Κριός
Σήμερα, Κριέ, η μέρα σε κάνει να εστιάζεις σε πράγματα που σε βάζουν σε μια διαδικασία σκέψης. Νιώθεις πως πρέπει να επικοινωνήσεις κάποια ζητήματα που σε απασχολούν και πως αυτό θα σε βοηθήσει να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους. Από την άλλη, υπάρχει μια εσωτερική διεργασία που θα σε κρατήσει πίσω. Ξέρουμε όλοι ότι θα μιλήσεις, επομένως καλό είναι να προετοιμαστείς για έντονες συζητήσεις και αποκαλύψεις που θα δημιουργήσουν ένα έντονο κλίμα. Απλά, επειδή δεν είσαι και τόσο σίγουρος για αυτά που θέλεις να πεις, και εννοώ ότι μάλλον είναι πράγματα που δεν έχεις δει με τα μάτια σου, πριν ξεκινήσεις πόλεμο, ρώτα και ξεκαθάρισε το τοπίο.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα βάζεις κάτω τα κιτάπια σου και τσεκάρεις τα οικονομικά σου, για δεις πού βρίσκεσαι και τι χρειάζεται να κάνεις για να συνεχίσεις να νιώθεις πιο ασφαλής. Η μέρα έχει διάφορα που πρέπει να λάβεις υπόψη σου και το σημαντικότερο είναι ότι αφενός χρειάζεται να τηρήσεις ένα πρόγραμμα, όσο κι αν πιέζεσαι ψυχολογικά μέσα στη μέρα και αφετέρου να είσαι λίγο πιο προσεκτικός με τα μεγάλα λόγια που ακούς. Τόσο από άτομα που σου τάζουν δουλειά ή κάποια βελτίωση-προαγωγή, όσο και μέσα στην παρέα. Υπάρχει ένα πολύ θολό τοπίο, το οποίο σε φέρνει σε μια περίεργη θέση. Οπότε, έχε το νου σου.

Δίδυμοι
Δίδυμε, η σημερινή μέρα μπορεί να σου φανεί κάπως αδιάφορη από το πρωί ακόμα, αλλά να ξέρεις δεν είναι. Πέρα από το κομμάτι της πίεσης που νιώθεις στη δουλειά, που ναι μεν είναι πιο χαλαρά από χτες, αλλά παραμένει και σε απασχολεί και σήμερα, θα παρατηρήσεις πως και η στάση των συναδέλφων σου αλλάζει από ένα σημείο και μετά. Πιθανότατα κάποια νέα που θα υπάρξουν, θα θολώσουν σημαντικά το τοπίο κι εσύ δε θα είσαι σε θέση να έχεις μια ξεκάθαρη εικόνα για το τι πρέπει να κάνεις. Έτσι, το καλύτερο για σήμερα είναι να κρατήσεις μικρό καλάθι για ό,τι ακούσεις και να μην παίρνεις στα σοβαρά αυτά που βλέπεις και ακούς, μέχρι να υπάρξει κάτι επίσημο.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα σε πιάνει μια τάση να πεις πολλά και να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις που νιώθεις πως σε αφορούν. Είναι πολύ εύκολο να ρίξεις τις ευθύνες αλλού και να πεις – για άλλη μια φορά – πως δεν ευθύνεσαι εσύ κάπου. Αλλά, μεταξύ μας, κι εσύ ξέρεις πως δεν είναι έτσι. Άλλο που αρνείσαι να το δεις. Έτσι, σήμερα χρειάζεται να σκεφτείς καλά πριν μιλήσεις και να μην αρχίσεις να απλώνεσαι σε αυτά που θέλεις να πεις, γιατί θα εκτεθείς από την υπερβολή. Επίσης, σήμερα θέλει προσοχή γιατί εύκολα μπορείς να πειστείς από διάφορα που θα ακούσεις και να υιοθετήσεις απόψεις που δεν σου ταιριάζουν και τόσο. Α, και μη δίνεις βάση σε αυτά που μαθαίνεις σήμερα.

