Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 01 - 06 Ιουλίου 2024

Αγαπημένε Ζυγέ, καλή εβδομάδα εύχομαι! Ο φίλος Ερμής σού τα κάνει λίγο θολά, αφού σε αγχώνει και αφήνει τα πράγματα απλώς να αιωρούνται

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
7’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις στην Athens Voice

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 01 - 06 Ιουλίου 2024

Κριός
Καλή εβδομάδα, φίλε Κριέ! Έντονο το κλίμα, το λες όμως και έξτρα ενδιαφέρον. Θα ψαχτείς λίγο γύρω από το στενό σου περιβάλλον, είτε αυτό σημαίνει oικογένεια είτε φίλους ή και γκομενάκια, έτσι; Επειδή, όπως είπαμε, η ένταση δεν θα λείψει, εσύ κοίτα να βάλεις προτεραιότητα, να δεις τι αξίζει την προσοχή σου και τι όχι και (εννοείται!) να μην αρχίσεις να τσαμπουκαλεύεσαι δεξιά κι αριστερά. Στα αισθηματικά, νιώθεις ότι έχεις ανάγκη να επικοινωνήσεις ερωτικά, κοινώς να φλερτάρεις ασύστολα. Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει κάποιο άτομο που σε έχει βάλει στο μάτι και ίσως τώρα κάνει κίνηση. Μην είσαι ξινός, αλλά μην πέσεις και με τα μούτρα, γιατί όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι (ή μην κρατάς και καθόλου). Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις ευκαιρίες να φτιάξεις τα κακώς κείμενα στη σχέση σου. Επαγγελματικά, η δημιουργικότητά σου πρόκειται να σε βγάλει από μια δύσκολη θέση, αν τυχόν βρεθείς, βέβαια.

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, καλή εβδομάδα εύχομαι! Ο Άρης στο ζώδιό σου σού κάνει τσαλίμια, καθώς τη μια είσαι μεν κομπλέ, την άλλη τέρμα νευρικός, τη μια θες, την άλλη δε θες. Ε, παράτα μας! Τι φταις κι εσύ, βέβαια, που από τη μια θα λύσεις ένα πρόβλημα (μάλλον οικογενειακό), από την άλλη θα προκύψει κάποιο άλλο (μάλλον γκομενικό). Πάντως, ευκαιρίες για ενδιαφέρουσες δραστηριότητες θα έχεις, π.χ. ένα ταξίδι ή εκδρομή, μια συμφέρουσα συζήτηση ή συμφωνία. Στα αισθηματικά, νιώθεις έντονα το ερωτικό στοιχείο. Αν είσαι ελεύθερος, πρόκειται να κάνεις μια γνωριμία, κάτι σαν summer love που λέμε, το αν θα μείνει και μετά δεν το ξέρω. Αν δεν είσαι ελεύθερος, μπορείς τώρα να εκφραστείς πιο άνετα, να πεις και τι νιώθεις, αλλά και τι δεν σου αρέσει στη σχέση σου. Επαγγελματικά, σου γίνονται κάποιες wow προτάσεις (κυρίως λόγω της επιμονής σου) και θέλω να σου πω πως αυτήν την εβδομάδα ευνοούνται οι συμφωνίες, καθώς ενδέχεται να κρατήσουν καιρό.

