Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 22 - 28 Ιουλίου 2024

Προσοχή θα χρειαστούν οι επόμενες μέρες, κυρίως στο κομμάτι των επικοινωνιών σου Παρθένε μου

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις στην Athens Voice

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 22 - 28 Ιουλίου 2024

Κριός
Αγαπημένε μου Κριέ, καλή εβδομάδα! Μπορώ να σου πω, πως αυτές οι μέρες προσφέρονται για ξεκούραση, χαλάρωση και catch up με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, κάτι που όλοι ξέρουμε πως έχεις τόσο πολύ ανάγκη. Αυτό σε βοηθάει διπλά, αφού και ανεβαίνει πολύ η ψυχολογία σου, αλλά και γίνεσαι πιο οργανωτικός σε θέματα καθημερινότητας ή σπιτιού. Στα αισθηματικά, η Αφροδίτη και ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα, σου κουνάνε όχι red flag, αλλά μάλλον καραgreen flag. Αν είσαι ελεύθερος, έχεις πολλές ευκαιρίες μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο, είτε απλά για να φλερτάρεις και να ανανεωθείς είτε και για να κάνεις όμορφες γνωριμίες. Αν δεν είσαι ελεύθερος, κάνεις νέα πράγματα με το έτερον ήμισυ, καθώς love is in the air. Επαγγελματικά, επικρατεί ηρεμία, τάξη και ασφάλεια. Προσοχή μόνο προς το τέλος της εβδομάδας σε εκκρεμότητες. 

Ταύρος
Αγαπημένε Ταύρε, καλή εβδομάδα! O Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα σού φωτίζει τον τομέα της οικογένειας ή/και του σπιτιού και άρα τη διευθέτηση ζητημάτων γύρω από αυτό. Αν είσαι σε αναζήτηση ενός home, sweet home, θέλω να σου πω πως αυτές οι μέρες είναι αρκετά ευεργετικές για σένα. Είδες βοήθεια ο Ήλιος; Σε άλλα νέα, στα ερωτικά σου, ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου, φωτίζει πολύ τις συζητήσεις και γενικά το όλο επικοινωνιακό. Αν είσαι ελεύθερος, θα πιάσεις τον εαυτό σου να νιώθει μια έντονη εξωστρέφεια, κάτι που αυτομάτως θα λειτουργήσει σαν μαγνήτης στα γκομενάκια, έτσι; Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αξιοποιήσεις όλη αυτήν την επικοινωνιακή διάθεση των ημερών και να εκφραστείς σωστότερα στο άλλο σου μισό, καθώς δεν είναι υποχρεωμένο να μυρίζει τα νύχια του. Επαγγελματικά, υπάρχει μια αδιάφορη διάθεση, αλλά μάλλον για καλό, αφού θα χρειαστεί να φορτσάρεις αργότερα. 

Δίδυμοι
Καλή εβδομάδα εύχομαι, Διδυμάκι! Απ’ όλα έχει για σένα ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα. Θες επικοινωνίες; Θες εκδρομές και ταξίδια; Θες νέα ή γενικότερες πληροφορίες που θα σου εμπιστευτούν οι γύρω σου; Άλλο που δεν θες εσύ, να σε έχουν όλοι ανάγκη εννοώ. Θα έχεις όλη την καλή διάθεση να τρέξεις για όλους, να τους ακούσεις όλους, αλλά και να ανταποκριθείς στο απαιτητικό σου πρόγραμμα (αν είναι απαιτητικό δηλαδή). Στα γκομενικά σου, το εξάγωνο Ήλιου-Άρη φουσκώνει τις επιτυχίες σου στο ερωτικό game μεν (αν είσαι ελεύθερο πουλί), υπόσχεται ευχάριστες στιγμές χαλάρωσης δε (αν δεν είσαι ελεύθερο πουλί). Γενικά, αυξάνεται το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο, κάτι που σε ευνοεί ιδιαίτερα. Επαγγελματικά τώρα, οι μέρες αυτής της εβδομάδας είναι κατάλληλες, για να λύσεις κάποιο ζήτημα που μπορεί να σε ψιλοπαιδεύει. 

