Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 15 - 21 Ιουλίου 2024

Η αλήθεια είναι πως ξεκινάει η εβδομάδα σου οριακά εγκληματικά Λιοντάρι μου

Αγγελική Μανουσάκη
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 15 - 21 Ιουλίου 2024

Κριός
Καλή εβδομάδα, αγαπητέ Κριέ! Άκρως ηλεκτρισμένη η ατμόσφαιρα, όπως λέει και η αγαπημένη Βίσση, καθώς τα φαινόμενα –που και να στα εξηγήσω δεν θα καταλάβεις κάτι–, είναι πάρα πολύ έντονα και προκαλούν εντάσεις και παρεξηγήσεις. Αλλά δεν είναι ο Άρης και ο Ουρανός αυτό που σε απασχολεί, αφού μια δεύτερη πανσέληνος στον σταυρό σου τον ίδιο μήνα (λες κι έχουμε κάποια όρεξη) φέρνει αναστάτωση στα επαγγελματικά, αλλά και στα οικογενειακά. Παρόλα αυτά, διακρίνεις πως οι γύρω σου είναι επιθετικοί και γυρεύουν τη φάπα. Εσύ δεν κάνεις κάτι, δεν ενοχλείς. Γενικώς προσπάθησε να έρθεις πιο κοντά με τους φίλους σου και να βελτιώσεις αυτήν την καταστασούλα, ξέρεις εσύ, τη φιλική. Στα ερωτικά σου, εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν. Η αλήθεια είναι πως είναι αρκετά ερωτική η περίοδος για να μη δώσεις σημασία. Παρόλα αυτά εσύ που είσαι ελεύθερος, θα μπορούσες πάρα πολύ αιφνίδια να βρεις κάποιον άνθρωπο, ο οποίος θα σε γεμίσει. Εσύ που είσαι ήδη σε σχέση, παίρνεις πολύ στα σοβαρά ορισμένα θέματα που αφορούν τη σχέση σου και λίγο πρήζεις. Τα επαγγελματικά σου είναι σε καλή φάση, αλλά πρέπει κι εσύ να αρχίσεις να δουλεύεις λίγο πιο συλλογικά, γιατί μόνος σου δεν βγαίνει. 

Ταύρος
Αγαπημένε μου Ταύρε, καλή εβδομάδα! Πάρα πολύ περίεργα ξεκινούν οι επόμενες μέρες σου, καλά περίεργα τώρα εντάξει... Μην το κάνουμε και θέμα, μια κακή όψη έχει. Η όψη Άρη-Ουρανού στον έκτο οίκο σου προκαλεί ξαφνικά προβλήματα υγείας (χτύπα ξύλο) και κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα, οι οποίες σε νευριάζουν πάρα πολύ (ναι, δεν ξέραμε)... Πάντως θα έχει αρκετή δραστηριότητα αυτή η εβδομάδα, μια και έχεις την ευκαιρία να κάνεις συζητήσεις για επαγγελματική καταξίωση, αλλά και κοινωνική εδραίωση. Γενικώς μην παρεξηγείς τόσο πολύ την αναστάτωση που προκύπτει τις ημέρες αυτές, γιατί είναι δρόμος για κάτι καλύτερο. Στα αισθηματικά σου, αρχίζεις και νιώθεις πολύ καλύτερα, αφού νιώθεις μια ασφάλεια, πράγμα το οποίο είχες πολύ καιρό ανάγκη. Για σένα που είσαι ελεύθερος, μην παίρνεις τα πάντα τόσο πολύ προσωπικά. Δεν χρειάζεται πάντα κάποιος να φταίει όταν εσύ δεν θέλεις να ασχοληθείς με τα ερωτικά σου, μπορεί απλώς να μην είσαι σε mood. Στα επαγγελματικά, βλέπεις ότι οι κόποι σου ανταμείβονται. Μην το παρακάνεις, όμως, γιατί σε βλέπω να κλατάρεις σε λίγο.

