Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 29 Ιουλίου - 04 Αυγούστου 2024

Προβλέπεται μια έντονη εβδομάδα με αρκετές ταραχές και ξεκαθαρίσματα Ζυγέ μου

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις στην Athens Voice

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 29 Ιουλίου - 4 Αυγούστου 2024

Κριός
Αγαπημένε Κριέ καλή εβδομάδα! Η τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου έχει ένα ευχάριστο πρόσημο, καθώς οι όψεις και οι θέσεις των πλανητών στο ζώδιο του Λέοντα είναι κατά βάση ευχάριστες. Θα υπάρξουν σίγουρα κάποια ξαφνικά έξοδα, ίσως για κάποιο ταξίδι ή γιατί θα χρειαστεί να δανείσεις σε κάποιον φίλο, ίσως έχεις ξεχάσει να πληρώσεις δίδακτρα, συνδρομές κλπ. Πάντως με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα ξεκινάς να έχεις δημιουργική αντίληψη και δημιουργικές τάσεις πράγμα που σου έλειπε εδώ και καιρό, κάτι που σε ενοχλούσε και σε μπλόκαρε πνευματικά. Δεν αποκλείεται μια νέα ερωτική περιπέτεια που θα έρθει για να μείνει, για εσάς τους ελεύθερους (βιάσου πριν μπει ανάδρομος). Εσύ που έχεις σχέση, θα βρεις έναν άλλο τρόπο προσέγγισης κι επικοινωνίας στο μεταξύ σας. Στα επαγγελματικά τώρα, είναι λογικό να χαώνεσαι και να χαζεύεις από την στιγμή που που είναι καλοκαίρι ε δεν έχεις και όρεξη. Παρόλα αυτά παραμένεις να έχεις ενέργεια. 

Ταύρος
Αγαπητέ μου Ταύρε καλή εβδομάδα! Αυτή την εβδομάδα φαίνεται να σε απασχολούν θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια, το σπίτι ή κάποιο γενικότερο στεγαστικό ζήτημα (π.χ. μετακόμιση, πώληση, ανακαίνιση κλπ.). Ίσως πολύ ξαφνικά συμβούν κάποια απρόσμενα γεγονότα που σχετίζονται με τα παραπάνω. Παρόλα αυτά φαίνεται πως βρίσκεις λύσεις μέσα από αντίξοα σκηνικά και τα καταφέρνεις και βγαίνεις νικητής. Εσύ που είσαι σόλο, ειλικρινά βαριέμαι να σου εξηγήσω πόσο αχρείαστες θα είναι οι γνωριμίες που θα κάνεις αυτή την εβδομάδα. Κάνε εκεί παιχνίδι και φλερτ, αλλά μέχρι εκεί, μην επενδύσεις (ειδικά στις αρχές της εβδομάδας). Εσύ που δεν είσαι σόλο, δεν βλέπω κάποια διαφορά ή κάποια αλλαγή, απλά προσπάθησε να μην είσαι υπερβολικός στις αντιδράσεις σου. Τα επαγγελματικά σου θα έχουν θετική έκβαση, αλλά προσοχή στα αλόγιστα έξοδα. 

Δίδυμοι
Διδυμάκι μου καλή σου εβδομάδα! Πάρα πολλά τα απροσδόκητα αυτή την εβδομάδα, όπως συναντήσεις ή τηλεφωνήματα για ξαφνικές δουλειές. Τα παραπάνω, λοιπόν, ίσως σου δημιουργήσουν μια έξτρα πίεση και μια παραπάνω βιασύνη. Ωστόσο θέλω να έχεις το νου σου στα παρασκηνιακά, ειδικά σε οτιδήποτε αφορά τα ερωτικά, γιατί αναμένεται ένα μήνυμα από έναν παρελθοντικό, απαγορευμένο έρωτα. Θα μπορέσεις να διαχειριστείς αυτή την πληροφορία και να την κρατήσεις κρυφή, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Εσύ που είσαι ελεύθερος, ίσως έχεις μια καινούργια κατάκτηση, η οποία μοιάζει λίγο απαγορευμένη (κοινώς ίσως είναι σε σχέση). Εσύ που είσαι ήδη σε σχέση, έχεις αρχίσει τα τσιλιμπουρδίσματα μου φαίνεται και δεν μου αρέσει. Στα επαγγελματικά σου, μικρολαθάκια συμβαίνουν, γιατί είσαι λιγάκι απρόσεκτος.

