Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 10.07.2024

Ζυγέ, σήμερα παρατηρώντας τα δεδομένα γύρω σου αποφασίζεις να πάρεις τις αποστάσεις σου και να κρατήσεις μια ηρεμία μέσα σου

Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 10.07.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, σήμερα στη δουλειά θα δεις πως οι τόνοι – τουλάχιστον το πρωί – είναι αρκετά ήπιοι και αυτό θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις κάποιες γέφυρες επικοινωνίας με τους άλλους και να κατανοήσεις καλύτερα κάποια πράγματα, ακόμα και μέσα από δύσκολες συζητήσεις. Από το μεσημέρι και μετά, υπάρχει μια εσωτερική πίεση που πιθανότατα να πηγάζει από το ότι αλλάζεις τις συνήθειες που έχεις και νιώθεις ότι βγάζεις ένα διαφορετικό εαυτό προς τα έξω. Κάτι που δε σου αρέσει. Αυτό που θα χρειαστεί να προσέξεις είναι ότι θα πρέπει να βάλεις στο πρόγραμμα σήμερα και κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις του σπιτιού.

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε μου, είναι μια μέρα που μπορείς πιο εύκολα να εκφραστείς, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Κάποια επαγγελματικά ανοίγματα που κάνεις αυτό το διάστημα φαίνεται να έχουν ένα κάποιο αποτέλεσμα για αρχή, κι εκεί παίρνεις τα πάνω σου. Από το μεσημέρι και μετά, χρειάζεται να δώσεις περισσότερο βάση σε αυτά που θέλεις να κάνεις και στην εξέλιξη που θέλεις να έχουν τα πλάνα σου, κάτι που σημαίνει πως θα υπάρξουν περισσότερες απαιτήσεις και άγχος. Επίσης, προσπάθησε να μην σε πάρει από κάτω το γεγονός ότι θα χρειαστεί να κρατήσεις μια πιο ήπια στάση και να πεις ξεκάθαρα αυτό που θέλεις, όσο και να στενοχωρεί τους άλλους.

Δίδυμοι
Δίδυμε, σήμερα υπάρχει μια σχετική ηρεμία συγκριτικά με χτες και αυτό προσπαθείς να το διατηρήσεις όσο περισσότερο γίνεται μέσα στη μέρα. Υπάρχουν διάφορες ευκαιρίες που παρουσιάζονται μπροστά σου και τις αρπάζεις, χωρίς να νοιάζει το τι θα χρειαστεί να κάνεις. Από το μεσημέρι και μετά, οι απαιτήσεις που εγείρονται είναι αρκετά περισσότερες και θα χρειαστεί να κάνεις πολλά πράγματα για να κερδίσεις την εμπιστοσύνη κάποιων ατόμων από τη δουλειά. Επίσης, καλό είναι να προσέξεις κάπως περισσότερο τα οικονομικά σου σήμερα, καθώς κάποια σκαμπανεβάσματα θα σε ρίξουν λίγο ψυχολογικά.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε μου, η μέρα φαίνεται να είναι σχετικά πιο ήρεμη κι εσύ μπορείς εύκολα να βάλεις κάποια πράγματα σε μια σειρά μέσα στο κεφάλι σου, χωρίς ιδιαίτερη ταλαιπωρία. Κάποια πράγματα λειτουργούν παρασκηνιακά για εσένα αυτή την περίοδο και αυτό μπορεί να σε προστατεύσει σήμερα από διάφορα που διαδραματίζονται πίσω από την πλάτη σου. Από το μεσημέρι και μετά, το κλίμα γίνεται και πάλι κάπως έντονο, αφού θα νιώσεις την ανάγκη να υπερασπιστείς τις απόψεις σου σε συζητήσεις που γίνονται. Σα να νιώθεις πως δε σε δέχεται τόσο εύκολα η ομάδα, και αυτό σε κάνει να αντιδράς κάπως πιο εύκολα σήμερα.

Λέων
Λέοντά μου, σήμερα είναι μια μέρα που το πράγμα φαίνεται να είναι αρκετά πιο ήρεμο από χτες και θα έχεις ευκαιρίες να κυνηγήσεις τους στόχους κάπως πιο άμεσα. Ίσως κουραστείς λίγο παραπάνω σήμερα, αλλά θα αξίζει τον κόπο. Από το μεσημέρι και μετά, θα χρειαστεί να οργανώσεις ουσιαστικά τις οικονομικές σου υποχρεώσεις και να υπολογίσεις σχετικά με ακρίβεια έσοδα και έξοδα, προκειμένου να είσαι καλυμμένος. Κάποιο κρυφό φλερτ που έχεις αυτή την περίοδο ίσως σε απογοητεύσει λίγο σήμερα και για αυτό θα χρειαστεί να κάνεις κάτι κι εσύ, αν θέλεις να διατηρηθεί όλο αυτό.

Παρθένος
Παρθένε μου, η μέρα σήμερα φαίνεται να ξεκινά αρκετά πιο ήρεμα από χτες κι εσύ κάνεις έναν πρώτο απολογισμό των καταστάσεων σε πρώτη φάση. Κάποιες ευκαιρίες που παρουσιάζονται μέσα στο μέρα για τα επαγγελματικά σου θα είναι κάπως πιο απαιτητικές μεν, αλλά θα σε πετάξουν μπροστά και θα σου δώσουν την ευκαιρία να δείξεις το τι μπορείς να κάνεις. Από το μεσημέρι και μετά ίσως έρθεις αντιμέτωπος με ανταγωνιστικές συμπεριφορές ή με άτομα που θα προσπαθήσουν να περιορίσουν κάπως τη δράση σου και την εξέλιξή σου. Η κριτική που θα δεχτείς – και που κι εσύ θα ασκήσεις – θα είναι το πιο σημαντικό που θα χρειαστεί να διαχειριστείς.

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα παρατηρώντας τα δεδομένα γύρω σου αποφασίζεις να πάρεις τις αποστάσεις σου και να κρατήσεις μια ηρεμία μέσα σου, χωρίς την τάση να σκέφτεσαι πολύ. Το προσπαθείς τουλάχιστον. Υπάρχουν κάποιες γνωριμίες σήμερα θα σε βοηθήσουν με ζητήματα που σε απασχολούν και εύκολα θα κάνεις κάποια νέα ανοίγματα, χωρίς να αποκαλύψεις κάτι. Από το μεσημέρι και μετά, υπάρχει ένα δύσκολο κλίμα στη δουλειά και αυτό μπορεί να ρίξει ψυχολογικά ή να σε κάνει να αναθεωρήσεις κάποιες κινήσεις που σκέφτεσαι να κάνεις. Το σημαντικό είναι να μην ανακόψεις πλήρως την πορεία σου. Πάρε το χρόνο σου και δες τι από αυτά που δεν σου αρέσουν μπορείς να αλλάξεις.

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ μου, παραμένεις μέσα στην παρέα ενεργός, αλλά με μια τάση να θέλεις να μείνεις πιο… αόρατος. Δεν έχεις τη διάθεση να ανοιχτείς πολύ, για τους δικούς σου λόγους. Επεξεργάζεσαι κάποια πράγματα πιο βαθιά κι εύκολα μπορείς να βρεις λύσεις ή τη ρίζα τους. Από το μεσημέρι και μετά κλείνεσαι περισσότερο και νιώθεις την ανάγκη να εστιάσεις σε επαγγελματικά πλάνα, γιατί πρέπει να εξελιχθείς κάπως. Από μόνος σου. Επίσης, σήμερα θα ακούσεις απόψεις και λόγια ατόμων από τον κύκλο σου που θα σε απογοητεύσει ή που θα σε κάνει να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα και να πάρεις αποστάσεις.

Τοξότης
Τοξότη μου, σήμερα είναι πολύ σημαντικό να εστιάσεις σε κάποια επαγγελματικά θέματα, καθώς είναι πολύ βασικό να δώσεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα προς τα έξω. Κάποιες από τις συνεργασίες σου σήμερα αποδεικνύονται αρκετά πετυχημένες και το αντιλαμβάνεσαι εύκολα, καθώς μπορείς να στηριχτείς σε αυτές για οτιδήποτε σε δυσκολέψει. Από το μεσημέρι κα μετά, η ψυχολογία σου λίγο μαζεύεται, θεωρώντας πως πρέπει να κρατήσεις ένα πιο σοβαρό προφίλ και να μην δείξεις κάτι που δεν είσαι ή πρεσβεύεις. Επίσης, η απογοήτευση που σε πιάνει έχει μια διαφορετική χροιά σήμερα και μπορεί να σε κάνει κάπως πιο έντονο.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, είναι πολύ σημαντικό να κρατήσεις σημειώσεις και να δεις μέσα από τις απόψεις των άλλων και τον τρόπο συμπεριφοράς τους. Από το πρωί το κλίμα είναι αρκετά καλύτερο και αυτό το απολαμβάνεις. Στη δουλειά υπάρχει σήμερα η δυνατότητα να κάνεις κάποιες επαφές ή να μάθεις χρήσιμα πράγματα για το μέλλον. Από το μεσημέρι και μετά, δημιουργείται ένα κλίμα στο μυαλό σου αρκετά στενό, με την έννοια ότι πρέπει να κάνεις πιο προσεκτικές επικοινωνίες και να μην ανοίγεσαι με τους άλλους, είτε λόγω ασφαλείας είτε λόγω ανταγωνισμού. Κάτι που θα επηρεάσει και το κλίμα με τους απέναντι. Λίγο προσοχή σε αυτό.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, σήμερα ενώ το κλίμα ηρεμεί αρκετά και οι τόνοι πέφτουν, εσύ παραμένεις σε μια εγρήγορση και μια τάση να διατηρείς κάποιες καχυποψίες. Σαν κάτι να περιμένεις να επιβεβαιωθεί. Επαγγελματικά είναι κάποιες ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται ξαφνικά και μπορείς να τις εκμεταλλευτείς πιο εύκολα σήμερα. Από το μεσημέρι και μετά, αντιλαμβάνεσαι πως πρέπει να οχυρωθείς κάπως περισσότερο. Σου γεννιέται αυτή η ανάγκη και παίρνεις αποστάσεις από διάφορα άτομα, γιατί έχεις την αίσθηση ότι κάτι ετοιμάζουν. Από την άλλη, στη δουλειά υπάρχει μια δυσαρέσκεια. Κάτι που περίμενες ίσως καθυστερήσει λίγο ακόμα ή σου ανακοινωθεί ότι δε θα γίνει τελικά.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα υπάρχει μια ηρεμία στην ατμόσφαιρα και ο τρόπος που επικοινωνείς με τους απέναντι φαίνεται κάπως πιο χαλαρός από το πρωί ακόμα. Στην ουσία όμως φαίνεται πως προετοιμάζεσαι για να τεστάρεις κάποια πράγματα. Ψυχολογικά κάποιες καταστάσεις μπορεί να ανοίγουν το δρόμο για κάτι καλύτερο σήμερα, άσχετα που εσύ μπορεί να μη το βλέπεις έτσι. Από το μεσημέρι και μετά περνάς και πάλι σε μια πιο αυστηρή στάση, καθώς γίνονται διάφορα που σε απογοητεύουν ή σε κάνουν να νιώσεις άβολα κι εσύ χρειάζεται να προστατέψεις κάπως της ψυχολογία σου. Σημαντικό να μην απομακρυνθείς από άτομα που σου δείχνουν ενδιαφέρον, χωρίς να το καταλάβεις.