Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 11.07.2024

Σκορπιέ μου, σήμερα έχεις την ηρεμία που χρειάζεσαι στο περιβάλλον σου για να νιώσεις ήρεμα και να μπορέσεις να αναπτύξεις τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Πέμπτης 11.07.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ μου, το πρόγραμμα ρέει αρκετά πιο εύκολα και όλα μπαίνουν σε μια σειρά, έστω και για λίγο. Ο ορίζοντας φαίνεται πιο ξεκάθαρος κι εσύ οργανώνεσαι πιο εύκολα για να μπορέσεις να κάνεις τις δουλειές σου ή να καλύψεις όσα σου ανατίθενται στη δουλειά. Κάποια εξτραδάκια που προκύπτουν θα σου δώσουν κάτι παραπάνω οικονομικά σήμερα, ενώ θα μπορέσεις να κάνεις και κάποιες επαφές που θα σε υποστηρίξουν σε επαγγελματικές σου κινήσεις. Το σημαντικό είναι και σήμερα να μην βλέπεις εμπόδια σε απλά πράγματα και να μην κρίνεις αυστηρά καταστάσεις χωρίς να ξέρεις, γιατί μπορεί να χάσεις ευκαιρίες.

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε, οι δρόμοι ανοίγουν πιο εύκολα κι εσύ μπορείς να κάνεις περισσότερα πράγματα που θα σε εκφράσουν καλύτερα και θα σε γεμίσουν με ηρεμία αλλά και χαρά. Έχεις χρόνο για να ασχοληθείς με τα χόμπι σου ή να κάνεις κάποια πιο καλλιτεχνικά πράγματα. Βέβαια, θα έχεις και τα τυχερά σου σε επαγγελματικό κομμάτι, καθώς κάνεις σημαντικές κινήσεις για τα πλάνα σου και όλα μοιάζουν πιο εύκολα σήμερα. Το σημαντικό παραμένει ο τρόπος που κινείσαι στους κοινωνικούς σου κύκλους, καθώς εκεί ελλοχεύει ο κίνδυνος να την πατήσεις από κάποια άτομα. Εκεί χρειάζεται να παραμείνεις όσο πιο αντικειμενικός μπορείς και να μην πάρεις σα δεδομένο αυτά που ακούς.

Δίδυμοι
Δίδυμε μου, σήμερα η ψυχολογία σου είναι αρκετά καλύτερη και μπορείς να αφήσεις τον εαυτό σου κάπως πιο χαλαρό. Στο σπίτι το κλίμα είναι αρκετά καλύτερο κι αυτό φαίνεται να σου δίνει μια ελευθερία κινήσεων σε κάποια πράγματα. Κάποια πλάνα που έχεις στα σκαριά εξελίσσονται αρκετά εύκολα σήμερα και η καλή σου ψυχολογία σου δίνει εύκολες διεξόδους σε ζητήματα που μπορεί να κολλήσουν. Οι απαιτήσεις παραμένουν υψηλές στα επαγγελματικά σου και αυτό τροφοδοτεί το σταθερό σου άγχος και σήμερα. Αυτό που θέλει μεγάλη προσοχή είναι η τάση σου να θέλεις να πιστέψεις αυτά που σου υπόσχονται οι άλλοι. 

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα έχεις μια γενική ηρεμία στο κεφάλι σου και πολλά μπορεί να σου φαίνονται περισσότερο λογικά σήμερα από ό,τι τις προηγούμενες μέρες. Το κλίμα φαίνεται να ηρεμεί ακόμα περισσότερο σήμερα και εσύ νιώθεις μεγαλύτερη άνεση στο να επικοινωνήσεις αυτά που θέλεις και να κάνεις συζητήσεις που θα ανοίξουν ακόμα περισσότερο τα επαγγελματικά σου. Αυτό που θέλει προσοχή είναι ότι ενώ έχεις μια στιβαρή άποψη για κάποια ζητήματα και δύσκολα φαίνεται να κάνεις πίσω, εύκολα μπορείς να δεχτείς τη γνώμη κάποιων ατόμων που ξέρουν τα κουμπιά σου και είναι εύκολο να σε τουμπάρουν με υποσχέσεις και γλυκόλογα.