Δίδυμοι
Αγαπητό Διδυμάκι, καλή σου εβδομάδα! Μια επεισοδιακή εβδομάδα, με νεύρα (αλίμονο), παρασκηνιακή δράση, αλλά και άνοδος του ηθικού σου! Λίγο οι καθυστερήσεις ή αναβολές, λίγο ο στενός σου κύκλος, λίγο ότι ναι μεν κάνεις βήματα προς τους στόχους σου, αλλά βλέπεις και ότι το πράγμα κάπου κλωτσάει – ξέρουμ, δεν θες και πολύ! Εγώ θα σου πω πάντως να μην σκας, γιατί όντως δεν είναι τώρα η ώρα να πραγματοποιηθούν και όοολες σου οι προσδοκίες. Το καλό πράγμα αργεί, δεν το ξέρεις; Αισθηματικά, πάντως, πας καλύτερα. Και φλερτάρεις και πολλές ευκαιρίες για γνωριμίες έχεις (αν είσαι sinlge) και το μπρίο σου σε βοηθά να λύσεις προβληματάκια της σχέσης σου (αν δεν είσαι single). Όσον αφορά τα επαγγελματικά σου, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου (6 Ιουλίου) φωτίζει τον δρόμο για τα οικονομικά σου, καθώς δεν αποκλείεται να έχεις μια συμφέρουσα ευκαιρία για άνοδο στα επαγγελματικά, π.χ. μια προαγωγή ή εύρεση νέας εργασίας.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, καλή εβδομάδα! Αντιλαμβάνεσαι πως πολλά πράγματα γύρω σου αλλάζουν ταχύτατα κι εσύ, φυσικά, δεν πρέπει να μείνεις κολλημένος. Αντιθέτως, καλό θα ήταν να πας με τη ροή των εξελίξεων. Κοινώς, πρόσεχε τη διευθέτηση τόσο των ζητημάτων καρδιάς όσο και των επαγγελματικών σου υποχρεώσεων. Στα γκομενικά σου, καλό θα ήταν να κοιτάς και λίγο πέρα από το δάχτυλό σου. Με άλλα λόγια, να κοιτάς λίγο πιο μακροπρόθεσμα. Αν είσαι χωρίς σχέση, να ξέρεις πως το παρελθόν καλό είναι να μένει πίσω κι εσύ σίγουρα όχι πίσω μαζί του! Θα ακούσεις σίγουρα πολλά όμορφα λόγια, αλλά πρέπει να ξέρεις επίσης πως ό,τι λάμπει δεν είναι και χρυσός. Αν έχεις σχέση, απολαμβάνεις στιγμές, καθώς παίρνεις επιτέλους απαντήσεις σε ερωτήσεις που σε ταλαιπωρούσαν καιρό. Στο επαγγελματικό κομμάτι βελτιώνεται κάπως το κλίμα, αφού βάζεις το χέρι σου –ή μάλλον το χτυπάς στο τραπέζι–, κοινώς, απαιτείς ό,τι σου ανήκει. Αυτό, να σου πω πως βοηθάει και τα οικονομικά σου.

Λέων
Αγαπημένο μου Λιοντάρι, καλή εβδομάδα! Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σου νιώθεις να γίνεσαι λίγο πιο απαιτητικός να πω; Λίγο πιο overthinker να πω; Λίγο πιο καταπιεσμένος να πω; Ό,τι και να πω εγώ, εσύ do your thing, γιατί ο Δίας μεν σε βοηθά, η δε Αφροδίτη δουλεύει για λογαριασμό σου και κλείνει πληγές του μακρινού (ή και κοντινού) παρελθόντος. Στα γκομενικά σου, έχεις και καλές στιγμές, έχεις και νεύρα, γιατί ορισμένοι νομίζουν πως μπορούν να σε κοντράρουν. Αν είσαι ελεύθερο πουλί, απολαμβάνεις τις στιγμές ελευθερίας σου, δεν λέω, αλλά πού και πού δεν κρατιέσαι και φλερτάρεις δίχως αύριο. Όχι ότι είναι κακό βέβαια. Αν δεν είσαι ελεύθερο πουλί, το ραντάρ σου πιάνει τον σύντροφό σου να προσπαθεί να σου βάλει χαλινάρια, είτε με την επιβολή δικών του απόψεων, είτε...βασικά με την προσπάθειά του να σου επιβληθεί γενικά! Αν και ξέρω πώς θα αντιδράσεις, θα σου πω να μη μασάς, αλλά να μην κάνεις και τα δικό σου γνωστό drama. Επαγγελματικά, παρά το τρέξιμο, έρχονται ευχάριστες εξελίξεις!

Παρθένος
Καλή εβδομάδα εύχομαι, Παρθενάκι μου! Από τη μια θα δεις κάποια προβλήματα να λύνονται, αλλά από την άλλη, τα αισθηματικά και τα οικονομικά σου δεν θα σε αφήσουν να το χαρείς και τόσο. Πάντως, τα φιλαράκια σου θα είναι εκεί για σένα και θα σου φτιάξουν οπωσδήποτε τη διάθεση. Τι φίλοι θα ήταν αλλιώς; Όχι μόνο αυτό, αφού δεν αποκλείεται να κάνεις και ένα μεγάλο ταξίδι! Στα αισθηματικά σου, κυλούν ήρεμα μεν, με πολύ ενδιαφέρον δε, οι μέρες αυτές. Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται η στιγμή που κάποια κρυφή ερωτική σου επιθυμία πραγματοποιείται. Αν, πάλι, δεν είσαι ελεύθερος, λύνεις επιτέλους κάποιες διαφωνίες με το ταίρι σου, καθώς αντιλαμβάνεσαι και την οπτική του, αλλά και ότι θέλει μάλλον να σε πλησιάσει κι όχι να σε απομακρύνει! Στα επαγγελματικά σου τώρα, να ξέρεις πως ό,τι γνωριμίες έχεις βάλτες σε εφαρμογή, καθώς μπορούν τώρα να σε πάνε μπροστά.  Δεν σου λείπει η επιφυλακτικότητα, βέβαια, μια και είσαι σε αναμονή κάποιων χρημάτων. 