Δίδυμοι
Αγαπητό μου Διδυμάκι, καλή εβδομάδα! Κάποια πράγματα στη ζωή έρχονται για να μας διδάξουν άλλα πράγματα. Σε γενικές γραμμές, όμως, το επόμενο διάστημα αν αποφασίσεις να παραιτηθείς από όλους κι από όλα και να πας να μείνεις σε καμία σπηλιά θα είναι μια πάρα πολύ καλή ιδέα. Ίσως προκύψουν ορισμένα οικογενειακά ζητήματα, που δεν θα τα περιμένεις. Και για κάποιον λόγο πρέπει εσύ να τα λύσεις. Η αλήθεια είναι πως, εσείς που ξεκινάτε καινούργια πράγματα πρέπει να μην προτρέχετε και να διευθετήσετε πρώτα θέματα που έχουν να κάνουν με σπίτι (μετακόμιση κλπ.), λογαριασμούς, οφειλές ή περιουσιακά. Για εσάς που είστε σε σχέση, τα πράγματα πανε απροσδόκητα καλά. Παρόλα αυτά, πρέπει να είστε κι εσείς λίγο προετοιμασμένοι, για να μπορέσετε να διαχειριστείτε τις ακραίες συμπεριφορές των γύρω σας. Εσύ που δεν είσαι σε σχέση, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα βοηθά τον ερωτισμό και την εικόνα σου. Μέχρι εκεί, όμως. Παρακάτω, το πώς θα το διαχειριστείς είναι δικό σου θέμα και δεν μας πέφτει και λόγος, έτσι; Τα επαγγελματικά σου κινούνται κυρίως σε παρασκηνιακό επίπεδο κι έτσι πρέπει να το κρατήσεις, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. 

Καρκίνος
Καλή εβδομάδα, Καρκινάκι μου! Είσαι γενικότερα στο new era σου και εγκαινιάζεις νέα άτομα και νέες καταστάσεις. Και γενικά, you got it, bitch! Προσπάθησε να μην τσακωθείς με τους φίλους σου, γιατί αφενός είναι κρίμα και αφετέρου πρέπει να καταλάβεις ότι  μια στιγμή αδυναμίας δεν αντικατοπτρίζει μια ολόκληρη φιλία ή μια ολόκληρη σχέση. Γενικά είσαι ένα αντιδραστικό κωλόπαιδο αυτό το διάστημα. Προς το τέλος της εβδομάδας δοκιμάζονται ξανά οι σχέσεις και το αίσθημα που κυριαρχεί είναι η ανυπομονησία. Δεν βουτάς τη γλώσσα στο κεφάλι, για να σκεφτείς. Εσύ που είσαι σε σχέση, κράτα λίγο low profile, γιατί θα υπάρχουν στιγμές, στις οποίες θα θέλεις απλώς να σβήσεις από τον χάρτη τον σύντροφό σου. Και ξέρουμε όλοι πως αυτό ανήκει στο πλαίσιο των νεύρων, της υπερβολής, αλλά και της πανσέληνου στο ζώδιο του Αιγόκερου. Εσύ που δεν είσαι σε σχέση, μια νέα γνωριμία δεν ευνοείται. Παρόλα αυτά, και μέσα σε όλα, θέλω να μου προσέχεις και τις συνεργασίες σου, γιατί δεν σε βλέπω ούτε με αυτό καλά. Και θυμίσου: όταν ένας κύκλος κλείνει, ένας νέος πάντα ανοίγει. 

Λέων
Αγαπημένο μου Λιοντάρι, καλή εβδομάδα! Η αλήθεια είναι πως ξεκινάει η εβδομάδα σου οριακά εγκληματικά, καθώς η σύνοδος Άρη- Ουρανού στον έκτο οίκο σου δημιουργεί εντάσεις στην καθημερινότητα και προβληματικές συνεννοήσεις με την οικογένεια. Εσύ που είσαι σε σχέση, ίσως προκύψει κάποια ξαφνική αλλαγή, την οποία δεν θα έλεγα πως την είχες και όρεξη. Εσύ που δεν είσαι σε σχέση, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου ενισχύει το σεξαπίλ και τον μαγνητισμό σου, ναι, αλλά κουνήσου κι εσύ λίγο πια. Τα επαγγελματικά σου, περνάνε σε μια πολύ καλύτερη φάση, αρκεί κι εσύ να είσαι λίγο πιο συγκεντρωμένος. Κοινώς, να μην αποσπάται η προσοχή σου από το τι μπορεί να είπε ο δίπλα. Γιατί σκασίλα μας, στην τελική, για το τι είπε ο δίπλα, εσύ είσαι σωστός; Είναι πολύ πιθανό, επίσης, να κάνεις μια τεράστια έκρηξη –επαναστατική, θα έλεγα για τα δεδομένα σου–, αφού παίρνεις απόφαση να αποδεσμευτείς από μια κατάσταση που σε έκανε να νιώθεις υποτιμητικά. Μα καλά, ποιος τόλμησε να σου φερθεί υποτιμητικά, ολόκληρο λιοντάρι; 

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, καλή εβδομάδα! Τις επόμενες μέρες τις λες και απαράδεκτες και έχουν έναν επαναστατικό χαρακτήρα που δεν σου ταιριάζει, αλλά ούτε και σε εκφράζει. Είσαι πολύ ετοιμοπόλεμος και γενικότερα αναζητάς τυπικότητα από τον περίγυρό σου, ανεξάρτητα από το αν εσύ είσαι τυπικός. Καλά, κλασικός Παρθένος θα μου πεις, αλλά λέμε τώρα. Υπάρχει μια αρχαία παροιμία που λέει “φύλαγε τα ρούχα σου, για να ‘χεις τα μισά”. Προσπάθησε να είσαι επιφυλακτικός, ειδικά με καινούργιες γνωριμίες, οι οποίες πάρα πολύ εύκολα θα μπορούσαν να αποδειχθούν scam. Αυτό πιάνει και συνεργασίες, αλλά και καινούργια γκομενιλίκια. Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να κερδίσεις την προσοχή του ατόμου που σε ενδιαφέρει, χωρίς να γίνεις σπαστικός. Εσύ που είσαι σε σχέση, πάει καιρός από τότε που έδωσες σημασία στη σχέση σου και απορώ πώς δεν έχει δημιουργηθεί ακόμα πρόβλημα. Σταμάτα να μας πρήζεις για τα προβλήματά σου και κάνε κάτι μόνος σου, αφού είσαι ο μόνος που μπορεί να τα λύσει.

Ζυγός
Καλή εβδομάδα εύχομαι, αγαπητέ Ζυγέ! Γενικά, ενώ όλα βαίνουν καλώς –σε πάρααα πολλά εισαγωγικά αυτό–, κάνεις ανούσιες και ανώφελες εκρήξεις ζήλειας, οι οποίες δεν είναι ανάγκη να είναι ερωτικές (θα φτάσουμε κι εκεί), αλλά ίσως βλέπεις λίγο δράκους. Αυτό δεν σε βοηθάει στην καθημερινότητά σου και σε κάνει να είσαι λίγο σε παραλήρημα. Θα αντιμετωπίσεις μερικές οικονομικές δυσκολίες, οι οποίες οφείλονται σε δική σου κακή διαχείριση όπως, ας πούμε, πολλά έξοδα για θέματα αισθητικής. Μην αδιαφορείς για το αύριο και για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχουν ορισμένα λόγια που θα πεις. Ωστόσο, τράβα κι εσύ μια κόκκινη γραμμή και σβήσε λίγο τις κακές συνήθεις που έχουν λανθασμένη διαδρομή. Στα γκομενικά σου, εσύ που είσαι ελεύθερος, φρόντισε να διοχετεύσεις το σεξαπίλ σου σε πιο ωφέλιμα άτομα κι όχι σε αυτά τα ρεμάλια, στα οποία συνήθως δίνεις σημασία. Εσύ που είσαι σε σχέση, σταμάτα να πρήζεις για λίγο παραπάνω attention και να κάνεις άσκοπες εκρήξεις ζήλιας. Επαγγελματικά, επικρατεί ένα άγχος και ένα χάος, επειδή εσύ περιμένεις ότι θα στα κάνουν όλα οι άλλοι, πράγμα που κανείς δεν είναι διατεθειμένος στη ζωή του να κάνει. 

