Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 15.07.2024

Ζυγέ, θα χρειαστεί να οπλιστείς με υπομονή και ψυχραιμία

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Δευτέρας 15.07.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, σήμερα χρειάζεται ψυχραιμία. Υπάρχουν πολλοί που θα προσπαθήσουν να επιβάλουν τις απόψεις τους σε σένα και να σου κάνουν μια κάποια επίδειξη δύναμης. Τι άλλο χρειάζεσαι για να απαντήσεις καταλλήλως ή για να δείξεις το ποιος είναι ο πραγματικά δυνατός; Η μέρα έχει νεύρα και εντάσεις και αυτό θα χρειαστεί να το παρατηρήσεις και να το προσέξεις, γιατί γίνονται πολύ εύθραυστες οι γέφυρες με τους απέναντι. Από το απόγευμα και μετά, όλο αυτό έχει μια πιο βαθιά και πιο ψυχολογική επιρροή, που μπορεί να σε βάλει σε μια φάση τυφλής δράσης. Βιάζεσαι πολύ να δεις αποτελέσματα και να βγεις από όλο αυτό, αλλά θέλει άλλη προσέγγιση από αυτή που σκέφτεσαι να ακολουθήσεις.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα το πρόγραμμα δεν φαίνεται να βγαίνει και πολύ ευχάριστα. Έχεις διάφορα τρεχάματα μέσα στη μέρα και μια ψυχολογική κατάσταση αρκετά βεβαρυμμένη, αφού θα πρέπει να αποδεχτείς κάποιες καταστάσεις που δεν σου αρέσουν, για να μην κάνεις το μπαμ. Υπάρχει μια νευρικότητα και μια ένταση που κορυφώνεται αυτές τις μέρες και νιώθεις την αντοχή, αλλά και την υπομονή σου, να σε εγκαταλείπει αρκετά πιο εύκολα. Λίγο προσοχή στον τρόπο που μιλάς, γιατί από εκεί θα μπορέσεις να το σώσεις κάπως. Από το απόγευμα και μετά, θα υπάρξουν έντονες συζητήσεις με τους απέναντι, που εύκολα μπορεί να σε οδηγήσουν εκτός ορίων.

Δίδυμοι
Δίδυμε, σήμερα θα χρειαστεί να δώσεις μεγάλη βάση στο πώς εξελίσσονται οι καταστάσεις στη δουλειά και όσο μπορέσεις να μην εμπλακείς σε καταστάσεις που δε σε αφορούν. Το κλίμα από το πρωί ακόμα μυρίζει μπαρούτι και δεν μπορείς να καταλάβεις το γιατί. Κι εσύ δεν είσαι σε ιδιαίτερα καλό μουντ και θέλεις κάπου να ξεσπάσεις. Ίσως κάποια από τα πλάνα σου, επαγγελματικά και προσωπικά, να μην έχουν την εξέλιξη που θέλεις και όλο αυτό να κάνει ακόμα πιο έντονη τη διάθεσή σου. Από το απόγευμα και μετά, δεν έχεις διάθεση να κάνεις τίποτε παραπάνω από αυτά που πρέπει, προσπαθώντας να χαλαρώσεις. Αλλά οι απαιτήσεις παραμένουν κι εσύ θα χρειαστεί να είσαι  υπ’ ατμόν.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε, υπάρχουν εντάσεις στο σπίτι και οι έντονες συζητήσεις με την οικογένεια θα σε οδηγήσουν εύκολα στο να πεις πράγματα που θα πονέσουν τους άλλους και σε απότομες και ξαφνικές αποφάσεις, για τις οποίες ούτε κι εσύ είσαι προετοιμασμένος να πραγματοποιήσεις. Η ψυχολογία σου είναι αρκετά φορτισμένη και το αίσθημα ότι δεν μπορεί κάποιος πολύ δικός σου να σε καταλάβει σε πληγώνει αρκετά σήμερα και σε κάνει να θυμώνεις αρκετά. Και αυτό μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την επίδοσή σου στη δουλειά. Από το απόγευμα και μετά θα πέσεις με τα μούτρα στη δουλειά για να ξεχαστείς περισσότερο, αλλά κι εκεί θα δεις πως το παραμικρό σε ενοχλεί.

