Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του μήνα | Ιούλιος 2024

Καλό μήνα Καρκινάκι μου! Ως πρωταγωνιστής αυτού του μήνα θα έλεγε κανείς πως είσαι σε ένα mood ανανέωσης, αλλά και επανεκκίνησης

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
9’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Μαΐου 2023.

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Ιουλίου 2024

Κριός
Αγαπητέ μου Κριέ καλό μήνα! Αρχικά να πούμε Κριέ μου πως ο μήνας που μπαίνει είναι αρκετά ευεργετικός και ωφέλιμος. Την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου έχουμε Νέα Σελήνη στον σταυρό σου, όπου θα φέρει καινούργια ανοίγματα σε επαγγελματικά θέματα, αλλά και σε θέματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι. Θα χρειαστεί, επίσης, να μην είσαι χαζοχαρούμενος και να είσαι πιο προνοητικός, γιατί θα υπάρξουν κάποιες στιγμές αφηρημάδας, που μπορεί να είναι πιο δύσκολα διαχειρίσιμες μετά. Κοινώς.... να μην μπορείς να τα μπαλώσεις αργότερα. Κάποια μυστικά από το παρελθόν ίσως αρχίσουν σιγά σιγά να ξεδιπλώνονται, οπότε θέλει λίγο ψυχραιμία η όλη κατάσταση. Για σένα που είσαι ελεύθερος, δεν θα λείψουν οι ερωτικές στιγμές. Παρόλα αυτά μην ντελουζινιάζεσαι, γιατί κάποιες φαινομενικά ιδανικές γνωριμίες είναι απλά μια φούσκα. Για σένα που δεν είσαι ελεύθερος, ανανεώνεις τον δεσμό σου από 11 Ιουλίου και μετά που περνάει η Αφροδίτη στον Λέοντα. Κι επειδή αυτός ο μήνας έχει το effect του αστακού, όπου στην αρχή τον απολαμβάνεις, αλλά όταν έρχεται ο λογαριασμός κάτι άλλο παθαίνεις, πρόσεχε με τη δεύτερη Πανσέληνο στο ζώδιο του Αιγόκερου, καθώς σου κλονίζει τις δουλειές, αλλά και κάποιες οικογενειακές σχέσεις. Θα υπάρξουν κάποια έξοδα, όχι πως είχες και ιδιαίτερα έσοδα τον προηγούμενο μήνα...
Ταύρος
Αγαπημένε Ταύρε καλό μήνα! Γενικώς είσαι σε μια φάση που βιώνεις ένα πολύ περιττό σκαμπανέβασμα. Νιώθεις πως εκεί που πάνε όλα τέλεια, κάτι κάπως γίνεται και χαλάει η φάση (καλά εσύ νομίζεις έτσι, γιατί είσαι και υπερβόλα). Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 11 Ιουλίου σου δίνει σίγουρα μια αυτοπεποίθηση, αλλά σε θέλει και λίγο επιφυλακτικό σε κινήσεις που αφορούν δουλειά και γενικώς...μέλλον. Πρέπει να δείξεις προσοχή σε συζητήσεις με οικογένεια, γιατί μπορεί να προκύψουν βιαστικά συμπεράσματα και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις του ό,τι να' ναι. Κλείνουμε τον μήνα όπως τον αρχίσαμε, δηλαδή με ένα άγχος για τις ευκαιρίες που θα δοθούν ή ακόμα αυτό μπορεί να αφορά θέματα σπουδών ή/και μετακινήσεων. Θέλω να δώσεις μεγάλη προσοχή στις παρεξηγήσεις και στα ό,τι να' ναι σκηνικά, στα οποία δεν ξέρω πως καταφέρνεις πάντα και είσαι παρών. Προσπάθησε, εσύ που είσαι μόνος, να μην εστιάζεις στα στραβά του εκάστοτε γκομενικού που μπορεί να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον. Εσύ που δεν είσαι μόνος, σα να ψιλοτρώγεσαι λίγο με τα ρούχα σου; Σα να μην έχεις και πολλή διάθεση να επικοινωνήσεις; E; Σα να θέλεις να μαλώσεις, μάλλον. Λάααρωσε λίγο, θα πω εγώ. Στα οικονομικά σου παρατηρούνται κάποια έξοδα, τα οποία δεν λες πως μας περνάνε και εντελώς αδιάφορα. 
