Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 26.07.2024

Τοξότη, η σημερινή μέρα που μπορεί να εξελιχθεί πολύ όμορφα και δημιουργικά

Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 26.07.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, η μέρα σου ξεκινά με μια καλή διάθεση και μια επιθυμία να ασχοληθείς περισσότερο με πράγματα που θα σε χαλαρώσουν και θα σου δώσουν στιγμές ηρεμίας. Υπάρχουν αρκετά θετικές εξελίξεις σε προσωπικά σου θέματα και νέες γνωριμίες και φλερτ φαίνεται πως επικρατούν. Σίγουρα θα χρειαστεί να προσέξεις αρκετά τα οικονομικά σου σήμερα και να κοντρολάρεις τον παρορμητισμό σου σε έξοδα και σπατάλες, γιατί οι μέρες είναι λίγο περίεργες. Από το μεσημέρι και μετά ίσως χρειαστεί να ασχοληθείς με ζητήματα που αφορούν τη δουλειά σου και κάποια πράγματα που μαθαίνεις. Εκεί θα χρειαστεί να φανείς ψύχραιμος. 

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε μου, έχεις μια ηρεμία και μια τάση να απολαύσεις χρόνο μόνος σου με τον εαυτό σου. Έχεις την επιθυμία να περιποιηθείς περισσότερο τον εαυτό σου και να κρατήσεις αποστάσεις από καταστάσεις που μπορεί να σου δημιουργήσουν περεταίρω εκνευρισμό. Γιατί έχεις τις εντάσεις σου και τον εκνευρισμό σου, η αλήθεια είναι αυτή. Ίσως θελήσεις να ασχοληθείς και με το σπίτι σου και να το κάνεις πιο άνετο για σένα. Το σημαντικό είναι να μην ξεσπάσεις πάνω σε άλλους και να εκτονώσεις παραγωγικά την έντασή σου. Από το μεσημέρι και μετά, κάποιες επαφές που κάνεις μπορεί να δημιουργήσουν ένα έντονο κλίμα ή να σου χαλάσουν κάπως τη διάθεση.

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, σήμερα, εστιάζεις περισσότερο στο κοινωνικό σου κομμάτι και θέλεις να βρεθείς με φίλους μέσα στη μέρα και να περάσεις κάποιες όμορφες στιγμές. Από την άλλη, θα υπάρξουν και κάποιες επαγγελματικές επαφές μέσα στη μέρα και συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν σε κάποια ζητήματα που σε απασχολούν. Είναι πολύ σημαντικό για εσένα να διατηρήσεις αυτή την όμορφη ενέργεια που αντιλαμβάνεσαι, για αυτό και προσπάθησε να εξωτερικεύσεις αυτή σου την εσωτερική ένταση ξεκάθαρα, χωρίς να τη μεταβιβάσεις στους άλλους. Από το μεσημέρι και μετά, κάποια πράγματα που θα μπορεί να ακούσεις θα σε βάλουν σε σκέψεις. Προσοχή στις έντονες συζητήσεις με την οικογένεια.

Καρκίνος
Καρκίνε, σήμερα έχεις μια καλύτερη ψυχολογική διάθεση και σου είναι πιο εύκολο να βγάλεις προς τα έξω την εικόνα του ατόμου που μπορεί να προσφέρει ασφάλεια και ηρεμία στους άλλους. Η αλήθεια είναι πως αυτό το κομμάτι σου το έχεις ξεχάσει με όσα συμβαίνουν γύρω σου και σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να το ξαναφέρεις στην επιφάνεια. Από την άλλη, σήμερα είναι μια καλή μέρα για να κάνεις κάποια συζήτηση για την προαγωγή που περιμένεις ή για την αύξηση που σου είχε αναφερθεί. Το σημαντικό είναι να μην εμπλακείς σε εντάσεις και καβγάδες και να μην αρχίσεις τις μπηχτές και τα καρφιά σε όσους δεν χωνεύεις και πολύ.

Λέων
Σήμερα, Λιοντάρι μου, είναι μια μέρα που μπορείς να κατανοήσεις κάπως καλύτερα τα κίνητρα των ανθρώπων γύρω σου και να τα δεις με μια πιο θετική προσέγγιση. Από το πρωί έχεις μια θετική διάθεση και το ότι κινείσαι με ευελιξία σε κάνει πιο αγαπητό στους γύρω σου. θέλω να δώσεις βάση σε κάποια επαγγελματικά σου θέματα και να μεταφέρεις και εκεί αυτή σου την ευελιξία, χωρίς να αφήσεις την κυκλοθυμία που θα σε πιάσει να σε κάνει να κινείσαι με πείσμα και νευρικότητα. Από το μεσημέρι και μετά, θέλω να δώσεις προσοχή σε νέες προτάσεις που σου γίνονται, και πιο συγκεκριμένα στο οικονομικό κομμάτι, γιατί εκεί σα να σου τα μασάνε κάπως.

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα, είναι πολύ εύκολο να κατανοήσεις πως επικρατεί μια ηρεμία μέσα σου και μπορείς να κατανοήσεις καλύτερα κάποιες καταστάσεις, καθώς έχεις την τάση να τις δεις και από μια άλλη οπτική. Σίγουρα κρατάς τις επιφυλάξεις σου, αλλά δεν τις αφήνεις να σε επηρεάσουν αρνητικά. Είναι πολύ σημαντικό να κρατήσεις την ψυχραιμία στο πώς διαχειρίζεσαι κάποιες καταστάσεις γύρω σου και να μην βγάλεις εκεί μια νευρικότητα που θα ταράξει αρκετά τα νερά μέσα στη μέρα. Τέλος, από το μεσημέρι και μετά, δώσε βάση σε όσα ακούς, αλλά και σε αυτά που θα πεις, γιατί μπορεί να ανακατέψεις τα πράγματα, χωρίς να το θέλεις απαραίτητα.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, είναι μια μέρα που φαίνεται να υπάρχει μια ήρεμη και πιο εποικοδομητική επικοινωνία με τους απέναντι, κάτι που μπορεί εύκολα να σε βγάλει από δύσκολες θέσεις και σου δίνει την ευκαιρία να ζητήσεις βοήθεια. Τόσο φίλοι όσο και συνάδελφοι φαίνεται να είναι περισσότερο κοντά σου από ό,τι πίστευες. Αυτό που θέλω να προσέξεις είναι να μην αφήσεις κάποιες καχυποψίες να σε βάλουν σε διαδικασία να σκεφτείς πως κάτι κρύβεται πίσω από όλη αυτή την υποστήριξη. Από το μεσημέρι και μετά, ίσως μάθεις για κάποιες παρασκηνιακές συζητήσεις που έχουν γίνει και θα ζητήσεις εξηγήσεις. Μην φτάσεις στο σημείο να καβγαδίσεις.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα, από το πρωί έχεις μια πολύ όμορφη διάθεση. Το πρόγραμμά σου για τη μέρα είναι έτοιμο και έχει μια πολύ καλή ροή, κάτι που σου δημιουργεί μια ανακούφιση και μια επιθυμία να το διατηρήσεις όλο αυτό. Κάποιες διαφωνίες με τους απέναντι θα σε φέρουν στο όριο και θα δείξεις πως δεν αστειεύεσαι  στο πώς θέλεις να γίνουν κάποια πράγματα. Εκεί θα χρειαστεί να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους και ξεκάθαρα τα λεγόμενά σου. Γενικά, προσπαθείς σήμερα να διατηρήσεις ένα καλό κλίμα και να βγάλεις μια καλή εικόνα προς τα έξω. Από το μεσημέρι και μετά, συμφωνίες και συζητήσεις που κάνεις θέλουν λίγο περισσότερη προσοχή.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη μου, είναι μια μέρα που μπορεί να εξελιχθεί πολύ όμορφα και δημιουργικά. Από το πρωί έχεις μια αρκετά πιο θετική διάθεση και αυτό φαίνεται αρκετά προς τα έξω. Χαλαρώνεις και ανταποκρίνεσαι με ηρεμία σε οτιδήποτε βρίσκεται στο δρόμο σου. στη δουλειά λίγο θα ζορίσει το πράγμα, καθώς οι αλλαγές που γίνονται εκεί, σε αναγκάζουν να ανεβάσεις ταχύτητα για να τελειώσεις, αλλά και τόνους με τους άλλους, γιατί μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες για το πώς πρέπει να γίνουν τα πράγματα. Από το μεσημέρι και μετά, καλό είναι να προσέξεις τον τρόπο σου με ανωτέρους, γιατί παρασύρεσαι και μπορεί να πεις πολλά πάνω στην ένταση της στιγμής.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα ίσως θέλεις να εργαστείς περισσότερο από το σπίτι, ή μπορεί να σου βγει η επιθυμία να περιποιηθείς τον χώρο σου σε τέτοιο σημείο που να σου δημιουργεί περισσότερη ασφάλεια. Από το πρωί ακόμα έχεις μια πολύ καλή διάθεση και θέλεις να εμβαθύνεις σε διάφορα θέματα που μπορεί να σου δώσουν απαντήσεις ή που θα σου δώσουν λύσεις σε οτιδήποτε σε προβληματίζει. Καλό είναι να μην εστιάσεις στο άγχος που θα προκύψει από διάφορες ξαφνικές αλλαγές σε επαγγελματικά και προσωπικά σου, γιατί δεν θα κρατήσει πολύ. Το σημαντικότερο είναι να εστιάσεις περισσότερο σε αυτά που ακούς από τους γύρω σου και όχι στο να απαντήσεις και να τους βάλεις στη θέση τους.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, σήμερα έχεις μια ηρεμία στο μυαλό σου σε γενικές γραμμές. Από το πρωί ακόμα δίνεις μεγαλύτερη έμφαση στο να επικοινωνήσεις με συνεργάτες κυρίως σε πιο ήπιους τόνους, προσπαθώντας να συνεργαστείς καλύτερα. Σταδιακά μέσα στη μέρα θα υπάρξουν κάποια νεύρα ή συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση και θα γίνεις πιο νευρικός απέναντι σε κάποιους, όμως δε θα κρατήσει πολύ. Το σημαντικό είναι να μην γκρεμίσεις με τον τρόπο σου αυτό που έχεις χτίσει προηγουμένως. Επίσης, από το μεσημέρι και μετά υπάρχει ένας εκνευρισμός για οικονομικά ζητήματα που σου δημιουργούν μια ανασφάλεια. Εκεί θέλω να προσέξεις την υπερανάλυση των καταστάσεων.

Ιχθύες
Σήμερα, Ιχθύ μου, είναι μια μέρα που εστιάζεις περισσότερο σε πράγματα πιο πρακτικά και που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια, αλλά και τα οικονομικά σου. Από το πρωί έχεις μια αρκετά καλή διάθεση και δεν έχεις όρεξη να ασχοληθείς με αρνητικά ζητήματα ή να συμμετάσχεις σε κουτσομπολιά. Σταδιακά θα υπάρξουν κάποιες επαφές και συζητήσεις που θα σε βάλουν σε σκέψεις ή που θα σου προκαλέσουν ένταση, αλλά δε θα κρατήσει πολύ. Το κλίμα στη δουλειά φαίνεται επίσης να είναι αρκετά καλό και αυτό σε βοηθά να κινηθείς πιο άνετα σε όσα έχεις να κάνει μέσα στη μέρα. Από το μεσημέρι και μετά θέλω να προσέξεις τον τρόπο σου με τους συναδέλφους.