Λέων
Λιοντάρι μου, κάτι συμβαίνει και δεν μπορείς να το διαχειριστείς εύκολα. Σε πιάνει σήμερα μια τάση να έχεις τον έλεγχο σε θέματα που αφορούν κάποια επαγγελματικά σου ζητήματα, αλλά και στον τρόπο που εξελίσσονται οι καταστάσεις μέσα στην παρέα. Θεωρείς πως μπορείς να ανταπεξέλθεις, αλλά μήπως στην ουσία προσπαθείς να ξεφύγεις από αυτά που πιέζουν εσένα; Καλό είναι να δείξεις διαλλακτικότητα και ψυχραιμία και να μην παρασύρεσαι από την υπερβολή που σε πιάνει. Η ασφάλεια που θέλεις να νιώσουν οι άλλοι κοντά σου δεν απορρέει από την υπερβολή και τη θεατρικότητα, αλλά από το ότι ακούς. Αν δε μπορείς σήμερα, πάρε αποστάσεις και πιες ένα ποτάκι σόλο. 

Παρθένος
Παρθένε μου, η μέρα και πάλι έχει απαιτήσεις κι εσύ γίνεσαι κάπως αυστηρός με τους συνεργάτες σου. Ειδικά αν είσαι επικεφαλής σε κάποιο ομαδικό πρότζεκτ, εκεί θα δώσεις πόνο και δεν πρέπει. Χρειάζεται να κρατήσεις κάποιες αποστάσεις και να φροντίσεις να υπάρξει κάποιο αντίστοιχο και με τους υπόλοιπους, χωρίς να παρεμβαίνεις και να κάνεις υποδείξεις. Από την άλλη, θα δεις πως τα υπόλοιπα μέλη παίρνουν αποστάσεις και δεν ανοίγονται. Αφενός αυτό είναι λογικό και πρέπει να το κατανοήσεις. Αφετέρου, αυτό σου δημιουργεί μια θολή κατάσταση για το τι συμβαίνει και δε σου αρέσει.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, χρειάζεται να κατανοήσεις το πόσο σημαντικά είναι τα όρια και μέχρι πού μπορούν να φτάσουν οι άλλοι, αλλά και εσύ. Υπάρχει μια περίεργη ατμόσφαιρα που απορρέει από τη δουλειά σου κι εκεί θα χρειαστεί να κινηθείς με ψυχραιμία και διπλωματία περισσότερο, όσο και αν θέλεις να κάνεις χαμό και να πεις τα πράγματα έξω από τα δόντια. Υπάρχει μια περίεργη θολούρα και στο μυαλό σου επανέρχεται σήμερα εκείνο το παρασκηνιακό θέμα. Παρατηρείς τον τρόπο που κινούνται οι άλλοι και οι υποψίες σου φουντώνουν και πάλι. Από την άλλη, καλό είναι σήμερα να μη συμμετάσχεις σε συζητήσεις και να μην πάρεις το μέρος κανενός, γιατί τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα είσαι κάπως πιο απόλυτος σε αυτά που θέλεις να γίνουν στη δουλειά. Είναι δύσκολο να αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους, καθώς νιώθεις πως πρέπει να γίνουν σωστά. Και ο δικός σου τρόπος είναι ο σωστότερος. Ε; Καλά, μεταξύ μας είναι και η ανασφάλεια μην πάει κάτι λάθος, που σήμερα σε πιέζει και σε αναγκάζει να γίνεσαι πιο κοφτός σε αυτά που λες. Από την άλλη, υπάρχει μια θολωμένη κατάσταση κι ένα έντονο συναίσθημα που σου δημιουργείται από σενάρια που κάνεις. Υπάρχει μια υπερβολή σε αυτά που λες και στον τρόπο που εκφράζεσαι και αυτό δε θα βοηθήσει στο να σε καταλάβουν οι άλλοι σήμερα.