Σκορπιός
Καλή εβδομάδα, φίλε μου Σκορπιέ! Η σύνοδος Άρη-Ουρανού έρχεται να επηρεάσει άμεσα τις σχέσεις, τις συνεργασίες, αλλά και τη γενικότερη συναναστροφή σου με τους γύρω σου. Αυτό, βέβαια, ίσως σου δημιουργήσει μια παραπάνω ένταση, αλλά εντάξει, κάπου κι εσύ χαλάρωσε. Προς το τέλος της εβδομάδας θα δεις μια κάποια χαλάρωση στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, είτε αυτό αφορά φίλους είτε γκομενιλίκια. Αν δεν είσαι ελεύθερος, να θυμάσαι πως σε οποιαδήποτε ένταση με το άλλο σου μισό, η καλύτερη λύση είναι απλώς να το συζητήσεις χαλαρά και ήρεμα και όχι με τον κλασικό σπαστικό σου τρόπο... Ναι, τι σου λέω τώρα εγώ;  Αν, πάλι, είσαι ελεύθερος, μην τα παίρνεις όλα και τόσο κατάκαρδα και μην περιμένεις οι γύρω σου να στα έχουν όλα έτοιμα στο πιάτο, έτσι; Στα επαγγελματικά σου, θα χρειαστεί να είσαι λίγο πιο προσεκτικός, αφού οποιαδήποτε βιαστική κίνηση τώρα μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που εσύ να περίμενες. 

Τοξότης
Καλή σου εβδομάδα, Τοξοτάκι μου! Κάποιες ξαφνικές αλλαγές στο πρόγραμμά σου ή και κάποιες παραπάνω υποχρεώσεις μπορεί να σε απορρυθμίσουν τις επόμενες ημέρες. Για να μην πω για τον έντονο εκνευρισμό που μπορεί να σου δημιουργήσουν. Σε αυτό παίζει ρόλο η σύνοδος Άρη-Ουρανού, αλλά προς τα τέλη της εβδομάδας, να σου πω πως αυτή η ένταση θα ηρεμήσει κάπως, πράγμα που θα σου δώσει τον χώρο και τον χρόνο να ασχοληθείς λίγο παραπάνω με τα προσωπικά σου. Όχι μόνο αυτό, αλλά και η Αφροδίτη από τον Λέοντα σού δείχνει πως μπορείς να ανταπεξέλθεις σε αυτό το έντονο κλίμα σε ερωτικό επίπεδο. Αν είσαι δεσμευμένος κι έχεις συσσωρεύσει αρνητικά συναισθήματα, περίμενε μέχρι το τέλος της εβδομάδας για να τα εξωτερικεύσεις στον σύντροφό σου. Αν, πάλι, είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείεται να κάνεις μια καλή γνωριμία αυτές τις μέρες, μέσω συναναστροφών και συναντήσεων, η οποία δεν αποκλείεται να εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό. Στα επαγγελματικά σου, είναι κάπως απαιτητικό το mood, κάτι που επηρεάζει άμεσα και τη διάθεσή σου. 

Αιγόκερως
Αγαπημένε Αιγόκερε, καλή εβδομάδα εύχομαι! “Είσαι ο τυχερός της εβδομάδας”, δεν είπε ποτέ κανείς αστρολόγος με διπλή πανσέληνο πάνω σου. Κι αν την προηγούμενη την πέρασες λάδι, τώρα δεν τίθεται θέμα, θα γίνει η πατάτα. Προς το τέλος της εβδομάδας η αναστάτωση και οι πάρα πολλές αποδιοργανώσεις σε θέτουν σε κίνδυνο... βασικά τους άλλους θέτουν σε κίνδυνο λόγω εκρήξεων. Πανσέληνος είναι, βλέπεις, ποιος την πέρασε χαλαρά, για να την περάσεις εσύ; Σε αυτήν την περίπτωση, θέλω να υπερισχύει ένα αίσθημα ψυχραιμίας και ευγενούς άμιλλας. Παίρνεις, όμως, κάποιες πρωτοβουλίες για ανανέωση της ρουτίνας σου. Γενικώς, έχεις μια τάση για ανανέωση σεξουαλικής αύρας. Δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να σε θορυβήσω, αλλά πρόσεχε τα παράλληλα. Εσύ που είσαι σε σχέση, σε παρακαλώ πάρα πολύ, μην προκαλείς εντάσεις από το πουθενά. Εσύ που δεν είσαι σε σχέση, ξεσπάς πολύ έντονα το σεξουαλικό σου ένστικτο από εδώ κι από εκεί, κλασικός Αιγόκερως, δηλαδή. Επαγγελματικά, μην παίρνεις ξαφνικές αποφάσεις και έχε στο νου σου πως κάποιες επιπόλαιες κινήσεις σου μπορεί να δημιουργήσουν έντονες αντιδράσεις.

