Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 20.07.2024

Δίδυμέ μου, σήμερα, δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια του Σαββάτου 20.07.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ, θέλει προσοχή. Είσαι στα όριά σου και δεν μπορείς να κοντρολάρεις τις αντιδράσεις σου, κάτι που θα επηρεάσει άμεσα την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω. Προσπαθώντας να περάσεις τις καινοτόμες ιδέες που έχεις στη δουλειά, εύκολα μπορεί να γίνεις ανταγωνιστικός και έντονος απέναντι στους συνεργάτες. Αν είσαι σε θέση να το συνειδητοποιήσεις και το συνεχίζεις, πρόβλημα. Από το μεσημέρι και μετά όμως, το περιορίζεις κάπως, καθώς σου παρουσιάζονται ευκαιρίες για να κάνεις κινήσεις που θα διασφαλίσουν τη θέση σου ή θα ενισχύσουν την εικόνα σου. Αργότερα μέσα στην μέρα, ίσως γίνει κάποια συζήτηση για προαγωγή ή αύξηση.

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε, δεν είσαι για πολλά-πολλά. Έχεις τα νεύρα σου και η υπομονή σου φαίνεται να τελειώνει αρκετά γρήγορα, από το πρωί ακόμα. Θέλει προσοχή στο τι λες, αλλά και πού το λες, γιατί ο έλεγχος χάνεται κι εσύ νιώθεις πως σήμερα μπορείς να κάνεις την επανάστασή σου. Είσαι αρκετά κυκλοθυμικός. Από το μεσημέρι και μετά όμως, έχεις την ευκαιρία να κάνεις πιο ψύχραιμες συζητήσεις και να εξηγήσεις τους λόγους για τους οποίους αλλάζεις τη στάση σου έτσι ξαφνικά προς τους άλλους. Επίσης, είναι πιο εύκολο να διαχειριστείς τις καταστάσεις γύρω σου πιο ώριμα, ενώ αργότερα μέσα στη μέρα, φαίνεται πως έχεις μια εικόνα για το πώς νιώθουν οι άλλοι με τη συμπεριφορά σου.

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, σήμερα, δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. έχεις πολλά που θέλεις να πεις και να δώσεις στους άλλους να καταλάβουν κάποια πράγματα καλύτερα. Απλά δεν έχεις την ψυχραιμία να το κάνεις, χωρίς να χάσεις το δίκιο ή να δώσεις στους άλλους το έναυσμα να σου απαντήσουν πως είσαι υπερβολικός. Έχεις ένταση και δεν ξέρεις πώς να τη διαχειριστείς. Από το απόγευμα και μετά, οι τόνοι πέφτουν και εσύ εστιάζεις περισσότερο στο να δυναμώσεις την εικόνα σου στη δουλειά. Έχεις αρκετές ευκαιρίες να το κάνεις, τις οποίες και εκμεταλλεύεσαι καταλλήλως. Επίσης, βάζεις σε μια σειρά το μέσα σου και προσπαθείς να δεις τι σε ενοχλεί πιο αντικειμενικά.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε μου, είσαι έτοιμος να δώσεις απαντήσεις σε πολλά που ακούγονται για σένα. Θέλεις να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους και να αποδείξεις πως δε μπορούν να παίζουν μαζί σου οι άλλοι. Ίσως να θελήσεις να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα στην παρέα σου περισσότερο, απλά σήμερα δεν έχεις την ψυχραιμία – μέχρι το μεσημέρι τουλάχιστον – να πεις τα πράγματα ήρεμα και ξεκάθαρα. Από το μεσημέρι και μετά, ηρεμείς αρκετά και μπαίνεις σε συζητήσεις που σου δίνεται η ευκαιρία να επιχειρηματολογήσεις και να εξηγήσεις τους λόγους για τη στάση που κρατάς. Κάτι που θα φέρει και μια ψύχραιμη αντιπαράθεση στην παρέα που θα στρώσει την κατάσταση.

Λέων
Λέοντά μου, σήμερα σε απασχολεί να κλείσεις υποθέσεις και εκκρεμότητες, προκειμένου να δεις τα πλάνα σου να ξεκολλάνε και να εξελίσσονται πιο γρήγορα. Δεν μπορείς να το παρατηρήσεις, αλλά κινείσαι και σήμερα με μια ανυπομονησία και μια τάση να κάνεις βιαστικά βήματα, θεωρώντας ίσως πως εσύ ευθύνεσαι για κάποιες καθυστερήσεις που υπάρχουν. Από το μεσημέρι και μετά όμως, οι τόνοι πέφτουν κι εσύ, διατηρώντας την ψυχραιμία σου θα έχεις την ευκαιρία να οργανώσεις καλύτερα τις κινήσεις σου, αλλά και το πώς θα προχωρήσεις. Αργότερα μέσα στη μέρα η κατάσταση βελτιώνεται ακόμα περισσότερο και κάποιες επαφές που θα κάνεις θα βελτιώσουν την εικόνα σου.