Καρκίνος
Καλή εβδομάδα, φίλε Καρκίνε! Εβδομάδα με οικονομικό ενδιαφέρον, σε έφτιαξα τώρα, το ξέρω. Γενικώς, αν έχεις κατά νου κάποιες δραστηριότητες ή πλάνα που μπορούν να βάλουν λεφτά στα ταμεία, βάλε μπρος και άσε στην άκρη τo καρκινίστικό σου stress. Προς το τέλος της εβδομάδας δεν αποκλείεται να βρεθείς στο επίκεντρο πολλών συζητήσεων, που θα σου φανούν ωφέλιμες –μελλοντικά– σε πολλούς τομείς. Στα αισθηματικά, νιώθεις λίγο Frozen, λόγω του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα. Οξύμωρο, I know. Αν είσαι ελεύθερος, περίμενε τα τέλη αυτής της εβδομάδας ή, καλύτερα, την επόμενη ή την παραεπόμενη, μπας και ευνοηθούν τα επικοινωνιακά σου skills και ρίξεις κάνα γκομενάκι. Αν είσαι δεσμευμένος, σε πιάνει το drama και ποιος τον σώζει τον άνθρωπο. Αν επικοινωνήσεις σωστά τις ανάγκες σου θα βγάλεις άκρη, αν δεν το κάνεις δεν φταίω. Επαγγελματικά, διευθετείς εκκρεμότητες.

Λέων
Αγαπητό μου Λιονταράκι, καλή εβδομάδα! Μεγάλης σημασίας οι επόμενες μέρες, καθώς αποτελούν την κινητήριο δύναμη για στόχους, σχέδια και την πραγματοποίησή τους, τόσο σε γκομενικό όσο και σε επαγγελματικό level. Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε κάνει να λάμπεις, μια και σου τονώνει την αυτοπεποίθηση. Πράγμα που λειτουργεί ευεργετικά σε πολλούς τομείς, αλλά κυρίως σε αυτόν των προσωπικών. Αν είσαι ελεύθερο πουλί, αυτή η λάμψη προσελκύει από απλά –αλλά ευεργετικά– flirt, έως και τη δημιουργία μια; σχέσης. Αν, πάλι, δεν είσαι ελεύθερο πουλί, σε πιάνει μια πρεμούρα να ασχοληθείς με το ταίρι σου, κοινώς κάνεις lovebombing, αλλά όλο αυτό λειτουργεί θετικά, αφού σας φέρνει πιο κοντά. Επαγγελματικά, θέτεις νέους στόχους, οι οποίοι θα επιτευχθούν λίγο αργότερα, ενώ κάνεις και συμφέρουσες, οικονομικές συζητήσεις.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, καλή εβδομάδα! Προσοχή θα χρειαστούν οι επόμενες μέρες, κυρίως στο κομμάτι των επικοινωνιών σου: δηλαδή, τι σου λένε, κυρίως όμως τι λες εσύ στους άλλους, καθώς μπορεί να πεις και κάτι παραπάνω που μετά να σου γυρίσει μπούμερανγκ. Γενικότερα, εγώ θα σε συμβούλευα να ακούσεις, τώρα περισσότερο από ποτέ, τη διαίσθησή σου για το οτιδήποτε. Κάτι ξέρει παραπάνω, λέμε. Στα ερωτικά σου, αν είσαι ελεύθερος, πρόκειται να τις έχεις τις γνωριμίες σου, απλώς να σου πω να φιλτράρεις όλες τις πληροφορίες γύρω από αυτές και κυρίως τον τρόπο που εσύ θα τις αντιμετωπίσεις. Αν δεν είσαι ελεύθερος και υπάρχει κάποιο θέμα που σε απασχολεί, περίμενε το τέλος της εβδομάδας για να το πεις στο ταίρι σου, γιατί αν το κάνεις νωρίτερα, μάλλον θα πάει άπατο. Επαγγελματικά, έχεις πολλές ιδέες και στόχους, απλώς κοίτα να μην κινηθείς παρορμητικά.  

