Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 03.07.2024

Σήμερα, Ταύρε, τα οικονομικά σου χρειάζονται περισσότερο προσοχή

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Τετάρτης 03.07.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ μου, τα πράγματα από το πρωί φαίνονται σχετικά ήρεμα και θα εστιάσεις περισσότερο στο να δουλέψεις λίγο ακόμα πάνω σε πράγματα που σε ενοχλούν ή που σε έχουν πληγώσει στο παρελθόν, για να σταματήσουν να σε μπλοκάρουν. Από το απόγευμα και μετά, ξεκινά μια πίεση κι ένα συναισθηματικό σκαμπανέβασμα. Είναι μια μέρα που χρειάζεται να κατανοήσεις τι γίνεται μέσα σου και όχι να αρχίσεις τις απρόσμενες αντιδράσεις και τις εκρήξεις, προσπαθώντας να ξεσπάσεις ή να βρεις κάποια διέξοδο. Η ένταση αυτή θα μεταφερθεί και στην παρέα, χωρίς όμως να ξεκαθαρίσεις πως σχετίζεται αρκετά και με επαγγελματικά σχέδια που έχεις.

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε, τα οικονομικά σου χρειάζονται περισσότερο προσοχή. Μπορεί από το πρωί ακόμα να νιώθεις ότι όλα βαίνουν καλώς στα επαγγελματικά σου πλάνα και κάνεις τον προγραμματισμό σου, από το απόγευμα και μετά όμως η κατάσταση σφίγγει αρκετά και σε πιάνει ένα άγχος. Θα υπάρξουν απαιτήσεις στο κομμάτι της δουλειάς και θα χρειαστεί να πιεστείς χρονικά και να αποδείξεις ότι είσαι αξιόπιστος, για να προχωρήσει η συνεργασία που έχεις στα σκαριά. Επίσης, θα σε πιάσει ένα άγχος το οποίο δε θα κοντρολάρεις εύκολα και μπορεί να υπάρξουν κάποιες συναισθηματικές εκρήξεις. 

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, σήμερα είναι μια μέρα που ξεκινά ήρεμα και με αρκετές δυνατότητες να απλώνονται μπροστά σου. Έχεις μια ψυχραιμία να διαχειριστείς τα πράγματα με ηρεμία και αυτό θα σε βοηθήσει αρκετά. Ίσως έρθουν κάποια περιστατικά στην επιφάνεια που σε έχουν πληγώσει αρκετά και εκεί θα μαζευτείς λίγο. Από το απόγευμα και μετά ξεκινά μια πίεση, η οποία θα σε αναγκάσει να αναδιοργανωθείς αρκετά. Στα επαγγελματικά σου οι απαιτήσεις αυξάνονται αρκετά και αυτό μπορεί εύκολα χάσεις την ψυχραιμία σου και να κινηθείς με πιο καχύποπτο τρόπο απέναντι στους άλλους. Γενικά, από το απόγευμα και μετά νιώθεις περισσότερη συναισθηματική φόρτιση.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε μου, απολαμβάνεις από το πρωί μια ήρεμη κατάσταση και μέσα σου υπάρχει μια κατανόηση για πολλά πράγματα που παρατηρείς γύρω σου. Έχεις την επιθυμία να βοηθήσεις χωρίς να βγει κάτι προς τα έξω, ενώ αντιλαμβάνεσαι σε μεγαλύτερο βάθος τις καταστάσεις. Από το μεσημέρι και μετά, το σκηνικό αλλάζει αρκετά και εσύ αλλάζεις τη στάση σου αρκετά. Είναι πολύ εύκολο να γίνεις απόλυτος και να επιδιώξεις να βάλεις τέλος σε συζητήσεις που δε θεωρείς σημαντικές, κάτι που αφήνει μια περίεργη άποψη στους άλλους. Επίσης, γίνεσαι πιο ελεγκτικός και πιο απόλυτος σε κάποια πράγματα και η στάση σου φαίνεται σκληρή και αμετακίνητη.

Λέων
Λέοντα, σήμερα εστιάζεις στο να κάνεις κοινωνικές επαφές και να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο. Έτσι, από το πρωί ακόμα ενισχύεις το κομμάτι των πιθανών συνεργασιών σου και προσπαθείς να εκμεταλλευτείς όποια ευκαιρία σου δίνεται για να το καταφέρεις. Δεν έχεις διάθεση για πολλές εντάσεις και αυτό ενισχύει την εικόνα σου σημαντικά. Από το απόγευμα και μετά, χρειάζεται να κινηθείς πιο προσεκτικά και να δώσεις βάση σε ό,τι ακούς, για να οργανωθείς καλά και να προστατευτείς από διάφορα που μπορεί να συμβούν. Το σημαντικό είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην αρχίσεις τις δραματικές αντιδράσεις και τις συναισθηματικές εκρήξεις στους άλλους.

