Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 14.07.2024

Καρκίνε, μπορείς να πάρεις μια ανάσα και να ασχοληθείς με πράγματα που σε χαλαρώνουν και σε κάνουν να διασκεδάζεις

Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 14.07.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, σήμερα προτιμάς να διατηρήσεις την ησυχία σου και για αυτό θέλεις να κρατήσεις κάποιες αποστάσεις. Επειδή όμως θέλεις να τσεκάρεις και τις αντιδράσεις κάποιων συγκεκριμένων, επιλέγεις να το δείξεις με αρκετούς τρόπους που θα κάνουν κάποια εντύπωση. Από την άλλη, εσύ θέλεις να δώσεις λίγο περισσότερη βάση και σε φλερτ που έχουν στραβώσει κάπως αυτές τις μέρες και να το διορθώσεις με κάποιο τρόπο. Από το απόγευμα και μετά γίνεσαι πιο προσεκτικός σε κινήσεις και εστιάζεις πολύ στο πώς χρειάζεται να κινηθείς, βασιζόμενος στο τι θα ήθελες εσύ να δεις από τους άλλους. Λίγο προσοχή σε υπερβολές που ακούς και σε λόγια που λένε τρίτοι.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα η κατάσταση κινείται σε πιο ήπιους τόνους και μπορείς πιο εύκολα να ασχοληθείς με επαγγελματικά ζητήματα και ομαδικές εργασίες που σου ανατίθενται. Η μέρα είναι αρκετά ήρεμη, και παρά την περίεργη ψυχολογία που έχεις, επιλέγεις να ασχοληθείς με πράγματα που θα σε κάνουν να ξεχαστείς. Ίσως να πρόκειται για κάποια έξοδα που αφορούν το σπίτι και αυτό να σε βάλει σε διαδικασία να επαναπρογραμματίσεις κάποιες οικονομικές σου κινήσεις. Από το απόγευμα και μετά, θέλεις να κάνεις κάποιες συζητήσεις με άτομα από την παρέα σου, για να βελτιωθεί λίγο το κλίμα εκεί. Προσοχή μην παρασυρθείς από κουτσομπολιά και λόγια που «κάποιος είπε» για εσένα.

Δίδυμοι
Δίδυμε, σήμερα μπορείς να ασχοληθείς με ηρεμία με το πρόγραμμά σου και να κάνεις περισσότερο πράγματα που θα σε γεμίσουν με χαρά, χωρίς να μείνεις όμως πίσω και σε υποχρεώσεις σου. Κάποιες σκέψεις που κάνεις ή κάποιες συναισθηματικές επαφές που θα έχεις ίσως σε ρίξουν λίγο και μπορεί να σε απογοητεύσουν μέχρι ένα σημείο κα αυτό θα χρειαστεί να το δεις μέσα στη μέρα. Από το απόγευμα και μετά βγαίνεις προς τα έξω και δείχνεις τη δουλειά σου καλύτερα, προκειμένου να χτίσεις τα πλάνα σου και να δείξεις τις ικανότητές σου. Είναι πολύ σημαντικό να μην ασχοληθείς με το τι σου λένε άτομα από τη δουλειά που ξέρεις πως σε βλέπουν ανταγωνιστικά.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε μου, μπορείς να πάρεις μια ανάσα και να ασχοληθείς με πράγματα που σε χαλαρώνουν και σε κάνουν να διασκεδάζεις. Ίσως κάποια οικονομικά ζητήματα σε απασχολήσουν. Για αυτό προσοχή σε ανούσια έξοδα και αχρείαστες αγορές, θέλοντας να ξεσπάσεις τα νεύρα σου εκεί. Η μέρα είναι ήρεμη σε γενικές γραμμές. Από το απόγευμα και μετά νιώθεις την ανάγκη να διορθώσεις το κλίμα που έχει δημιουργηθεί μέσα από συζητήσεις που προηγήθηκαν τις προηγούμενες μέρες και μπορεί να υπήρξες πιο έντονος και νευρικός. Το σημαντικό είναι να το κάνεις με τα άτομα που πρέπει και όχι με τον οποιοδήποτε, γιατί κάποιοι που σε πήραν στο λαιμό τους με τα λεγόμενά τους θα το κάνουν και σήμερα.