Ζυγός
Αγαπημένο μου Ζυγάκι, καλή εβδομάδα! Πολλές οι προσκλήσεις και οι προτάσεις από τον κόσμο γύρω σου κι αυτό εσένα σε ξετρελαίνει. Να θυμάσαι πως, καλά όλα αυτά, απλώς συνήθως σε αυτές τις συναθροίσεις υπάρχει και πολύ background, έτσι; Μην πέσεις από τα σύννεφα με το σου σου που ίσως φτάσει στα αυτιά σου, ας πούμε. Γενικώς, ο Ήλιος από τον Λέοντα σού δίνει κουράγιο να ανταποκριθείς ικανοποιητικά στο πρόγραμμά σου. Στα ερωτικά, αν είσαι ελεύθερος, η Αφροδίτη, αλλά και ο Ήλιος από τον Λέοντα, ευνοούν τις συναναστροφές, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα νέο ή επικοινωνία από κάποιον που σε ενδιαφέρει πολύ. Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις πως θέλεις να πάρεις το ταίρι σου και να κάνετε κάτι πιο fun, π.χ. εκδρομή, κοινώς να ανανεωθείτε και γιατί όχι; Επαγγελματικά τώρα, τα φορτώνεις λίγο στον κόκορα, έτσι; 

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, καλή εβδομάδα! Με το βλέμμα στραμμένο στα επαγγελματικά σου σε βρίσκουν αυτές οι μέρες με την είσοδο του Ήλιου στον Λέοντα. Γενικώς το κλίμα των ημερών ευνοεί και τη διευθέτηση νομικών ή οικονομικών ζητημάτων. Προς το τέλος της εβδομάδας, που ο Ερμής περνάει στο ζώδιο της Παρθένου, γίνεσαι πιο κοινωνικός και πέφτει πολύ σου σου με τα άτομα του περιβάλλοντός σου. Αυτό το mood ευνοεί ιδιαίτερα το γκομενικό κομμάτι, καθώς δεν αποκλείεται μέσα από τον κύκλο σου να προκύψει μια αξιόλογη γνωριμία (αν είσαι ελεύθερος). Αν δεν είσαι, κάνεις πράγματα που σε φέρνουν πιο κοντά με το ταίρι σου, ειδικά αν τον τελευταίο καιρό τα είχατε ψιλοσπάσει. Επαγγελματικά, μπορείς τώρα να προωθήσεις τις ιδέες και τα πλάνα σου, για να πάρεις τα πάνω σου στον τομέα αυτόν.  

Τοξότης
Καλή εβδομάδα, φίλε Τοξότη! Χαλαρό και άνετο σε βρίσκουν αυτές οι μέρες. Κοινώς, σε κλίμα άδειας και διακοπών. Όχι μόνο αυτό, αλλά κανονίζεις και πολλές δραστηριότητες που είχες καιρό κατά νου, αλλά –κυριότερα– και ανάγκη. Κάπου προς το τέλος της εβδομάδας, ωστόσο, θυμάσαι ότι έχεις και μια δουλειά και σε ψιλοπιάνει μια πρεμούρα γύρω από αυτό. Πάντως, ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου έχει καλή διάθεση απέναντί σου και σου λέει να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις, μια και είναι με το μέρος σου. Στα αισθηματικά, αν είσαι ελεύθερος, με Ήλιο και Αφροδίτη στον Λέοντα, ποιος σε πιάνει, αφού δεν αποκλείεται να κάνεις κάποια αξιόλογη γνωριμία ή και να προσεγγίσεις ξανά ένα παρελθοντικό flirt. Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να οργανώσεις ακόμα κι ένα last minute trip με το ταίρι σου, για να ανανεωθείτε και thank me later. 

