Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 16.07.2024

Υδροχόε, θέλεις τα πράγματα να γίνουν με τον δικό σου τρόπο και μόνο

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Τρίτης 16.07.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, σήμερα ασχολείσαι με οικονομικά ζητήματα και με το πώς θα τα τακτοποιήσεις άμεσα. Έχεις μια ανυπομονησία και μια αδυναμία να συγκρατήσεις την ένταση που νιώθεις, και αυτό μπορεί να επηρεάσει σημαντικά κάποιες από τις διαδικασίες αυτές. Το καλό είναι πως έχεις κάποιους πολύ δικούς σου ανθρώπους δίπλα σου και η υποστήριξη που λαμβάνεις από αυτούς σε βοηθά αρκετά. Στα επαγγελματικά σου σήμερα χρειάζεται να έχεις μια πιο ουδέτερη στάση, καθώς ακούγονται πολλά και μπορεί να συμμετάσχεις σε συζητήσεις που θα ενισχύσουν παρεξηγήσεις που ήδη υπάρχουν. Επίσης, αν κάτι δε σου κολλάει, ξεκαθάρισέ το.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα δεν ξέρεις αν μπορείς να παραμείνεις ψύχραιμος απέναντι σε όποιον δοκιμάσει τις αντοχές σου. Το κλίμα με τους απέναντι φαίνεται να μυρίζει μπαρούτι σήμερα, καθώς έχεις ένταση και θυμώνεις πολύ πιο εύκολα, κάτι που το βλέπουν οι άλλοι και αν θέλουν θα μπορέσουν να το χρησιμοποιήσουν εναντίον σου. Αν καταφέρεις να κρατήσεις κάπως την ψυχραιμία σου, θα μπορέσεις να βάλεις εύκολα τα πράγματα σε μια σειρά και να τα πεις ξεκάθαρα, χωρίς να δώσεις χώρο για εντάσεις. Εσύ απλά θέλεις να αποτινάξεις από πάνω σου πράγματα που σε κρατάνε κολλημένο πίσω. Απλά μην πεις πράγματα που μόλις ηρεμήσεις θα τα μετανιώσεις.

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμε, υπάρχει στη δουλειά ένα καλύτερο μεν κλίμα, εσύ ωστόσο παραμένεις σε μια έντονη εσωτερικευμένη κατάσταση και μια νευρικότητα που δεν μπορείς να διαχειριστείς, πόσο μάλλον να συγκρατήσεις. Από την άλλη, αν παραμείνεις ψύχραιμος, θα μπορέσεις εύκολα να εντοπίσεις τι είναι αυτό που σε ενοχλεί και τι δεν θέλεις να υπάρχει άλλο στην καθημερινότητά σου. Αυτό που θέλει προσοχή είναι ο τρόπος που θα επικοινωνήσεις αυτά που σε ενοχλούν. Η ένταση βγαίνει μέσα από τα λεγόμενά σου και πολλοί θα καταλάβουν πως μπορεί να έχεις κάτι μαζί τους. Ίσως σήμερα να έχεις κάποιο καλό νέο σε οικονομικά ζητήματα.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα έχεις διάθεση να κάνεις πράγματα στη δουλειά σου. Και ακόμα μεγαλύτερη διάθεση να τα πεις έξω από τα δόντια σε όλους αυτούς που προσπαθούν να σε σαμποτάρουν ή να διαστρεβλώσουν με κάποιο τρόπο την εικόνα σου. Είναι πολύ πιθανό να το δεις όλο αυτό σαν παιχνίδι και να κάνεις κινήσεις ματ που αφενός θα σε ξελασπώσουν, αφετέρου θα φέρουν στο φως ένα μέρος της αλήθειας. Προσοχή σε παρορμητικές αποφάσεις, καθώς το εν θερμώ δεν είναι μια κατάσταση που σε βοηθά ιδιαίτερα. Επίσης, αν υπάρχουν στη μέση οικονομικά ζητήματα, χρειάζεται μια ξεκάθαρη συζήτηση. Μην αρκεστείς σε μισόλογα.