Λέων
Λιοντάρι μου, σήμερα είσαι αρκετά καλύτερα και προσπαθείς να εστιάσεις περισσότερο στο σπίτι σου. Έχεις την επιθυμία να το αλλάξεις ή να δώσεις μια ανανεωμένη πνοή στο χώρο σου μέσα από αλλαγή της διακόσμησης. Ίσως έτσι θέλεις να εκτονώσεις και την ένταση των προηγούμενων ημερών και να δημιουργήσεις ένα πιο ασφαλές καταφύγιο, για να μπορέσεις να χαλαρώσεις. Από το απόγευμα και μετά, βάζεις σε σειρά κάποια πράγματα που πρέπει να γίνουν και όλο αυτό σου δημιουργεί μια άνεση. Αυτό που θέλει πολλή προσοχή είναι οι οικονομικές δοσοληψίες. Αν είσαι σε φάση που κάνεις μερεμέτια στο σπίτι, πάρε τιμή και από άλλο μάστορα π.χ.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε μου, οι τόνοι πέφτουν κι εσύ έχεις αρκετό ελεύθερο χρόνο να κάνεις τα γνωστά σου σενάρια προκειμένου να είσαι αρκετά βήματα μπροστά – όπως θεωρείς συνήθως. Έχεις μια αίσθηση απογοήτευσης σήμερα, καθώς κάποια πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως ήθελες και αυτό σε ρίχνει αρκετά, χωρίς να πεις κάτι σε κάποιον. Από το απόγευμα και μετά, ασχολείσαι περισσότερο με τα θέματα των άλλων και μέσα από συζητήσεις εκφράζεις την προσωπική σου άποψη, προσπαθώντας να φέρεις στην επιφάνεια και ένα αίσθημα δικαιοσύνης, θέλοντας να δουν και οι άλλοι τι πρέπει να λάβουν υπόψη τους. Προσοχή, γιατί κάποιοι θα σου πουν μισά πράγματα και θα μπερδέψουν καταστάσεις.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, ασχολείσαι περισσότερο με τα οικονομικά σου. Οι τόνοι πέφτουν σημαντικά και εσύ εστιάζεις στο πώς θα στρώσεις το κλίμα στην παρέα. Επίσης, σήμερα κάποια επαγγελματικά τηλέφωνα που έχεις και κάποια συζητήσεις θέλουν προσοχή, καθώς υπάρχουν τυφλά σημεία ίσως από την απέναντι πλευρά. Από το απόγευμα και μετά, μπορεί σε πρώτη φάση να γίνεσαι πιο οργανωτικός και να βάζεις σε μια σειρά το τι πρέπει να κάνεις τις επόμενες μέρες, οργανώνοντας το πρόγραμμά σου, από την άλλη θέλει προσοχή το παρασκήνιο – ναι το γνωστό στη δουλειά – αλλά και σε κάποια νέα σχέδια που θέλεις να δρομολογήσεις. Ειδικά στις συμφωνίες που είναι στα σκαριά και στο οικονομικό τους κομμάτι.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα είναι μια μέρα που όλο και περισσότερο το κομμάτι των επαγγελματικών σου γίνεται προτεραιότητα και εστιάζεις στο πώς θα βγεις προς τα έξω και θα επεκταθείς. Εκεί θα χρειαστεί να εστιάσεις και σήμερα και να δουλέψεις κάπως καλύτερα το οτιδήποτε σχετίζεται με το οικονομικό και νιώθεις να σε κρατάει πίσω. Επίσης, νιώθεις πως δεν υπάρχει τρόπος να αντιμετωπίσεις τον ανταγωνισμό με ηρεμία ή με πιο ήπια μέσα. Κάποιες ευκαιρίες που σου έρχονται θα σε ζορίσουν ή θα σε αναγκάσουν να εστιάσεις στο κέρδος. Από το απόγευμα και μετά, κάνεις πιο επαγγελματική τη στάση σου οργανώνοντας τα βήματά σου. Προσοχή σε υπερβολικά «συμφέρουσες» προτάσεις.