Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 22.07.2024

Σήμερα, Δίδυμε, προσπαθείς να κρατήσεις την ψυχραιμία σου

Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 22.07.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ είσαι αρκετά κοινωνικός με καλύτερη διάθεση βγαίνεις με φίλους και κάνεις επαφές που θα σε βοηθήσουν επαγγελματικά σε κάποια πράγματα. χρειάζεται να κάνεις κάποιες πιο ξεκάθαρες συζητήσεις πριν προχωρήσεις σε συμφωνίες και κράτα στο πίσω μέρος του μυαλού σου πως κάποια δεδομένα ίσως αλλάξουν στην πορεία ή θα σου παρουσιαστούν περισσότερο ωραιοποιημένα από την πραγματικότητα. Προς το μεσημέρι θα κλειστείς λίγο στον εαυτό σου και θα θελήσεις λίγο χρόνο για να δεις τα πράγματα μόνος σου. Κάποιες αποκαλύψεις που θα γίνουν θα σε στενοχωρήσουν. 

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα με τους τόνους να πέφτουν σημαντικά, ασχολείσαι περισσότερο με επαγγελματικά ζητήματα που έχεις, αλλά και πώς μπορείς να τα προωθήσεις κάπως περισσότερο. Είναι σημαντικό να έχεις κατά νου από το πρωί πως μπορεί να υπάρξουν κάποιες αλλαγές σε οικονομικά ζητήματα και αυτό ίσως σε κάνει να αποσυρθείς από συζητήσεις ή να ζητήσεις χρόνο για να σκεφτείς τα νέα δεδομένα που σου δίνονται. Από την άλλη, θέλει λίγο προσοχή το πώς μεταφράζεις συζητήσεις που κάνεις με την οικογένειά σου. Προς το μεσημέρι ίσως πιάσεις ψεματάκια από φίλους σου και αυτό δεν θα το πάρεις καλά…

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμε, προσπαθείς να κρατήσεις την ψυχραιμία σου – και το καταφέρνεις καλύτερα – για να μπορέσεις να καταλάβεις τι συμβαίνει γύρω σου και πώς μπορείς να διαχειριστείς τις καταστάσεις που επικρατούν. Η μέρα είναι αρκετά ήρεμη κι εσύ βλέπεις κάποια πράγματα ξεκάθαρα. Το θέμα είναι πως συζητήσεις που θα γίνουν μπορεί να σε απογοητεύσουν και να σε κάνουν να απομακρυνθείς για λίγο. Από την άλλη, ίσως κάποιες επαφές που αφορούν οικονομικά θέματα δεν θα εξελιχθούν όπως περίμενες. Προς το μεσημεράκι είναι σημαντικό να έχεις το νου σου σε παρασκηνιακές δράσεις στη δουλειά. 

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε μου, οι τόνοι πέφτουν ακόμα περισσότερο κι εσύ εστιάζεις στο να ασχοληθείς με θέματα που φαίνεται να προκαλούν ανασφάλειες στην καθημερινότητά σου ή που κλονίζουν την ασφάλεια που έχεις δομήσει μέχρι στιγμής. Η μέρα έχει αρκετό ψυχολογικό κομμάτι, χωρίς αυτό να σημαίνει πως σε επηρεάζει. Ένα άλλο σημαντικό κομμάτι που θα χρειαστεί προσοχή σήμερα, είναι οτιδήποτε σχετίζεται με οικονομικά ζητήματα. χρειάζεται να κάνεις έναν πιο προσεκτικό χειρισμό στα οικονομικά σου, χωρίς να ενθουσιάζεσαι ή να απογοητεύεσαι για απρόσμενες εξελίξεις. 

Λέων
Λέοντά μου, σήμερα το κλίμα είναι αρκετά πιο ήρεμο κι εσύ εστιάζεις πολύ στο να μπορέσεις να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τους απέναντι. Υπάρχει μια περίεργη ψυχολογία και μια απογοήτευση σε κάποια ζητήματα, τα οποία και θέλεις να δουλέψεις καλύτερα, προκειμένου να λυθούν και κυλήσουν τα πράγματα ήρεμα. Ίσως χρειάζεται να ακούσεις και την άλλη πλευρά, χωρίς να επιμείνεις σε αυτά που πιστεύεις, γιατί σίγουρα δεν έχει δίκιο μόνο ο ένας. Επίσης, λίγο προσοχή στο πώς κινείσαι με τη σχέση σου σήμερα. Εκεί προς το μεσημέρι είναι πολύ σημαντικό να προσέξεις οικονομικές σου κινήσεις. 

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε, παίρνεις αποστάσεις εκμεταλλευόμενος την ηρεμία που αναπτύσσεται γύρω σου σήμερα και ασχολείσαι με όσα πρέπει να κάνεις. Οι υποχρεώσεις μπαίνουν σε σειρά με το πόσο σημαντικές είναι και εσύ βρίσκεις κάπως και πάλι το ρυθμό σου. είναι σημαντικό να παραμείνεις ψύχραιμος μέσα στη μέρα, καθώς είναι αρκετά πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις που δεν περίμενες και αυτό να σου δημιουργήσει ένα περίεργο συναίσθημα και μια απογοήτευση. Το μεσημεράκι έχε το νου σου και τα μάτια σου ανοιχτά σε συνεργάτες και σε πράγματα που ακούς από αυτούς. Ψεματάκια πλανώνται στην ατμόσφαιρα.