Αιγόκερως
Αγαπημένε Αιγόκερε, καλή εβδομάδα! Last minute τα αφήνεις όλα ώρες ώρες και μετά τρέχεις. Ε, αυτό σου το κουσούρι σου το υπενθυμίζουν οι επόμενες μέρες, καθώς θα κληθείς να ξαναδείς ορισμένα οικονομικά ή ερωτικά ζητήματα από το παρελθόν. Πάντως να σου πω πως το πλανητικό σκηνικό είναι μαζί σου και μπορείς τώρα να αντιμετωπίσεις ό,τι κι αν προκύψει. Πρέπει κι εσύ, βέβαια, να επιστρατεύσεις όλα τα επικοινωνιακά σου skills, κάτι στο οποίο σε βοηθάει ο Ερμής από την Παρθένο. Στα ερωτικά σου, τα φαινόμενα στον Λέοντα σού προσδίδουν extra παθιάρικη διάθεση. Αν είσαι ελεύθερος, αυτό μπορεί να σε ωθήσει σε risky συμπεριφορές, τις οποίες εγώ θα σου πω να αποφύγεις. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε να διοχετεύσεις σωστά την εκρηκτική σου διάθεση για να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου. Κοινώς, μην πρήξεις. Επαγγελματικά, ίσως νιώσεις να υπάρχει ένα παραπάνω φόρτο εργασίας.

Υδροχόος
Καλή εβδομάδα, αγαπημένε μου Υδροχόε! Ήρθε ο καιρός που καλό θα ήταν να εξετάσεις λίγο καλύτερα τις προσωπικές σου σχέσεις και τις συμφωνίες σου. Αν κάτι ή κάποιος είναι σημαντικά για εσένα, πρέπει να μάθεις να το λες. Προς το τέλος της εβδομάδας πάντως, θα καταφέρεις να οργανωθείς λίγο καλύτερα, λόγω του Ερμή από το ζώδιο της Παρθένου. Στα γκομενικά, αν είσαι ελεύθερος, νιώθεις πως θες να έρθεις ακόμα πιο κοντά με ένα άτομο που ήδη έχεις πάρε-δώσε. Δεν αποκλείεται να σκεφτείς μέχρι και τη σχέση. Αν δεν είσαι ελεύθερος, νιώθεις πως θέλεις να πας τη σχέση σου ακόμα παραπέρα, με μια επισημοποίηση ή ακόμα και συγκατοίκηση. Επαγγελματικά, μπορείς τώρα να λύσεις θέματα που σε απασχολούν καιρό, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις και συμφέρουσες συζητήσεις γύρω από οικονομικά ζητήματα. 

Ιχθύες
Καλή εβδομάδα, Ψαράκι μου! Ένα άγχος γύρω από δουλειά και γενικά υποχρεώσεις καθημερινότητας το’ χεις. Αν αφιερώσεις λίγο χρόνο παραπάνω, μπορείς να τα πας καλά. Αν τα φορτώσεις, μη σου πω καλύτερα τι θα γίνει. Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ελεύθερος, ίσως το ότι θα πέσεις με τα μούτρα στη δουλειά σε ξεστραβώσει λίγο και καταλάβεις ότι κάποιος εκεί πέρα ενδιαφέρεται και μάλλον πληρεί τις προδιαγραφές σου. Αν είσαι δεσμευμένος, περίμενε το τέλος της εβδομάδας, για να κάνεις πράγματα με το άλλο σου μισό, αφού τις υπόλοιπες μέρες θα έχεις το μυαλό σου αλλού. Επαγγελματικά, είναι η κατάλληλη στιγμή να λύσεις πιθανά θέματα που ίσως σε ζόριζαν. Γενικώς, από τις 26/7 και μετά, θα δεις ότι ευνοούνται κατά πολύ οι συνεργασίες και οι συζητήσεις γύρω από αυτόν τον τομέα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