Δίδυμοι
Καλό μήνα φίλε Δίδυμε! Ο μήνας Ιούλιος είναι ένας πολύ εποικοδομητικός μήνας για σένα φίλε Δίδυμε, καθώς τα φαινόμενα είναι αρκετά έντονα. Μέχρι τις 20 του μήνα και όσο βρίσκεται ο Άρης στο ζώδιο του Ταύρου ασχολείσαι με την προσωπική, κοινωνική ή και οικονομική σου ασφάλεια. Παράλληλα, μην ξεχνάς ότι έχεις και έναν Δία στο πλάι σου να σε στηρίζει στα θέλω και στις επιλογές σου. Από τις 21 Ιουλίου και μετά πάρε τη ζωή στα χέρια σου, γιατί  ο Άρης περνάει στο δικό σου ζώδιο. Βέβαια εκεί θα πρέπει να φροντίσεις να μην έχεις και συνέχεια τα νευράκια σου, έτσι; Όσο για τα γκομενικά, εσύ που είσαι χωρίς σχέση, δεν το συζητώ ότι θα κάνεις άπειρες γνωριμίες (ναι λες και σου έλειπε). Εσύ πάλι που είσαι με σχέση, παίρνεις αποφάσεις που αφορούν την πορεία και την εξέλιξη της σχέσης αυτής. Γενικώς είναι κατάλληλος μήνας για να προωθήσεις τις ιδέες σου ή και όποια άλλα πράγματα ή τομείς θέλεις να δεις εξέλιξη. Όμως, θέσε όρια στις προτεραιότητές σου. Στα επαγγελματικά σου, έχεις έναν μήνα γεμάτο με ευκαιρίες επικοινωνίας και δικτύωσης. Είναι η κατάλληλη περίοδος, επίσης, για επαγγελματικές διασυνδέσεις, προκειμένου να κάνεις καβάτζα. Στα οικονομικά σου, οι πρώτες δώδεκα μέρες του μήνα σου φέρονται με γενναιοδωρία, οπότε αξιοποίησέ τες!
Καρκίνος
Καλό μήνα Καρκινάκι μου! Ως πρωταγωνιστής αυτού του μήνα θα έλεγε κανείς πως είσαι σε ένα mood ανανέωσης, αλλά και επανεκκίνησης. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη σου δείχνουν τον δρόμο για μια ανανεωμένη πορεία ζωής, φέρνουν πολλή πληροφορία και καινούργιες επαγγελματικές ευκαιρίες. Γενικώς προσπάθησε να κινείσαι μόνος σου και να βάζεις εσύ τα όρια, αλλά και τις προτεραιότητες. Επίσης έχε στο νου σου πως αυτόν τον μήνα, όσο λιγότερο τεμπελιάζεις κι όσα λιγότερα φορτώνεις στους άλλους, τόσο περισσότερο θα ανταμείβεσαι. Σε άλλα νέα θεωρείσαι πολύ τυχερός αυτόν τον μήνα. Σίγουρα θα υπάρξουν κάποιες οικονομικές εξοφλήσεις και από πλευράς τρίτων, αλλά και από δικής σου μεριάς, καθώς ενδέχεται να εξοφλήσεις κάποια χρέη. Στα γκομενικά σου, τι να σου πω τώρα, ξεκινάς με Αφροδίτη, Ποσειδώνα και Κρόνο. Αυτό σημαίνει ναι μεν, αλλά! Πάρτο όπως θες. Εσύ που είσαι σε σχέση, σίγουρα θα υπάρξουν κάποιες όμορφες εξελίξεις και στιγμές στο μεταξύ σας, αρκεί να θυμάσαι ποτέ να μην ζητάς κάτι παραπάνω από αυτό που μπορεί να σου δώσει ο άλλος. Εσύ που είσαι ελεύθερος, αν δεν βρεις γκομενάκι και αυτόν τον μήνα έλεος! Επαγγελματικά αγάπη έχεις άστρο, φτάνει να μπορείς να δεις λίγο μακριά και να μην τα παίρνεις όλα προσωπικά, γιατί δεν εξαρτώνται όλα από εσένα. 
