Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 05.07.2024

Καρκίνε μου, η μέρα σου ξεκινά με μια περίεργη ένταση

Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 05.07.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, σήμερα έχεις μια αρκετά έντονη ψυχολογία από το πρωί και νιώθεις πως κάτι πρέπει να γίνει για να ηρεμήσει κάπως το πράγμα. Εξακολουθείς να κινείσαι με έναν υπερβολικό τρόπο σε αυτά που νιώθεις, χωρίς να ξέρεις αν οι χειρισμοί σου θα έχουν αποτέλεσμα. Από το απόγευμα και μετά ξεκινάς να κινείσαι πιο αποφασιστικά και χωρίς να δέχεσαι αντιλόγους από τους άλλους. Αυτό που θα χρειαστεί είναι η στάση που έχεις απέναντι σε μέλη της οικογένειάς σου, αλλά και πώς θα χειριστείς τις απαντήσεις που θα δεχτείς. Δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη μέρα και καλό είναι να μην απαντήσεις σε κάθε πρόκληση που θα δεις μπροστά σου.

Ταύρος
Ταύρε, το κεφάλι σου είναι κάπως παραφορτωμένο σήμερα και δε μπορείς να σκεφτείς καθαρά τα επόμενά σου βήματα. Υπάρχει μια ανάγκη για να εκτονώσεις άμεσα αυτή την ενέργεια που νιώθεις, κι εκεί θα χρειαστεί να είσαι πιο προσεκτικός σήμερα, γιατί μπορεί να κινηθείς παρορμητικά και απότομα. Επίσης, ο τρόπος που διεκδικείς είναι εξίσου έντονος και αυτό γιατί βασίστηκες σε απόψεις φίλων που δεν είχαν καθαρή εικόνα. Από το απόγευμα, σταματάς να ακολουθείς αυτές τις συμβουλές και αναλαμβάνεις τις ευθύνες που σου αναλογούν. Ίσως χρειαστεί λίγη παραπάνω τόλμη για να κάνεις κάποιες κινήσεις, αλλά νιώθεις πως πρέπει να το κάνεις. 

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμέ μου, κινητοποιείσαι περισσότερο στο οικονομικό σου κομμάτι και προσπαθείς να βάλεις σε μια σειρά τα πράγματα, προκειμένου να νιώσεις και πιο ασφαλής σε αυτό το κομμάτι. Η μέρα δεν είναι ιδιαιτέρως εύκολη. Από το πρωί ακόμα έχεις μια νευρικότητα και μια εσωτερική ένταση που βγαίνει στην επιφάνεια πολύ εύκολα. Από την άλλη, παρατηρείς κάποιες καταστάσεις στη δουλειά και κάπως αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι το τι συμβαίνει. Από το απόγευμα και μετά, σε αυτό το κομμάτι αποφασίζει να κινηθείς πιο αυστηρά. Μπορεί κάποιες επιπλέον ευθύνες που θα σου ανατεθούν να σε αγχώσουν περισσότερο.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, η μέρα σου ξεκινά με μια περίεργη ένταση. Από τη μία συνειδητοποιείς σιγά-σιγά τους λόγους για τους οποίους έπρεπε να πάρεις από χτες ακόμα αποστάσεις από κάποιες καταστάσεις και από την άλλη συνειδητοποιείς καλύτερα πως πρέπει να συγκεντρωθείς περισσότερο στα επαγγελματικά σου που σε καίνε αυτή την περίοδο. Αρκεί να μην κάνεις τσαπατσούλικες κινήσεις. Σταδιακά, αντιλαμβάνεσαι πως πλησιάζει η ώρα για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα και να βάλεις κάποια στάνταρ σου πιο ψηλά. Από το απόγευμα, γίνεσαι πιο επικριτικός σε αυτά που ακούς και δε φαίνεται να δίνεις περιθώρια για λάθη στους άλλους. 

Λέων
Λέοντά μου, σήμερα μαζεύεσαι. Μαζεύεις δυνάμεις και προσπαθείς να ανασυγκροτηθείς. Η μέρα έχει αρκετή ένταση και εσύ θα βρεις την ευκαιρία για να επεξεργαστείς καταστάσεις στη δουλειά σου και να διευθετήσεις πρώτα μέσα σου και μετά πρακτικά κάποιες καταστάσεις που δημιουργούν εντάσεις. Ίσως λειτουργήσεις ανταγωνιστικά. Μπορεί από την άλλη να συνειδητοποιήσεις ποιοι είναι αυτοί που σε βλέπουν ανταγωνιστικά. Από το απόγευμα και μετά, παίρνεις μέτρα και κάνεις ένα εσωτερικό ξεσκαρτάρισμα στα άτομα που θέλεις να συνεχίσεις να έχεις επαφές, εστιάζοντας στην ασφάλεια που σου παρέχουν.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε μου, νιώθεις πως κάτι πρέπει να κάνεις με το κοινωνικό σου κομμάτι. Το κλίμα στην παρέα ίσως να μυρίζει μπαρούτι κι εκεί θα πρέπει να κινηθείς με ηρεμία και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις που θα ρίξουν λάδι στη φωτιά. Από την άλλη, νιώθεις πως δεν ξέρεις ποιον πρέπει να εμπιστευτείς και με ποιον μπορείς να μιλήσεις ξεκάθαρα, κάτι μπορεί να μπερδέψει ακόμα περισσότερο την κατάσταση μέσα στη μέρα. Από το απόγευμα και μετά αλλάζεις πορεία και σε πιάνει μια τάση να γίνεις απόμακρος, τυπικός και κάπως πιο ψυχρός, προκειμένου να καταλάβεις καλύτερα το τι συμβαίνει και να δεις πώς θα κινηθείς.