Ζυγός
Αγαπημένε Ζυγέ, καλή εβδομάδα εύχομαι! Ο φίλος Ερμής σού τα κάνει λίγο θολά, αφού σε αγχώνει και αφήνει τα πράγματα απλώς να αιωρούνται. Πάντως, κάποιες συζητήσεις θα καταφέρουν να σε ενθαρρύνουν λίγο, ενώ μπορεί τώρα να καταφέρεις να λύσεις και μερικά ζητήματα (κυρίως γύρω από τα οικονομικά). Πάλι καλά, θα υπάρξουν πολλές προσκλήσεις σε όμορφα events κι έτσι κάπως θα χαλαρώσεις. Σε γκομενικό επίπεδο, δεν είναι και οι καλύτερες μέρες για έρωτες, λυπάμαι που στο λέω. Αν είσαι ελεύθερος, καταλαβαίνεις πως, όσο κάνεις κύκλους γύρω από συγκεκριμένα πρόσωπα, ενώ ξέρω και ξέρεις πως δεεεεν, δεν θα καταφέρεις και να ευτυχήσεις. Αν δεν είσαι ελεύθερος, βλέπεις τα πράγματα πιο ρεαλιστικά, ξέρεις τι θέλεις, απλά –ενημερωτικά πάντα– αυτό πρέπει να το ξέρει και το ταίρι σου, λέω τώρα εγώ! Επαγγελματικά, είναι πρόσφορο το κλίμα για σημαντικά ξεκινήματα, καθώς υπάρχει ένα πιο σταθερό mood, λόγω της Νέας Σελήνης.

Σκορπιός
Καλή εβδομάδα σου εύχομαι, Σκορπιέ μου! Θέλω με τρόπο και διακριτικά να σου πω να ξεκουραστείς, αλλά θέλω να σου πω και να οργανώσεις ένα ταξίδι, καθώς ψιλοεπιβάλλεται τώρα. Μπορεί να νιώσεις πως κάποιοι (κυρίως ο σύντροφος σου) δεν σε πολυκαταλαβαίνουν, κι εγώ αναρωτιέμαι αν δεν μιλάς και δεν εκφράζεις τα θέλω και τα συμφέροντά σου, πώς να σε καταλάβουν, οέο; Στα ερωτικά σου, λοιπόν, αν είσαι δεσμευμένος, όπως ψιλοκατάλαβες, πρέπει να μάθεις πως το να κλείνεσαι στον εαυτό σου δεν βοηθάει, αντιθέτως δημιουργεί μεγαλύτερο πρόβλημα στη σχέση σου. Αν δεν είσαι δεσμευμένος, πας καλύτερα, αφού και συνάντηση ή επικοινωνία θα έχεις από αυτόν τον κάποιον που θέλεις και πας ολοταχώς για κάτι το πιο σταθερό στη ζωή σου. Μπράβο! Σε επαγγελματικό κομμάτι τώρα, υπάρχουν νέες προοπτικές και εξελίξεις μέσω κάποιας συμφέρουσας συζήτησης. 

Τοξότης
Αγαπητέ μου Τοξότη, καλή εβδομάδα! Πολλή δουλειά και καθόλου χρόνος για χαλάρωση, μπάνια και παγωτά; Sorry, αλλά κάπως έτσι θα είναι αυτή η εβδομάδα για σένα, φίλε μου. Πάντως, πάλι καλά που η Αφροδίτη προσπαθεί να σου χαρίσει λίγο παραπάνω θάρρος και αισιοδοξία. Θέλω να σου πω πως για να βγάλεις κάποια άκρη, πρέπει πρώτα απ’ όλα να δημιουργήσεις μια ισορροπία, ίσως μέσω ενός σωστού πλάνου/προγραμματισμού. Στα αισθηματικά, παλεύει και ο Δίας να σε βοηθήσει, αλλά ενδόμυχα ξέρεις ότι δεν είναι όλα έτσι όπως τα περίμενες. Αν είσαι ελεύθερος, τρώγεσαι για νέες ερωτικές περιπέτειες και θα έχεις την ευκαιρία να πειραματιστείς (είδες, όμως, τι κάνει ο Δίας ε;) μέσω κάποιας νέας γνωριμίας. Αν είσαι δεσμευμένος, θέλεις ανανέωση στη σχέση σου, κάτι που θα επέλθει μάλλον μέσω ενός ταξιδιού/εκδρομής. Στα εργασιακά σου τώρα, κάποια νέα επαγγελματικά πλάνα βρίσκονται σε εξέλιξη, τα οποία πρόκειται να φανούν άκρως αποδοτικά!