Λέων
Αγαπημένο μου Λιοντάρι καλό μήνα! Καταλαβαίνω ότι είσαι ένα control freak, καταλαβαίνω πως θέλεις όλα να περνάνε από το χέρι σου, αλλά συν Αθηνά και χείρα κίνει, γιατί υπάρχουν κάποια θέματα, τα οποία χρειάζονται και λίγη τύχη προκειμένου να λυθούν. Οπότε λοιπόν, το σύμπαν δεν αδιαφορεί επ' αυτού. Με τον Ερμή στο ζώδιό σου (spoiler alert -πριν μπει ανάδρομος)  θέλει λίγη προσοχή στις επικοινωνίες, αλλά και στις συμφωνίες πάσης μορφής.  Αν έχεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις καλό θα ήταν να μην κινηθείς βιαστικά και παρορμητικά. Εσύ που πλανάρεις διακοπές ή είσαι ήδη διακοπές, φρόντισε να μην τα ρίχνεις όλα στους άλλους και να μην επηρεάζεσαι από το πνεύμα της υπερβολής. Περιμένεις κάπου στις 10-11 του μήνα να περάσει η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, όπου εκεί λάμπεις και αστράφτεις, λειτουργείς λίγο σαν μαγνήτης πάθους. Εσύ που είσαι σε σχέση, νιώθεις πάρα πολύ fabulous μέσα από αυτήν κι αυτό βγαίνει και προς τα έξω. Εσύ που είσαι single, έχεις ζήτηση και γίνεται συζήτηση. Θαυμαστές από το παρόν, αλλά και το παρελθόν, όπου δεν αποκλείεται να έχεις και μέλλον μαζί τους. Επαγγελματικά, θα πρότεινα για τώρα να κάνεις μόνο συζητήσεις, καθώς σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα περνάει ο Ερμής ανάδρομος και δεν θα ήθελα να κάνεις κάποια περαιτέρω κίνηση.
Παρθένος
Παρθένε μου καλό σου μήνα! Γενικώς να σου πω πως βελτιώνονται οι προσωπικές, οι φιλικές, αλλά και οι συγγενικές σου σχέσεις αυτόν τον μήνα φίλε μου Παρθένε. Ωστόσο, θα ήθελα να δείξεις εξυπνάδα, πονηριά, αλλά και ευφυΐα... αα ρε αλεπουδιάρη Παρθένε. Πρέπει, όμως, να δώσεις και πολλή έμφαση στις οικονομικές σου συναλλαγές, οι οποίες χρήζουν βοηθείας. Σταμάτα την τρέλα με την υπερκαταναλωτική σου μανία, γιατί δεν σε πολυπαίρνει, έτσι; Παράλληλα να ξέρεις πως η τελειομανία σου δεν είναι πάντα ευεργετική, καθώς για να φτάσεις σε ένα Χ αποτέλεσμα, περνάς πάντα από μια συγκεκριμένη διαδικασία. Στα ερωτικά σου, εσύ που είσαι δεσμευμένος, θα ήθελα λίγο να ηρεμήσεις κι εσύ και το σεξουαλικό σου ταμπεραμέντο, γιατί τα νεύρα μου. Μου θες και κρυφά πάθη, μη σε αρχίσω σε τίποτα καντήλια. Μυστικός έρωτας, κρυφό πάθος; Τρομάρα σου; Θα παρακαλούσα να ηρεμήσεις- το ξαναλέω. Τουλάχιστον κάνε ό,τι είναι να κάνεις το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, γιατί μετά θα σου γυρίσει από την ανάποδη. Εσύ πάλι που είσαι χωρίς σχέση, μάθε να μην μπαίνεις ανάμεσα στα ζευγάρια. Επαγγελματικά, μέχρι τις 20 του μήνα ούτε κλαίει ούτε γελάει. Παρόλα αυτά μετά που περνάει ο Άρης στους Διδύμους δεν θα έλεγα πως με χαλάει, καθώς είσαι σε εγρήγορση και υπάρχει γενικότερα μια κινητικότητα. 
