν οικονομικά ζητήματα φαίνεται να προχωρούν πιο εύκολα και αυτό σε ανεβάζει ψυχολογικά. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις αρκετά είναι το ύφος και ο τόνος σου όταν απευθύνεσαι στους άλλους. Η ένταση που βγαίνει είναι παραπάνω από εμφανής, κι ενώ εσύ θα έχεις τους λόγους σου, οι άλλοι δεν μπορούν να καταλάβουν τι έχει προηγηθεί. 

Λέων
Σήμερα, Λιοντάρι μου, η κοινωνικότητά σου χρειάζεται σημαντική τόνωση και σε αυτό αποσκοπείς κι εσύ με τον τρόπο σου. από το πρωί ακόμα φροντίζεις να εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται και κανονίζεις συναντήσεις και επαφές με καλούς φίλους σου. Μπορεί να υπάρξουν και προτάσεις για κάποιες επαγγελματικές συναντήσεις, κάποιες από τις οποίες ίσως περίμενες και καιρό. Κι επειδή είσαι και σε φάση που θέλεις να φλερτάρεις αυτή την περίοδο, ρίξε λίγο τους τόνους και άσε τη γοητεία σου να μιλήσει περισσότερο από το στόμα σου. Πολύ σημαντικό σήμερα να είσαι προσεκτικός σε οικονομικά ζητήματα και σχετικές συζητήσεις.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε μου, είναι μια αρκετά καλή μέρα για να κινηθείς πιο διεκδικητικά στη δουλειά σου και να δράσεις άμεσα, είτε αναλαμβάνοντας ευθύνες είτε δίνοντας χείρα βοηθείας σε όσους δε μπορούν να τα βγάλουν πέρα. Κερδισμένος εσύ θα βγεις. Από το πρωί ακόμα έχεις μια διάθεση να παρατηρήσεις καλύτερα τις καταστάσεις και να εντοπίσεις πιο εύκολα τα αδύναμα σημεία γύρω σου. Ψυχολογικά από την άλλη έχεις ευκαιρίες να βελτιώσεις την κατάσταση, καθώς αντιλαμβάνεσαι πιο καλά το τι μπορεί να σε επηρεάζει. Αυτό που θέλει προσοχή είναι ο τρόπος που θα το εκφράσεις όμως. Γιατί σήμερα κινείσαι πιο αφιλτράριστα και αυτό μπορεί να φέρει εντάσεις. 

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επεκτείνεις τις συναναστροφές σου και να κάνεις συζητήσεις που θα διευρύνουν τους ορίζοντες και τα ενδιαφέροντά σου. Από το πρωί έχεις κοινωνικές επαφές που θα σου φέρουν και κάποιο επαγγελματικό όφελος, αλλά θα βρεις και χρόνο να βρεθείς με φίλους και γνωστούς και να τονώσεις την κοινωνική σου ζωή. Πολύ σημαντικό να είσαι ευέλικτος στον τρόπο που διαχειρίζεσαι καταστάσεις γύρω σου, γιατί μέσα σε όλο αυτό το κλίμα που επικρατεί, εσύ θέλεις να πεις πολλά και να δείξεις πως, παρά το γεγονός ότι δε μιλάς, ξέρεις τι συμβαίνει. Καλό είναι να μην αρχίσεις τις μπηχτές και τα χολώδη σχόλια. 

