Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 30.06.2024

Κριέ μου, και σήμερα παραμένεις στην τσίτα και έχεις στο μυαλό σου πολλά που θέλεις να κάνεις

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Κυριακής 30.06.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, και σήμερα παραμένεις στην τσίτα και έχεις στο μυαλό σου πολλά που θέλεις να κάνεις. Απλά σήμερα ξυπνά για τα καλά ο άλλος σου εαυτός και θέλεις όλα να γίνουν ακριβώς όπως τα έχεις στο μυαλό σου. Υπάρχει μια συναισθηματική ένταση, την οποία δε θέλεις και να καταπιέσεις. Και το θέμα είναι πως ούτε οι φίλοι σου μπορούν να σε καταλάβουν σήμερα. Από το μεσημέρι και μετά, μπαίνει και το οικονομικό στο παιχνίδι. Κι εκεί το πράγμα είναι αρκετά βαρύ, καθώς νιώθεις ότι δε μπορείς να κάνεις όλα αυτά που θέλεις λόγω περιορισμών, αλλά και δύσκολης συνεννόησης. Από το βραδάκι και μετά σε πιάνει το πείσμα και προσπαθείς να οργανωθείς καλύτερα.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα χρειάζεται να πάρεις αποστάσεις και να δώσεις βάση στο τι νιώθεις και πώς αντιλαμβάνεσαι τις καταστάσεις γύρω σου. Η ψυχολογία σου είναι αρκετά φορτισμένη αυτές τις μέρες και η αλήθεια είναι πως δυσκολεύεσαι να το διαχειριστείς. Άλλο που δεν δείχνεις κάτι στους άλλους. Νιώθεις πως κάτι σε εμποδίζει να προχωρήσεις επαγγελματικά και ρίχνεις ευθύνες στον εαυτό σου. Από το μεσημέρι και μετά, αποφασίζεις να πιεστείς παραπάνω και να ξεκουνηθείς για να κάνεις τις δουλειές που έχεις, ενώ αντιλαμβάνεσαι πως δεν μπορείς να επικοινωνήσεις εύκολα με τους άλλους. Προσοχή σε επιστροφές από το παρελθόν.

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμε, υπάρχει μια ένταση που προέρχεται από το κοινωνικό σου περίγυρο και δεν ξέρεις το λόγο. Εσύ από την άλλη αποσυντονίζεσαι από το γενικότερο κλίμα και δεν μπορείς να εστιάσεις σε πράγματα που σε ενδιαφέρουν, είτε επαγγελματικά είτε πιο προσωπικά. Υπάρχει ένα σφιχτό κλίμα και στη δουλειά και το πρόγραμμα είναι κάπως βαρύ. Από το μεσημέρι και μετά, κλείνεσαι στον εαυτό σου και δεν αφήνεις πολλά-πολλά να περάσουν μέσα σου και να σε επηρεάσουν ψυχολογικά. Αυτό που θέλω να προσέξεις σήμερα είναι πρώτον την τάση σου να επιμένεις στις απόψεις σου και τις συζητήσεις οικονομικής φύσεως.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα σου είναι πολύ εύκολο να δείξεις στους άλλους το πόσο καλός επαγγελματίας είσαι και να κρύψεις το οποιοδήποτε συναίσθημα. Αυτό δε σημαίνει ότι θα το αντέξεις, αλλά το κάνεις σα μια επίδειξη δύναμης. Υπάρχει μια καχύποπτη διάθεση που δε σε αφήνει να ηρεμήσεις και κάνει έντονο το οτιδήποτε νιώθεις, ενώ σε βάζει σε τρυπάκια να σκέφτεσαι και να ψάχνεις λόγους και αιτίες. Από το μεσημέρι και μετά, κάνεις συζητήσεις και ανοίγεις κουβέντες με φίλους, για να μπορέσεις να βρεις μια πιο λογική άκρη. Απλά φαίνεται να εμμένεις σε αυτά που πιστεύεις και να θεωρείς πως κάτι διαφορετικό αποτελεί δικαιολογία.

