Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 13.07.2024

Σήμερα, Τοξότη μου, έχεις διάφορα στο μυαλό σου που θέλεις να κάνεις

Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 13.07.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, σήμερα είσαι πολύ πιο χαλαρός, τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι και επιδιώκεις να βρεθείς με δικούς σου ανθρώπους για να περάσεις καλά και να διασκεδάσεις. Μέσα από αυτές τις επαφές που θα έχεις σήμερα, θα υπάρξουν όμορφες γνωριμίες που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον, αλλά θα έχεις και κάποιες επαγγελματικές προτάσεις ίσως. Το σημαντικό είναι πως από το μεσημέρι και μετά, σκληραίνεις κάπως τη στάση σου απέναντι στους άλλους και προτιμάς να δημιουργήσεις μια απόσταση, καθώς σε πιάνει μια ανάγκη να διασφαλίσεις κάποια προσωπικά σου πράγματα, πάση θυσία. Υπάρχει μια κυκλοθυμία μέσα στη μέρα.

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε, είναι μια πιο ήρεμη μέρα και μπορείς εύκολα να κάνεις τις δουλειές σου χωρίς να προκύπτουν ιδιαίτερα θέματα. Τουλάχιστον όχι μέχρι το μεσημέρι. Έχεις μια αρκετά καλή διάθεση και από αυτό θα κάνεις επαφές και θα έχεις ευκαιρίες να συζητήσεις πιο άνετα κάποια οικογενειακά θέματα. Από το μεσημέρι και μετά, στο κομμάτι της παρέας δημιουργείται ένα περίεργο κλίμα και θα έρθουν άτομα σε σένα για να τους βοηθήσεις να βρουν κάποια λύση ή να τους βοηθήσεις με το τι πρέπει να κάνουν. Εκεί θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός, καθώς παίζει να φανείς επικριτικός με τον τρόπο σου, ενώ πρέπει να είσαι ουδέτερος.

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμέ μου, κάνεις κάποια επαγγελματικά ανοίγματα ή κάποιες επαφές για να δρομολογήσεις τα νέα σου πλάνα. Ίσως να κάνεις κάποιες επαφές για μια νέα δουλειά ή να έχεις νέα, αν είσαι σε φάση που ψάχνεις δουλειά. Από το πρωί είσαι πολύ επικοινωνιακός και πρόθυμος να βρεθείς με φίλους και να περάσεις όμορφα, να διασκεδάσεις. Από το μεσημέρι και μετά θα υπάρξουν κάποια σκηνικά στο κομμάτι της δουλειάς που θα δοκιμάσουν και την υπομονή σου αλλά και τον τρόπο που μπορείς να διαχειριστείς κάποιες περίεργες καταστάσεις. Θα υπάρξουν απαιτήσεις που ίσως σε φορτίσουν συναισθηματικά και σου δημιουργήσουν ένα έντονο άγχος.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα είσαι σε πολύ καλύτερη φάση και εστιάζεις στο πώς θα διασφαλίσεις αυτή την ηρεμία, αλλά και την ασφάλεια που χρειάζεσαι γύρω σου. το καλό είναι πως θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες και συζητήσεις για θέματα σπιτιού, ειδικά για εσένα που είσαι σε φάση εύρεσης σπιτιού. Παρά τα διάφορα που συμβαίνουν επίσης στην παρέα, εσύ προτιμάς να πάρεις αποστάσεις για να μη μπλεχτείς. Από το απόγευμα και μετά, καλό είναι να δώσεις σημασία στα θέματα που συζητάς αλλά και στον τρόπο που επεμβαίνεις, καθώς εύκολα μπορεί να πεις πράγματα με αυστηρό τρόπο και να προκύψουν εντάσεις.

Λέων
Σήμερα, Λέοντά μου, έχεις μια ιδιαίτερα επικοινωνιακή διάθεση, αλλά μόνο για πράγματα που έχουν να κάνουν με οτιδήποτε σου φτιάχνει το κέφι. Δε θέλεις να ασχοληθείς ιδιαιτέρως με δράματα και εντάσεις. Το μυαλό σου αδειάζει κι εσύ μπορείς εύκολα να επεξεργαστείς αυτά που σε ενδιαφέρουν με μεγάλη άνεση, αλλά και με τις επαφές που κάνεις μέσα στη μέρα μπορείς εύκολα να δρομολογήσεις κάποια ζητήματα. Από το μεσημέρι και μετά, θα χρειαστεί να δώσεις βάση σε κάποια οικονομικά ζητήματα και υποχρεώσεις, που ίσως σε βάλουν σε ένα δίλημμα για τι πρέπει να προηγηθεί. Εκεί θα χρειαστεί λίγο προσοχή στην ένταση που μπορεί να βγάλεις με το λόγο σου.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε μου, από το πρωί έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς κάπως περισσότερο και πάλι με το οικονομικό σου και να κάνεις αυτά που πρέπει, προκειμένου να σιγουρευτείς ότι παραμένει σταθερό. Πέρα από αυτό, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία μέσα από συζητήσεις που θα συμμετάσχεις, να κατανοήσεις καλύτερα τα κίνητρα των άλλων, αλλά και να γίνεις μάρτυρας έμμεσων αποκαλύψεων. Αποκαλύψεις που θα σε βοηθήσουν αρκετά παρακάτω, μιας και μπορείς να κινηθείς μετά από αυτές με μεγαλύτερη σιγουριά και ασφάλεια σε όλα όσα θέλεις να κάνεις. Το σημαντικό σήμερα είναι να δεις ποιοι είναι απέναντί σου και όχι δίπλα σου.

