Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 02.07.2024

Σήμερα, Δίδυμέ μου, προσπαθείς να κρατήσεις ένα πιο χαμηλό προφίλ

Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 02.07.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ μου, είναι σημαντικό να εξασφαλίσεις κάποια πράγματα πριν ξεκινήσεις να ξοδεύεις. Χρειάζεται να έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το οικονομικό σου, και αυτό πρέπει να το κρατήσεις μέσα στο μυαλό σου σήμερα. Από το μεσημέρι και μετά αρχίζεις και νιώθεις πιο άνετα να μοιραστείς κάποια πράγματα που σε προβληματίζουν, ενώ θα υπάρξουν και ευκαιρίες για να επικοινωνήσεις και με άτομα που έχεις καιρό. Η ψυχολογία σου είναι αρκετά καλή και σήμερα μπορεί να βρεις τρόπους να εκτονώσεις την ενέργειά σου μέσα από πιο ήρεμα πράγματα, καθώς αντιλαμβάνεσαι καλύτερα πως έτσι θα γίνει πιο ουσιαστική δουλειά.

Ταύρος
Ταύρε μου, από το πρωί υπάρχει μια περίεργη κατάσταση και η επικοινωνία που έχεις και σημαντικά πρόσωπα είναι κάπως διαστρεβλωμένη. Μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις αν δεν προσέξεις. Ο τρόπος που θέλεις να επικοινωνήσεις είναι αρκετά διαφορετικός από τον συνηθισμένο σου και κάνει εντύπωση στους άλλους σήμερα. Από το μεσημέρι και μετά θα έχεις αρκετές ευκαιρίες να διορθώσεις την κατάσταση, ενώ η ψυχραιμία που δείχνεις σε επαγγελματικά θέματα ανεβάζει την αξιοπιστία σου σήμερα. Κάποιες πιο ρομαντικές γνωριμίες σήμερα θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου περισσότερο.

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμέ μου, προσπαθείς να κρατήσεις ένα πιο χαμηλό προφίλ. Υπάρχουν το πρωί κάποια οικονομικά ζητήματα που θα σε απασχολήσουν και ίσως σε κάνουν να ανεβάσεις κάπως τους τόνους, αλλά δε θα κρατήσει για πολύ. Αργότερα μέσα στη μέρα, και πιο συγκεκριμένα από το μεσημέρι και μετά τα πνεύματα ηρεμούν αρκετά. Ίσως κάποιες νέες συζητήσεις για οικονομικά προκύψουν. Το σημαντικό είναι πως εστιάζεις στο πώς θα βελτιώσεις σημαντικά τον τρόπο που κινείσαι μέσα στις καταστάσεις και πώς θα βγεις κερδισμένος από κάποιες επαφές σου στη δουλειά. Αυτό που θα προσθέσω είναι να βρεις λίγο χρόνο για ξεκούραση.

Καρκίνος
Καρκίνε, σήμερα έχεις μια διάθεση να πεις κάποια πράγματα που σε ενοχλούν. Ίσως θέλεις να τσεκάρεις αν ακούγεσαι ουσιαστικά ή αν απλά σε αφήνουν οι άλλοι να τα πεις για να ξεθυμάνεις και να ηρεμήσει το κλίμα. Εντάξει, μετά το πρώτο μπαμ, και από το μεσημέρι και μετά ηρεμείς αρκετά και μπορείς να μιλήσεις πιο ήρεμα, αλλά και να επεξεργαστείς διαφορετικά και πιο βαθιά αυτά που ήδη έχεις πει, για να σώσεις ίσως την κατάσταση. Έχεις μια διάθεση να μιλήσεις για διάφορα από τα ενδιαφέροντά σου και να δείξεις στους άλλους ένα μέρος του εαυτού σου που μάλλον δεν έχουν δει. Απλά, μην αγνοείς το ένστικτό σου σήμερα.

Λέων
Σήμερα, Λιοντάρι μου, είναι μια μέρα που χρειάζεται να παραμείνεις ψύχραιμος, γιατί θα ακούσεις πολλά από τους άλλους που θα έρχονται αντίθετα με αυτά που θέλεις. Βιώνεις μια ένταση που προσπαθείς να την κρατήσεις εσωτερικευμένη, αλλά ξέρουμε πολύ καλά πως δε θα μείνει μόνο εκεί. Από το μεσημέρι και μετά, φιλτράρεις αρκετά διαφορετικά τις πληροφορίες και δεν είναι τόσο καχύποπτος. Επίσης, θα δεις πως κάποια πράγματα κινούνται πιο εύκολα όταν κι εσύ λειτουργείς αυθόρμητα και αφήνεις σε κάποια πράγματα το ένστικτό σου να σε καθοδηγήσει. Σήμερα έχεις τη δυνατότητα μέσα από αυτό να ενισχύσεις σημαντικά κάποιες συνεργασίες σου.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε μου, ξέρεις μέχρι πού μπορούν να φτάσουν κάποιες συζητήσεις κι έτσι δεν χαλάς φαιά ουσία σε ανούσιες κουβέντες. Έχεις μια καλή διάθεση σε γενικές γραμμές. Θέλω να προσέξεις το πόσο επιμένεις σε στόχους που δεν κινούνται εύκολα, αλλά και την κριτική που μπορεί να δεχτείς από κάποιους στον κύκλο σου. Από το μεσημέρι και μετά βρίσκεσαι με φίλους και χαλαρώνεις. Σήμερα θα παρατηρήσεις πόσο φιλικοί προς εσένα θα είναι κάποιοι συνάδελφοί σου. Πολλές φορές μέσα στη μέρα θα ακούσεις το ένστικτό σου να σε συμβουλεύει, και αν με ρωτάς ακολούθησέ το, γιατί μπορεί να σε γλιτώσει από πολλά.