Παρθένος
Παρθένε, σήμερα το κομμάτι της καριέρας σου είναι πολύ βασικό, καθώς θέλεις να προετοιμαστείς καταλλήλως για το επόμενο διάστημα καιρό τώρα και η σημερινή μέρα, νιώθεις πως είναι μια καλή ευκαιρία να το ξεκινήσεις. Από το πρωί και μέχρι το μεσημέρι, παρατηρείς πως όλα κυλάνε καλά και διατηρείς την ηρεμία σου σε μεγάλο βαθμό. Από το απόγευμα κα μετά όμως χρειάζεται να δώσεις βάση και να δείξεις στους άλλους ποιος είσαι και τι μπορείς να κάνεις. Μια πιο ανταγωνιστική στάση μπορεί να βγει προς τα έξω, ενώ και στη δουλειά σου θέλεις να πάρεις το πάνω χέρι και να κάνεις τα πράγματα με το δικό σου τρόπο.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ, βλέπεις πως από το πρωί όλα ρολάρουν πιο ήρεμα και δε χρειάζεται να κάνεις πολλά. Παρατηρείς και απλά παραμένεις ήρεμος, ενώ προσπαθείς να δεις κάποια πράγματα πιο φιλοσοφημένα. Εύκολα μπορείς να εκφραστείς με μεγαλύτερη άνεση και να δώσεις μια πιο δημιουργική υπόσταση σε αυτό που κάνεις. Από το απόγευμα και μετά, θα χρειαστεί να οπλιστείς με υπομονή και να κάνεις κάποια καίρια βήματα και κινήσεις για να εξασφαλίσεις τη θέση σου και να δείξεις ότι δεν μπορεί να παίζει ο οποιοσδήποτε μαζί σου. Εύκολα μπορεί να πολωθείς σε συζητήσεις και να γίνεις απόλυτος και αμετακίνητος σε αυτά που λες. Αυτό πρέπει να προσέξεις.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα το πράγμα είναι αρκετά πιο βαθύ και το ευχαριστιέσαι όσο τίποτα. Δίνεις βάση μόνο σε ουσιαστικά πράγματα, κρατώντας αποστάσεις από οτιδήποτε θεωρείς αχρείαστο και κάνοντας αυτό που πρέπει ανεμπόδιστος από πολλά. Από το απόγευμα και μετά ξεκινά μια περίεργη φάση, όπου εσύ προσπαθείς να δεις για ποιο λόγο δεν προχώρησαν κάποια σχέδια που είχες κατά νου, αλλά και διάφορες γνωριμίες που έχεις κάνει μέχρι τώρα. Σε όλο αυτό, έρχεται να μπει και η εμβάθυνση στα γεγονότα που αντί να δώσει λύσεις, σήμερα φαίνεται να σου ανάβει φωτιές και να σε κάνει πιο έντονο και απόλυτο.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη μου, είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσεις πως μπορείς να στηριχτείς σε κάποιους από τους συναδέλφους σου και να κάνεις καλύτερη τη μεταξύ σας σχέση. Από το πρωί έχεις την ευκαιρία να επεκτείνεις αυτό που κάνεις ή να ξεκινήσεις κάποιες συνεργασίες που θα είναι αρκετά κερδοφόρες μελλοντικά. Καλό είναι να οργανωθείς, γιατί από το απόγευμα και μετά νιώθεις πως πρέπει να ασχοληθείς περισσότερο με πιο προσωπικά σου ζητήματα και το ενδιαφέρον σου θα στραφεί περισσότερο στο κομμάτι της σχέσης σου. Θέματα συγκατοίκησης και γενικά σπιτιού θα πέσουν στο τραπέζι. Καλό είναι να παραμείνεις ψύχραιμος σε ό,τι ακούσεις και να μην απαντήσεις εντελώς αφιλτράριστα.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα το πρόγραμμά σου και η κατάσταση στη δουλειά είναι αρκετά ήρεμα από το πρωί και μπορείς εύκολα να προχωρήσεις τα πλάνα σου. Το σημαντικό είναι να το κάνεις μέχρι το μεσημέρι και να κλείσεις εκεί τις υποθέσεις σου για σήμερα, καθώς από το απόγευμα και μετά το κλίμα δυσχεραίνει αρκετά. Στο κεφάλι σου επικρατεί το πρέπει και αυτά που έχεις να κάνεις γίνονται αυτομάτως προτεραιότητα, χωρίς να δίνεις σημασία σε οτιδήποτε άλλο. Επίσης, αρχίζεις να κυνηγάς πιο εύκολα το κέρδος και εστιάζεις στο πώς θα κερδίσεις εύκολα και γρήγορα. Το θέμα είναι πως συναισθηματικά γίνεσαι πολύ έντονος, αλλά δεν το επικοινωνείς σωστά.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε μου, έχεις μια διάθεση να κρατήσεις αυτή την καλή ψυχολογία που νιώθεις από χτες ακόμα και να κάνεις ό,τι καλύτερα μπορείς με το δικό σου τρόπο. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να προχωρήσεις τα πλάνα σου καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, αλλά από το απόγευμα και μετά το πράγμα ζορίζει. Υπάρχει μια δυσκολία στις εξελίξεις των πραγμάτων και οι απαιτήσεις φαίνεται να αυξάνονται σημαντικά. Ίσως νιώσεις μια αδυναμία να εκφραστείς από τη μία και μια εσωτερική επιταγή ότι πρέπει να το κάνεις και με τον οποιοδήποτε τρόπο. Θέλει προσοχή σε εκρήξεις και σε εγωιστικές στάσεις που θα βγάλεις προς τα έξω.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα η μέρα σου ξεκινά με μια ήρεμη ψυχολογία και μια διάθεση να προσπαθήσεις να ρυθμίσεις και να θέσεις υπό έλεγχο – να προσπαθήσεις τουλάχιστον – όλα αυτά που συμβαίνουν μέσα σου. Από το απόγευμα και μετά, το κλίμα αρχίζει και μυρίζει μπαρούτι, καθώς εσύ μπορεί εύκολα να φτάσεις στο άλλο άκρο και να γίνεις απόλυτος σε κάποια πράγματα ή σε κάποιες αποφάσεις που πρέπει να λάβεις μαζί με την οικογένεια και πιέζεις τις καταστάσεις να πάρουν την κατεύθυνση που εσύ θέλεις. Κι επειδή το κατά μέτωπο σου είναι κάπως πιο δύσκολο, δε θα ζοριστείς να επιστρέψεις σε γνωστές σου μεθόδους, προκειμένου να πάρεις αυτό που θέλεις.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