Λέων
Λιοντάρι μου, σήμερα θα χρειαστεί να βρεις τη δύναμη και να βάλεις σε μια σειρά ένα σύνολο από γεγονότα που θα σκάσει μπροστά σου από το πρωί ακόμα. Η μέρα σήμερα έχει αρκετή ένταση και οι δυσκολίες που θα προκύψουν θα σε φέρουν σε ένα αδιέξοδο αρχικά, γιατί θα προσπαθήσεις να δώσεις το 100% σε όλα τα μέτωπα γύρω σου. Καλό είναι να βάλεις προτεραιότητα στο τι πρέπει να γίνει για να βγάλεις άκρη. Στα επαγγελματικά σου θα δεις την ένταση να κορυφώνεται αυτές τις μέρες και θα χρειαστεί από σήμερα να προετοιμαστείς καταλλήλως. Καταλαβαίνεις πως όλο αυτό το έντονο κλίμα θα επηρεάσει σημαντικά την ψυχολογία σου. Απλά θα το συνειδητοποιήσεις καλύτερα από το απόγευμα και μετά.

Παρθένος
Παρθένε μου, πολλά μέτωπα φαίνεται να έρχονται στην επιφάνεια σήμερα, που τα έχεις αφήσει ανοιχτά καιρό και δεν ξέρεις με ποιο να ασχοληθείς πρώτα. Όλα συγκεντρώνονται στο κομμάτι του οικονομικού σου και θα χρειαστεί να δεις κάποια πράγματα από απόσταση, προκειμένου να πάρεις μια πιο ορθή απόφαση για το πώς θα το διαχειριστείς. Το να προσπαθήσεις να τα φτιάξεις όλα μαζί – γιατί αυτό θα προσπαθήσεις σε πρώτη φάση – δεν είναι κάτι που μπορεί να δουλέψει εύκολα σήμερα, γιατί υπάρχουν και διλήμματα που προκύπτουν μέσα στη μέρα. Και όλο αυτό, από το απόγευμα και μετά, θα σε βάλει σε μια φάση υπερανάλυσης.

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα θα χρειαστεί να οπλιστείς με υπομονή και ψυχραιμία, αφού θα έχεις να διαχειριστείς πολλά πράγματα ταυτόχρονα και κάποια από αυτά θα είναι αρκετά απαιτητικά. Χρειάζεται να φανείς αρκετά σταθερός σε αποφάσεις που θα πάρεις σήμερα. τόσο στο κομμάτι της δουλειάς όσο και των προσωπικών σου προσδοκιών σε αυτό τον τομέα θα υπάρξουν διάφορα που θα σε ζορίσουν σήμερα και ίσως σε αναγκάσουν να αλλάξεις τη στρατηγική που ακολουθείς μέχρι τώρα. Το ζήτημα είναι πως δεν ξέρεις ποια κατεύθυνση να ακολουθήσεις, φοβούμενος μη χαλάσεις κάτι, προκειμένου να διορθώσεις κάτι άλλο. Από το απόγευμα και μετά αυτό περνά και στα οικονομικά σου.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, μέσα σου συμβαίνει κάτι πολύ έντονο που δεν μπορείς να το προσδιορίσεις. Έχεις μια περίεργη διάθεση και το ότι επεξεργάζεσαι κάποιες καταστάσεις μέσα σου φαίνεται από τον τρόπο που κινείσαι. Το σημαντικό είναι να μην συμμετάσχεις σε εντάσεις με συναδέλφους, όσο κι αν νιώθεις πως σε προκαλούν για αυτό. Επίσης, προσοχή στο ποιον βάζεις στο μάτι, γιατί μπορεί να μην φταίει απόλυτα. Από το απόγευμα και μετά νιώθεις πως πλέον πρέπει να κάνεις κάτι. Περνάς σε μια πιο ενεργητική φάση και ίσως ξεκινήσεις κουβέντες για να δεις αν όλα αυτά που υποπτεύεσαι έχουν βάση και πώς θα κινηθείς παρακάτω.

