Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 23.07.2024

Καρκίνε μου, η ψυχολογία σου είναι αρκετά έντονη και προσπαθείς να ασχοληθείς με πολλά πράγματα ταυτόχρονα

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Τρίτης 23.07.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ, σήμερα αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχει μια ένταση στην ατμόσφαιρα. Εσύ προσπαθείς να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα με την παρέα σου και οι κουβέντες που θα ανοίξουν θα φέρουν στην επιφάνεια κάποια πράγματα που θα σε ενοχλήσουν και θα σε στεναχωρήσουν αρκετά. Σίγουρα δε θα κρατήσεις την ψυχραιμία σου, ιδίως από τη στιγμή που θα νιώσεις πως απειλείσαι ή πως στριμώχνεσαι. Το σημαντικό για σένα σήμερα είναι να καταλάβουν οι άλλοι τι είναι αυτό που θέλεις ή πώς θέλεις να εξελιχθούν κάποια πράγματα, καθώς αυτό θα χαρακτηριστεί ως επιβολή της γνώμης σου.  

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε μου, είναι μια μέρα που θέλει πολλή προσοχή. Έχεις πολύ συγκεκριμένα πράγματα που θέλεις να κάνεις μέσα στη μέρα και εστιάζεις πολύ στην εικόνα που μπορεί να έχουν οι άλλοι για σένα. Το θέμα είναι πως στην περίπτωση που αντιληφθείς πως δεν είναι αποδεκτά κάποια πράγματα, εκνευρίζεσαι και μπορεί να ανοίξεις συζητήσεις που δεν είναι η ώρα να γίνουν. Από την άλλη, έχεις την τάση να κινείσαι σε πιο συναισθηματικούς τρόπους επικοινωνίας, κάτι που μπορεί εύκολα να μεταφραστεί από τους άλλους ως μια υπερβολική στάση. Ίσως είναι καλύτερα να πάρεις αποστάσεις μέσα στη μέρα για να μην γίνουν πιο έντονα τα πράγματα.

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμε, είναι μια μέρα που έχει ένταση και συζητήσεις που εύκολα θα ανάψουν τα αίματα. Εσύ προσπαθείς να κρατήσεις κάποιες ισορροπίες ή να συγκρατηθείς και να μην πεις πράγματα που ξέρεις, θέλοντας να κρατήσεις αποστάσεις από σκηνικά που θα σου στοιχίσουν σε ενέργεια. Ωστόσο, δίνεις σημάδια πως ξέρεις πράγματα και πως δε θα κρατηθείς και πολύ αν δεν χαλαρώσουν απέναντί σου. Εσωτερικά είσαι έτοιμος να κάνεις το μπαμ, αλλά δε θέλεις να το δείξεις προς τα έξω. Πολύ βασικό να κατανοήσεις πως δεν είναι εύκολο να ακολουθήσουν οι άλλοι τον τρόπο σκέψης σου και αυτό δεν είναι κριτήριο να βγάλεις συμπεράσματα για τους άλλους.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα η ψυχολογία σου είναι αρκετά έντονη και προσπαθείς να ασχοληθείς με πολλά πράγματα ταυτόχρονα για να μπορέσεις να ξεφύγεις από την πίεση της μέρας. Το πράγμα φαίνεται να είναι κάπως δύσκολο, καθώς υπάρχει από τη μια ένταση με την παρέα και μπορεί να προκύψουν διενέξεις από το πουθενά. Από την άλλη, χρειάζεται να δώσεις βάση σε κάποιες συζητήσεις που γίνονται μέσα στη μέρα και μπορεί να σχετίζονται με οικονομικά σου ζητήματα. Εκεί μπορεί να υπάρξουν κάποια νέα δεδομένα ή αλλαγές που θα σε βγάλουν λίγο από τα ρούχα σου. Ίσως σου είναι πιο εύκολο να κρατήσεις αποστάσεις σήμερα. 

Λέων
Σήμερα, Λέοντά μου, δεν ξέρεις αν θέλεις να έχεις πολλά-πολλά με τους άλλους. Αντιλαμβάνεσαι πως τόσο εσύ όσο και οι άλλοι γύρω σου κινούνται με μια νευρικότητα και μια διάθεση αρκετά εκρηκτική, κάτι που δεν ξέρεις αν μπορείς να διαχειριστείς. Υπάρχουν αρκετές υποχρεώσεις που θα χρειαστεί να τακτοποιήσεις στα επαγγελματικά σου και η τάση σου να διατηρήσεις τον έλεγχο αλλά και την ανεξαρτησία σου από άλλους, είναι κάτι που μπορεί δημιουργήσει έντονες συζητήσεις και διενέξεις. Αυτό που χρειάζεται να δώσεις βάση είναι πως ο τρόπος που επικοινωνείς είναι αρκετά έντονος και μπορεί να βγάλεις έπαρση στους άλλους. 

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα το πρόγραμμα είναι αρκετά γεμάτο, αλλά και απαιτητικό. Έχεις να κάνεις πολλά πράγματα μέσα στη μέρα και το ότι θα προσπαθήσεις να δώσεις το 100% σου σε όλα ταυτόχρονα, δημιουργεί έναν εκνευρισμό και μια ένταση που δύσκολα θα χαλαρώσει. Το θέμα είναι πως μπορεί να υπάρξουν κάποιες αποκαλύψεις που θα αλλάξουν τις ισορροπίες σε σχέσεις και επαφές που έχεις κι εκεί θα χρειαστεί να κινηθείς με περισσότερη προσοχή. Οι ισορροπίες γίνονται πιο εύθραυστες μέσα στη μέρα και τα χολώδη σχόλια δεν θα βοηθήσουν την κατάσταση να ξέρεις. Ίσως χρειάζεται να επανεξετάσεις κάποια δεδομένα. 

