Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 28.07.2024

Δίδυμέ μου, έχεις μια διάθεση να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και να κατανοήσεις καλύτερα κάποια πράγματα που νιώθεις να σε αφορούν περισσότερο

Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 28.07.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ μου, θα χρειαστεί να δώσεις βάση σε οικονομικά ζητήματα και να ασχοληθείς περισσότερο με κάποια πλάνα που έχεις κατά νου. Εκεί θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες που μπορεί να σε πάνε πίσω χρονικά, ίσως και οικονομικά, και αυτό σου δημιουργεί μια πίεση κι ένα άγχος. Το καλό είναι πως από το πρωί ακόμα μπορείς εύκολα να προσαρμόσεις το πρόγραμμά σου και να βάλεις σε μια σειρά τις καταστάσεις, αλλά και να διαχειριστείς τις καταστάσεις καλύτερα. Από το απόγευμα είναι σημαντικό να προσέξεις πώς αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα γύρω σου, γιατί φαίνεται να διαστρεβλώνεται αρκετά η κρίση σου.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα είναι μια μέρα που από τη μία έχεις μια διάθεση και προσπαθείς να εκφραστείς με μεγαλύτερη άνεση, ενώ από την άλλη κάποια ζητήματα μέσα στην οικογένεια φαίνεται να σε προβληματίζουν και να ανεβάζουν κάπως τους τόνους με τους υπόλοιπους. Χρειάζεται να κινηθείς με ψυχραιμία και να εκμεταλλευτείς το ότι θέλεις να γίνουν κάποιες ξεκάθαρες συζητήσεις για να ηρεμήσεις τα πνεύματα, τουλάχιστον από την πλευρά σου. Από το απόγευμα και μετά, καλό είναι να δώσεις περισσότερη προσοχή σε όσα ακούς από την παρέα σου, γιατί εκεί θα ακουστούν πολλά που μπορεί να σε μπερδέψουν και να σου δώσουν λάθος εντυπώσεις.

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμέ μου, έχεις μια διάθεση να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και να κατανοήσεις καλύτερα κάποια πράγματα που νιώθεις να σε αφορούν περισσότερο. Από το πρωί εστιάζεις στο να δεις τι επηρεάζει τη διάθεσή σου και πώς αυτό μπορείς να το αλλάξεις, δεδομένου ότι αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα καλύτερα και μπορείς να αναλύσεις κάποιες καταστάσεις πιο εύκολα. Συζητήσεις θα σε βοηθήσουν σε αυτό, χωρίς να χρειάζεται να ανοιχτείς ιδιαίτερα, ακόμα και σε δικά σου άτομα. Αυτό που θέλει προσοχή είναι ο τρόπος που επικοινωνείς με τους άλλους, καθώς έχεις μια έντονη στάση και μπορεί να φανείς υπερόπτης, χωρίς να ισχύει. Από το απόγευμα και μετά, όλο αυτό μπορεί να περάσει και στο κομμάτι της δουλειάς σου.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε, έχεις μια πιο κοινωνική διάθεση και θέλεις να βρεθείς με φίλους και γνωστούς για να περάσεις καλά. Θέλεις να συμμετάσχεις σε συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις καλύτερα κάποια πράγματα ή που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον και θα σου δοθούν πληροφορίες για κάποια νέα ενδιαφέροντα που έχεις αυτό το διάστημα. Αυτά που χρειάζεται να προσέξεις είναι αφενός τα οικονομικά σου σήμερα, καθώς μπορεί να υπάρξουν δεδομένα που θα σε προβληματίσουν και θα τα ακούσεις από άτομα που κατέχουν κάποια υψηλή θέση στη δουλειά σου και αφετέρου, από το απόγευμα και μετά, οι συζητήσεις που συμμετέχεις και εκφράζεις απόψεις για θέματα που δεν έχεις ιδιαίτερη επίγνωση.

Λέων
Λιοντάρι μου, σήμερα έχεις μια τάση να ασχοληθείς περισσότερο με το κομμάτι της δουλειάς σου και να πραγματώσεις τα πλάνα σου. Μπορεί να νιώθεις ότι όλα είναι πιο εύκολα σήμερα, καθώς έχεις πολλές πληροφορίες στο περιβάλλον σου και μπορείς να τις αξιοποιήσεις για να ενισχύσεις την ασφάλεια που χρειάζεσαι για να ξεδιπλώσεις τις δυνατότητές σου. Μέσα στη μέρα θα αντιμετωπίσεις διαφωνίες ή κάποιες έντονες συζητήσεις με άτομα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος και αυτό μπορεί να φέρει καθυστερήσεις ή ξαφνικές αλλαγές στις κινήσεις σου. Από το απόγευμα και μετά, χρειάζεται να εντείνεις την προσοχή σου σε ό,τι σχετίζεται με οικονομικές υποχρεώσεις.