Ζυγός
Καλό μήνα εύχομαι Ζυγέ μου! Ο μήνας έχει ένα θετικό mood και νιώθεις πως σου ταιριάζει, αρκεί να πας κι εσυ λίγο με τα νερά του και να μην τρέχεις σαν κότα εξαιτίας ξαφνικών απροόπτων. Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου πια. Όλοι σε χαρακτηρίζουν διπλωμάτη και ήρθε η ώρα να ανταποκριθείς στον τίτλο σου, καθώς πολλά γεγονότα μπορεί να σε βγάλουν εκτός εαυτού, αλλά όοοοχι. Εσύ πρέπει να σταθείς στο ύψος σου και να παραμείνεις ήρεμος και συγκρατημένος στις αντιδράσεις σου. Γενικώς πρέπει λίγο να ευχαριστηθείς τον μήνα αυτό και να προσπαθήσεις να μαζέψεις δυνάμεις, αλλά και να οπλιστείς με αυτοπεποίθηση. Στα ερωτικά σου, αν είσαι ελεύθερος, θα σε συμβούλευα να εκμεταλλευτείς τις νέες γνωριμίες και επαφές που πρόκειται να σου χαριστούν απλόχερα. Πολύ φοβάμαι όμως, ότι εσύ θα μείνεις κολλημένος σε παρελθοντικές καταστάσεις. Αν αυτό συμβεί, από τις 20 του μήνα και μετά θα αντιληφθείς το λάθος σου κι ελπίζω να μην είναι αργά. Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να αποφύγεις τα παιχνίδια εξουσίας και κοίτα να αποβάλλεις τις χειριστικές σου τάσεις. Παρόλα αυτά το ταίρι σου φαίνεται να αντιλαμβάνεται την αλλαγή πάνω σου. Επαγγελματικά, από τις 6 του μήνα και μετά, ενδέχεται να σου γίνουν συμφέρουσες προτάσεις, αλλά πρέπει να δείξεις προσοχή στα οικονομικά σου και να μην ξεφύγεις. 
Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ καλό μήνα! Γενικώς θέλω αυτόν τον μήνα να φανείς προνοητικός και συνεπής στις δραστηριότητές ή/και υποχρεώσεις σου, να είσαι ρεαλιστής, αλλά και να σταματήσεις να μπερδεύεσαι σε καταστάσεις και ανθρώπους που δεν σε πολυαφορούν. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα από τις 11 του μήνα και μετά σου δίνει ευκαιρίες σε αρκετούς τομείς δε λέω, απλά για να τις αξιοποιήσεις πρέπει κι εσύ να βρεις το κατάλληλο timing και να μην φερθείς παρορμητικά. Δεν είναι ότι έχεις θέσει και χαμηλούς στόχους γενικά, οπότε θέλει προσοχή ο τρόπος που θα τους θέσεις σε εφαρμογή, μην πάμε για μαλλί και βγούμε κουρεμένοι, έτσι; Στα αισθηματικά σου, ένα τουρλουμπούκι υπάρχει, σωστά; Αν είσαι ελεύθερος, πολλές οι γνωριμίες που σου ταράζουν τα νερά, αλλά έχεις και δύσκολο πρόγραμμα, οπότε δεν πολυασχολείσαι, τι να σε κάνω; Αν πάλι είσαι δεσμευμένος, νιώθεις πως έχεις απομακρυνθεί από το ταίρι σου κι αρχίζεις να νιώθεις λίγο σαν ελεύθερο πουλί - παρόλο που δεν είσαι- θέλω να ηρεμήσεις ωστόσο. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σου τώρα, μια κάποια ανανέωση και βελτίωση υπάρχει. Μπορείς τώρα να πάρεις πρωτοβουλίες και να κάνεις κινήσεις. Απλά θα σε συμβούλευα να μην είσαι ο γνωστός μυστικοπαθής που όλοι ξέρουμε. 
