Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 18.07.2024

Κριέ μου, σήμερα θέλεις να κάνεις συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να ξεφύγεις από άγχη και πιέσεις

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Πέμπτης 18.07.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, σήμερα θέλεις να κάνεις συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να ξεφύγεις από άγχη και πιέσεις. Από το πρωί υπάρχει μια διάθεση να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα και εστιάζεις και στο κομμάτι του φλερτ και των γνωριμιών. Επίσης, επαγγελματικές συζητήσεις έχουν μια θετική εξέλιξη και παίρνεις τα πάνω σου. Έτσι εξισορροπείς κάποιες εσωτερικές σου αμφιβολίες και σκέψεις που σε ρίχνουν. Από το απόγευμα και μετά μαζεύεσαι κάπως και ρίχνεις ρυθμούς, για να μην πάρεις βαριά κάποιες απογοητεύσεις που έρχονται. Είναι σημαντικό να δεις τα πράγματα πιο σφαιρικά όμως και να δεχτείς πως υπάρχουν και άλλα ενδεχόμενα, πέρα από αυτά που έχεις στο μυαλό σου.

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε μου, δίνεις μεγάλη βάση στην ψυχολογία που έχεις και ψάχνεις να βρεις αιτίες και ρίζες για γεγονότα που μπορεί να σε προβληματίζουν. Προσπαθείς να κερδίσεις εντυπώσεις με τη στάση που κρατάς και το καταφέρνεις, καθώς παραμένεις διακριτικός – φαινομενικά. Πρακτικά, κρατάς σημειώσεις. Η επικοινωνία με την οικογένεια βελτιώνεται σημαντικά και με ήπιες συζητήσεις βγαίνει άκρη. Το σημαντικό είναι να μην αποκοπείς από τον κύκλο σου απότομα, γιατί έχεις ένα άγχος ότι κάτι μπορεί να πάει στραβά ή να προκύψει θέμα που θα σου φέρει ένταση. Και αυτό, από το απόγευμα και μετά θα σε βάλει σε περίεργες σκέψεις. 

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμε, είναι μια μέρα που θέλεις να έρθεις πιο κοντά με τους άλλους. αντιλαμβάνεσαι πως χρειάζεται να υπάρξει ένα πιο ήπιο κλίμα και το προσπαθείς με το μεγαλύτερό σου όπλο: την επικοινωνία! Έτσι, ξεκινάς συζητήσεις χαλαρού τύπου, προσπαθώντας να προσεγγίσεις τους άλλους και βγάλεις μια πιο ήπια εικόνα σου προς τα έξω. Οι απαιτήσεις στη δουλειά θα είναι αρκετές και θα χρειαστεί να χειριστείς και κάποιες δύσκολες περιπτώσεις, οπότε ψυχραιμία. Καλό είναι να μην επιμείνεις σε απόψεις που βλέπεις πως δεν ακούγονται. Από το απόγευμα και μετά είναι πιθανό να υπάρξει μια όχι και τόσο πετυχημένη επικοινωνία με ένα φλερτ σου.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα θα χρειαστεί να ρίξεις τους ρυθμούς σου και να πας σύμφωνα με την πεπατημένη, χωρίς να πιέσεις τον εαυτό σου να καταφέρει το κάτι παραπάνω. Μπορεί να έχεις αυτή την παρόρμηση εξαιτίας της καλής διάθεσης που έχεις από το πρωί, αλλά καλύτερα είναι να χαλαρώσεις. Η ροή του προγράμματος είναι άνετη και αυτό είναι αρκετό. Συζητήσεις με οικονομικό περιεχόμενο θα σου δώσουν μια ακόμα χαρά μέσα στη μέρα, ενώ θα μπορέσεις να κάνεις και κάποιες εξομολογήσεις, καθώς νιώθεις πιο ασφαλής. Πολύ σημαντικό να μην εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις με ανωτέρους σήμερα και να μην ψάξεις να δεις τι κρύβεται πίσω από σκηνικά που ακούς.

Λέων
Λέοντά μου, σήμερα θέλεις να εστιάσεις στο φλερτ και την καλοπέραση. Μέσα σε όλο αυτό προσπαθείς να ολοκληρώσεις και κάποια επαγγελματικά σου. Έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με πολλά πράγματα, αρκεί να υπάρχει η χαλαρότητα και η διασκέδαση μέσα σε αυτό. Σήμερα, κάπου μέσα σου ξυπνά ένα άγχος που μπορεί να σχετίζεται με την αποδοχή σου από κάποιο σύνολο ή κατά πόσο είναι ουσιαστικές οι επαφές που έχεις με συγκεκριμένα άτομα. Χρειάζεσαι μια μορφή αποδοχής σήμερα για να χαλαρώσεις πραγματικά και να αφεθείς χωρίς φόβο και πίεση. Από το απόγευμα και μετά σε πιάνει μια ματαιοδοξία.

Παρθένος
Παρθένε μου, ξεκινάς τη μέρα σου με την ίδια καλή διάθεση που έχεις από χτες και εκμεταλλεύεσαι την ηρεμία που έχεις για να κάνεις τις δουλειές σου πιο χαλαρά και ήρεμα. Παράλληλα, μαθαίνεις πληροφορίες υπογείως και έχεις μια εικόνα για το τι συμβαίνει γύρω σου και από ποιον και τι χρειάζεται να προστατευτείς. Παράλληλα, προσπαθείς να κατανοήσεις κάποια πράγματα καλύτερα. Το δύσκολο κομμάτι είναι να κατανοήσεις τις δυσκολίες που υπάρχουν στο να συνεννοηθείς με τους απέναντι και πού πρέπει να σταματήσεις. Είναι σημαντικό να νιώσεις ότι σέβονται τα όριά σου. Η πίεση που  υπάρχει στη δουλειά σήμερα δε σε πτοεί. 