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, έχεις κάποιες προκλήσεις που θα χρειαστεί να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Από τη μία έχεις μια ανάγκη να εκφραστείς με μεγαλύτερη ελευθερία, προκειμένου να εκτονώσεις πιο δημιουργικά και παραγωγικά αυτή σου την ένταση, ενώ από την άλλη χρειάζεται να δώσεις βάση σε πράγματα που θα συμβούν μέσα στη μέρα και μπορεί να κλονίσουν με διάφορους τρόπους την ασφάλεια που χρειάζεσαι σαν άτομο. Το σημαντικό είναι να συνειδητοποιήσεις με ποιους κάνεις συζητήσεις για επαγγελματικές κινήσεις, καθώς θα υπάρξουν αρκετοί που θα προσπαθήσουν να σε εκμεταλλευτούν για ίδιον όφελος.

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ, έχεις μια αρκετά περίεργη διάθεση και δεν μπορείς να διαχειριστείς εύκολα το συναίσθημά σου. ίσως κάποια στοιχεία που σου δημιουργούν ένα αίσθημα ασφάλειας κλονίζονται κάπως σήμερα και αυτό προκαλεί μια νευρικότητα και μια αμυντική στάση του στυλ «η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση». Ίσως κάποιοι από τους συνεργάτες σου να είναι πιο «επιθετικοί» επίσης, και αυτό θέλεις λίγο χρόνο να το διαχειριστείς. Αυτό που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή είναι το ότι πρέπει να είσαι προσεκτικός για επαγγελματικές επαφές και συζητήσεις που θα έχεις μέσα στη μέρα, καθώς η έντασή σου μπορεί να δημιουργήσει θέματα και να χάσεις κάποια καλή ευκαιρία. 

Τοξότης
Τοξότη, είναι πολύ σημαντικό να κρατήσεις κάποιες αποστάσεις από γεγονότα σήμερα, προκειμένου να έχεις μια πιο αντικειμενική εικόνα και να μπορέσεις να βρεις πιο εύκολα λύσεις. Από το πρωί ακόμα αντιλαμβάνεσαι πως η μέρα είναι αρκετά απαιτητική και θα υπάρξουν διάφορα που θα δοκιμάσουν την υπομονή σου, αλλά και την ευελιξία σου στο να βγάλεις άκρη. Αυτό που θα χρειαστεί να προσέξεις είναι τι συνεννοήσεις κάνεις και πώς μπορείς να συνεργαστείς για να κάνεις τη δουλειά σου καλύτερα. Γιατί στη δουλειά επικρατεί μια ένταση κι ένα μπάχαλο, που μόνος σου σήμερα δύσκολα θα βάλεις σε σειρά. 

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, θα χρειαστεί να δεις τα οικονομικά σου πολύ πιο προσεκτικά. Είναι πολύ σημαντικό να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου και να μην αναβάλεις κάτι για αργότερα, καθώς μπορεί να βρεθείς πίσω. Υπάρχουν κάποια έξοδα για επαγγελματικές σου κινήσεις. Έξοδα που δεν τα περίμενες ή που δεν περίμενες να προκύψει το συγκεκριμένο ποσό που θα κληθείς να καλύψεις. Από την άλλη, σήμερα θα συνειδητοποιήσεις κάποια κενά στις συζητήσεις που είχες για τα εν λόγω επαγγελματικά ανοίγματα και θα προσπαθήσεις να βρεις λύση κάπως βιαστικά. Είναι σημαντικό σήμερα να επανεξετάσεις τους συνεργάτες, πριν αρχίσεις κάτι. 

Υδροχόος
Υδροχόε μου, η μέρα σήμερα φαίνεται να είναι αρκετά απαιτητική και θα χρειαστεί να ασχοληθείς περισσότερο με πράγματα που πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα. Θα χρειαστεί να παραμείνεις συγκεντρωμένος και να οργανώσεις τις κινήσεις σου καλύτερα για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις ζητήματα που φαίνεται να σε αγχώνουν αρκετά. Ζητήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σου ή την οικογένειά σου, καθώς υπάρχουν διάφορες «ταραχές» σε αυτό το κομμάτι μέσα στη μέρα. Από την άλλη, η επικοινωνία φαίνεται να είναι εύκολη και μπορείς να κατανοήσεις την πλευρά των άλλων, αλλά δύσκολα μπορείς να γίνεις εσύ κατανοητός. 

Ιχθύες
Σήμερα, Ιχθύ μου, είναι πολύ έντονο όλο αυτό που παρατηρείς γύρω σου και δεν ξέρεις αν μπορείς να το αντέξεις. Είναι πολύ εύκολο να κρατήσεις αποστάσεις και να μην εμπλακείς – όσο γίνεται δηλαδή – σε εντάσεις. Μαθαίνεις διάφορα και σήμερα και είσαι πολύ κοντά στο να μιλήσεις και να πεις πράγματα που θα φέρουν τα πάνω-κάτω. Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσεις πως η ένταση που έχεις δεν είναι βοηθητική στο να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, παρά το γεγονός ότι κάνεις πρώτος την αρχή, θέλοντας να βρεις άκρη. Προσοχή στη δουλειά, αλλά και στο πώς φτιάχνεις το πρόγραμμά σου. Είναι σημαντικό να εξασφαλίσεις χρόνο για τον εαυτό σου σήμερα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