Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 01.07.2024

Ο Ιούλιος ξεκινά με αρκετό ενδιαφέρον

Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 01.07.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, καλό μήνα. Σήμερα είσαι σε μια καλύτερη θέση για να μπορέσεις να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου με πιο καθαρό μυαλό και περισσότερη ηρεμία. Από το πρωί ακόμα ασχολείσαι με οτιδήποτε σου ακούγεται αρκετά ενδιαφέρον, αλλά και κερδοφόρο. Αυτό που θέλει προσοχή η κάπως πιο έντονη κυκλοθυμία που έχεις σήμερα, αλλά και οι πιο νευρικές αντιδράσεις σε πράγματα που δε σου αρέσουν. Η ψυχολογία σου είναι σε ένα καλό σχετικά επίπεδο, συγκριτικά με τις προηγούμενες μέρες και αυτό σε βοηθά στο να κάνεις πιο εύκολα πράγματα που σου αρέσουν ή να ασχοληθείς πιο πρόθυμα με το σπίτι σου και την οργάνωσή του. Προσοχή μόνο με τις υπερβολές.

Ταύρος
Καλό μήνα να έχεις, Ταύρε. Ο Ιούλιος ξεκινά με έναν αρκετά ενδιαφέροντα τρόπο. Από τη μια αντιλαμβάνεσαι τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται και κάνεις κάποιες νέες επαφές και γνωριμίες που θα σε υποστηρίξουν αρκετά, ενώ βρίσκεις τρόπο να εκτονώσεις την ενέργειά σου και να διεκδικήσεις πιο δυναμικά σήμερα αυτά που θέλεις. Το σημαντικό είναι να κρατήσεις όσο πιο ρεαλιστικές τις προσδοκίες σου και να μην παρασυρθείς από ωραία λόγια και υποτιθέμενες ευκαιρίες. Από το μεσημέρι και μετά, φαίνεται πως ανεβάζεις ρυθμούς και προχωράς κάποια πράγματα που έχεις κατά νου, ενώ δουλεύεις παράλληλα και αξιοποιείς τις επαφές που κάνεις.

Δίδυμοι
Καλό μήνα και σε σένα, Δίδυμέ μου. Ο μήνας ξεκινά με μια αρκετά μαχητική διάθεση και μια εσωτερική επιθυμία να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς, χωρίς να έχεις στο μυαλό σου συνέπειες. Ίσως σήμερα βρεις την ευκαιρία να κάνεις μια πιο ουσιαστική και δραστική δουλειά με τον εαυτό σου για να κάνεις κάπως πιο μόνιμη αυτή την καλή διάθεση. Προσοχή στο τι ακούς και τι λαμβάνεις υπόψη σου στη δουλειά. Από το μεσημέρι και μετά, γίνεσαι πιο κυκλοθυμικός και ίσως χρειαστείς λίγο χρόνο μόνος σου για να δεις τι χρειάζεσαι καλύτερα. Επίσης, θα υπάρξει κάποια συζήτηση ίσως για νέα δουλειά ή μια ευκαιρία για να ενισχύσεις κάπως το εισόδημά σου.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, καλό σου μήνα. Ο χρόνος με δικούς σου ανθρώπους σήμερα είναι αρκετά σημαντικός για να μπορέσεις να αποφορτιστείς. Και στο επαγγελματικό σου κομμάτι όμως δεν μένεις πίσω, αφού κάνεις ό,τι μπορείς για να δείξεις την αξία σου, αλλά και τη δυναμική σου και πάλι. Από το μεσημέρι και μετά εστιάζεις περισσότερο στο να κάνεις πράγματα που σου δίνουν μια ελευθερία στην έκφρασή σου και απομακρύνεσαι από όσα και όσους σε καταπιέζουν. Το σημαντικό είναι να μην επιμείνεις σε συζητήσεις με άτομα που δεν θέλουν να δουν κάτι διαφορετικό από αυτό που πιστεύουν. Τέλος, σήμερα έχεις μια πολύ γλυκιά λάμψη που, να ξέρεις, δε θα περάσει απαρατήρητη.