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα εστιάζεις στο να κάνεις τα πράγματα με τον δικό σου τρόπο, χωρίς να λάβεις υπόψη σου τη γνώμη των άλλων. Επειδή όμως υπάρχει μια έντονη κριτική από τον περίγυρό σου, σε πιάνει ένας εκνευρισμός, από το πρωί ακόμα, και δεν είσαι πρόθυμος να κρατηθείς. Κάτι που χρειάζεται να προσέξεις, γιατί μέσα στην ένταση εύκολα μπορείς να παρανοήσεις τη συμβουλή ως κριτική. Από το μεσημέρι και μετά που οι τόνοι σταδιακά πέφτουν, στρέφεσαι προς άτομα που εκτιμάς και ρωτάς τη γνώμη τους, ενώ ξεκαθαρίζεις κάποιες καταστάσεις και έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις την κατάσταση.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, το πρωί ξεκινά αρκετά δυναμικά κι έντονα, αλλά και με νεύρα. Η ψυχολογία σου είναι αρκετά περίεργη και δύσκολα μπορείς να ανεχτείς περίεργα σχόλια που ακούς γύρω σου. Δεν έχεις καμία διάθεση να αφήσεις αναπάντητα υπονοούμενα στον αέρα και είσαι έτοιμος να περάσεις στην αντεπίθεση. Από το μεσημέρι και μετά οργανώνεσαι καλύτερα στη δουλειά και θα έχεις ευκαιρίες να κερδίσεις τις εντυπώσεις μέσα από τις αποδόσεις σου, ενώ προς το βραδάκι, χαλαρώνεις και δίνεις τόπο στην οργή, ασχολούμενος με πιο ουσιαστικά για εσένα πράγματα. Ίσως να έχεις κάποια απρόσμενα νέα σε οικονομικά θέματα. 

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ, αυτό που πρέπει να καταλάβεις είναι πως οι άλλοι δεν μπορούν εύκολα να ακολουθήσουν τον τρόπο σκέψης σου ούτε και να κατανοήσουν το σαρκαστικό σου χιούμορ εύκολα. Επομένως, το να θυμώνεις με τους απέναντι για αυτό, δεν οδηγεί πουθενά. Επίσης, αν δεις σήμερα πως δημιουργούνται παρεξηγήσεις, καλό είναι να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση. Από το μεσημέρι και μετά, υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες για να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου ή να προωθήσεις μια προσωπική σου φάση και να οργανώσεις την «πολιορκία» σε άτομα που σε ενδιαφέρουν. 

Τοξότης
Τοξότη μου, σήμερα χρειάζεται να δεις τα πράγματα κάπως πιο ωμά, για να καταλάβεις από τι χρειάζεται να οχυρωθείς και να διασφαλίσεις αυτή την ασφάλεια που χρειάζεσαι. Η μέρα είναι πολύ έντονη, από το πρωί ακόμα, καθώς στη δουλειά δημιουργούνται εντάσεις και καταστάσεις που μπορεί εύκολα να φτάσουν στα άκρα και να σε οδηγήσουν σε απρόσμενες συμπεριφορές. Από το μεσημέρι και μετά, βρίσκεις την ευκαιρία να πάρεις κάποιες καταστάσεις στα χέρια σου και τις προσαρμόσεις περισσότερο στα δικά σου δεδομένα, ενώ αργότερα μέσα στη μέρα θα δεις πως υπάρχει μια ελευθερία κινήσεων προς το πρόσωπό σου, στο χώρο της δουλειάς.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα η μέρα σου ξεκινά αρκετά έντονα, αλλά και δυναμικά σε κάποιο βαθμό. Υπάρχει ένταση και η επιθυμία σου να ολοκληρώσεις – ή και να ξεκινήσεις – κάποια επαγγελματικά σου πλάνα, σε κάνουν βιαστικό και κάπως ανυπόμονο με τον τρόπο που εξελίσσονται οι καταστάσεις. Επίσης, ο τρόπος που εκφράζεις αυτά που θέλεις φαίνεται πολύ έντονος και κοφτός. Από το μεσημέρι και μετά το κλίμα αλλάζει, καθώς οργανώνεσαι καλύτερα και βάζεις τις σκέψεις σου σε μια σειρά, ενώ αργότερα, βρίσκεις τρόπους να φτάσεις εκεί που θέλεις κάπως πιο άμεσα, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν για τις εξελίξεις.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, είναι πολύ σημαντικό να μείνεις παρατηρητής σήμερα στις καταστάσεις και να μην χωθείς, είτε για να πεις τη γνώμη σου, είτε για να απαντήσεις σε όσα μπορεί να ακούγονται πίσω από την πλάτη σου. Μπορεί να βράζεις μέσα σου και να θέλεις να κάνεις πανικό, δεν είναι όμως η κατάλληλή στιγμή. Από το μεσημέρι και μετά, οι τόνοι πέφτουν κι εσύ ηρεμείς σε σημαντικό βαθμό και μπορείς να βρεις ευκαιρίες να ξεκαθαρίσεις έμμεσα περισσότερο τη θέση σου, χωρίς να προκαλέσεις ιδιαίτερα τους άλλους με τα λόγια σου. Αργότερα μέσα στη μέρα, θα πάρεις αποστάσεις και θα επεξεργαστείς όλο αυτό το συναισθηματικό σου φορτίο με περισσότερη ηρεμία.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα το μυαλό σου τρέχει και δεν υπάρχει κάποια λογική να απαντήσει σε όλα αυτά τα σενάρια που εκτυλίσσονται με ταχύτητα φωτός μέσα στο κεφάλι σου. Έχεις την τάση να προσπαθείς να κουμπώσεις τα δεδομένα που έχεις με τα σενάρια αυτά, και το αποτέλεσμα σε θυμώνει και σε κάνει να θέλεις να ξεσπάσεις. Από το μεσημέρι και μετά όμως που όλο αυτό χαλαρώνει σταδιακά, αντιλαμβάνεσαι πως πρέπει να βρεις την ευκαιρία να το διορθώσεις. Και θα το καταφέρεις, αρκεί να μην αρχίσεις τις υπερβολές. Αργότερα μέσα στη μέρα, θα έχεις τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις τους λόγους που το έκανες και να επαναφέρεις μια ηρεμία στους κύκλους σου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