Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 06.07.2024

Λέοντά μου, παρά το γεγονός ότι θέλεις να παραμείνεις στην άκρη και σήμερα, αυτό δε σημαίνει πως δεν επεξεργάζεσαι τα δεδομένα γύρω σου

Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 06.07.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, σήμερα είναι μια νέα μέρα με αρκετά διαφορετική ενέργεια από τη χτεσινή. Είσαι μπροστά στο άνοιγμα ενός νέου κύκλου και οι στόχοι σου είναι αρκετά ξεκάθαροι. Η ψυχολογία σου είναι σημαντικά βελτιωμένη και η τάση σου να οργανωθείς και καλύτερα, έχοντας τα νώτα σου καλυμμένα αυτή τη φορά, σου δίνει ένα μπουστάρισμα σήμερα να δουλέψεις πάνω στις σχέσεις σου με την οικογένεια ή να βελτιώσεις με κάποιο τρόπο το σπίτι σου. Ίσως δεις σήμερα θέματα που έχουν να κάνουν με την αγοραπωλησία ενός ακινήτου να ξεκολλάνε επιτέλους και οι όλες διαδικασίες να παίρνουν το δρόμο τους. 

Ταύρος
Κάτι αλλάζει σήμερα, Ταύρε μου. Ο τρόπος σκέψης σου παίρνει μια νέα κατεύθυνση και εστιάζεις σε πράγματα και καταστάσεις που μπορούν εύκολα να σε οδηγήσουν σε μια νέα και βελτιωμένη έκδοση. Από σήμερα ξενικά μια περίοδος όπου σε ενδιαφέρει να κάνεις γνωριμίες και να αναπτυχθείς επικοινωνιακά. Είναι αρκετά πρόσφορο το έδαφος για να κυνηγήσεις τους στόχους σου και να δώσεις περισσότερο μεράκι και να έχεις ένα αρκετά άρτιο αποτέλεσμα. Επίσης, θα καταλάβεις πόσο σημαντικός είναι ο τρόπος που μιλάς και το πώς διεκδικείς αυτά που θέλεις, χωρίς να εστιάζεις σε εντάσεις. Φαίνεται μια ωραία καινούργια αρχή.

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμέ μου, είναι μια μέρα που θέλεις να ενισχύσεις το αίσθημα ασφαλείας σου. Είναι μια μέρα που μπορείς να δεις προοπτικές να ανοίγονται μπροστά σου και να τις αξιοποιήσεις, αρκεί να έχεις ξεκάθαρους στόχους στο κεφάλι σου. Τα πράγματα φαίνεται να βελτιώνονται σημαντικά και πλέον αναγνωρίζεται η δουλειά που κάνεις, ενώ θα υπάρξουν και ανοίγματα για να αυξήσεις και το εισόδημά σου. Είναι πολύ σημαντικό για εσένα να δώσεις λίγη φροντίδα και στον εαυτό σου και να κατανοήσεις τις δικές σου ανάγκες, δίνοντάς σου χώρο και χρόνο να αναπτυχθείς, τόσο ψυχολογικά όσο και υλικά.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα ένας νέος κύκλος ξεκινά. Ήδη έχεις πάρει τις αποφάσεις σου και έχεις προσανατολιστεί στο τι θέλεις να ξεκινήσεις. Οι συγκυρίες θα είναι πιο ευνοϊκές, καθώς κινείσαι πιο οργανωμένα και με τη θετική ψυχολογία που διαθέτεις σήμερα, έτσι θα προσπαθήσεις να κατακτήσεις τους νέους σου στόχους. Αντιλαμβάνεσαι πως χρειάζεται να είσαι πιο στιβαρός σε αυτά που λες και να ενισχύσεις τα πιστεύω σου σημαντικά, για να εδραιώσεις τη θέση σου, αλλά και να βελτιώσεις σημαντικά τη στάση σου απέναντι σε σημαντικές καταστάσεις μελλοντικά. Νιώθεις έτοιμος για το επόμενο βήμα.