Λέων
Καλό μήνα, Λιοντάρι μου. Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής σου και σήμερα βρίσκεις ευκαιρία να εξασφαλίσεις περισσότερο χρόνο για να δουλέψεις πιο διεξοδικά τα επόμενά σου βήματα. Ίσως γίνεις πιο ανταγωνιστικός, αν είσαι μέλος κάποιας ομάδας κι εκεί να δεις τα αίματα να ανάβουν πιο εύκολα. Από το μεσημέρι και μετά, κατεβάζεις κάποιες ιδέες πιο εύκολα, οι οποίες μπορούν να σε ανεβάσουν στα μάτια ανωτέρων. Αυτό που θέλει προσοχή είναι οι οικονομικές δοσοληψίες που κάνεις. Τέλος, κάποια πράγματα που γίνονται πίσω από την πλάτη σου, όπως κάποιο άτομο να εκφράσει το ενδιαφέρον του για εσένα, φτάνει έμμεσα στα αυτιά σου.
Παρθένος
Παρθένε μου, καλό μήνα να έχεις. Παρατηρείς περισσότερο το τι συμβαίνει γύρω σου και σου είναι πολύ εύκολο να βρεις τις λύσεις για να βοηθήσεις τους άλλους. Προσοχή μόνο στο τι σου λένε κάποιοι συνεργάτες σήμερα. Επίσης, φαίνεσαι αποφασισμένος να αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις γύρω σου, αλλά και τη φιλοσοφία με την οποία κινείσαι. Γίνεσαι πιο μαχητικός, ενώ ο καυστικός σου λόγος βάζει εύκολα τον οποιοδήποτε στη θέση του. Από το μεσημέρι και μετά, επιλέγεις να περάσεις χρόνο με καλούς σου φίλους και να επενδύσεις σε όμορφες στιγμές μαζί τους, καθώς νιώθεις ότι μπορούν πιο εύκολα να σε καταλάβουν, χωρίς να σε παρεξηγήσουν.

Ζυγός
Ζυγέ μου, καλό μήνα να έχεις. Ο Ιούλιος ξεκινά μεν με μια καλύτερη διάθεση, αλλά εσύ θέλεις να έχεις τα νώτα σου καλυμμένα και το καταλαβαίνω. Υπάρχει μια διάθεση να οργανωθείς καλύτερα τόσο στο ψυχολογικό σου κομμάτι, όσο και στο οικονομικό. Διάφορα που συμβαίνουν γύρω σου μπορεί να σε βάλουν σε υποψίες ή μπορεί να σε παρακινήσουν να κάνεις πράγματα απερίσκεπτα. Και εκεί θέλω να είσαι προσεκτικός σήμερα, γιατί όλο αυτό μπορεί να γίνει πιο έντονο από το μεσημέρι και μετά. Στα επαγγελματικά σου το πράγμα πηγαίνει καλύτερα, αφού βγάζεις προς τα έξω μια πιο γλυκιά εικόνα. Κάτι που θα σου φέρει ευκαιρίες από εκεί που δεν το περιμένεις.

Σκορπιός
Καλό σου μήνα, Σκορπιέ μου. Σήμερα έχεις μια πολύ καλύτερη διάθεση και θέλεις να προσπαθήσεις να αποκαταστήσεις τις γέφυρες επικοινωνίας με τους άλλους. εστιάζεις στο πώς θα μπορέσεις να συνεργαστείς μαζί τους, ώστε να γίνει όσο πιο αποτελεσματικά αλλά και άμεσα γίνεται η δουλειά, ενώ μπορεί να βρεις την ευκαιρία μέσα στη μέρα και να κάνεις συζητήσεις για να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα. Από το μεσημέρι και μετά, φαίνεται πως πιο εύκολα βρίσκεις τους ρυθμούς σου, ενώ έχεις κατασταλάξει στο με ποιον μπορείς να συνεργαστείς και με ποιον όχι. Επίσης, θα κάνεις κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες και όμορφες συζητήσεις που θα σε φέρουν σε επαφή με κάποια νέα ενδιαφέροντα.