Τοξότης
Τοξότη μου, σήμερα υπάρχει μια ένταση στην παρέα. Μπορεί να είναι και η δική σου που μεταφέρεται εκεί. Προσπαθείς να βρεις υποστήριξη από δικούς σου ανθρώπους και θέλεις να νιώσεις πως κάποιος καταλαβαίνει το τι βιώνεις, προκειμένου να σου δώσει μια μικρή διέξοδο και να μπορέσεις να βρεις λύση. Η μέρα δεν είναι καθόλου εύκολη, αφού και το πρόγραμμα είναι γεμάτο και θα χρειαστεί να αλλάξει αρκετές φορές μέσα στη μέρα, αλλά και στο επαγγελματικό σου κομμάτι κάποια πράγματα σου φαίνονται αρκετά παράλογα. Από το απόγευμα και μετά, επιλέγεις να κλειστείς στον εαυτό σου και να δεις πώς θα βγάλεις άκρη μόνος σου.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, πέφτει πολλή δουλειά και οι απαιτήσεις που υπάρχουν τόσο στο πρόγραμμα, όσο και στις υποχρεώσεις που θα χρειαστεί να κλείσεις μέσα στη μέρα, σου δημιουργεί μια ένταση από το πρωί ακόμα και μια νευρικότητα που σε κάνει να θέλεις να πάρεις αποστάσεις. Η μέρα δεν είναι εύκολη κι εσύ θα πρέπει να ασχοληθείς με αρκετά πράγματα, σχεδόν ταυτόχρονα. Από το απόγευμα και μετά, όλο αυτό περνά και στο κοινωνικό σου κομμάτι. Επιλέγεις να ασχοληθείς περισσότερο με επαγγελματικές επαφές, καθώς εκεί δε θα χρειαστεί να προσπαθήσεις να κρατήσεις τα συναισθήματά σου. Απλά δε τα δείχνεις. Προσοχή στη μαχητικότητα στις διεκδικήσεις.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε μου, θέλεις αποστάσεις από όλους από το πρωί ακόμα, γιατί αντιλαμβάνεσαι πως δεν θα πάρεις καλά το οτιδήποτε θα σου πει κάποιος και θα σε κάνει να νιώσεις άβολα ή το αντιληφθείς σαν μια μορφή έντονης κριτικής. Υπάρχει μια ένταση και μια περίεργη κατάσταση που θέλεις να την επεξεργαστείς μόνος σου κατά κύριο λόγο. Μέσα σε συζητήσεις είσαι κοφτός και απόλυτος και καθόλου πρόθυμος να συμμετέχεις σε κουβέντες που έχουν επαναληφθεί. Από το απόγευμα και μετά, στρέφεσαι περισσότερο στο επαγγελματικό σου κομμάτι και εστιάζεις στο τι δυσκολίες προκύπτουν εκεί, προσπαθώντας να τις δουλέψεις και να τις εξομαλύνεις.

Ιχθύς
Ιχθύ μου, από το πρωί έχεις ένταση και προετοιμάζεσαι για να αντιμετωπίσεις πολλούς και πολλά μέσα στη μέρα. Η ψυχολογία σου δεν είναι και η καλύτερη, και δεδομένου πως έχεις πολλά μαζεμένα μέσα σου, δε φαίνεσαι και πολύ πρόθυμος να δείξεις ψυχραιμία. Ειδικά σε άτομα που θα προσπαθήσουν να στο παίξουν έξυπνοι ή που θα προσπαθήσουν να σου κάνουν υποδείξεις για πράγματα που ήδη ξέρεις. Από το απόγευμα και μετά όλο αυτό θα επηρεάσει και τις πιο στενές επαφές που κάνεις, όπως με την παρέα σου. Ο τρόπος σου παραμένει έντονος και αρκετά εκρηκτικός και μπορεί εύκολα να ανεβάσεις τους τόνους και βγάλεις στην επιφάνεια πράγματα που ξέρεις.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