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη μου, φαίνεται πως κρατάς κάποια μούτρα σε άτομα που σε στενοχώρησαν και δεν θέλεις να κάνεις πρώτος κουβέντα. Να ξέρεις φαίνεται, άσχετα που εσύ θα προσπαθήσεις να το παίξεις άνετος. Η αλήθεια είναι πως είσαι αρκετά στενοχωρημένος με κάποια πράγματα και φαίνεται πως δεν ξέρεις πώς να τα επικοινωνήσεις σήμερα. Ίσως γίνεις απόλυτος και απόμακρος για κάποιο διάστημα. Επίσης, όσο αυτά δεν τα συζητάς, μέσα σου φαίνεται να ξεφεύγουν και να γίνονται κάπως πιο έντονα και μεγάλα. Υπάρχει μια υπερβολή στον τρόπο που προσπαθείς να τα κατανοήσεις, και αυτό δεν βοηθά στο να τα λύσεις. Ίσως χρειάζεται να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα θα χρειαστεί να καταλάβεις πως το πρόγραμμά σου θα σε βοηθήσει πολύ. Για αυτό και πρέπει να το τηρήσεις όσο δεν πάει. Δεν είσαι από τα άτομα που θα αναβάλει κάτι, αλλά σήμερα μέσα σου κάτι θα στο πει, και δεν πρέπει να το κάνεις. υπάρχουν πολλές σκέψεις που σε πιέζουν και έχεις κατά νου ένα χρονοδιάγραμμα που νιώθεις να σε περιορίζει αρκετά. Από την άλλη, θα δεις πως το μυαλό σου πετάει σε άσχετα πράγματα και δύσκολα συγκεντρώνεσαι. Και αυτό δεν είναι καλό… Χρειάζεται να παραμείνεις προσηλωμένος. Α, και να μην εμπλακείς σε συζητήσεις που νιώθεις να σε προκαλούν να ανοίξεις το στόμα σου.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, σήμερα είναι μια μέρα που θέλεις να ασχοληθείς με θέματα δουλειάς και να τα τελειώσεις κάπως πιο άμεσα. Ίσως σου ανατεθούν και κάποιες επιπλέον δουλειές στα ξαφνικά. Ίσως από την άλλη αναγκαστείς να ζητήσεις εσύ επιπλέον δουλειά, για να συμπληρώσεις οικονομικά κάποιες υπερωρίες. Η μέρα έχει μια αρκετά περίεργη ατμόσφαιρα είναι η αλήθεια κι εσύ νιώθεις πως από τη μία πιέζεσαι από κάποιες καταστάσεις και από την άλλη θέλεις να εκφραστείς με μια μεγαλύτερη ελευθερία. Το σημαντικό είναι να μην παραπλανηθείς από διάφορους καλοθελητές που θα θελήσουν να στη φέρουν με άδειες υποσχέσεις.

Ιχθύες
Ιχθύ, η μέρα έρχεται σήμερα να σου πει πως χρειάζεται να είσαι κάπως πιο οργανωμένος, ναι, αλλά όχι να φτάσεις στο άλλο άκρο. Η μέρα θέλει χαλάρωση και μια καλή τακτοποίηση του χώρου σου, αλλά και των ζητημάτων που υπάρχουν με την οικογένειά σου. Από την άλλη, υπάρχει μια τάση σήμερα να κρίνεις κάπως πιο αυστηρά τον εαυτό σου, για πράγματα που ξέρεις πως δεν ευθύνεσαι μόνο εσύ. Σε άλλα θέματα, σήμερα είναι πολύ σημαντικό να μην προσπαθήσεις κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε κάποια παραπλάνηση, αλλά και να έχεις τα μάτια σου κάπως πιο ανοιχτά σε άτομα που σε πλεύρισαν το τελευταίο διάστημα από το πουθενά.