Κριός
Σήμερα, Κριέ μου, η μέρα σου έχει μια διφορούμενη ενέργεια. Εσύ προσπαθείς να εστιάσεις σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με οικονομικά θέματα. Είναι πολύ σημαντικό να εξασφαλίσεις κάποια πράγματα και προσπαθείς να εκμεταλλευτείς κάποιες ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται και σου δίνουν τη δυνατότητα να οργανωθείς καλύτερα. Ίσως κάποια ξαφνικά γεγονότα θα ταράξουν τα νερά και έντονες συζητήσεις να σε οδηγήσουν σε απρόσμενες αποφάσεις που μακροπρόθεσμα θα δημιουργήσουν θέμα. Κάποιες κοινωνικές επαφές που έχεις μέσα στη μέρα θα είναι πολύ υποστηρικτικές για τη δουλειά σου. Προσπάθησε να μην ασχοληθείς με κουτσομπολιά. 

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα η μέρα σου ξεκινά κάπως περίεργα. Από τη μία έχεις ευκαιρίες να κάνεις σημαντικές επαφές με άτομα που μπορούν να σε στηρίξουν σημαντικά σε επαγγελματικά σου ζητήματα, από την άλλη όμως χρειάζεται να διαχειριστείς προσεκτικά τις καταστάσεις και να μην αφήσεις το συναίσθημα να μειώσει τη δυναμική σου μέσα στη μέρα. Η ένταση που επικρατεί από το πρωί ακόμα εκδηλώνεται σταδιακά σε έναν πιο «επιθετικό» τρόπο, κυρίως για να διατηρήσεις καταστάσεις που σου δημιουργούν ένα αίσθημα ασφαλείας. Από το απόγευμα μπορείς να διαχειριστείς πιο ήρεμα τις καταστάσεις, προσπαθώντας να διατηρήσεις τον έλεγχο. Προσοχή σε αντιπαραθέσεις.

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, σήμερα γίνεσαι αρκετά εσωστρεφής και αυτό που προσπαθείς να κάνεις είναι να μετρήσεις τις δυνάμεις σου και να δεις τις δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά σου. καλύτερα να κρατήσεις μια παρασκηνιακή στάση και να μείνεις ουδέτερος σε αντιδράσεις, όσο και αν θέλεις να απαντήσεις και να βάλεις πολλούς στη θέση τους. Συζητήσεις που γίνονται σε απογοητεύουν και σε κάνουν να πέσεις για λίγο ψυχολογικά, αν και δεν το δείχνεις στους άλλους. Πολύ σημαντικό, από το απόγευμα και μετά να προσέξεις τον τρόπο που κινείσαι και προσπαθείς να διαχειριστείς κάποια προσωπικά ή οικογενειακά σου ζητήματα, γιατί γίνεσαι έντονος χωρίς να το καταλάβεις.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε μου, οι συζητήσεις που θέλεις να κάνεις με τους φίλους σου έχουν σκοπό να διορθώσουν το κλίμα και να κατανοήσεις καλύτερα την πλευρά των άλλων, όσο και να ξεκαθαρίσεις τη δική σου σε εκείνους. Από το πρωί, έχεις την ανάγκη να νιώσεις ασφαλής και να δείξεις πως η ανάγκη σου αυτή επηρεάζει σημαντικά τη διάθεσή σου και την ψυχολογία σου. Δώσε βάση σε όσα ακούς και μην απαντάς χωρίς να κατανοήσεις το τι σου λένε, γιατί οι εντάσεις μπορούν εύκολα να πάρουν έκταση και να δημιουργηθούν αποστάσεις, ενώ μπορεί να φανείς εχθρικός, χωρίς να το θέλεις. Από το απόγευμα και μετά, προσοχή στον τρόπο σου και μην αναφερθείς σε παρελθοντικά περιστατικά για να δικαιολογήσεις τη στάση σου.

Λέων
Λέοντά μου, σήμερα τα επαγγελματικά σου βρίσκονται και πάλι στο επίκεντρο, ενώ μπορεί να βάζεις μπρος και να οργανώνεις τα επόμενά σου βήματα, για να κερδίσεις χρόνο αλλά και εντυπώσεις στα μάτια των ανωτέρων σου. Από το πρωί προσπαθείς να ανεβάσεις την ψυχολογία σου. Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσεις πως οι αλλαγές – προγραμματισμένες και μη – είναι μέσα στο πρόγραμμα, για αυτό έκφρασε τα νεύρα σου με εποικοδομητικό τρόπο. Επίσης, βιαστικές αποφάσεις για τη δουλειά δεν ευνοούνται σήμερα. Προσοχή σε αχρείαστα έξοδα και σπατάλες, αλλά και σε συμφωνίες που συζητάς. Καλύτερα να επανεξετάσεις τα δεδομένα πριν πέσουν οι υπογραφές. 