Λέων
Λέοντα, σήμερα θέλεις να δοκιμάσεις κάπως τα δικά σου όρια και τις δικές σου ψυχολογικές αντοχές. Η μέρα έχει αρκετό ενδιαφέρον, καθώς από τη μία ο τρόπος που εκφράζεσαι είναι κάπως ωμός και αφιλτράριστος, εξωτερικεύοντας πολλά από αυτά που νιώθεις, ενώ από την άλλη χρειάζεται να πάρεις κάποιες άμεσες αποφάσεις και να φρενάρεις τις εξελίξεις στη δουλειά σου, τι οποίες κάπως δύσκολα μπορείς να κοντρολάρεις. Καλό είναι να ακούσεις το ένστικτό σου και να περάσεις σήμερα σε μια πιο παρασκηνιακή δράση, προσπαθώντας να ανακτήσεις την ηρεμία σου και να πάρεις τις αποφάσεις που χρειάζεσαι, έχοντας μια απόσταση από τα πράγματα.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε μου, έχεις μια διάθεση να δεις μέχρι πού μπορούν να φτάσουν οι άλλοι. Ο τρόπος που σκέφτεσαι φαίνεται να έχει μια πολύ συγκεκριμένη δομή και αυτό το εκμεταλλεύεσαι πολύ καλύτερα σήμερα. Μέσα από συζητήσεις μπορείς να καταλάβεις τις προθέσεις των άλλων και να δεις τι μπορεί να θέλουν από σένα. Επιλέγεις να θολώσεις με κάποιο τρόπο τα νερά για να βγάλεις στην επιφάνεια κάποια ζητήματα. Αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι ο τρόπος που θα χειριστείς κάποιες καταστάσεις, καθώς σε πιάνει μια βιασύνη για μάθεις την αλήθεια. Ξέρεις όμως πού να απευθυνθείς για αυτό. Προσοχή σε μετακινήσεις σήμερα.