Καρκίνος
Αγαπητό Καρκινάκι καλή εβδομάδα! Ξαφνικά έξοδα θα βγουν στη φόρα από το φιλικό περιβάλλον, είτε δανεικά, είτε από γκάφες φίλων. Εσύ θα πρέπει να ξοδέψεις πάντως, μια ή άλλη. Παρόλα αυτά το ακριβώς προηγούμενο είναι μια συνθήκη που θα σε μπριζώσει και θα σου δώσει τη δύναμη να διεκδικήσεις παραπάνω κέρδη και money. Προς το τέλος της εβδομάδας θα δεις ότι θα έρχονται διάφορες ευκαιρίες από το πουθενά. Οι ελεύθεροι δεν θα βιώσετε και την απόλυτη αποθέωση σε καμία περίπτωση, όμως δεν είναι και καθόλου αδιάφορη η εβδομάδα. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να αποφύγετε καβγάδες, αν απαντήσετε σε οποιαδήποτε ερώτηση απλά με ένα "ναι". Όσον αφορά τα επαγγελματικά σου τώρα, υπάρχει η τάση για κάποιες υπερβολές, τις οποίες σε βάθος χρόνου θα τις μετανιώσεις, όπως ας πούμε, εκρήξεις θυμού. 

Λέων
Αγαπημένο μου Λιονταράκι καλή εβδομάδα! Σου έχω καλά νέα και κακά νέα. Θα ξεκινήσω από τα κακά, για να έχουμε happy ending. Η καριέρα σου απαιτεί γενικότερα μια κάποια υπευθυνότητα, αλλά εσένα ο νους σου είναι στους έρωτες. Είσαι σε μια φάση που δε σε νοιάζουν πολύ τα κόστη και τα επιτόκια και παίρνεις μόνο δάνεια. Δεν μιλάω κυριολεκτικά φυσικά, μόνο υποθετικά. Θα το φας το κεφάλι σου, αλλά πάμε παρακάτω. Παρόλα αυτά, στα ευχάριστα, η όψη Νέας Σελήνης και Δία σου εξασφαλίζουν έναν νέο έρωτα ή γενικώς μια υλοποίηση στόχου. Σε γενικές γραμμές είχε καιρό να προκύψει μια τόσο θετική όψη στο ζώδιό σου και γι΄αυτό θα πρέπει να είσαι και περήφανος και ευτυχής, για σένα που είσαι ελεύθερος. Για σένα πάλι που είσαι σε σχέση, Νέα Σελήνη με Δία θα μπορούσε να σου φέρει γάμο ή παιδί. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια αλλαγή στην εμφάνισή σου και να νιώσεις μια πιο attractive αύρα. Είσαι έτοιμος για νέα ξεκινήματα. 

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε καλή εβδομάδα! Ξέρουμε γενικότερα όλοι ότι είσαι μια μουχρίτσα και μισή. Παρόλα αυτά δεν χρειάζεται να μας το δείχνεις με κάθε ευκαιρία και κάθε τρόπο. Ένας παρασκηνιακός έρωτας (που να σου πει ο παπάς αυτί) ξεκινάει και πασχίζεις εσύ να τον κρατήσεις κρυφό για να μην πληγωθεί κάποιο άτομο- συγκινητικά συγκινήθηκα, όπως θα έλεγα και η Ελένη μας. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να σε βοηθήσουν οι συμπαντικές όψεις για να μείνει κρυφός αυτός ο έρωτας ή κατά πόσο θα έχεις την ευκαιρία να τον απολαύσεις, καθώς αγχώνεσαι και νιώθεις αβεβαιότητα. Όπως έστρωσες, θα κοιμηθείς. Γενικώς θα σε βοηθήσει όλη αυτή η κατάσταση να πάρεις μια κάποια έμπνευση- όρσε. Δεν θα περάσει ανάδρομος ο Ερμής την άλλη εβδομάδα; Θα περάσει, ε εκεί θα δούμε γέλια. Εσύ που είσαι ελεύθερος, τριβελίζει στο μυαλό σου μια επανασύνδεση, η οποία θεωρητικά θα σε γεμίσει, πρακτικά μόνο άγχος θα σου φέρει. Επαγγελματικά, κινείσαι επιδέξια και ξεκαθαρίζεις το τοπίο των προθέσεων και επιδιώξεων σου. 