Τοξότης
Τοξοτάκι μου καλό μήνα εύχομαι! Από τη μια σε χαρακτηρίζει μια προκλητική συμπεριφορά, από την άλλη όμως, αυτό βγαίνει και ως επικριτικότητα προς τους άλλους κι αυτή η αντιφατικότητα είναι κάτι που θα φανεί αυτόν τον μήνα έντονα. Κάποιες αλλαγές που δεν ήθελες ή βαριόσουν να κάνεις εσύ - μάντεψε- έρχονται από μόνες τους να σε βρουν, αλλά αυτό έχει θετικό πρόσημο, καθώς λύνονται σημαντικά ζητήματα. Στα αισθηματικά σου, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα στις 11 του μήνα σε γεμίζει με ερωτική διάθεση κι αυτό σε ενθουσιάζει ιδιαίτερα. Αν ανήκεις στους ελεύθερους, θα κάνεις κάποια γνωριμία με άτομο διαφορετικό από εσένα, είτε από άποψη ηλικίας, κουλτούρας ή απλά mindset. Αυτό εσένα σε ωθεί να τη δεις αλλιώς και να βγεις από τα νερά σου.  Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, δέξου τα θέλω του συντρόφου σου και μην τον έχεις συνεχώς στην μπούκα που λέμε. Σε επαγγελματικό κομμάτι, μπορώ να πω πως ο μήνας Ιούλιος έρχεται με θετικά νέα για σένα. Αν σκοπεύεις να κάνεις κάποια κίνηση, όπως να αλλάξεις δουλειά ή να επεκτείνεις τις γνώσεις σου ή κάποια επαγγελματική δραστηριότητα, είναι η στιγμή για να το κάνεις. Βέβαια πρέπει να κινηθείς συνετά και να μην αναλάβεις παραπάνω πράγματα από αυτά που μπορείς να φέρεις εις πέρας. 
Αιγόκερως
Καλό μήνα εύχομαι φίλε Αιγόκερε! Είναι ένας μήνας πάρα πολύ καθοριστικός για τη ζωή σου. Ξέρω πως αυτή τη στιγμή που το διαβάζεις μπορεί να μην το νιώθεις, αλλά εγώ θα απλώσω τον δείκτη κοντά στο φρύδι μου και θα σου πω 'Στα' λεγα;'. Η πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου είναι καθοριστική για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, καθώς ανοίγει ένας νέος κύκλος γύρω από το κομμάτι αυτό. Θέλω όμως να προσέχεις πολύ και να μην στεναχωρηθείς αν κλείσει και κανένας κύκλος. Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια, καθώς έχει κουράσει λίγο αυτό, δε νομίζεις; Προσπάθησε να παραμείνεις επιφυλακτικός όλο τον μήνα και να μην κάνεις εκρήξεις θυμού. Στα ερωτικά σου, εσύ που είσαι σε σχέση, έχεις αρχίσει ήδη τις βλακείες με τις ζήλιες και γενικώς θέλεις να κάνεις παιχνιδάκια εξουσίας, γελάω! Εσύ που δεν είσαι σε κάποια σχέση, θα γίνει κάτι πολύ καλό σύντομα που θα σε βάλει στην θέση του πρωταγωνιστή στον τομέα αυτόν. Προσοχή δείξε στα οικονομικά σου και στις επενδυτικές σου τάσεις. Μη βιάζεσαι να βγάλεις το κασέρι, καθώς το καλό πράγμα έρχεται στη ώρα του, έτσι; Στο τέλος του μήνα που έχει τη δεύτερη πανσέληνο στον Αιγόκερω, οπότε θέλω να ξαναδείξεις προσοχή, γιατί αυτή η πανσέληνος είναι  μπαμπέσα για τις σχέσεις, τις συνεργασίες, αλλά και την υπόστασή σου σαν άνθρωπος γενικώς. 