Λέων
Λέοντά μου, παρά το γεγονός ότι θέλεις να παραμείνεις στην άκρη και σήμερα, αυτό δε σημαίνει πως δεν επεξεργάζεσαι τα δεδομένα γύρω σου. Το νέο φεγγάρι σήμερα σε βάζει να δουλέψεις σε πιο ψυχολογικό επίπεδο και να οργανώσεις έτσι τα πράγματα, ώστε να έχεις χρόνο το επόμενο διάστημα να απολαύσεις στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης. Είναι σημαντικό να βελτιώσεις την ψυχολογία σου και σήμερα βρίσκεις εύκολα αυτό που χρειάζεσαι για να το δρομολογήσεις. Είναι μια αρκετά θετική μέρα και οι ενάρξεις που κάνεις φαίνεται να έχουν μια καλή και πιο ουσιαστική βάση, ενώ δε θα λείψουν και τα κρυφά – και όχι μόνο – φλερτ.

Παρθένος
Παρθένε μου, ένα πιο κοινωνικό σου κομμάτι βγαίνει στην επιφάνεια σήμερα και εκεί θέλεις να επενδύσεις περισσότερο επόμενο χρονικό διάστημα. Έχεις μια διάθεση να κάνεις πράγματα που θα σου παρακινήσουν το ενδιαφέρον και που θα έχουν ουσιαστικό νόημα για σένα. Από την άλλη, θέλεις να βάλεις σε μια νέα και πιο γερή βάση τις σχέσεις σου με τους άλλους, είτε επαγγελματικές είτε συναισθηματικές, και αυτό από μόνο του αποτελεί σκοπό σήμερα. Γνωριμίες και επαφές που θα σε κάνουν να βγεις από το σπίτι είναι στο πρόγραμμα, όχι μόνο σήμερα, και αυτό είναι αρκετό για να ανέβει κι άλλο η διάθεσή σου.

Ζυγός
Νέα πράγματα και καταστάσεις ανοίγονται σήμερα, Ζυγέ μου. Κάποια από αυτά τα δουλεύεις καιρό τώρα και σήμερα θα υπάρξουν τα πρώτα νέα από την μέχρι τώρα δουλειά σου. Έχεις την επιθυμία να κάνεις αλλαγές και να ξεκινήσεις νέα πράγματα στο επαγγελματικό σου κομμάτι, καθώς επίσης και να ενισχύσεις την κοινωνική σου εικόνα. Όλα αυτά έχουν τις προοπτικές να συμβούν, καθώς μέσα από τον διπλωματικό σου τρόπο μπορείς να πάρεις αυτό που θέλεις, απέχοντας από εντάσεις και καταστάσεις που δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα, ενώ παράλληλα σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις για ακόμα μια φορά τις δεξιότητές σου στη δουλειά και το πώς ανταποκρίνεσαι σε θέσεις ευθύνης.