Ζυγός
Η μέρα σου, Ζυγέ μου, ξεκινά με μια αρκετά καλή διάθεση και με τις δυνατότητές σου να επεκτείνονται αρκετά, καθώς επικοινωνιακά είσαι σε πολύ καλή φάση σήμερα. Κάνεις επαφές που θα σε βοηθήσουν αρκετά και θα σου δώσουν τις ευκαιρίες που χρειάζεσαι, προκειμένου να επεκτείνεις τα πλάνα σου και τις δουλειές σου. Παρά την ένταση και τα νεύρα, το καταφέρνεις. Από το μεσημέρι και μετά θα χρειαστεί να αναδιοργανώσεις το πρόγραμμά σου και να εξασφαλίσεις χρόνο, καθώς θα υπάρξουν αρμοδιότητες που θα σου ανατεθούν τελευταία στιγμή και θα πρέπει να τις ολοκληρώσεις μέσα στη μέρα, διαχειριζόμενος το άγχος σου.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, δεν ασχολείσαι με τίποτε άλλο και παραμένεις ουδέτερος – όσο μπορείς – σε αντιδράσεις προς τους άλλους. προτιμάς να εστιάσεις στο πώς μπορείς να επεκτείνεις κάποια πλάνα σου, καθώς σήμερα έχεις επαφές που θα σε βοηθήσουν να βρεις την άκρη που ψάχνεις. Δεν είναι εύκολο όλο αυτό σήμερα, γιατί ναι μεν δε θέλεις να εμπλακείς άμεσα, αλλά σε ενδιαφέρει να έχεις γνώση του τι συμβαίνει γύρω σου. Από το μεσημέρι και μετά το κλίμα γίνεται πιο έντονο και υπάρχει ένα άγχος και μια πίεση ότι χρονικά πρέπει να βιαστείς. Από την άλλη, παίρνεις απότομα αποστάσεις με άτομα που δε σε γεμίζουν συναισθηματικά.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη μου, έχεις διάφορα στο μυαλό σου που θέλεις να κάνεις. Υπάρχει μια αρκετά κοινωνική διάθεση και επιδιώκεις να βρεθείς με φίλους και παρέες, για να χαλαρώσεις από την ένταση της μέρας. Όμορφες συζητήσεις και ανταλλαγή φιλοσοφικών απόψεων θα σε βοηθήσει να ανοιχτείς και να αλλάξεις τον τρόπο σου απέναντι σε καταστάσεις προς το καλύτερο. Από το απόγευμα και μετά υπάρχει μια περίεργη ψυχολογία και μια επιθυμία να κρατήσεις μια απόσταση από τους άλλους, για να νιώσεις πως δεν μπλέκεσαι σε καταστάσεις που δε φταις. Θέλεις να νιώσεις περισσότερη ασφάλεια, αλλά δεν ξέρεις πώς.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα τα επαγγελματικά σου παίρνουν κάπως φωτιά, με την καλή έννοια. Επικοινωνιακά είσαι πολύ δυνατός σήμερα και μπορείς να διεκδικήσεις πιο εύκολα όλα αυτά που θέλεις, χωρίς να υπάρχουν ιδιαίτερα εμπόδια. Ναι, μπορεί να γίνεις κάπως πιο έντονος στο πώς απαντάς στους ανταγωνιστές σου, χωρίς όμως να απαντάς ωμά. Το καλό είναι πως ένα σου λένε και καταλαβαίνεις δέκα. Από το μεσημέρι και μετά, περνάς σε έναν αρκετά πιο «σκληρό» τρόπο σκέψης και δεν σκοπεύεις να αφήσεις περιθώρια στους άλλους να σε θεωρήσουν αδύναμο, ενώ περνάς σε μια πιο «επαγγελματική» στάση και τρόπο επικοινωνίας.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε, είναι πολύ σημαντικό να παρατηρήσεις τους άλλους πώς κινούνται και να δώσεις ιδιαίτερη βάση στο τι λένε, αλλά και στο πώς το λένε. Αυτό σου είναι πολύ εύκολο, αφού οι άλλοι σου πιάνουν συζήτηση με το παραμικρό και ξυπνά κάπως πιο εύκολα το κοινωνικό σου κομμάτι. Εσύ από την πλευρά σου θέλεις να έχεις μια ήρεμη μέρα και να κάνεις πράγματα που θα σε γεμίσουν με ηρεμία και χαλάρωση, έχοντας σε απόσταση οτιδήποτε προκαλεί στρες. Αυτό μέχρι το μεσημέρι, γιατί από εκεί και μετά, τα οικονομικά σου χρειάζονται καλύτερους χειρισμούς, ώστε να ρυθμιστούν και να σου φύγει το άγχος με αυτό το κομμάτι.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα είσαι σε μια φάση που κινείσαι μεν ήρεμα και δε δίνεις στόχο στους άλλους για το τι μπορεί να συμβαίνει μέσα σου, αλλά είσαι αρκετά καχύποπτος και σε μια εγρήγορση για να προλάβεις οτιδήποτε θα σε βγάλει από το comfort zone σου. Κάποια επαγγελματικά σε απασχολούν σημαντικά, καθώς σήμερα μπορεί να συνειδητοποιήσεις πως δεν είσαι ευχαριστημένος με τα τωρινά δεδομένα και ίσως υπάρξουν προτάσεις για κάτι νέο και διαφορετικό από το εργασιακό σου αντικείμενο. Κάτι που το σκέφτεσαι να το δοκιμάσεις. Το θέμα είναι πως χρειάζεται να το εξετάσεις πολύ προσεκτικά πριν πάρεις την όποια απόφαση, γιατί κάτι μέσα σου σου κόβει κάπως τη φόρα.