Υδροχόος
Αγαπημένε μου Υδροχόε, καλή εβδομάδα! Έχει κουράσει η φάση, σε πιάνω συνέχεια με νεύρα, αλλόκοτο, να μην ξέρεις τι θες ή γενικώς ένα τρελοκομείο. Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας έχουν αναπάντεχα γεγονότα (όχι τόσο ευχάριστα) στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού, όπου μπορεί να προκληθούν βλάβες ή μικροατυχηματάκια, οπότε δώσε προσοχή. Παρόλα αυτά, δεν είναι κακή ιδέα να κάνεις μια μικροαλλαγούλα. Στο τέλος της εβδομάδας αποκαλύπτονται κάποια θέματα που αφορούν μυστικά, κρυφά πάθη κι άλλα τέτοια, αλλά επειδή είσαι προϊδεασμένος, δεν εκπλήσσεσαι. Εσύ που είσαι ελεύθερος, δοκιμάζεται η υπομονή σου, μια και υπάρχει πάρα πολλή πληροφορία εκεί έξω, αλλά δεν είναι κάτι που σε αφορά αυτήν τη στιγμή, να κάνεις δηλαδή μια μόνιμη σχέση. Εσύ που δεν είσαι ελεύθερος, η σχέση σου ανανεώνεται υπέροχα μέσα από την Αφροδίτη, που βοηθάει πάρα πολύ στην ανανέωση. Επαγγελματικά, βιώνεις μια κατάσταση πλήρους αποσύνθεσης και δεν σε αφήνει η ένταση να ανθίσεις. Παρόλα αυτά, οι συνεργασίες μέσα από τους ήδη υπάρχοντες κύκλους σου ευνοούνται. 

Ιχθύες
Αγαπημένο μου Ψαράκι, καλή εβδομάδα! Αυτές τις μέρες, λόγω της συνόδου Άρη-Ουρανού, ίσως έχεις τεταμένη ατμόσφαιρα με το κοντινό σου περιβάλλον και ενδέχεται να έρθεις σε ρήξη μαζί τους. Αυτό που θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα είναι η προσοχή στον τρόπο που μιλάς στους γύρω σου, αλλά και στο πώς αντιλαμβάνεσαι το τι σου λένε. Πρέπει να δώσεις προσοχή στις μετακινήσεις σου, αλλά και σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι. Στα αισθηματικά σου, λόγω της Αφροδίτης από τον Λέοντα, θα δεις το κλίμα να είναι πιο χαλαρό και άκρως ερωτικό (κυρίως προς τα τέλη της εβδομάδας). Αν είσαι ελεύθερος, μην αφήσεις μικροαφορμές να σε κρατήσουν πίσω από άτομα που μπορεί να σου κινούν ευχάριστα το ενδιαφέρον. Αν δεν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να μην πιάνεσαι από το καθετί και να μη δημιουργείς καβγάδες με το έτερον ήμισυ. Αντιθέτως, επιστράτευσε όλη σου την επικοινωνιακή διάθεση, για να λύσεις μικροπροβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Στα επαγγελματικά σου, θα αλλάξουν κάπως τα δεδομένα, πράγμα που μπορεί να σε βγάλει από τα ρούχα σου. Αν προσεγγίσεις το θέμα πιο ήρεμα, θα δεις πως δεν είναι και κάτι τόσο ακραία κακό τελικά.