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ μου, υπάρχει η διάθεση να αλλάξεις τη στάση σου απέναντι στους άλλους, αλλά και στις καταστάσεις. Έχοντας μια αρκετά πιο θετική διάθεση και με τα πρέπει να σε καθοδηγούν μεν, αλλά σε πιο ήπιο τόνο και με μια κατεύθυνση να χτίσεις κάτι ουσιαστικό, αλλά και fun, βλέπεις κι εσύ τα πράγματα διαφορετικά και αντιλαμβάνεσαι πως αυτό χρειάζεται να γίνει μέρος της φιλοσοφίας σου εφεξής. Είναι ένα ωραίο νέο φεγγάρι που μπορεί να φέρει ενδιαφέροντα πράγματα στο δρόμο σου και να σε βοηθήσει να χτίσεις πιο μόνιμες καταστάσεις στην καθημερινότητά σου, χωρίς να καταπιέζεσαι όταν εκφράζεσαι.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη μου, έχεις μια διάθεση να δεις τα πράγματα πιο ουσιαστικά και να κάνεις πιο μόνιμο αυτό το κομμάτι. Υπάρχει μια αρκετά θετική ψυχολογία και μια οργανωτική διάθεση που εύκολα μπορεί να στρέψει το ενδιαφέρον σου σε πράγματα που δεν περίμενες ποτέ να ενδιαφερθείς. Έχεις την ανάγκη να κάνεις πιο ουσιαστικές τις σχέσεις που ήδη έχεις στη ζωή σου, αλλά και να απομακρύνεις με ηρεμία – το κυριότερο – οτιδήποτε δεν σε εξυπηρετεί ή δε σε γεμίζει πλέον. Επίσης, έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάποια οικονομικά ανοίγματα που θα αποδώσουν λίγο αργότερα. Η διάθεση ωστόσο είναι αρκετά καλή, όσο και ερωτική θα έλεγα.

Αιγόκερως
Αρκετό ενδιαφέρον έχει η μέρα σου σήμερα, Αιγόκερέ μου, αφού παίζουν πολλά ανάμεσα σε σένα και τους απέναντι. Αυτό το νέο φεγγάρι σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα σε συνεργασίες και επαγγελματικές σχέσεις, αλλά και σε επαφές συναισθηματικού τύπου, που εύκολα μπορεί να γίνουν σχέση. Έχεις μια αρκετά καλή διάθεση και αυτό βγαίνει στους άλλους, ενώ σήμερα φαίνεσαι πολύ συγκεντρωμένος. Οι συγκυρίες θα είναι αρκετά ευνοϊκές για να καταφέρεις αυτό που θέλεις, αρκεί να παραμείνεις ουσιαστικός και ξεκάθαρος. Είναι μια αρκετά όμορφη μέρα για να την απολαύσεις και να χαλαρώσεις, έστω και λίγο. 

Υδροχόος
Νέα πλάνα φαίνονται στον ορίζοντα σήμερα, Υδροχόε μου, στο κομμάτι της δουλειάς αλλά και της καθημερινότητάς σου. Έχεις αποφασίσει καιρό τώρα πως κάτι πρέπει να αλλάξει για να μπορέσει να δομηθεί κάτι νέο και πιο ενδιαφέρον για εσένα. Απλά σήμερα αυτό πέφτει στο κομμάτι της καθημερινότητας και της ρουτίνας που ακολουθείς, ακόμα και αναγκαστικά. Έχεις μια αρκετά θετική ψυχολογία και μια οργανωτικότητα για να το κάνεις όσο καλύτερα μπορείς και να το δομήσεις έτσι, που θα σε κάνει να νιώθεις ασφαλής. Αν είσαι σε φάση αναζήτησης ή αλλαγής δουλειάς, ίσως υπάρξουν ενδιαφέρουσες προτάσεις με πιο σταθερά οικονομικά. 

Ιχθύες
Σήμερα, Ιχθύ μου, κάτω από το νέο φεγγάρι, νιώθεις πως έχεις τη δυναμική να ξεκινήσεις το επόμενο επαγγελματικό σου βήμα. Έχεις κάνει όλα όσα χρειάζονται για να ξεκινήσεις, χωρίς να έχεις ανοίξει τα χαρτιά σου στους άλλους. Από την άλλη, μια νέα γνωριμία σήμερα μπορεί να δώσει μια εντελώς διαφορετική πνοή στη ζωή σου, καθώς έχεις τη διάθεση να φλερτάρεις περισσότερο, αλλά και να διασκεδάσεις το επόμενο διάστημα. Θα έχεις την ευκαιρία να εκφραστείς περισσότερο δημιουργικά, και γιατί όχι και καλλιτεχνικά. Σήμερα σηματοδοτείται η αρχή ενός νέου διαστήματος που επιδιώκεις να δώσεις μια θετική χροιά.