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη μου, αποτραβιέσαι ακόμα περισσότερο και ξεκινάς μια διαδικασία πρώτου απολογισμού των μέχρι τώρα δεδομένων που έχεις συγκεντρώσει. Αντιλαμβάνεσαι την ηρεμία που αναπτύσσεται και απομακρύνεσαι – έστω και για λίγο. Αυτό που χρειάζεται να δεις είναι το τι σε απογοητεύει και σε κάνει να χάνεις το ενδιαφέρον σου για πράγματα που σε κέντριζαν μέχρι πρότινος. Από το απόγευμα ασχολείσαι περισσότερο με το χώρο σου και επιλέγεις να φέρεις κόσμο στο σπίτι σου για να περάσετε χαλαρά. Αυτό που θέλει προσοχή είναι στο τι θα ακούσεις και τι απόψεις θα υποστηρίξεις, γιατί το πράγμα μπορεί να μπερδευτεί κι εσύ να βγάλεις λάθος συμπεράσματα.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα είσαι πιο κοινωνικός και εστιάζεις στο να βγεις και να αφήσεις λίγο τα επαγγελματικά στην άκρη, για να αδειάσει κάπως το μυαλό σου. Αυτό που θέλει προσοχή είναι το κομμάτι των οικονομικών σου υποχρεώσεων. Εκεί μπορεί να υπάρξει κάτι που θα σε ζορίσει. Από το απόγευμα και μετά οργανώνεσαι και αντιλαμβάνεσαι καλύτερα ποιες επαφές και συζητήσεις αξίζει και θέλεις να συνεχίσεις, ενώ εστιάζεις στο να σκέφτεσαι πιο μεθοδευμένα. Αυτό που θέλει προσοχή είναι να μην αναλωθείς σε κουβέντες που θα προσπαθήσουν να σε χειραγωγήσουν – έστω και να προσπαθήσουν – ή να σε τουμπάρουν με διάφορα κολπάκια.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε μου, με τους τόνους να πέφτουν γύρω σου μπορείς πιο εύκολα να κάνεις κάποιες επαγγελματικές κινήσεις που έχεις στο μυαλό σου ή να συμμετάσχεις σε κάποια πρότζεκτ που είναι πιο απαιτητικά και να δείξεις το τι μπορείς να κάνεις. Αυτό που θέλει προσοχή είναι το κλίμα στη σχέση σου. Σήμερα θα χρειαστεί να εστιάσεις στο πώς νιώθει το αμόρε και να κάνεις ίσως κάτι παραπάνω για να το βελτιώσεις. Από το απόγευμα και μετά μαζεύεις αρκετά τα έξοδα και κάνεις πρόγραμμα, ενώ σκέφτεσαι να απομακρύνεις άτομα που ταράζουν την ασφάλειά σου. Αυτό που θέλει προσοχή είναι στο να έχεις καθαρή εικόνα σε ό,τι αφορά τα χρήματά σου, γιατί μπορεί να υπολογίσεις με λάθος δεδομένα και να πάει εντελώς λάθος ο προϋπολογισμός που οργανώνεις.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα θέλεις να συζητήσεις. Να μιλήσεις και να πεις πράγματα που σε ενδιαφέρουν ή που θα σου αλλάξουν τη διάθεση. Το έχεις πολλή ανάγκη. Θέλει λίγη προσοχή στη δουλειά σήμερα, καθώς υπάρχουν κάποιες καταστάσεις που θα σε προβληματίσουν και αποκαλύψεις που θα γίνουν θα σε φέρουν μπροστά από το να κλείσεις κάποιες καταστάσεις. Από το απόγευμα και μετά, εστιάζεις στο να ακολουθήσεις ένα πιο φιλοσοφημένο τρόπο σκέψης, ο οποίος θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς και κάποιες καταστάσεις γύρω σου. Ίσως να έχεις κάποια πλάνα για ταξίδι. Εκεί θα χρειαστεί να δώσεις πολλή βάση σε λεπτομέρειες και να μην κλείσεις το πρώτο φτηνό κατάλυμα που θα βρεις μπροστά σου.