Ζυγός
Αγαπητό Ζυγάκι καλή εβδομάδα! Προβλέπεται μια έντονη εβδομάδα με αρκετές ταραχές και ξεκαθαρίσματα. Ίσως κάποιοι φίλοι δεν είναι και τόσο φίλοι και αποφασίσουν να την κάνουν από τη ζωή σου με συνοπτικές διαδικασίες. Κάθε εμπόδιο για καλό, μην μου στεναχωρηθείς και όπως κάθε τέλος τι είναι; Και μια νέα αρχή. Όσο έχεις τα σκουπίδια μέσα στο σπίτι, συνηθίζεις τη μυρωδιά, όταν τα πετάξεις, τότε καταλαβαίνεις τη διαφορά. Αυτό θα είναι το κέντρο βάρους της προσοχής σου, δεν θεωρώ, δηλαδή, πως οι εξελίξεις θα σχετίζονται με άλλα θέματα. Παρόλα αυτά, εσύ που είσαι σε σχέση, έρχεσαι πιο κοντά στο ταίρι σου και του ανοίγεις την καρδιά σου. Εσύ πάλι που είσαι ελεύθερος, θα μπορούσες να βρεις κάτι πιο μόνιμο μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Επαγγελματικά, δεν μπορείς να συγκεντρωθείς με τη βαβούρα που έχεις γύρω σου και στην τελική έλεος είναι καλοκαίρι. 

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ καλή σου εβδομάδα! Κάποιες ανατροπές σχετικά με τα επαγγελματικά σου είναι βέβαιες, καθώς η Νέα Σελήνη κι ο Δίας χτυπάνε το ψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σου. Ίσως αναβληθούν κάποια επαγγελματικά σχέδια ή ίσως γίνουν απότομες ανατροπές, αλλά προς το τέλος της εβδομάδας καταλαβαίνεις πως αυτό είναι για καλό, καθώς οι νέες προοπτικές είναι πιο κερδοφόρες και ενδιαφέρουσες. Ερωτικά, εσύ που είσαι σε σχέση, δεν θα έχεις κάποια συγκεκριμένη εξέλιξη, πέρα από τις γνωστές, ηλίθιες ταραχές. Εσύ που είσαι ελεύθερο πουλί, θα μπορούσες να κάνεις μια καλή γνωριμία, όχι κάτι μόνιμο, αλλά κάτι που σίγουρα θα σου δώσει παροδική χαρά. Θέλω να προστατέψεις τη διάθεσή σου, γιατί θα χρειαστείς πολλή αντοχή και υπομονή για να μπορέσεις να διαχειριστείς  τις αχρείαστες και ανούσιες πληροφορίες που θα δεχτείς. 

Τοξότης
Αγαπητό μου Τοξοτάκι καλή εβδομάδα! Για εσένα η εβδομάδα θα κυλήσει πολύ Τοξοτίστικα, καθώς είναι εβδομάδα ταξιδιών, περιπέτειας και ανακάλυψης. Μάλλον, όμως, θα υπάρξουν παραπάνω έξοδα που δεν είχες υπολογίσει και αυτό σε αγχώνει σε βάθος χρόνου. Όταν ο Τοξότης κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει, όπως ξέρει κι ο λαός. Γι΄αυτό θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για αλλαγές προορισμών ή σχεδίων την τελευταία στιγμή. Αν είσαι ελεύθερος, κάνεις αυτό που ξέρεις καλύτερα, δηλαδή πετάς από κανάρα σε κανάρα και τίποτα δεν σε νοιάζει. Προς το τέλος της εβδομάδας πάντως, ίσως γνωρίσεις κάποιο άτομο που θα σε μυήσει σε έναν νέο τρόπο σκέψης και ίσως αυτή η γνωριμία να έχει ερωτική χροιά. Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου να φας μπόλικη γκρίνια για την απόσταση που έχει δημιουργηθεί στη σχέση σου. 