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα αντιλαμβάνεσαι πως χρειάζεται να κρατήσεις κάποιες ισορροπίες και να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου στον τρόπο που διαχειρίζεσαι κάποιες καταστάσεις που εμπλέκεσαι ή που συμβαίνουν γύρω σου. Από το πρωί ακόμα, έχεις μια περίεργη ψυχολογία και μια νευρικότητα στις συζητήσεις που κάνεις, κάτι που δημιουργεί αποστάσεις με τους άλλους. Κάποια πράγματα πρέπει να προσέξεις: πρώτον, σήμερα μπορεί να γίνεις πιο ανταγωνιστικός με τους άλλους, διεκδικώντας έντονα αυτά που θέλεις. Δεύτερον, ενώ βλέπεις πως μπορείς να βάλεις το μυαλό σου σε μια σειρά, επιλέγεις να εστιάσεις σε αχρείαστες πληροφορίες, τις οποίες εσύ θεωρείς για κάποιο λόγο χρήσιμες.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, είναι πολύ σημαντικό να δώσεις βάση σε όσα ακούς και παρατηρείς γύρω σου, χωρίς να αφήσεις περίεργες σκέψεις να επηρεάζουν την κρίση σου, τόσο για τις καταστάσεις όσο και για τα άτομα που εμπλέκονται σε αυτές. Από το πρωί ακόμα έχεις μια τάση να παρατηρείς τα λαθάκια που κάνεις σε θέματα δουλειάς και να προσπαθείς να τα διορθώσεις όσο πιο άμεσα γίνεται. Τα σχόλια που φτάνουν στα αυτιά σου σου δημιουργούν έναν εκνευρισμό και μια εσωτερική αντιπαράθεση. Σα να προετοιμάζεσαι για τις συζητήσεις που θέλεις να κάνεις. Ίσως κάποιες πληροφορίες που φτάσουν στα αυτιά σου σε βάλουν σε περίεργες σκέψεις. Κάποια ζητήματα από το παρελθόν μπορεί να διαλευκανθούν έτσι. 

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα κάποιες από τις συναναστροφές σου θέλουν λίγη περισσότερη προσοχή. Κάποια επαγγελματικά θέματα μπορεί να φέρουν διαφωνίες ή να δημιουργήσουν ένα περίεργο κλίμα στη δουλειά. Είναι σημαντικό να είσαι ξεκάθαρος σε αυτά που θέλεις να πεις και να μην πετάξεις μπηχτές ή να κάνεις σχόλια σε όσα ακούς. Έχεις τη διάθεση να κατανοήσεις καλύτερα τις καταστάσεις και να ξεφύγεις από την ένταση που νιώθεις. Κάτι που χρειάζεται να κρατήσεις κατά νου και στο κομμάτι της παρέας, αφού εκεί μπορεί να ακούσεις σχόλια και από φίλους ή αρκετά κοντινούς σου ανθρώπους. 

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη μου, χρειάζεται να δώσεις βάρος στο κομμάτι της δουλειάς, αλλά και του προγράμματος που θα χρειαστεί να ακολουθήσεις μέσα στην καθημερινότητά σου. Από το πρωί θα δεις πως δεν έχεις ιδιαίτερη υποστήριξη σε κάποια πλάνα που έχεις κατά νου, και αυτό σε αγχώνει αρκετά, ενώ ο εκνευρισμός σου φαίνεται και με το ζόρι κρατιέσαι. Είναι πολύ βασικό να εκφράσεις αυτή σου τη δυσαρέσκεια προς τους άλλους ξεκάθαρα, χωρίς εντάσεις και μπηχτές. Σίγουρα με την ψυχραιμία θα κερδίσεις περισσότερα. Από το απόγευμα και μετά προσοχή στον τρόπο που θα διεκδικήσεις κάτι καλύτερο στη δουλειά σου. 

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα έχεις μια διάθεση να ασχοληθείς πολύ με τη δουλειά σου και με οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται με το επαγγελματικό σου, καθώς εκεί υπάρχει μια περίεργη κατάσταση που σε αγχώνει και σε φοβίζει κάπως. Από το πρωί ξαφνικά γεγονότα έρχονται να ταράξουν τα νερά και να φέρουν στην επιφάνεια την επιτακτική ανάγκη για λύσεις και άμεσους χειρισμούς. Καλό είναι να σκεφτείς πιο προσεκτικά τις κινήσεις σου, γιατί μπορεί να καίγεσαι για να στρώσεις κάποιες καταστάσεις, αλλά το επιθυμητό αποτέλεσμα θα έρθει πιο δύσκολα αν δεν προσέξεις. Επίσης, προσοχή στο πώς διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις που εκτυλίσσονται γύρω σου. Δεν χρειάζεται να έχεις τον τελευταίο λόγο. 

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε μου, έχεις μια περίεργη ψυχολογία, ενώ προσπαθείς παράλληλα να τακτοποιήσεις και κάποια οικογενειακά σου θέματα. Από το πρωί ακόμα προσπαθείς να κρατήσεις σε μια ισορροπία στις συνεργασίες σου και να μην αφήσεις την απογοήτευσή σου να τροφοδοτήσει ξαφνικές αλλαγές στη στάση σου απέναντι στους άλλους ή στο να γίνεις απότομος και νευρικός προς τους άλλους. Δύσκολο, αλλά το προσπαθείς. Είναι πολύ σημαντικό να μην ασχοληθείς με αχρείαστες πληροφορίες που θα φτάσουν στα αυτιά σου και μπορεί να σε κάνουν καχύποπτο. Φρόντισε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να κάνεις μια σωστή κατανομή των δυνάμεών σου.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα είναι μια μέρα που είναι αρκετά σημαντικό για σένα να επικοινωνήσεις με τους άλλους. Ο τρόπος σκέψης σου γίνεται πιο συγκεκριμένος και από το πρωί προσπαθείς να βρεις ευκαιρίες – οι οποίες και σου δίνονται – να εκφράσεις κάποιες ανησυχίες που έχεις. Αυτό που θέλει προσοχή είναι η ένταση του λόγου σου και η νευρικότητα που δε μπορείς να διαχειριστείς. Σπασμωδικές κινήσεις μπορεί να δημιουργήσουν θέματα, ενώ κάποιες απαντήσεις που θα πάρεις μπορεί να σε κάνουν πιο ευθύ σε αυτά που θα πεις. Σταδιακά αντιλαμβάνεσαι τι παίζεται παρασκηνιακά και χαλαρώνεις. Προσοχή σε συζητήσεις με συνεργάτες, γιατί μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις.