Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 27.07.2024

Αιγόκερέ μου, η μέρα σου ξεκινά με μια καλή ψυχολογία και μια διάθεση να ασχοληθείς με το χώρο σου και οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις άνετα

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια του Σαββάτου 27.07.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, η μέρα σου ξεκινά με μια αρκετά θετική διάθεση και σταδιακά αυτό έρχεται να φανεί και στον τρόπο που ρολάρει το πρόγραμμά σου. Από το πρωί ακόμα δέχεσαι κάποια θετικά νέα σχετικά με τη δουλειά που είσαι και κάποιες συζητήσεις αφήνουν θετικές εντυπώσεις, αλλά και ενδεχόμενα πως κάτι καλύτερο έρχεται. Ίσως δεχτείς κάποιες πιέσεις από την παρέα σου μέσα στη μέρα ή κάποια περιστατικά μαζί τους μπορεί να σου δημιουργήσουν ένταση. Είναι σημαντικό και έχε στο νου σου πως από το απόγευμα και μετά υπάρχουν κάποια ζόρια σε ό,τι αφορά επαγγελματικά σου πλάνα και επαφές που κάνεις για το κομμάτι αυτό. 

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε μου, παραμένεις σε παρασκηνιακή κατάσταση, παρατηρώντας τις καταστάσεις και προτιμάς να ασχοληθείς περισσότερο με εσένα, να ξεκουραστείς να και βρεις χρόνο για τον εαυτό σου. Η ψυχολογία σου φαίνεται να είναι αρκετά καλή από το πρωί ακόμα και αυτό σε βοηθά σε πολλά. Μπορείς σήμερα να ασχοληθείς με κάτι δημιουργικό ή να κάνεις κάποιες συζητήσεις και να μοιραστείς ιδέες που έχεις για κάποιο πρότζεκτ. Το σημαντικό είναι να παραμείνεις ψύχραιμος σε κάποια ζητήματα που θα προκύψουν σε επαγγελματικά σου θέματα. Δε χρειάζεται να το πάρεις πεισματικά, ούτε και να πανικοβληθείς. Αντιθέτως, δες το σαν μια ευκαιρία να κάνεις κάποια πράγματα καλύτερα.

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμέ μου, είναι μια μέρα που θέλεις να είσαι κοινωνικός και πάλι, να βρεθείς με φίλους και να κάνεις πράγματα που θα σε διασκεδάσουν και θα σου θυμίσουν κομμάτια του εαυτού σου, που ίσως έχεις παραμελήσει το τελευταίο διάστημα. Από το πρωί, κάνεις όμορφες συζητήσεις, τόσο με την οικογένεια σου όσο και με φίλους σου και αυτό σε γεμίζει πολύ. Αυτό που θέλω να προσέξεις είναι το πώς θα διαχειριστείς διαφωνίες που θα ακούσεις, γιατί κρατάς μια πιο πεισμωμένη στάση και αυτό δε θα φέρει καλές εξελίξεις. Προς το απόγευμα δημιουργούνται εντάσεις και μπορεί να προσπαθήσεις να καπελώσεις τους άλλους λίγο παραπάνω. 

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα είναι μια μέρα που η εικόνα σου παίρνει και πάλι τα πάνω της και μπορείς εύκολα να καταφέρεις αρκετά πράγματα, απλά και μόνο δείχνοντας την καλή διάθεση που έχεις απλά και μόνο για να βοηθήσεις. Εξακολουθείς να δημιουργείς ένα ασφαλές κλίμα γύρω σου, κάτι που εκτός από την προσοχή των άλλων, τραβά και το ενδιαφέρον ατόμων που έχεις αντιληφθεί πως χρειάζονται παραπάνω υποστήριξη και αυτό σε βοηθά σήμερα στο να αναπτύξεις επικοινωνία μαζί τους. Προς το μεσημεράκι, και μετά από κάποιες πληροφορίες που έχεις συγκεντρώσει, γίνεσαι καχύποπτος και πιο σκληρός, κάτι που θα ταράξει τις ισορροπίες που εσύ έχεις χτίσει.

Λέων
Σήμερα, Λιοντάρι μου, επιλέγεις να έρθεις σε επαφή με διάφορα άτομα και να κάνεις συζητήσεις που θα μπορέσουν να διευρύνουν τους ορίζοντες πάνω σε ενδιαφέροντά σου ή που θα σε φέρουν σε επαφή ίσως με κάποιο καινούργιο χόμπι. Από το πρωί έχεις μια όμορφη διάθεση και αυτό φαίνεται στην ακτινοβολία που εκπέμπεις. Προς το μεσημέρι θα υπάρξουν προστριβές με συνεργάτες κι εκεί θα κάνεις μια επίδειξη δύναμης. Προσοχή όμως, γιατί αυτό μπορεί να κάνει πιο έντονη την κατάσταση. Μην το παρατραβάς. Κάποιες συζητήσεις που κάνεις για οικονομικά ζητήματα παίρνουν το δρόμο τους, ενώ από το απόγευμα καλό είναι να κρατήσεις μια πιο ήπια εικόνα και να αποφύγεις τις φανφάρες.

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα ίσως είναι λίγο πιο έντονο το σκηνικό σε ψυχολογικό και συναισθηματικό επίπεδο για σένα. Όχι ότι συμβαίνει κάτι, απλά εσύ θέλεις να είσαι προετοιμασμένος να αντιμετωπίσεις το οτιδήποτε θα έρθει να χαλάσει την ηρεμία γύρω σου. Από το πρωί είσαι σε αυτή την κατάσταση, ενώ έχεις μια καλή ψυχολογία. Προς το μεσημεράκι, υπάρχουν κάποιες εντάσεις στη δουλειά ή ξαφνικά νέα που θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις το πρόγραμμά σου και θα σου φέρουν μια ένταση και μια υπερβολή στις αντιδράσεις σου. Ενώ μπορείς να το αναλύσεις ψύχραιμα, φαίνεται να εστιάζεις σε πιθανά σενάρια που κάνεις στο κεφάλι σου και να κυνηγάς φαντάσματα.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, είναι μια μέρα που και πάλι μπορείς εύκολα, τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι, να μπορέσεις να συνεργαστείς και να λάβεις ή να προσφέρεις βοήθεια στους άλλους. Η διάθεσή σου είναι πολύ καλύτερη, καθώς αντιλαμβάνεσαι πως οι άλλοι έχουν μια θετική στάση απέναντί σου. προς το μεσημεράκι, σε πιάνει μια ένταση και μια μανία να αναδείξεις τη δουλειά σου ή να φανεί περισσότερο το κομμάτι που εσύ έκανες σε ένα ομαδικό πρότζεκτ. Ίσως αυτό βγάλει μια πιο ανταγωνιστική πλευρά σου στην επιφάνεια, την οποία θα τη δουν αρκετοί και αυτό θα συζητηθεί από το απόγευμα και μετά. Κάτι που θα σε φέρει σε δύσκολη θέση. 