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα σκέφτεσαι πιο ήπια κάποια πράγματα και εστιάζεις στο να αναπτύξεις τον κοινωνικό σου κύκλο ακόμα περισσότερο, ενώ δεν αποκλείεις και επαγγελματικές προτάσεις που σου έρχονται σήμερα. προσπαθείς να κρατήσεις μια πιο αντικειμενική στάση απέναντι σε γεγονότα, γιατί στη δουλειά σου υπάρχει ένα περίεργο κλίμα και μια τάση για αυστηρές συμπεριφορές από συναδέλφους. Ίσως να χρειάζεται να δώσεις βάση σε πιο ουσιαστικά ζητήματα που παρατηρείς και να μην ασχολείσαι με τις τρέλες που μπορεί να σου ζητήσουν. Από το απόγευμα, καλό είναι να μην δώσεις συμβουλές, ιδίως για θέματα που δεν ξέρεις ολοκληρωμένα.

Σκορπιός
Θετικές εξελίξεις υπάρχουν και σήμερα σε οικονομικά ζητήματα, Σκορπιέ μου, και μπορείς να απολαύσεις αυτό το αίσθημα ασφαλείας που αναπτύσσεται. Επαγγελματικές επαφές που θα κάνεις αποδεικνύονται αρκετά απαιτητικές και μπορεί να σε αγχώσουν, προκειμένου να δείξεις την σοβαρή στάση που μπορείς να κρατήσεις απέναντι σε απαιτήσεις που θα υπάρξουν. Ωστόσο, αυτές οι επαφές αποδεικνύονται καρποφόρες, αρκεί να μην έχεις μεγάλες προσδοκίες εξαρχής. Από το απόγευμα, χρειάζεται να το μαζέψεις και να οργανωθείς, καθώς σχεδόν αμέσως ξεκινάς τα νέα σου πλάνα. Προσοχή σε οικονομικά ανοίγματα.

Τοξότης
Η καλή διάθεση παραμένει και σήμερα, Τοξότη μου, και ένα παραπάνω που νιώθεις πως μπορείς εύκολα σήμερα να επικοινωνήσεις για πράγματα που σε ενδιαφέρουν ή να αναπτύξεις έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης, που είναι αρκετά κοντά με τη φιλοσοφία σου. Σίγουρα η μέρα έχει αρκετές απαιτήσεις και αυτές επικεντρώνονται σε ό,τι έχει να κάνει με το σπίτι ή με οικογενειακές υποχρεώσεις, αλλά και σε επαγγελματικές επαφές που πρέπει να κάνεις, προκειμένου να εδραιώσεις κάποια μελλοντικά βήματα που έχεις κατά νου. Από το απόγευμα χρειάζεται να είσαι σε μια εγρήγορση και να μην πάρεις στα σοβαρά αν ακούσεις κάτι που θα σε απογοητεύσει. 

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα παραμένεις σε παρασκηνιακή δράση σε γενικές γραμμές και επιλέγεις να έχεις επαφές με άτομα που ξέρεις πως μπορείς να εκπέμψεις στο ίδιο μήκος κύματος. Υπάρχει μια τάση να θέλεις βαθιά και ουσιαστική επικοινωνία και δεν εστιάζεις και τόσο στο να ασχοληθείς με την κοινωνική σου εικόνα ή με κάτι άλλο σήμερα. Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσεις πως ο αυστηρός τρόπος σκέψης δε θα βγάλει κάπου σήμερα. Ναι, χρειάζεται να είσαι οργανωμένος και προετοιμασμένος, αλλά μέχρι εκεί σήμερα. μην το παρακάνεις. Από το απόγευμα κάποιες ερωτικές επαφές είναι πιθανό να μην εξελιχθούν όπως περίμενες.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε μου, επεκτείνεσαι επαγγελματικά και ακολουθείς ένα διαφορετικό μονοπάτι για να κερδίσεις έδαφος, χρονικά και πρακτικά. Από το πρωί κάνεις τις κατάλληλες επαφές και χτίζεις συνεργασίες που ο ένας μπορεί να βοηθήσει τον άλλο και στηρίζεσαι περισσότερο σε αυτές μέσα στη μέρα. Ίσως το ότι νιώθεις πιο ανασφαλής σήμερα σε οδηγεί να μετρήσεις κάπως πιο αυστηρά τις δυνάμεις σου, ενώ προσπαθείς να κρατήσεις τον έλεγχο. Από το απόγευμα και μετά, ίσως κάποιες από τις επαφές που κάνεις να μη σου αρέσει και τόσο και μπορεί να σε απογοητεύσει από τον τρόπο που θα σταθεί απέναντί σου.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα θέλεις απλά να βγάλεις μια ήρεμη εικόνα προς τα έξω. Έχεις μια διάθεση να κάνεις τη δουλειά σου και να κλείσεις τις υποχρεώσεις που σου ανατίθενται, χωρίς να γκρινιάξεις ή να βαρυγκωμήσεις. Αντιθέτως, εστιάζεις στο να μάθεις νέα πράγματα και να συγκεντρώσεις πληροφορίες που θα είναι πολύ βοηθητικές για σένα. Το σημαντικό είναι να κατανοήσεις πως το να κρατήσεις μια σοβαρή στάση δε θα σε βοηθήσει. Απεναντίας θα σε κάνει να μπλοκάρεις και να δώσεις λάθος εικόνα. Το σημαντικό είναι να κάνεις σωστά τη δουλειά σου. Από το απόγευμα χρειάζεται να κάνεις κάποιες προσεκτικές κινήσεις στα οικονομικά σου. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