Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 24.07.2024

Λέοντα, σήμερα οι κεραίες σου πιάνουν πολλά και μπορείς πολύ εύκολα να κάνεις τις συνδέσεις με παλαιότερα σκηνικά

Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 24.07.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, σήμερα είσαι μεν πιο ήρεμος, αλλά δεν μπορείς να καταλάβεις το λόγο που πρέπει να απέχεις από τις εξελίξεις. Το θέμα είναι πως σήμερα θα γίνουν αρκετά πράγματα μπροστά στα μάτια σου και θα συνειδητοποιήσεις αρκετά. Η μέρα έχει αρκετό ενδιαφέρον, καθώς από τη μία έχεις εξελίξεις σε επαγγελματικά σου ζητήματα, αλλά και σε προσωπικά, που σε ανεβάζουν ψυχολογικά, ενώ από την άλλη χρειάζεται να κάνεις κάποιες ξεκάθαρες κουβέντες, για να καταλάβεις κι εσύ σε ποιο σημείο βρίσκεσαι και πώς θα χρειαστεί να κινηθείς παρακάτω. Και ναι, πρέπει να βρεις χρόνο μέσα στη μέρα για να ξεκουραστείς και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε μου, είναι μια μέρα που θέλεις να βρεθείς με φίλους, να έχεις επαφές με φίλους σου, αλλά και να κάνεις νέες γνωριμίες. Έχεις την ανάγκη να ξεφύγεις από πολλά που σε ρίχνουν ψυχολογικά και έχεις τη διάθεση να χαλαρώσεις. Είναι μια μέρα που μπορεί να παίξει μια ρομαντική γνωριμία, αν είσαι ελεύθερος, ή να αφιερώσεις ρομαντικές στιγμές στο αμόρε σου. Πέρα από αυτό, στα επαγγελματικά σου, κάτι μέσα σου σου λέει πώς πρέπει να κινηθείς και καλά θα κάνεις να το ακούσεις με προσοχή. Δώσε βάση σε όσα αναφέρονται από άτομα που εκτιμάς, καθώς από τα λεγόμενά τους θα καταλάβεις πολλά. 

Δίδυμοι
Δίδυμε, σήμερα εξακολουθείς να οργανώνεσαι σε επαγγελματικό επίπεδο, απλά βλέπεις περισσότερο τις καταστάσεις πως λειτουργούν και σε παρασκηνιακό επίπεδο, παίρνοντας απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα που έχεις κατά νου. Είσαι σε φάση που μπορείς να κατανοήσεις το τι συμβαίνει μέσα σου και πώς αυτό μπορεί να επηρεάσει την απόδοσή σου στη δουλειά, κάτι που σε απασχολεί αρκετά. Επίσης, μπορείς εύκολα να ξεφύγεις από όσους προσπαθούν να σε στριμώξουν ή θα επιχειρήσουν να σε εκθέσουν με διάφορους τρόπους. Το σημαντικό είναι να μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα ή να μην επανέλθεις σε προηγούμενές σου απόψεις.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε μου, είναι μια μέρα που έχεις μια καλύτερη διάθεση και κάνεις κέφι να βρεθείς με φίλους, να περάσεις καλά, να διασκεδάσεις και να χαλαρώσεις μέσα από συζητήσεις που θα γίνουν. Έχεις την διάθεση να μοιραστείς κάποια πράγματα που σε προβληματίζουν αυτές τις μέρες ή μπορεί να θελήσεις να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα με άτομα που έχεις απομακρυνθεί και να διορθώσεις την κατάσταση. Αυτό που χρειάζεται προσοχή μέσα στη μέρα είναι κάποιες επικοινωνίες με άτομα από το παρελθόν που θα προκύψουν ίσως από το πουθενά, καθώς θα ενθουσιαστείς και μπορεί να παρασυρθείς πιο εύκολα.

Λέων
Λέοντα, σήμερα οι κεραίες σου πιάνουν πολλά και μπορείς πολύ εύκολα να κάνεις τις συνδέσεις με παλαιότερα σκηνικά, ολοκληρώνοντας έτσι κάποια κομμάτι του παζλ που σου έλειπαν και δε μπορούσες να δεις τη μεγαλύτερη εικόνα. Ίσως σου γίνουν πιο ξεκάθαρα τα κίνητρα κάποιων ατόμων και θα καταλάβεις πιο εύκολα αυτούς που θα προσπαθήσουν να σε εκμεταλλευτούν οικονομικά. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι το πώς θα απευθύνεις τα «καρφάκια» σου, γιατί σίγουρα θα θελήσεις να δείξεις πως έχεις πάρει χαμπάρι κάποια πράγματα, αλλά και το πώς θα εκφράσεις και τη δυσαρέσκειά σου. 

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε, αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχει μια σημαντική αλλαγή στις συναναστροφές που έχεις με τους απέναντι και πολλά που θα χρειαστεί να κρατήσεις ως «μαθήματα». Είναι σημαντικό να κρατήσεις ισορροπίες σήμερα και να ακούσεις περισσότερο, παρά να απαντήσεις σε όσα σου λένε. Παρά την εσωτερική απογοήτευση που μπορεί να νιώσεις με όσα ακούσεις, θα ξεκαθαρίσουν περισσότερο τα πράγματα μέσα σου και θα δεις πιο καθαρά τη μεγαλύτερη εικόνα. Από την άλλη, σε κάποια κομμάτια θα νιώσεις πιο ανάλαφρος. Δώσε βάση σε συζητήσεις που κάνεις παρασκηνιακά και θα δεις πως τα θέματά σου προχωρούν. 

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα στη δουλειά τα πράγματα είναι λίγο περίεργα. Από τη μία έχεις μια αίσθηση ότι οι καταστάσεις εξελίσσονται κάπως πιο άμεσα κι εσύ ελίσσεσαι με μεγαλύτερη άνεση γιατί ακούς το ένστικτό σου και αποφεύγεις αρκετές κακοτοπιές. Από την άλλη, έχεις μια καλύτερη ψυχολογία και μπορείς να διαχειριστείς το συναισθηματικό κομμάτι πιο εύκολα και να μοιραστείς κάποια προσωπικά σου πράγματα με άτομα που εμπιστεύεσαι. Είναι πολύ σημαντικό να δώσεις βάση σε κοινωνικές συναναστροφές, είτε με φίλους είτε αφορούν επαγγελματικά σου ζητήματα, καθώς ναι, είναι θετικές, αλλά κάποιες λεπτομέρειες ξεκαθαρίζονται και ίσως δυσχεράνουν την κατάσταση.

Σκορπιός
Σκορπιέ, σήμερα κινείσαι και πάλι με περιορισμένη διάθεση, προσπαθώντας να μην αφήσεις πιθανές απογοητεύσεις να σε αποπροσανατολίσουν από αυτά που θέλεις να δουλέψεις. Η μέρα είναι αρκετά θετική ωστόσο, και μπορείς εύκολα να διασκεδάσεις σε ικανοποιητικό βαθμό και να ξεχαστείς από όλα αυτά τα πρέπει που έχεις φορτωθεί από μόνος σου. είναι πολύ πιθανό να κάνεις συζητήσεις επαγγελματικού τύπου, οι οποίες είναι μεν κατατοπιστικές, αλλά θα χρειαστεί να προσέξεις λεπτομέρειες που δεν αναφέρονται πουθενά. Έχεις τη διάθεση να κάνεις πολλά μέσα στη μέρα και η υποστήριξη που θα πάρεις από συνεργάτες θα σου λύσει κάπως τα χέρια. 

Τοξότης
Τοξότη μου, σήμερα εστιάζεις περισσότερο στο να σταθεροποιήσεις κάποιες καταστάσεις που σε επηρεάζουν ψυχολογικά. Είναι σημαντικό να ακολουθήσεις το ένστικτό σου σήμερα και να δεις κάποια πράγματα από μια διαφορετική οπτική, που ίσως να μην σου είναι και τόσο οικεία. Αντιλαμβάνεσαι πως χρειάζεται να εστιάσεις σε καταστάσεις που ενισχύουν την ασφάλεια που χρειάζεσαι και αυτό ίσως ξεκινήσει από το κομμάτι της δουλειάς, που αντιλαμβάνεσαι πως μπορείς να κινηθείς πιο ελεύθερα σήμερα. Πολύ σημαντικό να κρατήσεις μια συγκεκριμένη στάση απέναντι σε σοβαρές καταστάσεις σήμερα και να μην αφήσεις το συναίσθημα να σε παρασύρει.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, εξακολουθείς να κινείσαι με έναν συγκεκριμένο τρόπο σκέψης και σήμερα, προσπαθώντας να ακολουθήσεις τη λογική. Θα ακούσεις όμως πολλές φορές το ένστικτό σου να σε συμβουλεύει και είναι καλό να το λάβεις υπόψη σου περισσότερο σήμερα. Υπάρχουν κάποια σκηνικά που έχεις καταλάβει πως συμβαίνουν παρασκηνιακά και προσπαθείς να συγκεντρώσεις περισσότερες πληροφορίες, μέσω ψαρέματος τρίτων. Καλό είναι να κατανοήσεις πως η καχυποψία που μπορεί να έχεις ίσως δηλητηριάζει την κρίση σου και μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα. Τέλος, κάποιες συμφωνίες προχωρούν σήμερα.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε μου, είναι μια μέρα που θα μπορέσεις να δεις με μεγαλύτερη ηρεμία τα οικονομικά σου και να ηρεμήσει κάπως το άγχος που έχεις τις τελευταίες μέρες με το θέμα αυτό. Από το πρωί, συνεχίζεις να ενισχύεις κάποια πράγματα, προκειμένου να νιώσεις πιο ασφαλής. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα προκύψουν διάφορα που θα δοκιμάσουν τις σχέσεις που έχεις με συνεργάτες, αλλά το ένστικτό σου θα σου δώσει τη σωστή κατεύθυνση να ακολουθήσεις. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι ο τρόπος που θα εκφράσεις τη δυσαρέσκεια που έχεις για κάποια πράγματα ή το πώς θα αναλύσεις αυτά που θα σου πουν οι άλλοι. 

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα η σκληρή και αυστηρή στάση που κρατάς εξασθενεί και αρχίζεις να χαλαρώνεις κάπως. Η διαίσθησή σου είναι αρκετά δυνατή σήμερα, από το πρωί ακόμα, και μπορείς να πιάσεις διάφορα στον αέρα. Και αυτά που αντιλαμβάνεσαι να τα επεξεργαστείς πολύ πιο εύκολα, χωρίς να δημιουργείται πρόβλημα. Αυτό που χρειάζεται λίγο περισσότερη προσοχή μέσα στη μέρα είναι το πώς επεξεργάζεσαι διάφορες πληροφορίες και περιστατικά που προκύπτουν στη δουλειά ή σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητά σου γενικότερα. Η διάθεσή σου είναι αρκετά καλύτερη πάντως και αυτό φαίνεται στους άλλους.