Ζυγός
Ζυγέ μου, και σήμερα είσαι λίγο πιο υποψιασμένος σε γενικές γραμμές. Αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα σε μεγαλύτερο βάθος και προσπαθείς να περάσεις όσο πιο απαρατήρητος γίνεται, προκειμένου να μάθεις περισσότερα. Δώσε βάση και μην απαντάς σε οτιδήποτε σου λένε ανώτεροι σήμερα, γιατί εκεί θα υπάρξουν οι εντάσεις μέχρι το μεσημεράκι. Από εκεί και πέρα το κλίμα ηρεμεί αρκετά και μπορείς να δουλέψεις πιο ήρεμα. Το σημαντικό είναι πως έχεις διάθεση να κάνεις πολλά και να το ένστικτό σου θα σε βοηθήσει πολύ, αρκεί να μην παρασυρθείς από τις γνωστές σου αμφιβολίες. 

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα είναι σημαντικό να καταλάβεις πως δεν έχουν όλοι τον ίδιο τρόπο σκέψης με εσένα, για αυτό άκου τι έχουν να σου πουν οι άλλοι, χωρίς να επιμένεις σε αυτά που πιστεύεις και να προσπαθείς να τους τα επιβάλεις. Αυτό είναι που πρέπει να θυμάσαι. Κατά τα άλλα, η μέρα φαίνεται πως έχει μια ήπια ενέργεια και εσύ κινείσαι πιο άνετα προς τους απέναντι, χωρίς να λες πολλά-πολλά. Από το μεσημέρι και μετά τα πνεύματα ηρεμούν κατά πολύ και μπορείς να κάνεις πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Ίσως χρειαστεί να αφεθείς περισσότερο σε κάποια επαγγελματικά ζητήματα και να ακούσεις το ένστικτό σου για το τι πρέπει να κάνεις.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη μου, είναι μια μέρα που θέλεις να διατηρήσεις την ηρεμία από χτες και να μην φορτώσεις τόσο πολύ το πρόγραμμά σου. Αυτό που θέλω να προσέξεις πολύ σήμερα είναι να μην πεις πράγματα υποπτεύεσαι κατά κύριο λόγο και για τα οποία δεν είσαι σίγουρος ότι ισχύουν. Από το μεσημεράκι και μετά φαίνεται να αντιλαμβάνεσαι καλύτερα την κατάσταση και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που κινείσαι. Είσαι πιο ήρεμος και έχεις μια διάθεση να ασχοληθείς με οτιδήποτε θα σου φτιάξει την ψυχολογία και θα σε βγάλει για λίγο από τη ρουτίνα σου με ενδιαφέροντα τρόπο. Επίσης, επιλέγεις να επικοινωνήσεις πιο ουσιαστικά με τους άλλους.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, έχεις διάθεση να συνεχίσεις τα χτεσινά σου φλερτ και να διατηρήσεις την ίδια ψυχολογία. Πέρα από κάποιες διαφωνίες και συγκρούσεις που μπορεί να υπάρξουν με συνεργάτες, το κλίμα παραμένει στα ίδια επίπεδα. Από το μεσημέρι και μετά η κατάσταση στρώνει αρκετά όμως με τους απέναντι. Η αλήθεια είναι πως σήμερα έχεις τη δυνατότητα να δεις το οικονομικό σου να αυξάνεται με κάποιο τρόπο ή να κάνεις κάποια συμφωνία που σε βάθος χρόνου θα σου αποφέρει αξιόλογο κέρδος. Από την άλλη, στο μυαλό σου κατεβαίνουν ιδέες και έχεις μια πιο καλλιτεχνική προσέγγιση σε αυτά που κάνεις, δίνοντας περισσότερο ενδιαφέρον στο αποτέλεσμα που θα είναι πολύ καλό. 

Υδροχόος
Υδροχόε μου, σήμερα έχεις να ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι σου και πάλι. Απλά χρειάζεται να βάλεις προτεραιότητες, γιατί όσο και να θέλεις να τα δουλέψεις όλα μαζί, το βλέπεις και μόνος σου πως άκρη δε βγαίνει. Πρωτίστως, είναι σημαντικό να προσέξεις τις εντάσεις με ανωτέρους στη δουλειά σου σήμερα. Από εκεί και πέρα και από το μεσημέρι και μετά, η κατάσταση εξομαλύνεται αρκετά και οι δουλειές κλείνουν. Έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις αυτή την ένταση και το άγχος που νιώθεις σε βαραίνουν πιο εύκολα, ενώ μέσα από κάτι καλλιτεχνικό ίσως νιώσεις περισσότερη ασφάλεια για να ανοιχτείς, έστω και στους δικούς σου. 

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα είναι μια μέρα που χρειάζεται να παραμείνεις συγκεντρωμένος σε όσα έχεις στο πρόγραμμα να κάνεις. Είναι πολύ εύκολο να μπλέξεις σε συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά και ξεκινήσουν εντάσεις με σημαντικά για εσένα άτομα. Από το μεσημέρι και μετά, είναι πιο εύκολο να επικοινωνήσεις αυτά που θέλεις και να δώσεις στους άλλους να καταλάβουν το πώς αισθάνεσαι, ενώ η εσωτερική σου περίεργη διάθεση βρίσκει διέξοδο μέσα από μια πιο καλλιτεχνική έκφραση που φαίνεται να έχεις σήμερα. Το σημαντικό είναι πως σήμερα η διαίσθησή σου συμβαδίζει με όσα αντιλαμβάνεσαι και έτσι είσαι πιο βέβαιος για όσα παρατηρείς γύρω σου.