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα είναι μια μέρα που κάνεις πιο βαθιές σκέψεις και προσπαθείς να αξιοποιήσεις ευκαιρίες που σου δίνονται κυρίως σε επαγγελματικό και κοινωνικό κομμάτι για να δρομολογήσεις ακόμα καλύτερα την εξέλιξη που θέλεις να έχεις. Από το πρωί ακόμα ασχολείσαι με επαγγελματικά θέματα και δίνεις βάση στο πώς θα κερδίσεις τις εντυπώσεις με τον τρόπο σου. Πολύ σημαντικό να μην βιαστείς και να μην κινηθείς με βάση στα συμπεράσματα στα οποία έχεις καταλήξει αυτό το διάστημα, τόσο για άτομα όσο και για καταστάσεις που εκτυλίσσονται στο περιβάλλον σου. Επίσης, μην δώσεις σημασία σε πικρόχολα σχόλια ατόμων από την παρέα, ειδικά εκείνων που δεν εκτιμά, αλλά απλά ανέχεσαι.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη μου, είναι μια μέσα που εστιάζεις πολύ στο πώς κινείσαι με τους απέναντι και θέλεις να κρατήσεις κάποιες ισορροπίες, γιατί σα να έχεις ήδη αρκετά στο κεφάλι σου. Από το πρωί ακόμα ψάχνεις τρόπους να κάνεις συζητήσεις για επαγγελματικά σου θέματα, προσπαθώντας να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο, αλλά έχεις και ένα άγχος ότι κάτι μπορεί να στραβώσει. Καλό είναι να ζυγίσεις τις καταστάσεις και μετά να κάνεις το βήμα που θέλεις. Από την άλλη, κάποιες επαφές που έχεις σήμερα σου δίνουν ευκαιρίες για να κάνεις κάτι εξτρά ή να ασχοληθείς με κάτι που σου αρέσει ή σε βοηθά να χαλαρώσεις. Αξιοποίησε το βάθος της σκέψης σου πιο σωστά και θα βρεις άκρη μέσα στη μέρα.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα το κομμάτι της δουλειάς σου γίνεται και πάλι το επίκεντρο, με εσένα να φορτώνεις αρκετά το πρόγραμμά σου με δουλειές και υποχρεώσεις, προκειμένου να νιώσεις πως γίνεσαι αποδοτικός. Υπάρχει μια νευρικότητα στον τρόπο που κινείσαι και τακτοποιείς τις υποχρεώσεις σου, θεωρώντας πως όσο πιο γρήγορα τελειώσεις, τόσα περισσότερα θα κάνεις μέσα στη μέρα. Υπάρχουν οικονομικές ευκαιρίες μέσα στη μέρα και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που σου δημιουργούν άγχος. Πολύ σημαντικό να μην κινηθείς με απολυτότητα σε συζητήσεις και να δείξεις πως έστω ακούς αυτά που σου λένε, ακόμα κι αν έχεις ήδη αποφασίσει το τι θα κάνεις.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, σήμερα έχεις τη διάθεση να κάνεις κάτι δημιουργικό ή να βάλεις όλη σου τη δημιουργικότητα στο κομμάτι της δουλειάς και να βγει ένα αξιόλογο αποτέλεσμα, πολύ κοντά σε αυτό που έχεις κατά νου. Οι επαφές σου με συνεργάτες σήμερα φαίνεται πως θα φέρουν ευκαιρίες στο επαγγελματικό σου κομμάτι. Μπορεί όμως να υπάρξει και μια ενδιαφέρουσα γνωριμία σε πιο προσωπικό επίπεδο, που θα αλλάξει σημαντικά τη διάθεσή σου. Να θυμάσαι πως ο παρορμητισμός δεν είναι κάτι που θα σε βοηθήσει αρκετά, για αυτό μην ξεφεύγεις. Επίσης, είναι σημαντικό να μην μπεις σε διαδικασίες υπεραναλύσεων, όσο κι αν πηγαίνει μόνο του το μυαλό σου.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, με μια ψυχολογία που έχει σκαμπανεβάσματα ξεκινάς τη μέρα σου και σήμερα και αυτό μπορεί να αποδειχθεί πολύ κουραστικό για εσένα. Από το πρωί αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχει μια επιθυμία να βάλεις σε πρόγραμμα κάποιες υποχρεώσεις σου και θα υπάρξουν ευκαιρίες που θα στο επιτρέψουν, ενώ βγάζεις προς τα έξω έναν δυναμισμό που δείχνει πως μπορείς να κινηθείς με μεγαλύτερη άνεση, χωρίς να σκέφτεσαι τις διάφορες επιπτώσεις που μπορεί να υπάρξουν. Αυτό που θέλω να προσέξεις είναι ο τρόπος που επικοινωνείς με τους απέναντι και πως διαχειρίζεσαι αυτά που σου λένε. Ίσως είναι καλύτερα να ακούσεις, χωρίς να απαντήσεις σε όλα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