Ζυγός
Ζυγέ μου, οι απαιτήσεις σήμερα είναι περισσότερες, καθώς έχεις να επεξεργαστείς αυτή την εσωτερική σου ένταση, αλλά και να εστιάζεις σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου αλλά και την κοινωνική σου εικόνα. Πολλά αυτά που έχεις να διαχειριστείς και προσπαθείς να οργανωθείς, αλλά νιώθεις σα να σε προκαλούν οι άλλοι για να αντιδράσεις απότομα και να τους δώσεις πάτημα. Το καλύτερο είναι να πάρεις το χρόνο σου μέσα στη μέρα και να οργανώσεις το μυαλό σου, με τον τρόπο που σε βολεύει καλύτερα. Από το απόγευμα και μετά το κλίμα ξεκαθαρίζει και αρχίζεις να βάζεις τα πράγματα στη θέση τους στη δουλειά σου.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, είναι λίγο περίεργη μέρα σήμερα. αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχει μια ένταση με κάποιους από τους συνεργάτες σου και προσπαθείς να το πιάσεις από κάπου. Ο τρόπος που προσπαθείς να χειριστείς τις καταστάσεις σήμερα μπορεί εύκολα να γίνει άτσαλος και απότομος κι εκεί που θα πας να χτίσεις κάτι, να το αποτελειώσεις. Κάποια πράγματα που θέλεις να βγάλεις προς τα έξω δε γίνονται αντιληπτά και δε θα βοηθήσει κάπου να τα επιβάλεις με το ζόρι. Από το απόγευμα και μετά, αλλάζεις τακτική και παίρνεις μια πιο σοβαρή στάση. Ξεκαθαρίζεις τη θέση σου απλά και σταθερά, χωρίς όμως να δώσεις χώρο στους άλλους να σου απαντήσουν.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη, η ένταση από χτες συνεχίζεται σε διαφορετικά κομμάτια και η δουλειά είναι ένα από αυτά. Είναι αρκετά γεμάτο το πρόγραμμά σου και δεν προλαβαίνεις να κάνεις πράγματα και για σένα. Μπορεί από την άλλη να υπάρχει μια ένταση στη δουλειά που σίγουρα δε σε αφήνει ανεπηρέαστο και κάπου εκεί να γενικευτεί η κατάσταση. Το θέμα είναι πως δεν μπορείς να δεις ξεκάθαρα τι φταίει, γιατί είσαι αρκετά φορτισμένος συναισθηματικά. Από το απόγευμα και μετά όλο αυτό χαλαρώνει και αποφασίζεις να πάρεις πιο δραστικά μετρά, καθώς και να θέσεις αυστηρά όρια σε όσους ήταν απότομοι μαζί σου σήμερα. 

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα θέλει ψυχραιμία. Αντιλαμβάνομαι ότι θέλεις να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό και να ξεχωρίσεις μέσα από τη δουλειά σου, σήμερα όμως μπορεί να το παρακάνεις με τον ανταγωνισμό και αυτό δεν θα πάει και τόσο καλά. Υπάρχει μια ένταση και μια ευθύτητα σε αυτά που λες, και ξέρεις ότι δεν μπορούν εύκολα να το διαχειριστούν οι απέναντι. Τώρα, επίτηδες το κάνεις σήμερα; Δε μπορείς να το ελέγξεις και το αφήνεις; Τι να πω… Από το απόγευμα και μετά όλο αυτό το σκηνικό αλλάζει και περνάς σε έναν πολύ τυπικό τρόπο, αυστηρό και μετρημένο. Οι σκέψεις που κάνεις όμως είναι αρκετά «σκληρές» με τους απέναντι.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, μια περίεργη μέρα ξεκινά, με την κατάσταση να μυρίζει και πάλι μπαρούτι. Κυρίως στη δουλειά. Αντιλαμβάνεσαι έναν εκνευρισμό, ο οποίος θα σε επηρεάσει κι εσένα. Μια βιασύνη και μια τάση να ολοκληρώσεις άμεσα κάποια πράγματα – ίσως και κάποιες εκκρεμότητες που έχεις αφήσει στη μέση θα δημιουργήσουν μια δυσφορία και μια τάση να ανεβάσεις τους τόνους, ίσως επειδή θα νιώσεις πίεση. Από την άλλη, υπάρχει ένα θολό κλίμα στο οικονομικό σου κομμάτι που σε προβληματίζει και εντείνει την ψυχολογία σου. Από το απόγευμα και μετά, υπάρχει μια αλλαγή, καθώς θα χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις καλύτερους χειρισμούς, αναγκαστικά. 

Ιχθύες
Σήμερα είσαι σε θολά νερά και πάλι, Ιχθύ. Μπορεί αυτό το χάσιμο να σε εξυπηρετεί γιατί σε κάνει να νιώθεις κάπως πιο οικεία και σου δίνει την αίσθηση ότι μπορείς να κάνεις περισσότερα πράγματα. Η αλήθεια είναι όμως πως φαίνεσαι αρκετά αποκομμένος και αυτό δεν είναι και τόσο καλό. Επίσης, επειδή δεν έχεις αυτή τη διαύγεια σήμερα, είναι αρκετά πιο εύκολο να εκφραστείς πιο επιθετικά στους άλλους, πιθανότατα υπερασπιζόμενος τα πιστεύω ή κάποιους δικούς σου ανθρώπους. Από το απόγευμα και μετά, φαίνεται να καθαρίζει ουσιαστικά το τοπίο κι εκεί αντιλαμβάνεσαι το τι έχεις κάνει. Ίσως εκεί χρειαστεί να αναλάβεις και τις ευθύνες των πράξεών σου.