Υδροχόος
Αγαπημένε μου Υδροχόε καλό μήνα! Κινείσαι περισσότερο παρασκηνιακά αυτό το διάστημα, κάτι που λειτουργεί ευεργετικά στις επαγγελματικές σου δραστηριότητες, καθώς χρειάζεται και λίγο low profile, δε νομίζεις; Ο μήνας αυτός ίσως σου φανερώσει κάποιες πτυχές του εαυτού σου, τις οποίες δεν είχες ακόμη ανακαλύψει. Αλλά ίσως πάρεις και κάποιες αποφάσεις, οι οποίες δεν έχουν ξεκάθαρο πλαίσιο στην αρχή, όμως ακολουθείς το ένστικτό σου, το οποίο σχεδόν ποτέ δεν σε βγάζει λάθος. Παρόλα αυτά προσπάθησε να μείνεις σταθερός στις αποφάσεις σου και στην παρασκηνιακή τάση που έχεις. Στα ερωτικά σου, χτυπάει η καρδιά σου δυνατά τα τα τα (copyrights για το τα τα τα). Αν είσαι ελεύθερος, αρχίζεις να απεγκλωβίζεις το μυαλό σου από την ιδέα ενός παρελθοντικού κολλήματος και προχωράς δυνατά μπροστά για νέο αίμα. Αν δεν είσαι ελεύθερος, αρχίζεις και κάνεις κάτι κουλαμάρες και κάτι εκρήξεις ζήλιας, όπου είναι και άτοπες και εκνευριστικές. Στα επαγγελματικά σου τώρα, "θα πάρω μια ψαρόβαρκα το μωρό μου... και θα βγω στη Νάξο; Στην Πάρο; Whatever.". Δεν είσαι σε mood για να κάνεις παραπάνω δουλειά, θέλεις απλά να ηρεμήσεις και να πάρεις τον χρόνο σου. Παρόλα αυτά νιώθεις ότι ο χρόνος σε πιέζει, κάτι που γενικώς δεν ισχύει και πολύ. 
Ιχθύες
Αγαπητέ μου Ιχθύ καλό μήνα! Πρέπει να αξιοποιήσεις στο έπακρο την συναισθηματική σου νοημοσύνη, η οποία είναι το μόνο σου όπλο αυτόν τον μήνα, για να μπορέσεις να είσαι αποδοτικός και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αλλά και στα ξεκαθαρίσματα που πρόκειται να κάνεις. Η πρώτη εβδομάδα του μήνα σε βρίσκει λίγο απροσάρμοστο θα έλεγε κανείς, καθώς και δεν παίρνεις από λόγια και έχεις τα δικά σου πιστεύω και τις δικές σου θεωρίες για το τι μπορεί να συμβαίνει backstage σε κάποια πράγματα. Μήπως έχεις κακό προαίσθημα για κάτι άλλο και το ξεσπάς κάπου αλλού, ε Ιχθύ; Στα γκομενικά σου, η ανάγκη σου για επιβεβαίωση παρότι έντονη, βρίσκει πρόσφορο έδαφος στα πλανητικά φαινόμενα, καθώς υπάρχει ζήτηση. Αν είσαι ελεύθερος, μια νέα ερωτική περιπέτεια μπορεί να καταλήξει σε καλή ποιοτικά σχέση. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος, δεν χρειάζεται όλα τα πράγματα να τα ερμηνεύεις εναντίον σου, καθώς είσαι καχύποπτος για ηλίθια πράγματα. Στα επαγγελματικά σου, υπάρχει σίγουρα μια καλλιτεχνική έμφαση σε οτιδήποτε κάνεις, καθώς θα μπορούσες να κάνεις και αρκετά δημιουργικές σκέψεις. Τα αγαθά κόποις κτώνται, γι' αυτό σε θέλω δουλευταρά για να μπορείς να απολαμβάνεις μετά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