Λέων
Σήμερα, Λιοντάρι μου, έχεις σκοπό να ασχοληθείς περισσότερο με το οικονομικό σου κομμάτι. Ίσως σήμερα τα πράγματα είναι αρκετά πιο ξεκάθαρα, αλλά και ήρεμα, για να μπορέσεις να βγάλεις άκρη με το τι γίνεται. Από το πρωί ακόμα είσαι σε μια φάση που βάζεις σε σειρά τις υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και αυτό μπορεί να σε αγχώσει λίγο παραπάνω, μιας και θα δεις πως σε κάποιες παίζει να έχεις μείνει πίσω. Το θετικό είναι πως αυτό δεν βγαίνει προς τα έξω, ενώ αντίθετα έχεις την ευκαιρία μέσα από επαφές και σωστές κινήσεις που θα κάνεις, να ανοίξεις τον κύκλο σου ή να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Προσοχή σε συζητήσεις και συμφωνίες που θα κάνεις σήμερα.

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα η μέρα είναι ακόμα πιο ήρεμη. Κινείσαι με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και πιο οργανωμένα για να ανταποκριθείς σε κάποια ζητήματα που αφορούν τις συνεργασίες σου. Η ενέργειά σου και η ικανότητά σου να ολοκληρώσεις άμεσα κάποιες διαδικασίες, αλλά και η ικανότητά σου να διαχειριστείς με ψυχραιμία κάποιες καταστάσεις σε βάζει πολύ μπροστά σήμερα και γρήγορα θα έρθουν αρκετοί για να ζητήσουν τη βοήθειά σου. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι να μην πέσεις στην παγίδα να νιώσεις εγγύτητα με άτομα που σε έχουν εκμεταλλευτεί στο παρελθόν και πιστέψεις πως έχουν αλλάξει.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, είναι μια μέρα που θέλεις να ξεκουραστείς ψυχολογικά. Η ένταση των προηγούμενων ημερών έχει γίνει κάπως δύσκολη στο να τη διαχειριστείς και θέλεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου. Η ενέργεια που έχεις μπορεί εύκολα να οργανωθεί κατάλληλα και μπορείς να εστιάσεις πιο εύκολα σε αυτά που θέλεις να ολοκληρώσεις. Η όποια ένταση παρατηρηθεί δε φαίνεται να σου ρίχνει τους ρυθμούς ούτε σε πτοεί ψυχολογικά. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κατευθύνεις αυτή την ηρεμία και τη συγκέντρωση στα τεκταινόμενα της δουλειάς σου, καθώς εκεί υπάρχει μια ένταση και μια θολή κατάσταση που μπορεί να δημιουργήσει διάφορα.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα έχεις την ηρεμία που χρειάζεσαι στο περιβάλλον σου για να νιώσεις ήρεμα και να μπορέσεις να αναπτύξεις τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες. Κάτι που δεν το βλέπουν οι άλλοι συχνά, αλλά υπάρχουν. Μπορείς να κάνεις τις δουλειές σου πιο εύκολα με κάποιους συνεργάτες σου σήμερα, ενώ μπορείς παράλληλα να προωθήσεις και κάποιες ιδέες που έχεις με μεγαλύτερη ευκολία. Το σημαντικό είναι να μπορέσεις να παραμείνεις συγκεντρωμένος σε αυτά που θέλεις να κάνεις και να μην παρεκκλίνεις, ενώ παράλληλα να μην βάλεις εξωπραγματικούς στόχους, έχοντας στο μυαλό σου πως θα μπορέσεις εύκολα να τους κατακτήσεις.

