Κριός
Κριέ μου, ενώ και σήμερα θέλεις να διασκεδάσεις και να χαλαρώσεις, οι καταστάσεις φαίνεται πως δε θα σε αφήσουν εύκολα σε ησυχία. Υπάρχει ένα περίεργο συναίσθημα και σήμερα αντιλαμβάνεσαι πως χρειάζεται να ενισχύσεις κάπως την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω. Είναι πολύ σημαντικό να δεις αν ισχύουν οι σκέψεις που περνάνε από το μυαλό σου, καθώς έχεις μια απογοήτευση και μια τάση να θέλεις να κλειστείς στον εαυτό σου. Αργότερα μέσα στη μέρα θα σε πιάσει ένα πείσμα και δε θα θέλεις να δείξεις κάτι προς τα έξω, μη και φανείς αδύναμος. Προσοχή σε οικονομικά ανοίγματα και απερίσκεπτα έξοδα, στην προσπάθειά σου να βελτιώσεις την ψυχολογία σου.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα χρειάζεται να δεις τα πράγματα λίγο πιο ψύχραιμα και να μην εστιάζεις σε αυτά που σε ταράζουν ψυχολογικά. Υπάρχει η ανάγκη για να εδραιώσεις κάπως περισσότερο το κομμάτι της ασφάλειας που είναι τόσο σημαντικό. Η αβεβαιότητα που αντιλαμβάνεσαι σε κάποια επαγγελματικά σου σχέδια σου στοιχίζει κάπως περισσότερο. Κατά τα άλλα, υπάρχει μια αναταραχή στο σπίτι, με διάφορα να συμβαίνουν και με σένα να χρειάζεται να είσαι σε μια εγρήγορση. Βιαστικές κινήσεις και νευρικές αντιδράσεις ταράζουν ακόμα περισσότερο τα νερά, έχεις ανάγκη να επιβεβαιώσεις κάποια πράγματα, ακόμα και με το ζόρι.

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμε, το πράγμα είναι αρκετά μπερδεμένο. Αφενός έχεις μια τάση να υπεραναλύεις κάπως τα πράγματα και βγαίνει πολύ πιο έντονο το ότι θέλεις να γίνεις αρεστός στους άλλους. Χρειάζεται προσοχή σε επαγγελματικές κινήσεις σήμερα, καθώς είναι εύκολο να την πατήσεις και ν εκμεταλλευτούν κάποιες καταστάσεις. Αργότερα μέσα στη μέρα θα σε πιάσει μια νευρικότητα και μια άρνηση να συμβιβαστείς με κάποια πράγματα, ενώ μπορεί να λειτουργήσεις και πιο ανταγωνιστικά για να καταφέρεις αυτό που σκέφτεσαι. Θέλει μια ηρεμία σήμερα, καθώς μπορεί να δημιουργηθεί τρικυμία εν κρανίω.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε μου, χρειάζεται να δεις το οικονομικό σου πολύ προσεκτικά και να αναβάλεις για σήμερα οποιοδήποτε πλάνο έχεις για δοσοληψίες. Υπάρχει ένα περίεργο κλίμα και μια θολούρα σε αυτά που σου λένε. Είναι πολύ δελεαστικά, επομένως κι εσύ πρέπει να είσαι προσεκτικός. Αργότερα μέσα στη μέρα, θα πιάσεις τον εαυτό σου να βιάζεται να κάνει πράγματα στα επαγγελματικά και να κινείσαι με μεγαλύτερη νευρικότητα μέσα στην παρέα, ενώ παράλληλα γίνεσαι αρκετά πιο αυστηρός σε ό,τι αφορά τις απόψεις που εκφράζεις στους άλλους. Θέλει λίγη προσοχή, γιατί εύκολα μπορεί να προκύψει θέμα.

Λέων
Λέοντά μου, η μέρα σου ξεκινά με μια περίεργη θολούρα και μια κούραση που σου ρίχνει αρκετά τη διάθεση και την ενέργεια σήμερα. Κάποιες περίεργες σκέψεις που κάνεις σε βάζουν σε διαδικασία να αναπτύξεις υποψίες, χωρίς όμως να έχεις μια καθαρή εικόνα για το τι πραγματικά συμβαίνει. Σταδιακά, θα αρχίσεις να κινείσαι παρορμητικά για να μπορέσεις να σπάσεις αυτό το συναίσθημα, αλλά και να δεις τα πλάνα σου να προχωράνε όπως θέλεις. Αυτό που θα σε μπερδέψει είναι το ότι από τη μια θα σε πιάσει μια τάση να λειτουργήσεις πιο συγκρατημένα, ενώ αργότερα θα θελήσεις ο ίδιος να γίνεις πιο επαναστατικός. Μπέρδεμα η μέρα.

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα σε πλημμυρίζουν αμφιβολίες. Αμφιβολίες για το αν αυτά που μαθαίνεις έχουν βάση ή αν απλά σου τα είπαν για να δημιουργήσουν θέμα εκεί που δεν υπάρχει. Από το πρωί ακόμα υπάρχει μια μαχητική στάση τόσο από σένα όσο και από τους άλλους και οι τόνοι εύκολα ανεβαίνουν σε συζητήσεις που κάνεις. Ο τρόπος σου να υπερασπίζεσαι τις απόψεις σου αλλά και τη φιλοσοφία σου είναι αρκετά έντονη κι αυτό δημιουργεί αντιπαραθέσεις. Σίγουρα δεν ξέρεις πού μπορείς να στραφείς για βοήθεια, αλλά από το απόγευμα και νιώθεις μια πίεση πως πρέπει να λάβεις μέτρα.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, είναι αρκετά εύκολο να κάνεις κάποιες κοινωνικές επαφές. Το ζήτημα είναι πως δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για την εξέλιξη και την πορεία που θα πάρουν. Από το πρωί αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχει ένα έντονο σκηνικό που υποβόσκει, σα να βράζουν όλα μαζί και κάπου μέσα στη μέρα θα σκάσει η ένταση από εκεί που δεν το περιμένεις. Ίσως κι εσύ να είσαι στο όριο της υπομονής σου σήμερα, αφού το παρασκήνιο στη δουλειά σου σε παρασέρνει κι εσένα με κάποιο τρόπο. Από το απόγευμα και μετά όμως κάπως προσγειώνεσαι, συνειδητοποιείς τι γίνεται και δείχνεις την πρόθεσή σου να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους, χωρίς να σε νοιάζει το τι θα γίνει με τους άλλους.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα θα χρειαστεί να δείξεις τόλμη και να βγεις μπροστά για να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις που σε προβληματίζουν, αντί να μείνεις στο παρασκήνιο και να προσπαθείς να αναλύσεις τα ενδεχόμενα στο κεφάλι σου. Η μέρα έχει ένα έντονο κλίμα από το πρωί ακόμα, καθώς υπάρχει μια αντιπαλότητα και μια εκρηκτική συμπεριφορά από συνεργάτες σου, προκαλώντας – ηθελημένα ή μη – πρόβλημα στη δουλειά σου. Δεν μπορείς να διακρίνεις εύκολα από πού ξεκίνησε όλο αυτό όμως. Από το μεσημέρι και μετά σκέφτεσαι πολύ σοβαρά να κόψεις οποιαδήποτε επικοινωνία και να κρατήσεις μια απολύτως τυπική και ψυχρή στάση.

Τοξότης
Τοξότη, η μέρα έχει αρκετή ένταση και μπερδέματα και δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να μην βρεθείς μπλεγμένος σε αυτό το περίεργο κλίμα που νιώθεις να υπάρχει γύρω σου. Η συναισθηματική φόρτιση και η αδυναμία να δεις καθαρά τα πράγματα είναι πιο έντονη σήμερα, με αποτέλεσμα να χρειάζεσαι κάποιες επιβεβαιώσεις για να συνεχίσεις. Κάτι που δεν παίρνεις εύκολα… Από την άλλη, στη δουλειά υπάρχει μια εκρηκτική κατάσταση σήμερα και μια βιασύνη που δε σε αφήνει να ηρεμήσεις ή να προσεγγίσεις τις υποχρεώσεις σου όπως εσύ θεωρείς καλύτερα. Από το απόγευμα και μετά, περνάς σε μια πιουχρή στάση, για να πάρεις αποφάσεις.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα είναι μια ιδιαίτερα έντονη μέρα. Όλα τα σενάρια σου φαίνονται πιθανά και προσπαθείς να οχυρωθείς από όλες τις μεριές, μη και σε βρει κάτι από εκεί που δεν το περιμένεις. Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσεις ότι χρειάζεται να κάνεις πίσω σε κάποιες επαγγελματικές διεκδικήσεις σήμερα και να μην πιέσεις τις καταστάσεις, καθώς έτσι θα χάσεις έδαφος και δε θα κερδίσεις. Επίσης, στο κεφάλι σου επικρατεί μια σύγχυση από σκέψεις και πιθανότητες, οι οποίες αρχικά φαίνεται να σου θολώνουν την κρίση και από το μεσημέρι και μετά να σε οδηγούν σε μια πιο σκληρή στάση και επικοινωνία, θεωρώντας πως έτσι προστατεύεσαι.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε, θέλει ηρεμία η επαφή σου με τους άλλους. Είναι αρκετά περίεργα τα πράγματα και μπορεί εύκολα να ακούσεις πράγματα που θα σε πείσουν για να κάνεις διάφορες κινήσεις. Είναι πολύ εύκολο να εξαπατηθείς, αν δεν προσέξεις, για αυτό έχε το νου σου σε όσους σου ζητήσουν οικονομική συνεισφορά ή ότι πρέπει να δώσεις ένα ποσό για να συμμετάσχεις σε μια συνεργασία. Επίσης, κινείσαι με αρκετή νευρικότητα και αυτό μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί εις βάρος σου από τους άλλους. Από το μεσημέρι και μετά, αρχίζεις να γίνεσαι πιο απόμακρος από τους άλλους, σκεπτόμενος ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να σε πλησιάσει με απώτερο σκοπό.

Ιχθύες
Ιχθύ, σήμερα είναι πολύ σημαντικό να σκεφτείς τα πράγματα κάπως καλύτερα πριν φτιάξεις το πρόγραμμά σου. Είσαι αρκετά χαμένος και δύσκολα συγκεντρώνεσαι σε όσα πρέπει να κάνεις μέσα στη μέρα. Από την άλλη, αν κάποιος σου την πει, είσαι σε φάση που να ανοίξεις το στόμα σου και να πεις πολλά, χωρίς φίλτρο. Δεν είναι μέρα για να κάνεις κινήσεις έτσι άρπα κόλα, καθώς υπάρχουν πολλά που συμβαίνουν σε παρασκηνιακό επίπεδο κι εσύ δεν είναι σε θέση να τα ακολουθήσεις. Επίσης, έχεις την τάση να θέλεις να δείξεις στους άλλους την αξία σου, αλλά μπορεί εύκολα να πάρεις λάθος αποφάσεις και αντί να ενισχύσεις την εικόνα σου να εκτεθείς.