Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 8 - 14 Ιουλίου 2024

Καρκίνε, περίεργο αυτό το διάστημα για σένα

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις στην Athens Voice

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 8 - 14 Ιουλίου 2024

Κριός
Αγαπημένε μου Κριέ, καλή εβδομάδα! Είμαι στην ευχάριστη θέση να σου ανακοινώσω πως οι επόμενες μέρες έχουν θετικό πρόσημα για σένα. Εντάξει, αν εξαιρέσουμε ένα μικρό άγχος που θα έχεις γύρω από οικογενειακά ή επαγγελματικά θέματα, ειδικά αν κυνηγάς κάποια δουλειά ή συμφωνία. Πάντως έχεις την εύνοια του πλανητικού σκηνικού για να βάλεις σε τάξη αυτά που πρέπει, αρκεί να μην ξεσπάς στους γύρω σου με την πρώτη στραβή. Στα ερωτικά, μπαίνεις σε μια εξαιρετική περίοδο. Αν είσαι ελεύθερος, απορείς κι εσύ ο ίδιος με τις τόσες κατακτήσεις που έχεις! Αν δεν είσαι ελεύθερος, βλέπεις τη σχέση σου να εξελίσσεται με τον τρόπο που τόσο καιρό ήθελες. Επαγγελματικά, παίρνεις μια ανάσα, καθώς λύνεις σημαντικά θέματα, βλέπεις και το πορτοφόλι σου να φουσκώνει κάπως, αλλά αυτό σε ωθεί να κάνεις και παραπάνω έξοδα (νομίζεις, δηλαδή, ότι σε ωθεί).

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, καλή εβδομάδα εύχομαι! Από τη μια νιώθεις κάπως πιεσμένος, καθώς σου προκύπτουν έξοδα, για τα οποία ευθύνεσαι εσύ και μόνο. Από την άλλη, έχεις επικεντρωθεί στον εαυτό σου και κοιτάς πώς μπορείς να τον βελτιώσεις, κάτι που φαίνεται, αφού αναζωογονείσαι. Θα σου πρότεινα να προσέξεις κάποια άτομα του περίγυρού σου, γιατί κάποιος μπορεί να παρουσιάζεται ως σύμμαχος ή φίλος, αλλά τελικά να μην είναι. Στα γκομενικά σου, αν είσαι ελεύθερος, έχεις την ευκαιρία να παίξεις, να κάνεις νέες γνωριμίες και να ανανεωθείς μέσω του flirt. Αν είσαι σε σχέση, θα ήταν καλό να μάθεις να δείχνεις τα θέλω και τα συναισθήματά σου στο άλλο σου μισό και να μην αφήνεις τη ζήλεια ή την ανασφάλειά σου να βάζουν εμπόδια στη σχέση σου. Επαγγελματικά, έχεις μια κάποια ανταγωνιστική διάθεση, αλλά αυτό σε βοηθάει να αντεπεξέλθεις και να πας μπροστά.  

Δίδυμοι
Αγαπητέ μου Δίδυμε, καλή εβδομάδα! Γενικώς, νιώθεις πως όλα γύρω σου κινούνται παρασκηνιακά κι αυτό κάπως σε αγχώνει. Βέβαια, καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται, έτσι; Κοίτα να είσαι ανοιχτός με τους γύρω σου και να βρεις ευχάριστα πράγματα, τα οποία θα σε γεμίζουν με ενέργεια και αναζωογόνηση κι όχι να σου φορτώνουν επιπλέον άγχος και stress. Στα ερωτικά σου, αν είσαι ελεύθερος και ψήνεσαι να αλλάξει αυτό, πρέπει να ξέρεις ότι χρειάζεται να κάνεις κι εσύ κάτι γι’ αυτό. Μην μουντρουχιάζεις άλλο, γιατί ο Ερμής από τον Λέοντα σου κουνάει το σημαιάκι των επικοινωνιών. Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να επικοινωνήσεις τα θέλω σου με αμεσότερο τρόπο ή ακόμα να κανονίσεις κάτι που ήθελες καιρό με τη σχέση σου, π.χ. διακοπές, λέω τώρα εγώ. Επαγγελματικά, θα δεις τα πλάνα σου να γίνονται πράξη, κάτι που φέρνει και extra λεφτά στο ταμείο. 

Καρκίνος
Καλή εβδομάδα, Καρκινάκι μου! Περίεργο αυτό το διάστημα για σένα. Έχεις να διαχειριστείς τα επαγγελματικά σου, έχεις και την κάθε μαλακία που προκύπτει και σου σπάει τα νεύρα. Καλό θα ήταν αν νιώθεις ότι θες να πάρεις χώρο και χρόνο από ορισμένους, να το κάνεις. Παράλληλα, αν κάτι δεν σου κάνει δεν είναι ανάγκη να συμβιβαστείς, έτσι; Επίσης, αυτήν την εβδομάδα, θα ήθελα να φροντίσεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου κι όχι τους άλλους, καθώς τον έχεις παραμελήσει λίγο τελευταία. Στα ερωτικά σου πάντως, το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, σου φέρεται κάπως καλύτερα (είτε είσαι δεσμευμένος, είτε ελεύθερος) και σε γεμίζει με θετικές εκπλήξεις κι ευχάριστες εξελίξεις. Επαγγελματικά, μπορείς να κάνεις συμφέρουσες συζητήσεις και να πετύχεις καλύτερες εργασιακές συνθήκες, ενώ δεν αποκλείεται να έχεις και οικονομική άνοδο. 

Λέων
Αγαπημένο Λιονταράκι, καλή εβδομάδα! Νιώθεις πως ήρθε η ώρα να κοιτάξεις την πάρτη σου και να βάλεις σε τάξη τις προσωπικές σου φιλοδοξίες. Άτομα του στενού σου περιβάλλοντος σε στηρίζουν, δεν λέω, αρκεί να μην τους διώχνεις εσύ μακριά. Βέβαια, θέλεις να κάνεις κι εσύ το ίδιο γι’ αυτούς, αλλά εγώ θα σου πω για την ώρα να κοιτάς την δουλειά σου, καθώς δεν χωράνε πολλά καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη. Στα γκομενικά σου, η Αφροδίτη που μπαίνει στο ζώδιό σου, υπόσχεται ερωτικές στιγμές (αν είσαι ελεύθερος), αλλά και ερωτικά μπερδέματα ή πάθη. Οπότε, αν ανήκεις στους δεσμευμένους και θέλεις να συνεχίσεις να ανήκεις, πρέπει μάλλον να το προσέξεις αυτό και να μη σε συνεπάρει ο ερωτισμός. Επαγγελματικά, έχεις θετικές εξελίξεις, ενώ λύνεις και κάποια οικονομικά προβλήματα, αν κινηθείς παρασκηνιακά. Δεν χρειάζεται να τα ξέρουν όλοι, όλα. 

Παρθένος
Αγαπητέ μου Παρθένε, καλή εβδομάδα! Πολλές οι αλλαγές, πολλές και οι θετικές εξελίξεις γύρω από γκομενικά ή οικογενειακά ζητήματα. Γενικώς, νιώθεις να πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό από το άγχος σου και αυτό το μεταφέρεις και στους γύρω σου. Ναι, άσε τις χαζομάρες, θα πω, και συγκεντρώσου. Γιατί, αν το περάσεις τώρα όσο πιο ανώδυνα γίνεται, σίγουρα θα ανταμειφθείς αργότερα. Στα ερωτικά σου, αν είσαι ελεύθερος, πρόκειται για μια άκρως ανανεωτική εβδομάδα κι αν δεν βρεις ούτε τώρα γκομενάκι, ε, εντάξει τι να σου πω πια. Αν δεν είσαι ελεύθερος, νιώθεις πως ολοκληρώνεσαι μέσα από τη σχέση σου, καθώς βρίσκετε τις ισορροπίες σας κάνοντας κοινά πράγματα που σας ανανεώνουν. Επαγγελματικά, νιώθεις μια πίεση από τους γύρω σου να γίνουν όλα όπως θέλουν εκείνοι, αλλά μη σκας, do your thing, εσύ ξέρεις καλύτερα. 

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, εύχομαι καλή εβδομάδα! Τώρα συνειδητοποιείς πως σαν να έχεις αναλάβει παραπάνω υποχρεώσεις απ’ όσες μπορείς πραγματικά να ανταποκριθείς. Γενικώς, κοιτάς το δέντρο και χάνεις το δάσος, θα πω εγώ. Θα σε συμβούλευα να μάθεις να βάζεις ένα stop σε κάτι, όταν βλέπεις πως δεν τραβάει ή έστω να μην το ξεψειρίζεις το θέμα πια! Στα αισθηματικά σου, ξέρεις κι εσύ πως πρέπει να ασχοληθείς λίγο παραπάνω, μια και το sport το έχεις ψιλοξεχάσει, έτσι; Αν είσαι ελεύθερος, ίσως κάνεις μια νέα και σημαντική –για το μέλλον– γνωριμία (να ‘ναι καλά η Αφροδίτη). Αν δεν είσαι ελεύθερος, βρίσκεις νέους –και ίσως έξω από τα νερά σου– τρόπους να ανανεώσεις τη σχέση σου. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σου, όσο πας και ανεβαίνεις, αλλά μη βιάζεσαι να χαρείς, αφού κάποια ξαφνικά έξοδα που προκύπτουν σε ξενερώνουν. Ε, λογικό! 

Σκορπιός
Αγαπητέ μου Σκορπιέ καλή, εβδομάδα! Νιώθεις τόσο την κοινωνικότητά σου στα ύψη, αυτήν την εβδομάδα, όσο και τη διάθεσή σου. Σε πιάνει και μια δημιουργικότητα και θες να αλλάξεις τον χώρο σου; Την εμφάνισή σου; Go for it! Γενικώς, όμως, μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις τώρα, αφού μάλλον θα είναι λανθασμένες. Το κλίμα των ημερών δεν ευνοεί την έναρξη οτιδήποτε νέου, είτε δουλειάς είτε σχέσης. Σε θέματα καρδιάς, είτε βρίσκεσαι σε σχέση είτε όχι, πρέπει να θυμάσαι ότι δεν μπορούν όλα να γίνονται όπως εσύ τα θέλεις, έτσι; Στα καλά νέα, νιώθεις να τονώνεται η σιγουριά σου είτε από την αποδοχή των γύρω σου (αν είσαι ελεύθερος), είτε του συντρόφου σου (αν είσαι δεσμευμένος). Επαγγελματικά, το mood είναι λίγο ασταθές, αλλά μπορείς να ψαχτείς για να το αλλάξεις αργότερα. Πάντως, έχεις θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σου.

Τοξότης
Αγαπημένε Τοξότη, καλή εβδομάδα! Νιώθεις κάπως αισιόδοξος, καθώς βλέπεις τα κακώς κείμενα του προηγούμενου διαστήματος να μπαίνουν σιγά σιγά στο ντουλαπάκι που λέγεται παρελθόν. Θες να προχωρήσεις μπροστά και να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Απλώς κοίτα να μην γίνεσαι ανυπόμονος, όταν κάτι δεν γίνεται τύπου τώρα τώρα, αφού όποιος βιάζεται σκοντάφτει. Στα ερωτικά, αν είσαι single, η Αφροδίτη από τον Λέοντα σε ξεκουνάει και σε ωθεί να παίξεις και να εμπλακείς σε νέες ερωτικές περιπέτειες. Αν δεν είσαι single, βλέπεις τώρα ολοκάθαρα πως έχεις κάνει σωστή επιλογή συντρόφου, καθώς νιώθεις πως μπορείς να στηριχτείς πάνω του για το οτιδήποτε (κοίτα μην το παρακάνεις μόνο). Επαγγελματικά, πολύ το τρέξιμο, πολύ και το stress, με θετικό αντίκρισμα όμως, μια και όλο και ανεβαίνεις. Όχι μόνο αυτό, αλλά έχεις και οικονομικά οφέλη.

Αιγόκερως
Αγαπητέ μου Αιγόκερε, καλή εβδομάδα! Σιγά σιγά συνειδητοποιείς πως το στρες και η ένταση του προηγούμενου διαστήματος αρχίζουν να κάνουν πίσω κι εσύ κάπως χαλαρώνεις. Έχεις πολύ καλύτερη διάθεση, το μόνο σίγουρο, κάτι που σε ωθεί στο να πάρεις πρωτοβουλίες και να βελτιώσεις τόσο τον ερωτικό όσο και τον επαγγελματικό τομέα. Στα γκομενικά σου, αν είσαι ελεύθερος, μπορείς τώρα να λειτουργήσεις σαν μαγνήτης και να προσελκύσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, καθώς ευνοείσαι και από το κλίμα των ημερών, που σε γλυκαίνει και σε κάνει πιο συναισθηματικό. Αν δεν είσαι ελεύθερος, κοίτα να μη λειτουργείς παρορμητικά, γιατί μπορεί να πάρεις βιαστικές αποφάσεις, τις οποίες θα μετανιώσεις αργότερα. Επαγγελματικά, προκύπτουν αρκετές νέες συνεργασίες ή νέα δουλειά. Και οικονομικά μπορείς να πας καλά, αρκεί να μη φανείς αχόρταγος. 

Υδροχόος
Αγαπημένε μου Υδροχόε, καλή εβδομάδα! Αλλάζουν τα δεδομένα στη ζωή σου, αλλάζεις κι εσύ. Έχεις τα φόντα για να εξελιχθείς μέσα από νέες καταστάσεις, συζητήσεις ή γνωριμίες που προκύπτουν. Αλλά όλα εξαρτώνται από εσένα. Κοινώς, αν μείνεις να κοιτάς σαν χάνος, μάντεψε ποιος θα κλαίει μετά. Όχι μόνο αυτό, αλλά πρέπει να φιλτράρεις και το καθετί, καθώς ό,τι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός. Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ελεύθερος, ανανεώνεσαι μεν από κάτι νέο, που όμως έχει αβάσιμη πορεία. Αν δεν είσαι ελεύθερος, γίνεσαι πιο ανοιχτός στο να ακούσεις και να δεχτείς τις απόψεις του συντρόφου σου, κάτι που ευνοεί ιδιαίτερα τη σχέση σας. Είδες που το να μην είσαι απόλυτος τελικά μπορεί να είναι και καλό; Επαγγελματικά, χαλαρώνει κάπως το πράγμα, ενώ ταυτόχρονα, ανταμείβεσαι για τη σκληρή δουλειά του προηγούμενου διαστήματος. 

Ιχθύες
Αγαπητό μου Ψαράκι, καλή εβδομάδα! Γενικώς, όλα βαίνουν καλώς, αλλά εσένα όλο και κάτι σου λείπει. Αν θες το κάτι παραπάνω, να ξέρεις πως πρέπει να δώσεις και παραπάνω, έτσι; Ταυτόχρονα, θέλω να προσέξεις λίγο τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, είτε αυτά που μοιράζεσαι εσύ είτε το τι μπορεί να σου λένε οι άλλοι, αφού δεν είναι όλοι πάντα ό,τι δείχνουν. Στα ερωτικά σου, αν είσαι ελεύθερος και θέλεις να βρεις κάτι το αξιόλογο, πρέπει να κουνήσεις λίγο το δαχτυλάκι σου και να βρεις λίγο χρόνο να αφιερώσεις στον τομέα αυτόν γενικότερα. Αν είσαι σε σχέση, θα δεις να ξεκαθαρίζει κάπως το τοπίο σχετικά με κάποια ζητήματα που σε απασχολούσαν ως προς το ταίρι σου. Επαγγελματικά, τώρα, πρόκειται να γίνουν κάποιες συζητήσεις που θα σε γεμίσουν σιγουριά και ασφάλεια για το μέλλον, μια και θα δημιουργηθούν καλύτερες συνθήκες. Λίγη προσοχή μόνο στη διαχείριση των οικονομικών σου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