Παρθένος
Παρθένε μου, είναι πολύ σημαντικό για σένα σήμερα να ασχοληθείς με τον περίγυρό σου και να βάλεις σε μια σειρά τις καταστάσεις που επικρατούν εκεί. Χρειάζεται να ασχοληθείς με πράγματα που θα σου τραβήξουν το ενδιαφέρον και να μην αφήσεις το χρόνο να περάσει ανεκμετάλλευτος. Έχεις την ευκολία να αναλύσεις κάποια δεδομένα πιο εύκολα και να φτάσεις to the point, αρκεί να μην σε πιάσει το πείσμα και η τάση να έχεις την έλεγχο ή τον τελευταίο λόγο στις συζητήσεις που κάνεις. Από το απόγευμα και μετά, θέλω να προσέξεις τις συζητήσεις που κάνεις με κάποιους από τους συνεργάτες σου. Ίσως προσπαθήσουν να κερδίσουν κάτι από σένα.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, έχεις μια έντονη διαίσθηση που μπορεί να σου δώσει απαντήσεις σε κάποια πράγματα που σε απασχολούν. Αντιλαμβάνεσαι πως η ένταση που βιώνεις λειτουργεί επιβαρυντικά για την ψυχολογία σου και αυτό θέλεις να το βάλεις σε μια σειρά. Είναι εύκολο να πιάσεις τα πράγματα και να τα ορίσεις με κάποιο τρόπο για να τα κατανοήσεις καλύτερα, αλλά και να αναλογιστείς καταστάσεις που μπορείς να διορθώσεις αν το θέλεις. Αυτό που θέλει προσοχή είναι ο τρόπος που κινείσαι μέσα στην παρέα σου και τι σχέσεις επιχειρείς να αναπτύξεις με σημαντικά πρόσωπα μέσα στη δουλειά σου. Από το απόγευμα και μετά, υπάρχει μια θολούρα στη δουλειά σου, που πρέπει να προσέξεις.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, έχεις μια καλή διάθεση και προσπαθείς να αναπτύξεις κάποιες πιο κοινωνικές επαφές και σχέσεις με συνεργάτες που δουλεύεις μια χαρά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Οι συζητήσεις που κάνεις φαίνεται να σε βοηθούν σε πολλά πράγματα, πέραν της ψυχολογίας σου. Αυτό που θέλει προσοχή είναι ο τρόπος που διεκδικείς κάτι παραπάνω για τη δουλειά σου σήμερα, καθώς μπορεί να φανείς ανταγωνιστικός, χωρίς να έχεις τέτοια διάθεση. Από το απόγευμα και μετά θέλει προσοχή σε ό,τι έχει να κάνει με επαγγελματικά ζητήματα από τη μία, γιατί κάτι δεν είναι και τόσο ξεκάθαρο στο τι θέλεις να γίνει, και σε θέματα φλερτ από την άλλη. Μάλλον δεν σε κερδίζουν τα όσα σου λέει.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη, το ενδιαφέρον σου στρέφεται προς τη δουλειά περισσότερο, ενώ από την άλλη προσπαθείς να βάλεις την καθημερινότητά σου σε μια σειρά. Η μέρα είναι κάπως περίεργη, καθώς έχεις μεν ευκαιρίες για να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να αξιοποιήσεις τις πληροφορίες που λαμβάνεις και να τις προσαρμόσεις στη δουλειά σου καταλλήλως, ο τρόπος που κινείσαι όμως και διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις γύρω σου είναι κάπως έντονος και επιβλητικός. Χρειάζεται να δώσεις προσοχή και να μην φανατιστείς με πράγματα που δεν μπορούν να προσαρμοστούν στα θέλω σου. Από το απόγευμα και μετά, χρειάζεται να δώσεις προσοχή στην ψυχολογία σου, γιατί θα βγει πίεση στην επιφάνεια.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα είσαι σε μια φάση που θέλεις να δράσεις και να επεκταθείς κάπως περισσότερο στο επαγγελματικό σου κομμάτι. Δοκιμάζεις να δώσεις ένα πιο προσωπικό σου στοιχείο σε αυτό που κάνεις, προσπαθώντας να εκφραστείς μέσα από τη δουλειά σου. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις σήμερα είναι ο τρόπος που αντιδράς σε κάποια πιθανή κριτική που θα δεχτείς από άλλους, καθώς ή που θα πεισμώσεις και θα απαντήσεις ή που θα το πάρεις κατάκαρδα και θα προσπαθήσεις να βρεις τα λάθη που έγιναν, βασανίζοντας τον ψυχισμό σου. Εκμεταλλεύσου τη δυνατότητά σου να ανταπεξέλθεις πιο δυναμικά, αντλώντας τις πληροφορίες που χρειάζεσαι από τον περίγυρό σου. Προσοχή στις υπερβολές. 

Υδροχόος
Υδροχόε μου, σήμερα είναι μια μέρα που η ψυχολογία σου είναι κάπως ανάμεικτη. Από τη μία, έχεις μια περίεργη αλληλεπίδραση με τους άλλους στη δουλειά, συμπεριλαμβανομένων των ανωτέρων σου – με τους οποίους θα χρειαστεί να είσαι αρκετά προσεκτικός στις κινήσεις σου – ενώ από την άλλη έχεις μια καλύτερη αντίληψη στα γεγονότα που εστιάζεις. Αναλύεις τις καταστάσεις με μεγαλύτερη ακρίβεια και δίνεις έμφαση σε λεπτομέρειες που θεωρείς χρήσιμες για τα επόμενά σου βήματα. Από το απόγευμα και μετά, θέλω να είσαι προσεκτικός σε ό,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά σου. Το τοπίο θολώνει και αυτό θα σε ζορίσει.

Ιχθύες
Σήμερα, Ιχθύ μου, έχεις πολλά που θέλεις να διαχειριστείς μέσα στο κεφάλι σου και δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις. Σου είναι πιο εύκολο να κάνεις συζητήσεις και να μοιραστείς όσα σε προβληματίζουν με τους άλλους, προκειμένου να βρεις λύσεις ή να ακούσεις οπτικές και απόψεις που δεν πέρασαν από το μυαλό σου μέσα στον πανικό. Στη δουλειά το κλίμα είναι κάπως ζόρικο και οι απαιτήσεις των ανωτέρων σου κάπως σε αγχώνουν και σε πιέζουν. Από το απόγευμα και μετά, σου δημιουργείται μια τάση φυγής από όλους και από όλα, γιατί νιώθεις ότι δε μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όσα έχεις να κάνεις.