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα η μέρα είναι κάπως ανάμεικτη. Η ενέργεια έχει αρκετές διακυμάνσεις κι εσύ εστιάζεις περισσότερο σε οικονομικά ζητήματα, προσπαθώντας να ξεκαθαρίσεις το τι συμβαίνει και πώς μπορείς να φέρεις μια ισορροπία σε αυτό το κομμάτι. Σήμερα θα χρειαστεί να έχεις τα μάτια ανοιχτά, αν είσαι στο μέσο συμφωνιών ή συζητήσεων για ένα νέο επαγγελματικό άνοιγμα, καθώς επικοινωνιακά υπάρχει ένα κενό ή μια παραπληροφόρηση σχετικά με το οικονομικό. Από την άλλη, καταλαβαίνεις πως κάτι παίζει με το δικό σου αποθεματικό, καθώς τα έξοδα είναι αρκετά και δεν έχεις καθαρή εικόνα για το τι έχει απομείνει στην άκρη.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα η μέρα φαίνεται να έχει ένα ενδιαφέρον. Έχεις την ευκαιρία να κάνεις πράγματα και να ασχοληθείς περισσότερο με το κοινωνικό σου κομμάτι μέσα από συζητήσεις που θα έχεις. Υπάρχει μια ένταση σε ό,τι αφορά τους απέναντι όμως, και κυρίως στη δουλειά. κάποια αντιπαράθεση μπορεί εύκολα να ανάψει τα αίματα και να προκύψουν διάφορα από το πουθενά. Εσύ προσπαθείς να κρατήσεις κάπως την ψυχραιμία σου, από την άλλη, προσπαθώντας να αποφύγεις κουβέντες που δεν οδηγούν πουθενά ή που μπορεί να διαστρεβλώσουν με κάποιον τρόπο τα γεγονότα και να γενικευτεί το χάος. Το καλό είναι ότι μπορείς και αντιλαμβάνεσαι το πίσω κείμενο από τα λεγόμενα των άλλων.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη μου, κρατάς μια πιο ήπια – φαινομενικά – στάση και αφήνεις τους άλλους να ξεδιπλώσουν πραγματικές πτυχές του εαυτού τους. Στη δουλειά επικρατεί μια ένταση και μια τάση να αλλάζουν τα πράγματα αρκετά μέσα στη μέρα και εσύ απλά προσπαθείς να προσαρμοστείς. Να ξέρεις πως η έντασή σου φαίνεται από τον τρόπο που κινείσαι, όσο και να την καλύπτεις. Είναι σημαντικό σήμερα να μη συμμετάσχεις σε συζητήσεις που βασίζονται σε θεωρίες και όχι γεγονότα, ενώ χρειάζεται να ακούσεις περισσότερο και το ένστικτό σου για το τι είναι καλύτερο να κάνεις. Το σημαντικό είναι πως εσύ νιώθεις εντάξει με αυτά που κάνεις σήμερα.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα η κοινωνικότητά σου παραμένει ψηλά και έχεις διάφορες συναναστροφές που σου φτιάχνουν το κέφι. Επιλέγεις να κάνεις πιο στενή παρέα με κάποιους συνεργάτες σου, καθώς βρίσκεις κοινά σήμερα και αυτό θα σε βοηθήσει αρκετά και παρακάτω. Στη δουλειά σου υπάρχουν σκαμπανεβάσματα και κάποιες «αναταράξεις» που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα και θα χρειαστεί να πάρεις απαιτητικές αποφάσεις. Το σημαντικό είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην αρχίσεις να κάνεις εφεδρικά σχέδια, ενώ ξέρεις πως η απάντηση σε πολλά από αυτά που θα προκύψουν μέσα στη μέρα είναι μπροστά στα μάτια σου.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε μου, θέλεις τα πράγματα να γίνουν με το δικό σου τρόπο και μόνο. Δεν έχεις την υπομονή, ούτε όμως και τη θέληση να λάβεις υπόψη σου το τι σου προτείνουν οι άλλοι και αυτό μπορεί εύκολα να πυροδοτήσεις συζητήσεις σε παρασκηνιακό επίπεδο. Επίσης, μπορεί να ακούσεις διάφορα από τους απέναντι που εύκολα θα δημιουργήσουν εντάσεις και παρεξηγήσεις, χωρίς ουσιαστικό λόγο. Το καλό είναι πως μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου, έστω και χωρίς βοήθεια, και να πάρεις εύσημα για το καλό αποτέλεσμα που θα παραδώσεις. Καλό είναι να μην αναλωθείς σε καταστάσεις που θα σε βγάλουν εκτός εαυτού.

Ιχθύες
Σήμερα, Ιχθύ μου, δίνεις βάση στις καταστάσεις γύρω σου και προσπαθείς να κρατήσεις κάποιες ισορροπίες. Η διάθεσή σου είναι κάπως περίεργη και ενώ θέλεις μια ηρεμία, κινείσαι πολύ έντονα στο επικοινωνιακό σου κομμάτι. Απαντάς απότομα και μιλάς με έναν τρόπο αρκετά νευρικό και ίσως επιθετικό. Κάτι που δε βοηθά την όλη κατάσταση. Επίσης, νιώθεις πως προσπαθούν να σου επιβάλουν κάποιες απόψεις, κι εκεί αντιδράς ακόμα πιο έντονα. Όλο αυτό είναι πιο πιθανό να εκφραστεί στη δουλειά σου, καθώς εκεί ακούγονται μισόλογα και επανέρχονται κάποια παλιότερα σκηνικά στην επιφάνεια. Το καλό της ημέρας είναι ότι το φλερτ έρχεται να σου φτιάξει κάπως τη μέρα.

 

  

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