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα το κλίμα είναι αρκετά πιο ήρεμο από τις προηγούμενες μέρες και αυτό σε κάνει να χαλαρώσεις και να αναπτύξεις καλύτερα τα πλάνα σου. Αυτό που θέλω να προσέξεις σήμερα είναι το φλερτ, καθώς υπάρχουν διαφορές στις συμπεριφορές που δέχεσαι, κάτι που αφενός σε προβληματίζει και αφετέρου σε ρίχνει ψυχολογικά. Αν είσαι σε φάση που θέλεις να αλλάξεις δουλειά ή να ξεκινήσεις κάτι δικό σου, σήμερα θα χρειαστεί να μετρήσεις ξανά τις δυνάμεις σου στο οικονομικό σου κομμάτι. Το μεσημεράκι υπάρχει μια περίεργη κινητικότητα στη δουλειά σου και δεν μπορείς να εστιάσεις εύκολα σε αυτά που πρέπει να κάνεις. 

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ μου, μέσα από ένα πιο ήρεμο κλίμα προσπαθείς να βρεις κάποιες ισορροπίες και να κάνεις κάποια πιο προσωπικά πράγματα που σε ηρεμούν και σε χαλαρώνουν αρκετά. Από το πρωί ακόμα θα υπάρξουν κάποια ζητήματα στα επαγγελματικά σου που θα σε προβληματίσουν και μπορεί να σου φέρουν και μια απογοήτευση στις εξελίξεις που βλέπεις, κάτι που καλό είναι να το πάρεις ψύχραιμα και να δεις πώς μπορείς να το τροποποιήσεις. Επίσης, καλό είναι να έχεις το νου σου και σε επαγγελματικές προτάσεις που δέχεσαι, καθώς ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός και μπορεί εύκολα να σε προσεγγίσουν με περίεργους σκοπούς.

Τοξότης
Τοξότη μου, σήμερα έχεις μια ηρεμία στο κεφάλι σου και προσπαθείς να προσεγγίσεις τα πράγματα με μια αντικειμενικότητα, την οποία ίσως έχεις και καιρό να χρησιμοποιήσεις στον τρόπο σου. Από το πρωί ακόμα ασχολείσαι με ζητήματα που σε έχουν προβληματίσει ή σε έχουν απογοητεύσει με τον τρόπο που εξελίχθηκαν και προσπαθείς να βρεις το λόγο που συνέβη αυτό. Με βάση αυτό, είναι εύκολο, προς το μεσημεράκι, να πέσεις ψυχολογικά και να νιώσεις μια πιο έντονη απογοήτευση, αλλά και μια αδυναμία να δεις ξεκάθαρα κάποια πράγματα λόγω του έντονου συναισθηματικού σου φορτίου. 

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, οι τόνοι πέφτουν σημαντικά σήμερα κι εσύ εστιάζεις αφενός σε οικονομικά ζητήματα για να τα ρυθμίσεις και αφετέρου σε οτιδήποτε σχετίζεται με αυτά που σε κάνουν να νιώθεις ασφαλής. Κάποιες κινήσεις που κάνεις μπορεί να σε ωφελήσουν μέχρι ένα σημείο οικονομικά. Απλά καλό είναι να βεβαιώσεις πως ισχύει η συνεργασία για τις επενδύσεις που θέλεις, για να αποφύγεις απογοητεύσεις ή ευτράπελα της τελευταίας στιγμής. Από την άλλη, αυτή η κρίση αυτοεκτίμησης που θα κρατήσεις και πάλι για τον εαυτό σου, μπορεί να πάρει μεγάλη έκταση στο κεφάλι σου προς το μεσημεράκι. Λίγο ψυχραιμία.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, σήμερα η μέρα σου φαίνεται να είναι αρκετά πιο ήρεμη κι εσύ κινείσαι με μεγαλύτερη ελευθερία. Από το πρωί ακόμα αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχει μια μεγαλύτερη απαίτηση στο να βελτιώσεις από την πλευρά σου το κλίμα με τους απέναντι και να κάνεις βήματα για να έρθει μια ισορροπία, αλλά και για να διευκρινήσεις τους λόγους για τους οποίους μπορεί να νιώθεις μια απογοήτευση. Εκεί προς το μεσημέρι, θα χρειαστεί να έχεις το νου σου σε οικονομικά ζητήματα και σε τι θέλεις να επενδύσεις τα χρήματά σου, αλλά και ποιους εμπιστεύεσαι και ακολουθείς αυτά που σου λένε. 

Ιχθύες
Σήμερα, Ιχθύ μου, έχεις μια ηρεμία και την απολαμβάνεις. Απομακρύνεσαι για λίγο από πολλά και μπαίνεις σε μια διεργασία των καταστάσεων γύρω σου. Επίσης, σκάνε στο μυαλό σου σκηνικά από τη δουλειά και ίσως νιώσεις μια απογοήτευση από το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα εκείνη τη στιγμή. Έχεις μια διάθεση να τα διορθώσεις με κάποιο τρόπο, για αυτό και σήμερα θέλεις να τα δεις ξανά. Προς το μεσημεράκι, χρειάζεται να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που κινείσαι, καθώς πολλά από τα συναισθήματα που έχεις διαστρεβλώνονται και μπορεί να κάνεις ξεσπάσματα ή να πεις πράγματα που δεν εννοείς.