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα απολαμβάνεις το ότι από το πρωί η κατάσταση ρολάρει με ηρεμία και στη δουλειά σου όλα φαίνεται να πηγαίνουν ρολόι. Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες δυσκολίες που θα φέρουν καθυστερήσεις μέσα στη μέρα και αυτό σου λύνει τα χέρια ακόμα περισσότερο. Προς το μεσημέρι, μπορεί κάτι που θα ακούσεις να σε κάνει πιο επιφυλακτικό ή να σε οδηγήσει σε μια πιο έντονη συμπεριφορά, στην προσπάθειά σου να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση ως προς το δικό σου κομμάτι. Φρόντισε τουλάχιστον να τα βάλεις με το σωστό άτομο, και όχι με όλους. Από το απόγευμα και μετά, καλό είναι να μην αφήσεις το συναίσθημα να θολώσει την κρίση σου σε θέματα δουλειάς.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη μου, είσαι από το πρωί σε μια αρκετά θετική κατάσταση και μπορείς να βρεις λίγη ηρεμία και ευκαιρίες να ξεφύγεις από πολλά που σε πιέζουν ή που σε βάζουν σε διαδικασίες να ασχολείσαι με πράγματα που σε ρίχνουν. Θέλεις να εκφραστείς πιο δημιουργικά και με περισσότερη ελευθερία, κάτι που αν το κάνεις και στα επαγγελματικά σου, θα σου δώσει αρκετούς πόντους. Προς το μεσημέρι, θα υπάρξουν κάποιες συζητήσεις που θα σε βάλουν σε περίεργες σκέψεις και θα γίνεις καχύποπτος, αλλά και έντονος απέναντι σε ορισμένα άτομα, ενώ το απόγευμα καλό είναι να μην δώσεις περεταίρω έκταση σε συζητήσεις που πάνε να ξεφύγουν.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, η μέρα σου ξεκινά με μια καλή ψυχολογία και μια διάθεση να ασχοληθείς με το χώρο σου και οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις άνετα και ασφαλής. Επίσης, είναι μια καλή μέρα για να διευθετήσεις κάποια οικογενειακά ζητήματα. Προς το μεσημεράκι θα υπάρξει ένα άγχος που σχετίζεται με οικονομικά σου ζητήματα και μπορεί να σε κινητοποιήσει κάπως έντονα για να το εξισορροπήσεις. Σημαντικό να κινηθείς να ψυχραιμία κι όχι με απότομους χειρισμούς. Ίσως άτομα από τον κύκλο σου να μπορέσουν να σε βοηθήσουν να δεις την κατάσταση πιο ξεκάθαρα και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με ήρεμο μυαλό. 

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε μου, η μέρα σου ξεκινά με μια θετική αύρα και μια τάση να αντιλαμβάνεσαι κάποιες καταστάσεις καλύτερα, χωρίς να χρειάζεται να αναλύεις περισσότερο κάποιες καταστάσεις. Επικοινωνιακά, κρατάς επαφές με αρκετό κόσμο και μπορεί εύκολα να οργανώσεις εξόδους για τις επόμενες μέρες. Νωρίς το μεσημεράκι, ίσως σε πιάσει μια τάση να γίνεις ισχυρογνώμων σε θέματα που θεωρείς ότι ξέρεις καλύτερα, κι εκεί θα υπάρξουν ρήξεις. Από το απογευματάκι και μετά καλό είναι να είσαι πιο προσεκτικός στον τρόπο που απευθύνεσαι στους άλλους, και ένα παραπάνω σε ανωτέρους σου στη δουλειά. 

Ιχθύες
Ιχθύ μου, από το πρωί η μέρα σου ξεκινά με μια αρκετά θετική διάθεση κι εσύ είσαι σε μια φάση που νιώθεις περισσότερη ασφάλεια, καθώς οι εξελίξεις που βλέπεις γύρω σου σε χαλαρώνουν αρκετά. Μέσα στη μέρα θα υπάρξουν κάποιες απροσδόκητες εντάσεις και μια συναισθηματική πίεση, την οποία όμως δε μπορείς να προσδιορίσεις όμως. Έχεις τη διάθεση να το επικοινωνήσεις και να το μοιραστείς με κάποιους δικούς σου ανθρώπους. Όπως και να ‘χει, μέσα στη μέρα έχεις τη διάθεση να κάνεις συζητήσεις είτε για να το βγάλεις από μέσα σου είτε για να ξεχαστείς από αυτό το συναίσθημα. Καλό είναι, από το απόγευμα και μετά, να είσαι πιο προσεκτικός στα θέματα δουλειάς.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