Τοξότης
Τοξότη μου, καλό μήνα. Ο Ιούλιος ξεκινά για σένα με μια αίσθηση ότι χρειάζεται να τακτοποιήσεις το κομμάτι της δουλειάς σου και της καθημερινότητάς σου με τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρχουν πολλά που θα σε αποδιοργανώνουν. Έχεις την ενέργεια να το κάνεις με έναν πιο διασκεδαστικό τρόπο και να δημιουργήσεις ένα δραστήριο, αλλά και όμορφο κλίμα. Από το μεσημέρι και μετά, βρίσκεις διάφορες ιδέες για να το καταφέρεις σε μικρό χρονικό διάστημα, ενώ παράλληλα ασχολείσαι και μια οργάνωση των οικονομικών σου. Σε αυτό το κομμάτι θα υπάρξουν ευκαιρίες για ένα εξτρά εισόδημα σήμερα.

Αιγόκερως
Καλό μήνα να έχουμε, Αιγόκερέ μου, αγαπημένε. Ο Ιούλιος ξεκινά με αρκετό ενδιαφέρον, αφού επαγγελματικά ερωτικά μπαίνουν στο στόχαστρο για σήμερα και με σύμμαχο την καλή διάθεση μπορείς να βάλεις μπρος για να κατακτήσεις οτιδήποτε σε δυσκόλευε μέχρι τώρα. Η μαχητικότητα και η έντονη ενέργεια που εκπέμπεις μπορεί να δημιουργήσει μια λανθασμένη εικόνα, αλλά δε σκοπεύεις να αφήσεις υπόνοιες στον αέρα. Από την άλλη, δείχνεις πιο έντονα το ενδιαφέρον σου ερωτικά, ενώ και στο επαγγελματικό σου δείχνεις ξεκάθαρα και άμεσα τι μπορείς να κάνεις, αλλά και τι θέλεις. Υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες μέσα στη μέρα να βελτιώσεις και το κλίμα στη σχέση σου, αν είσαι δεσμευμένος.
Υδροχόος
Υδροχόε μου, καλό μήνα και σε σένα. Από το πρωί ακόμα αντιλαμβάνεσαι στην ατμόσφαιρα το ενδιαφέρον με το οποίο ξεκινά ο Ιούλιος. Αρχικά, βρίσκεις την ευκαιρία να βάλεις σε μια σειρά και να ασχοληθείς περισσότερο με τα του σπιτιού σου, σε υλικό κομμάτι. Καλό είναι να κρατήσεις το μαχητικό σου πνεύμα λίγο πίσω, γιατί σήμερα μπορεί να πεις πράγματα που δεν εννοείς να πληγώσεις τους δικούς σου. Από το μεσημέρι και μετά, θα θελήσεις να κινήσεις κάπως πιο γρήγορα τις διαδικασίες και τις δουλειές σου, ενώ θα υπάρξουν και κάποια νέα που σχετίζονται με οικονομικά που περιμένεις. Ίσως κάποια αγοραπωλησία που οργανώνεις καιρό.

Ιχθύες
Καλό σου μήνα, Ιχθύ μου. Ο Ιούλιος ξεκινά με το ενδιαφέρον σου στραμμένο σε ό,τι έχει να κάνει με επαφές, συζητήσεις, αλλά και νέες γνωριμίες. Από το πρωί ακόμα ξεκινάς με μια αρκετά καλύτερη διάθεση και δεν αφήνεις τίποτα να σε επηρεάσει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Επαφές και γνωριμίες που κάνεις μπορεί εύκολα να σε υποστηρίξουν σε επαγγελματικά ζητήματα που έχεις, αρκεί να μην γίνεις επιθετικός. Υπάρχει αυτή η πιθανότητα σήμερα. Από την άλλη, θα χρειαστεί να έχεις μια ξεκάθαρη εικόνα, γιατί είναι πιθανό να παρασυρθείς από αυτά που ακούς και να χαθείς. Από το μεσημέρι και μετά, το φλερτ γίνεται πιο έντονο ή η επικοινωνία που έχεις αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον.