Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 07.07.2024

Σκορπιέ, κινείσαι αρκετά καχύποπτα σε αυτά που ακούς σήμερα και δεν ξέρεις τι είναι αυτό που σε προβληματίζει περισσότερο

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη - Ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα Ζώδια της Κυριακής 07.07.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ μου, έχεις τη διάθεση να διασκεδάσεις και να επικοινωνήσεις πιο ανοιχτά με τους άλλους. Βγαίνεις για να περάσεις καλά και να κάνεις νέες γνωριμίες που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Από το πρωί αντιλαμβάνεσαι πως έχεις μια περίεργη ψυχολογία. Ενώ μπορείς να διοχετεύσεις κάποια πολύ δικά σου κομμάτια στις ιδέες που έχεις και να εκφραστείς με έναν αρκετά καλλιτεχνικό τρόπο – κάτι που δεν σου είναι και πολύ εύκολο – υπάρχει κάτι που σε σταματά και σε πιέζει να κρατήσεις μια πολύ συγκεκριμένη εικόνα για να μπορέσεις να κατακτήσεις με αυτόν τον τρόπο αυτά που θέλεις. Θέλει βήμα-βήμα σήμερα, γιατί κάπου το μπερδεύεις.

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε μου, χρειάζεται να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να μην προτρέξεις σε συμπεράσματα αλλά και στο να απαντήσεις σε πολλά από αυτά που ακούς. Η ψυχολογία σου είναι σε ένα καλό επίπεδο σήμερα, απλά φαίνεται να κινείσαι πιο παρορμητικά. Και το θέμα είναι πως υπάρχει μια ένταση που απορρέει από το επαγγελματικό σου κομμάτι και σου δημιουργεί έναν έντονο εκνευρισμό. Θα χρειαστεί να λάβεις υπόψη σου αρκετά πράγματα και να οργανωθείς καλύτερα σε κάποια κομμάτια των στόχων σου, καθώς θα χρειαστούν προσαρμογή. Επίσης, ψυχραιμία στην παρέα και μην δώσεις συνέχεια σε εντάσεις.

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, σήμερα θα χρειαστεί να επεξεργαστείς πιο προσεκτικά αυτά που έχεις στο μυαλό σου πριν περάσεις στην πρακτική εφαρμογή τους. Η κατάσταση είναι κάπως περίπλοκή σήμερα και μπορεί να παρασυρθείς πολύ εύκολα από τα θέλω σου, χωρίς να λάβεις υπόψη και κάποιες υποχρεώσεις που προκύπτουν από τις επιλογές σου. Στα επαγγελματικά σου σήμερα θα χρειαστεί να έχεις μια πιο σοβαρή στάση και να κινηθείς με προσοχή, καθώς έχεις ένα ιδιαίτερο πάθος στο πώς διεκδικείς αυτά που θέλεις, ενώ είναι πολύ πιθανό να πιέσεις τις καταστάσεις από πολλές πλευρές, χωρίς να προκύψει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα θα υπάρξουν συζητήσεις που αφορούν οικονομικά ζητήματα. ίσως ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά την αμοιβή σου από τη δουλειά ή μπορεί να ξεκινήσει μια διαδικασία από πλευράς σου να ζητήσεις μια αύξηση. Από το πρωί παρατηρείς πως το κλίμα είναι εξίσου με χτες καλό και ο τρόπος με τον οποίο κινείσαι κερδίζει τις εντυπώσεις. Αυτό που θέλει προσοχή είναι αφενός η καχυποψία σε όσα ακούς και αφετέρου η αυστηρότητα με την οποία αντιμετωπίζεις κάποιες εξελίξεις μέσα στη μέρα. Το ότι δε μπορείς να εμπιστευτείς μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις σήμερα, αλλά και η στάση σου γενικότερα, μπορεί να μπερδέψει τους άλλους.

Λέων
Λέοντά μου, σήμερα από το πρωί αντιλαμβάνεσαι πως έχεις τη διάθεση να πεις πολλά. Μπορεί να κάνεις κάποιες συζητήσεις και να πεις τα πράγματα έξω από τα δόντια. Από την άλλη, σήμερα μπορεί να νιώσεις πιο δυνατός για να διεκδικήσεις κάποια πράγματα πιο δυναμικά. Το σημαντικό είναι να κατανοήσεις πως οι αλλαγές στη διάθεσή σου που θα παρατηρήσεις σήμερα έχουν να κάνουν με το πώς κινούνται οι απέναντι. Επίσης, υπάρχει μια κάποια πίεση και ένα άγχος για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Ίσως αυτό να σε κάνει να πάρεις επιπλέον μέτρα, για να προλάβεις καταστάσεις.

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα δε χρειάζεται να κάνεις κάτι εσύ. Πάρε το χρόνο σου, χαλάρωσε και απλά οργανώσου, γιατί σήμερα φαίνεται πως θα έρθουν αποκαλύψεις. Μαθαίνεις πολλά από διάφορες πηγές, και οι πληροφορίες διασταυρώνονται χωρίς εσύ να χρειαστεί να κουραστείς. Κρατάς κάποιες παρασκηνιακές επαφές, ναι, χωρίς το σκοπό του κουτσομπολιού. Άλλο που σου τα λένε. Έτσι, σήμερα σου γίνεται πιο ξεκάθαρο και με ποιον έχεις να κάνεις, καθώς φανερώνονται άτομα που είναι παρασκηνιακά εναντίον σου, αλλά και για ποιο λόγο επικρατεί ένα κλίμα ανασφάλειας στη δουλειά σου. 

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα σε πιάνει το ακόμα πιο κοινωνικό σου και κάνεις νέες γνωριμίες. Βγαίνεις και έχεις μια διάθεση να περάσεις καλά με την παρέα σου. Εστιάζεις στο τι συμβαίνει μέσα στην παρέα και κάνεις συζητήσεις για να δημιουργήσεις ένα καλύτερο κλίμα. Από την άλλη, με κάτι ασχολείσαι επαγγελματικά αυτή την περίοδο και σήμερα σε πιάνει ένα άγχος για το αν αυτό θα πετύχει ή αν απλά επενδύεις χρόνο σε κάτι που δεν θα προχωρήσει. Αν δεν το ξεκινήσεις, δε θα το μάθεις θα σου πω εγώ. Τέλος, στη δουλειά σου σήμερα το πρόγραμμα φαίνεται να είναι αρκετά περίεργο και απαιτητικό. Όσο πιο γρήγορα τελειώσεις τις δουλειές σου, τόσο πιο γρήγορα θα διασκεδάσεις.

Σκορπιός
Σκορπιέ, σήμερα κάνεις επαγγελματικές επαφές και γνωριμίες που θα σε ενισχύσουν τόσο επαγγελματικά αλλά και κοινωνικά. Βγαίνεις προς τα έξω και φαίνεσαι περισσότερο, ενώ μπορεί να υπάρξει και κάποια πρόταση για βελτιωμένη θέση. Το θέμα είναι πως εσύ κινείσαι αρκετά καχύποπτα σε αυτά που ακούς σήμερα και δεν ξέρεις τι είναι αυτό που σε προβληματίζει περισσότερο: αυτά που σου λένε ή ο τρόπος τους; Κάτι μέσα σου σε κάνει αρκετά εγκρατή και εστιάζεις στα γεγονότα που όντως μπορούν να γίνουν πράξη. Περιμένεις τις εξελίξεις και αυτό που δίνεις βάση είναι το πώς θα δείξεις το τι μπορείς να καταφέρεις.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη μου, ρίχνεις γέφυρες επικοινωνίας και προσπαθείς να διορθώσεις τις καταστάσεις που εξελίχθηκαν κάπως περίεργα τις προηγούμενες μέρες. Από την άλλη, προσπαθείς να βρεις τον ουσιαστικό λόγο για όσα συνέβησαν και εστιάζεις στο να ενισχύσεις το επικοινωνιακό σου κομμάτι και να κερδίσεις την εμπιστοσύνη των άλλων. Το σημαντικό είναι πως σήμερα θέλεις να δώσεις κάποιες απαντήσεις στον εαυτό σου και να βρεις σε ποιο σημείο έχεις φταίξει εσύ για την τροπή που έχουν πάρει οι καταστάσεις. Ίσως χρειαστεί να δώσεις περισσότερη βάση στην ψυχολογία σου και μετά να κινηθείς αναλόγως.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με πράγματα που δεν είναι και τόσο εμφανή. Σε απασχολεί αρκετά το τι μπορεί να κρύβεται κάτω από την επιφάνεια που βλέπεις και μπαίνεις σε ρόλο ντετέκτιβ για να βρεις την άκρη σε όσα σε απασχολούν. Όλο αυτό μπορεί να προκύπτει από κάποια ανασφάλεια που σήμερα γίνεται πιο έντονη και γίνεται εύκολα σενάριο μέσα στο κεφάλι σου. Απλά, προσπαθείς να το κρατήσεις όσο γίνεται εντός ορίων για να μη δουν οι άλλοι ότι κάτι συμβαίνει σήμερα. Έχει πολύ σημασία να εστιάσεις σε ουσιαστικές συζητήσεις και βάλεις πιο γερές και ουσιαστικές βάσεις σε κάποιες συνεργασίες σου.

Υδροχόος
Υδροχόε, σήμερα έχεις την αίσθηση πως κάποιος από τους απέναντι διατηρεί μια περίεργη στάση απέναντί σου και δεν μπορείς να καταλάβεις το λόγο. Γίνεσαι κάπως πιο καχύποπτος και προσπαθείς με διπλωματικά μέσα και με σχετική ψυχραιμία – σφίγγοντας τα δόντια – να καταλάβεις τι γίνεται. Νιώθεις μια περίεργη ανασφάλεια και αυτό σε πιέζει αρκετά για να διασφαλίσεις την εικόνα σου αλλά και τη θέση που έχεις, ενώ προσπαθείς να δείξεις πως δεν έχεις κάτι να φοβηθείς. Αυτό που έχει σημασία σήμερα είναι να δουλέψεις πάνω σε θέματα που προκύπτουν μέσα από τις συζητήσεις που θα κάνεις και να βελτιώσεις το κλίμα.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα έχεις συζητήσεις στο χώρο της δουλειάς και μπορείς εύκολα να βγάλεις λαβράκι από εκεί που δεν το περιμένεις. Διατηρώντας το γνωστό σου ύφος, εύκολα μπορείς να μάθεις πολλά. Από την άλλη, αν είσαι σε φάση που ψάχνεις δουλειά, σήμερα θα έχεις επαφές που μπορεί να σου προτείνουν κάποια θέση. Εσωτερικά, κρατάς τα χαρτιά σου κλειστά και δεν αποκαλύπτεις τα πλάνα σου, γιατί φαίνεται πως έχεις κάποιο συγκεκριμένο σκοπό. Το σημαντικό είναι πως έχεις κάποια εσωτερικά θέματα που νιώθεις να σε κρατάνε πίσω και σήμερα έρχονται στην επιφάνεια με τη μορφή έντασης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