Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 09.07.2024

Παρθένε, χρειάζεται να παραμείνεις ψύχραιμος και να μην απαντήσεις σε όσα μάθεις

Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 09.07.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ μου, έχεις τη διάθεση από το πρωί να ασχοληθείς με επαγγελματικά πλάνα που έχεις. Ο τρόπος που κινείσαι και που χειρίζεσαι κάποια ποσά που χρειάζεται για να τα επεκτείνεις, θέλουν προσοχή, γιατί προκύπτουν έξοδα από το πουθενά και μπορεί να βρεθείς προ απροόπτου. Αργότερα μέσα στη μέρα δημιουργείται μια ένταση, καθώς έρχονται στην επιφάνεια κάποια παρασκηνιακά δεδομένα και μπορεί εύκολα να εξαπατηθείς αν κινηθείς βιαστικά. Από την άλλη, έχεις την τάση να κάνεις κάποιες εκρήξεις και να δείξεις στους άλλους πως μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες, καθώς επίσης και ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις σε έντονες καταστάσεις.

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε μου, είναι μια μέρα που υπάρχει ένταση στο σπίτι και ο τρόπος που κινείσαι μπορεί να δημιουργήσει εύκολα νευρικότητα στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς σου.  Από το πρωί μπαίνεις στη διαδικασία να πάρεις κάποιες απότομες και απρόβλεπτες αποφάσεις, ενώ παράλληλα προσπαθείς να αποκοπείς και να πάρεις αποστάσεις με απότομο και απρόσμενο τρόπο. Αργότερα, όλο αυτό φαίνεται να παίρνει άλλη έκταση, καθώς αφενός υπάρχουν κάποια σενάρια στο επαγγελματικό σου που θολώνουν κάπως την κρίση σου και από την άλλη, η έντασή σου αυξάνεται και κάνεις ξεσπάσματα που ο λόγος τους δεν γίνεται και τόσο εύκολα κατανοητός από τους άλλους.

Δίδυμοι
Δίδυμε, είναι σημαντικό να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να μπορέσεις να διαχειριστείς αυτά που σκέφτεσαι, αλλά και να επικοινωνήσεις δικές σου ανάγκες και προβληματισμούς. Από το πρωί ακόμα, έχεις μια εσωτερική ένταση κι έναν εκνευρισμό που προσπαθείς να συγκρατήσεις. Θέλει όμως μεγάλη προσπάθεια. Αργότερα μέσα στη μέρα θα παρατηρήσεις πως υπάρχει ένα άγχος και κάποια διλήμματα για το πώς πρέπει να χειριστείς κάποια πράγματα που μαθαίνεις στη δουλειά και ένα παρασκήνιοπου έχει στηθεί και από την άλλη θέλεις να υπερασπιστείς με πάθος τις απόψεις σου και τον εαυτό σου.

Καρκίνος
Καρκίνε, σήμερα είναι μια μέρα που χρειάζεται να παρατηρήσεις τις καταστάσεις και να βρεις τι είναι αυτό που κλονίζει τις ασφάλειές σου. Από το πρωί υπάρχει μια νευρικότητα στον τρόπο που κινείσαι και στο πώς προσπαθείς να βγάλεις άκρη, καθώς έχεις πολλές πληροφορίες που πρέπει να διαχειριστείς. Αργότερα μέσα στη μέρα σε πιάνει ένα αρκετό άγχος για το πώς θα διαχειριστείς κάποια οικονομικά ζητήματα και πως θα ανταπεξέλθεις σε υποχρεώσεις που έχεις. Μια θολή κατάσταση από τη μία και μια ένταση που έχει βάθος και μπορεί να βγάλει έντονες εκρήξεις προς τα έξω.

Λέων
Η μέρα σου ξεκινά έντονα σήμερα, Λέοντά μου, και αυτό είναι κάτι που δε μπορείς να το ελέγξεις άμεσα. Κάποια επαγγελματικά σου ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί αρκετά εύκολα να ταράξουν τα νερά. Αργότερα μέσα στη μέρα δημιουργείται ένα περίεργο άγχος και μια συναισθηματική ένταση, καθώς από τη μία έχεις την ανάγκη να εκφράσεις αυτά που θέλεις και από την άλλη χρειάζεται να διατηρήσεις ένα ψύχραιμο κλίμα με τους συνεργάτες και δε μπορείς εύκολα να διαχειριστείς όλη αυτή την κατάσταση. Από το απόγευμα και μετά, δυσκολεύεσαι να παραμείνεις αμέτοχος και νιώθεις την ανάγκη να τα πεις έξω από τα δόντια.

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα χρειάζεται να παραμείνεις ψύχραιμος και να μην απαντήσεις σε όσα μάθεις. Υπάρχουν κάποιες αποκαλύψεις που εύκολα θα σε βάλουν σε διαδικασία να απαντήσεις, ενώ δεν πρέπει. Από την άλλη, από το πρωί ακόμα είσαι αρκετά νευρικός και δεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς, για να παραμείνεις ήρεμος. Το μεσημέρι δημιουργείται μια κατάσταση που σε κάνει να ασχοληθείς με θέματα δουλειάς, καθώς από εκεί υπάρχει μια ένταση και εκρηκτική συμπεριφορά, ενώ από την άλλη σκέφτεσαι πως μπορεί να πάρεις στο λαιμό σου συνεργάτες που δε φταίνε. Είναι αρκετά μπερδεμένα σήμερα.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ, είναι δύσκολο να ακολουθήσεις τα πλάνα που έχει η παρέα. Έχεις έναν έντονο εκνευρισμό και υπάρχουν πράγματα, στα οποία εστιάζεις και δεν μπορείς να τα διαχειριστείς, για αυτό και ίσως προτιμήσεις να πάρεις αποστάσεις. Το μεσημέρι σε πιάνει ένα άγχος για το τι θα γίνει στη δουλειά, καθώς ακούς διάφορα και δεν μπορείς να διακρίνεις τι ισχύει και τι όχι, και από την άλλη υπάρχει μια ένταση και μια ανάγκη να δεις τα σχέδιά σου να προχωρούν οπωσδήποτε, για να επιβεβαιώσεις πως είσαι στο σωστό δρόμο. Δεν είναι εύκολη η μέρα σήμερα και θέλει προσεκτικούς χειρισμούς.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα κάτι χρειάζεται να αλλάξεις στο πώς οργανώνεις τις κινήσεις σου. Από το πρωί ακόμα, παρατηρείς πως υπάρχει μια ένταση με τους απέναντι και σου δημιουργείται ένας εκνευρισμός, γιατί δεν μπορείς να εστιάσεις σε αυτά που θέλεις να κάνεις και καταπιάνεσαι και με αυτό για να το φέρεις στα ίσα του. Από την άλλη, αργότερα μέσα στη μέρα υπάρχει μια τάση να διασπάζεσαι και να μοιράζεις την προσοχή σου ανάμεσα σε θέματα που αφορούν την οικογένεια και από την άλλη τα επαγγελματικά σου πλάνα. Υπάρχει μια ένταση που θέλεις να εκτονώσεις, ενώ στα επαγγελματικά σου το θολό τοπίο σε αποπροσανατολίζει αρκετά.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη, η ένταση που υπάρχει στη δουλειά σου και οι αναγκαίες αλλαγές που θα χρειαστεί να κάνεις στο πρόγραμμά σου φέρνουν έναν εκνευρισμό στην όλη κατάσταση. Αργότερα μέσα στη μέρα, δυσκολεύεσαι να βρεις έναν τρόπο να διαχειριστείς την όλη κατάσταση, καθώς από τη μία υπάρχει μια περίεργη ψυχολογία που το συναίσθημα σε οδηγεί σε υπερβολικές αντιδράσεις, ενώ από την άλλη υπάρχει μια τάση να κάνεις σκέψεις που δυναμώνουν την έντασή σου και η ανάγκη σου να τα επικοινωνήσεις γίνεται βασικός σκοπός σου. Επίσης, ο τρόπος που τα λες, δείχνει την κατάσταση που βρίσκεσαι σήμερα. 

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσεις ν παρατηρείς τις καταστάσεις, χωρίς να βγάζεις κάποιο συγκεκριμένο συμπέρασμα. Είναι πολύ καλύτερα να συλλέξεις κάποιες πληροφορίες ακόμα και μετά να μετά κάνεις ό,τι θέλεις. Από το πρωί υπάρχει μια ένταση στην ψυχολογία σου και αντιλαμβάνεσαι πως θα χρειαστεί να αλλάξεις τα πλάνα σου για να μπορέσεις να ανταποκριθείς στα πράγματα που έχεις να κάνεις. Πέρα από αυτό, θα υπάρξει μια αγχώδης κατάσταση που θα κλιμακωθεί μέσα στη μέρα, καθώς από τη μία υπάρχει ένα οικονομικό ζήτημα που σε απασχολεί και από την άλλη προσπαθείς να βγάλει άκρη σε μια θολή κατάσταση. 

Υδροχόος
Υδροχόε μου, σήμερα το πράγμα είναι αρκετά περίεργο και ο τρόπος που ανταποκρίνεσαι σε αυτά που σου λένε οι άλλοι, είναι αρκετά έντονος και απρόβλεπτος, από το πρωί ακόμα. Υπάρχει ένας εκνευρισμός που δε μπορείς να το διαχειριστείς εύκολα και αυτό μπορεί εύκολα να έχει ξεκινήσει από το σπίτι ή από έντονες συζητήσεις με την οικογένεια. Προς το μεσημέρι υπάρχει ένα άγχος, καθώς από τη μία θέλεις να ξεσπάσεις και να βγάλεις από μέσα σου όλα αυτά που νιώθεις να σε ενοχλούν, ενώ από την άλλη σε πιάνει μια περίεργη ανασφάλεια και μπορεί εύκολα να θολώσει η κρίση σου. Οπότε προσοχή σε αποφάσεις.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, η μέρα είναι αρκετά έντονη από το πρωί και αυτό το αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχει μια νευρικότητα και ο τρόπος που σκέφτεσαι είναι αρκετά γρήγορος και δύσκολα μπορείς να διαχειριστείς τις πληροφορίες που λαμβάνεις από το περιβάλλον σου. Αργότερα μέσα στη μέρα θα παρατηρήσεις πως το κλίμα γίνεται και πάλι θολό και εσύ χάνεσαι αρκετά πιο εύκολα, ενώ παρασύρεσαι από συναισθηματικές εντάσεις και κάνεις έντονα ξεσπάσματα. Δημιουργείται ένα άγχος και μια αδυναμία διαχείρισης χρόνου και αυτό κάνει το κλίμα ακόμα πιο έντονο. Είναι σημαντικό να δεις τι συμβαίνει στη δουλειά σου σήμερα και να κινηθείς αναλόγως, όσο μπορείς.