Τοξότης
Τοξότη μου, σήμερα η μέρα είναι αρκετά πιο ήρεμη και αυτό σου δίνει μια ελευθερία κινήσεων και σήμερα να κάνεις πολλά που θα σε βοηθήσουν να ενισχύσεις τη θέση σου στη δουλειά σου. μπορεί να υπάρξουν συζητήσεις που έχουν να κάνουν με κάποια αύξηση ή με κάποια προαγωγή που συζητάς το τελευταίο διάστημα. Στη δουλειά σου θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που εύκολα θα αρπάξεις και θα δείξεις το πόσο άμεσα ανταποκρίνεσαι σε αυτά που σου ανατίθενται. Το σημαντικό είναι να μην κρατάς στο πίσω μέρος του μυαλού σου πράγματα και σκηνικά που σε κρατάνε με τη σειρά τους πίσω και να μην χτίσεις πάνω σε αυτά την συμπεριφορά σου.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, είναι μια μέρα που ακούς τις συζητήσεις που εξελίσσονται γύρω σου και εύκολα μπορείς να βρεις θέματα που σε ενδιαφέρουν και να εμπλακείς σε αυτές. Η ενέργεια είναι αρκετά καλή κι εσύ μπαίνεις εύκολα στο παιχνίδι και το κυνήγι. Πολλά από αυτά που ακούς μπορεί να σε βοηθήσουν χωρίς να το καταλάβεις από την αρχή, οδηγώντας σε σε λύσεις που δεν είχες σκεφτεί. Το σημαντικό είναι ο τρόπος που εσύ θα αναλύσεις το όλο κόνσεπτ, καθώς από τη μία σκέφτεσαι να κρατήσεις τη στάση σου και να μην δώσεις δικαίωμα να πουν κάτι, ενώ από την άλλη είναι εύκολο να παρασυρθείς από αυτά που κερδίζουν τις εντυπώσεις σου.

Υδροχόος
Υδροχόε, σήμερα μπορείς να χαλαρώσεις αρκετά και να ρίξεις τους τόνους, παραμένεις όμως σε μια εγρήγορση και πάλι, προκειμένου να μη βρεθείς προ απροόπτου. Από το πρωί έχεις μια καλύτερη διάθεση και αυτό που θέλεις είναι να επικεντρωθείς στο να εκτονώσεις πιο παραγωγικά την ένταση που έχει συσσωρευτεί μέσα σου το τελευταίο διάστημα. Είναι πολύ σημαντικό να κρατήσεις σε μια σταθερότητα τα οικονομικά σου σήμερα και να μην προβείς σε ακραίους χειρισμούς λόγω άγχους. Ναι, χρειάζεται να είσαι εγκρατής και όχι δεν πρέπει να δώσεις βάσεις σε υποσχέσεις που ακούς για ευκαιρίες που θα σου αυξήσουν το εισόδημα.

Ιχθύες
Σήμερα, Ιχθύ μου, υπάρχει μια ηρεμία στην ατμόσφαιρα και το αντιλαμβάνεσαι από τον τρόπο που ανταποκρίνονται οι άλλοι προς εσένα. Κι εσύ έχεις μια καλύτερη διάθεση και έναν πιο ήρεμο τρόπο που απευθύνεσαι στους άλλους. Εστιάζεις περισσότερο στο πώς θα ρίξεις γέφυρες επικοινωνίας και θα κρατήσεις ένα επίπεδο και μια διάρκεια σε αυτό το κομμάτι, χωρίς να επιτρέπεις να αναπτυχθούν συζητήσεις που θα σε ζορίσουν ή θα σε στριμώξουν. Το σημαντικό είναι να προσέξεις να μην γίνεις πολύ αυστηρός με τον εαυτό σου στην προσπάθειά σου να μην παρεξηγηθείς από τους άλλους, γιατί εύκολα θα βγει μια εικόνα προς τα έξω που δεν ισχύει.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