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε καλή εβδομάδα! Σε mood διακοπών σε βρίσκει αυτή η εβδομάδα και γιατί όχι στην τελική; Καλοκαίρι είναι έτσι; Απλά επωφελήσου και μάζεψε δυνάμεις, καθώς η ερωτική σου ζωή κρέμεται από μια τόση δα κλωστίτσα κι αυτό εσύ δεν το γουστάρεις καθόλου. Επίσης κράτα και πισινές σε σχέδια ή προορισμούς, καθώς μπορεί και να σου μπουρδουκλωθεί όλο το πρόγραμμα. Στα γκομενικά, αν είσαι ελεύθερος ίσως γνωρίσεις κάποιο άτομο διαφορετικό από τα στάνταρ σου που, όμως, θα σε ανανεώσει πλήρως. Αν δεν είσαι ελεύθερος, ίσως νιώσεις πως η σχέση σου έχει κάνει τον κύκλο της και δεν αποκλείεται να τραβήξεις μια κόκκινη, οριστική γραμμή. Επαγγελματικά τωρα, μπορεί να υπάρξει κάποιο παραπάνω τρέξιμο, λόγω του ότι κάπου τα φορτώνεις κι εσύ, πάντως δεν είναι κάτι που δεν μπορείς να διαχειριστείς. 

Υδροχόος
Αγαπημένε Υδροχόε καλή εβδομάδα! Οι μέρες έχουν θετικό πρόσημο τόσο όσο όμως. Τι εννοώ θα αναρωτηθείς τώρα. Ίσως προκύψουν παρανοήσεις ή ασάφειες στα πάρε δώσε σου με τους γύρω σου, αλλά αν σταθείς ψύχραιμος, θα μπορέσεις να βάλεις τα πράγματα στα σωστά κουτάκια. Εάν θέλεις να κάνεις γενναία επαγγελματικά βήματα θα σου πρότεινα να περιμένεις και σίγουρα να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις αυτή την εβδομάδα. Στα ερωτικά σου, αν είσαι ελεύθερο πουλί, πας ολοταχώς για δέσμευση, αρκεί να μην αρχίσεις τα γνωστά σου, τύπου "θέλω την ελευθερία μου" και τέτοια κουλά. Αν είσαι ήδη σε σχέση, νιώθεις πως ίσως παίρνει το ταίρι σου τις αποφάσεις για σένα και κάπου τα παίρνεις κι εσύ στο κρανίο. Γενικώς δεν είναι κακό που και που να αφήνεσαι, απλά λέω τώρα εγώ. Επαγγελματικά, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για νέα βήματα (ακόμα και νέα δουλειά), αλλά προς το παρόν μείνε στις συζητήσεις.  

Ιχθύες
Αγαπημένο μου Ψαράκι καλή εβδομάδα! Ίσως δεις τώρα πως κάποιοι από το περιβάλλον σου θέλουν να φέρνουν συνέχεια αντιρρήσεις. Για να μπορέσεις να βγεις σώος από αυτή την παράνοια πρέπει να κινηθείς αμυντικά και να τηρήσεις σιγή ιχθύος. Κοινώς λίγα λόγια και σοφά. Ειδικά σε ερωτικό κομμάτι, όπου τα πράγματα μυρίζουν λίγο μπαρούτι. Αν είσαι ελεύθερος, κινείσαι πολύ συντηρητικά, καθώς δεν έχεις και πολλή διάθεση για νέες γνωριμίες. Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να καταλάβεις ότι που και που χρειάζεται να ακούς το άλλο σου μισό, καθώς η αλήθεια και το δίκιο είναι πάντα κάπου στη μέση. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σου, βλέπεις κάποιες υποθέσεις που βρίσκονταν σε στασιμότητα, να μπαίνουν σε σειρά και εσύ αρχίζεις να νιώθεις κάπως πιο ανακουφισμένος. Δεν αποκλείεται να λάβεις και κάποια έξτρα χρήματα. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