Αιγόκερως
Αγαπημένε μου Αιγόκερε, καλή εβδομάδα! Γενικώς θα δεις πως η εβδομάδα αυτή θα έχει λίγο απ’ όλα. Τι εννοώ, θα μου πεις τώρα. Από τη μια θα δεις τα ερωτικά σου να βαίνουν καλώς, από την άλλη όμως, το άγχος γύρω από οικογενειακά ζητήματα καθόλου δεν θα σου λείψει. Πάντως, κάποιος από αυτόν τον κύκλο θα φανεί εξαιρετικά υποστηρικτικός στην υλοποίηση ορισμένων στόχων σου. Στα γκομενικά σου, προσπαθείς για το καλύτερο και θα σου πω πως μάλλον το πετυχαίνεις. Αν είσαι ελεύθερος, κάνεις γνωριμίες με σκοπό, όχι έτσι για να έχουμε να λέμε. Έτσι, λοιπόν, μέσα από ένα ραντεβουδάκι θα βρεις αυτόν τον κάποιον που έψαχνες. Αν είσαι σε σχέση, ήρθε η στιγμή που παίρνεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της, π.χ. προχωράς σε κάτι πιο σοβαρό (όπως, λέμε τώρα, συγκατοίκηση) ή ακόμα και χωρισμό (αν δεν σε καλύπτει πια). Επαγγελματικά, να ξέρεις ότι κάποια συνεργασία σου λειτουργεί ευεργετικά για την εξέλιξη αυτού του τομέα.

Υδροχόος
Αγαπημένε μου Υδροχόε, καλή εβδομάδα! Λίγο τα γκομενικά, λίγο τα επαγγελματικά, χάνεις κάπου κι εσύ την υπομονή σου. Ε, κι εκεί είναι που την πατάς πάντα, καθώς αν μείνεις ψύχραιμος, θα δεις πόσες λύσεις υπάρχουν και για τα δυο είδη πονοκεφάλου σου! Βέβαια, καλό είναι πού και πού και σε ορισμένους που θέλουν να σπαταλήσουν χρόνο από την πολύτιμη ησυχία σου, να μάθεις να λες και κανένα όχι. Στα αισθηματικά σου, λόγω της Αφροδίτης βλέπεις κάπως καλύτερα τα πράγματα πια. Έτσι, αν είσαι ελεύθερος, κάνεις μια νέα γνωριμία, αλλά πιάνεις τον εαυτό σου να μην ενδίδει με τη μία όπως συνηθίζεις, μια και –μάλλον– το μυαλό σου είναι αλλού. Αν είσαι δεσμευμένος, καταλαβαίνεις πως πρέπει να ακούς το ταίρι σου, να σταματήσεις πια να είσαι απόλυτος και επιτέλους να επικοινωνείς λίγο σωστότερα! Επαγγελματικά, οι αλλαγές που έρχονται θα είναι για καλό, αφού θα ευνοήσουν την ξεκούρασή σου. Επίσης, μερικά νέα για λήψη χρημάτων σε γεμίζουν σιγουριά για το μέλλον. 

Ιχθύες
Καλή εβδομάδα, αγαπητέ μου Ιχθύ! Όλα μπαίνουν σε μια σειρά, μόνο για να εμφανιστούν νέα ζητήματα στη θέση τους. Ε, είναι κάπως άβολο αυτό, το ξέρω. Γενικώς, κοίτα να αποφύγεις τσακωμούς, ακόμα κι αν οι άλλοι το τραβάνε λίγο παραπάνω το σκοινί. Πήγαινε καλύτερα καμία εκδρομή ή κάνα ταξίδι λέω εγώ, που ευνοούνται κιόλας αυτόν τον καιρό.  Στα ερωτικά, θέλεις να δώσεις δεν λέω, αλλά λόγω των νεύρων και της έντασης, κάπου μαγκώνεις. Αν είσαι ελεύθερος, έχεις το potential μέχρι και για τη δημιουργία μιας σχέσης, αλλά μόνο αν –πρόσεξέ με, λέω ΑΝ– κάνεις εσύ ο ίδιος τη σωστή επιλογή! Αν δεν είσαι ελεύθερος, κάποια από τα μικροπροβλήματα στην σχέση σου ξεπερνιούνται και νιώθεις πως μπορείς να την ευχαριστηθείς ξανά. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σου, κοίτα να επιστρατεύσεις όλο το ταλέντο και τη δημιουργικότητα που σε χαρακτηρίζει, για να μπορέσεις να ανέβεις στον τομέα αυτόν. Πάντως, σίγουρα μην προκαλείς και πολύ drama, αφού είναι βέβαιο πως εσύ θα χάσεις.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