Κριός
Κριέ μου, σήμερα ενώ ξεκινάς με την προοπτική να κόψεις κίνηση και να δεις πώς πρέπει να κινηθείς, σε πιάνει ένα πείσμα και κολλάς σε απόψεις που δεν συμφωνείς, προσπαθώντας να τις καταρρίψεις. Δεν είναι μια ήρεμη μέρα κι εσύ θα έχεις αρκετές ευκαιρίες να απαντήσεις ή να κινηθείς με τρόπο που θα εκτονώσεις τα νεύρα σου με κάθε τρόπο. Προσοχή σε έξοδα και οικονομικές κινήσεις, καθώς δεν τις πολυμελετάς και βιάζεσαι να προλάβεις τις «ευκαιρίες». Από το μεσημέρι, γίνεσαι πιο ανταγωνιστικός στη δουλειά και θέλεις να δείξεις τη δύναμή σου. Αυτό που θέλει προσοχή είναι κατά πόσο πιστεύεις αυτά που φτάνουν στα αυτιά σου.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα η ένταση είναι αρκετή και δεν έχεις σκοπό να κάνεις πίσω σε τίποτα. ενώ αντιλαμβάνεσαι ότι χρειάζεται να μειώσεις κάπως ταχύτητα, νιώθεις πως σε ενοχλούν πολλά σήμερα και λειτουργείς ακριβώς αντίθετα. Τα νεύρα σου χτυπάνε εύκολα κόκκινο και μπορεί πολύ πιο εύκολα να στραφείς σε όσους θεωρείς ύποπτους για κάποια πράγματα. Από το μεσημεράκι αποφασίζεις να δράσεις γρήγορα και χωρίς πολλές περιστροφές και αυτό μπορεί να σε κάνει να κόψεις από άτομα που θεωρείς πως προσπαθούν να σε εκμεταλλευτούν. Στην ουσία, αυτοί που καθοδηγούν τις υποψίες σου είναι αυτοί που πρέπει να ξεκόψεις.

Δίδυμοι
Δίδυμε, σήμερα δεν ξέρεις πώς να κρατηθείς. Υπάρχει μια ένταση και νιώθεις ότι οι απέναντι σε προκαλούν αρκετά και δε σε αφήνουν να χαλαρώσεις. Παρά το γεγονός ότι θέλεις να μείνεις εκτός, η ένταση και η νευρικότητα που έχεις δε σε αφήνει να ηρεμήσεις και να δεις κάποια πράγματα πιο ψύχραιμα. Δεν είναι η μέρα να κάνεις επαφές και αυτό το καταλαβαίνεις κι εσύ ο ίδιος. Από το μεσημεράκι και μετά χρειάζεται να κάνεις κάποιες κινήσεις με μεγαλύτερη προσοχή και να μην ασχολείσαι με καταστάσεις που επικρατούν στο παρασκήνιο της δουλειάς σου. Εκεί μπορεί να βρεις τις αιτίες που θέλεις, αλλά όχι τις λύσεις που ζητάς.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε μου, από το πρωί εστιάζεις το να παραμείνεις στο πρόγραμμα και να μην αποσπαστείς από αυτά που πρέπει να κάνεις. Η μέρα έχει ένταση και μπορεί να χρειαστεί να δουλέψεις παραπάνω για να τελειώσεις με τις υποχρεώσεις σου. Η ένταση περνά σε πολλούς τομείς σήμερα και ίσως ο βασικότερος να είναι η παρέα σου. Εκεί αναπτύσσονται εντάσεις και συζητήσεις που εύκολα μπορεί να εξελιχθούν σε καβγάδες. Από το μεσημεράκι και μετά δίνεις βάση στο κομμάτι των συνεργασιών και των διαπροσωπικών σου σχέσεων, προσπαθώντας να βρεις μια ηρεμία. Σε αυτό το κομμάτι των διαπροσωπικών σου σχέσεων πρέπει να είσαι προσεκτικός και να μην δεχτείς ό,τι σου πλασάρουν.

Λέων
Λιοντάρι μου, εκεί που πας να ηρεμήσεις, εκεί έρχεται μια μέρα σα τη σημερινή που σε βάζει να τρέχεις. Αλλάζουν τα πλάνα και μπαίνεις σε φάση που χρειάζεται να δεις πώς μπορείς να βελτιώσεις τα πράγματα με κάθε τρόπο. Δεν έχεις την υπομονή να παίξεις τα παιχνίδια του φλερτ που αντιλαμβάνεσαι και το μόνο που θέλεις είναι να κλείσεις ή να περιορίσεις σημαντικά τα ανοιχτά μέτωπα που έχεις. Το άγχος με το οικονομικό παραμένει και από το μεσημέρι βάζεις κάποια παραπάνω στο πρόγραμμα. Είναι πολύ σημαντικό να κάνεις προσεκτικούς χειρισμούς σε ό,τι αφορά οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους, γιατί μπορεί να την πατήσεις.

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα είσαι αρκετά μπερδεμένος. Σε πιάνει ένα πείσμα και μια τάση να μην θέλεις να κάνεις πίσω σε κάποια πράγματα, στην προσπάθεια των άλλων να σου δείξουν μια άλλη οπτική. Συναισθηματικά, έχεις μια ένταση και δεν ξέρεις πού θα ξεσπάσεις. Το θέμα είναι πως υπάρχουν έντονες συζητήσεις με τα μέλη της οικογένειάς σου και δεν μπορείς να βγάλεις εύκολα άκρη, επομένως θα κόψεις συζητήσεις απότομα και θα βάλεις τελεία από την πλευρά σου. Από το απόγευμα και μετά, είναι καλό να δώσεις βάση σε επαγγελματικές προτάσεις, αλλά το φλερτ που δέχεσαι, καθώς κάτι δεν είναι και τόσο αληθές όσο σου παρουσιάζεται. 

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα θέλει προσοχή το πόσο πολύ απλώνεις τις σκέψεις μέσα στο κεφάλι σου, προκειμένου να βρεις απαντήσεις στα σενάρια που ήδη αναλύεις. Η μέρα έχει αρκετή ένταση και δημιουργεί προβλήματα που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και όχι βεβιασμένες κινήσεις. Υπάρχει μια συναισθηματική πλημμύρα που σε βάζει υπεραναλύσεις και δε σε βοηθά να δεις τα πράγματα καθαρά. Είναι επίσης πολύ σημαντικό να μην αλλάξεις το πρόγραμμά σου ή τη ροή που ακολουθείς στη δουλειά, καθώς εκεί μπορεί να σε εκμεταλλευτούν διάφοροι και να σε φορτώσουν με παραπάνω πράγματα, επικαλούμενοι το συναίσθημά σου.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, είναι πολύ σημαντικό να αντιληφθείς τι είναι αυτό που κλονίζει τις ασφάλειές σου και τι σε κάνει να νιώθεις άβολα, καθώς επίσης και τι είναι αυτό που σε βάζει σε διαδικασίες να ξεβολεύεσαι άσχημα και να λαμβάνεις νέα μέτρα. Οι σχέσεις με τους απέναντι σε προβληματίζουν και προσπαθείς να καταλάβεις το τι συμβαίνει και τι μπορεί να έχει αλλάξει, αφού νιώθεις ότι λαμβάνεις έμμεσα μηνύματα. Από το μεσημέρι και μετά μπαίνεις στη διαδικασία να εξετάσεις σενάρια και να προσπαθήσεις να βρεις αιτίες, κάτι που δε θα βοηθήσει ιδιαίτερα, αφού το κλίμα είναι κάπως θολό και δεν μπορείς να πιάσεις το νήμα από κάπου.

Τοξότης
Τοξότη μου, από το πρωί κινείσαι νευρικά και χρειάζεται να κάνεις κάποιες διαδικασίες που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο που νιώθεις ότι βρίσκεσαι. Η ένταση στη δουλειά μπορεί να σου δημιουργήσει ένα δίλημμα για το αν θα θελήσεις να παραμείνεις στη δουλειά αυτή ή αν θα φύγεις. Η πίεση δε σε αφήνει να σκεφτείς καθαρά και μπορεί να χαθείς μέσα στην ένταση των συναισθημάτων σήμερα. Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβεις πως το κλίμα είναι θολό από την ένταση αυτή και το ότι υποστηρίζεις κάποιες αποφάσεις είναι επειδή πολώνεσαι και αρνείσαι να δεις απόψεις που σου παρουσιάζουν οι άλλοι. Η μέρα θέλει προσοχή και μια αποστασιοποίηση. 

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, τρώγεσαι με τα ρούχα σου. Ταλαιπωρείσαι με κάποια επαγγελματικά ζητήματα και προσπαθείς να βρεις τρόπους να διαφοροποιήσεις το αποτέλεσμά σου από τους άλλους και τα νεύρα σου εύκολα θα βαρέσουν κόκκινο. Είναι πολύ περίεργο πως γίνεσαι αρκετά ανυπόμονος και θέλεις να κλείσεις υποθέσεις άμεσα. Αυτό γίνεται πολύ έντονο από το μεσημέρι και μετά, που περνάς σε ενεργό δράση και δεν σε νοιάζει να αποκαλυφθούν τα πλάνα σου. Είναι πολύ σημαντικό να χαλαρώσεις όμως και να δεις τα πράγματα πιο χαλαρά, χωρίς να αποκλίνεις από τους στόχους σου. Προσοχή σε ποιους εμπιστεύεσαι τα βήματα που θέλεις να κάνεις. 

Υδροχόος
Υδροχόε, σήμερα κινείσαι αποκλειστικά και μόνο σε επαγγελματικά θέματα. Ο τρόπος σου είναι έντονος και προσπαθείς να βγάλεις άκρη με δύσκολα ζητήματα. Η μέρα δεν είναι και η καλύτερη για να αναλάβεις μόνος σου τόσες ευθύνες, καθώς η νευρικότητα που έχεις δεν σε βοηθά να τα βάλεις σε μια σειρά. Αντιθέτως, φορτίζεσαι περισσότερο και δεν μπορείς να το κοντρολάρεις. Από το μεσημέρι, όλο αυτό το κλείνεις μέσα σου – το προσπαθείς έστω – και παλεύεις να τα καταφέρεις. Το θέμα είναι πως δεν έχεις καθαρή εικόνα και μάλλον προσπαθείς να αποδείξεις την αξία σου στους άλλους. Ή μήπως θέλεις να δώσεις κάποιες απαντήσεις στον εαυτό σου με αυτό τον τρόπο.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα δεν έχεις ψυχραιμία να ασχοληθείς ουσιαστικά με τα προβλήματα που προκύπτουν στη δουλειά. Υπάρχει ένταση και οι συζητήσεις που γίνονται λειτουργούν ως λάδι στη φωτιά και σε φουντώνουν ακόμα περισσότερο. Έχεις τη διάθεση να πεις πολλά και να βάλεις – όπως πιστεύεις – πολλούς στη θέση τους, ενώ όσες εντάσεις δεν εκτονώνονται γίνονται εύκολα σενάρια μέσα στο κεφάλι σου. Από το μεσημέρι ασχολείσαι περισσότερο με την παρέα σου, προσπαθώντας να χαλαρώσεις. Απλά εκεί μεταφέρεις μόνο τη δική σου πλευρά, προσπαθώντας να βρεις δίκιο από κάποιον και να δικαιολογήσεις τη στάση σου.