Λέων
Λέοντα, σήμερα υπάρχουν πολλά που λέγονται γύρω σου, κι επειδή τα λαμβάνεις όλα σοβαρά υπόψη σου, μπερδεύεσαι σε πολλές υποθέσεις και κάπου χάνεις και το δίκιο σου, αλλά και την ψυχραιμία σου. Υπάρχει μια ένταση σε συνεργασίες και από εκεί μπορείς να καταλάβεις ποιοι λειτουργούν εις βάρος σου. Πρόσεξε μόνο μην απαντάς σε σενάρια που συνάδουν με την εικόνα που ήδη έχεις. Από το μεσημέρι και μετά, κάποιες επαφές που κάνεις, τόσο κοινωνικές όσο και επαγγελματικές φαίνεται να αλλάζουν σημαντικά το σκηνικό. Για σένα είναι πολύ σημαντικό να είσαι ξεκάθαρος σε αυτά που θέλεις και λες, για να μην μπορέσουν οι άλλοι να οδηγήσουν τη συζήτηση εκεί που θέλουν.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε, αντιλαμβάνεσαι την ένταση και παίρνεις αποστάσεις, για να μην χειροτερέψουν τα πράγματα. Υπάρχει κάτι πιάνεις στην ατμόσφαιρα. Το σημαντικό είναι πως χρειάζεται να σεβαστείς τα όρια με τους συνεργάτες, αλλά να διασφαλίσεις και το ότι θα σεβαστούν κι εκείνοι τα δικά σου. Γιατί έχεις την αίσθηση πως κινούνται κάπως άδικα, και αυτό δε το θέλεις καθόλου. Από το μεσημέρι και μετά, στρέφεις το ενδιαφέρον σου στο πώς θα βάλεις τα πράγματα γύρω σου σε μια σειρά, χωρίς πολλά-πολλά. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, επικρατεί μια περίεργη επικοινωνία. Λέγονται αρκετά, τα οποία ακούγονται – και πιθανότατα να είναι – ανούσια, και αυτό δε το μπορείς.

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα θα χρειαστεί να οπλιστείς με υπομονή για να μπορέσεις να βγάλεις τη μέρα, αλλά και με δύναμη για να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις, χωρίς να σε πείσουν να κάνεις πίσω. Η μέρα από το πρωί ακόμα φαίνεται πως θα εξελιχθεί έντονα και για αυτό θα παρατηρείς και τους άλλους να κινούνται πιο προετοιμασμένοι για καβγάδες. Όχι, δεν είναι η ιδέα σου. Από το μεσημέρι και μετά, κι εσύ περνάς σε μια φάση «ήσυχης» οργάνωσης, προσπαθώντας να διαβάσεις τους άλλους και να αντιληφθείς από ποιον να προσέξεις τι. Δυσκολίες θα υπάρξουν στη δουλειά και θα χρειαστεί να είσαι ιδιαιτέρως προσεκτικός σε οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται και με τη δουλειά σου.

Σκορπιός
Σκορπιέ, σήμερα η μέρα είναι και πάλι έντονη, καθώς μέσα στο κομμάτι της δουλειάς, αλλά και της ρουτίνας που ακολουθείς υπάρχουν διάφορα σκηνικά που εύκολα μπορεί να σε φέρουν στο όριο. Πέρα από το ότι δεν γίνεσαι αντιληπτός σε αυτά που λες και σου απαντούν αλλά αντ’ άλλων, υπάρχει μια τάση από το μεσημέρι και μετά να συναντήσεις αντιδράσεις από συνεργάτες. Εσύ παραμένεις σε μια φάση εγκράτειας, αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα είναι για πολύ. Ίσως χρειαστεί να θέσεις όρια μέσα στη μέρα και να διαχωρίσεις αρμοδιότητες, προκειμένου να κάνεις τη δική σου δουλειά αυτόνομα και μακριά από εντάσεις.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη, προσπαθείς να εστιάσεις στο τι μπορείς να κάνεις και πώς θα το καταφέρεις αφενός μόνος σου και αφετέρου όσο καλύτερα μπορείς, προκειμένου να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου. Βασικό αυτό. Στο μυαλό σου συμβαίνουν διάφορα που ξυπνάνε έντονα συναισθήματα, ενώ σε πιάνει και μια ανάγκη να εκφραστείς με κάθε τρόπο. Το θέμα είναι να κατανοήσεις το πόσο παράλογη θα είναι η απαίτησή σου να σε καταλάβουν. Από το μεσημέρι και μετά, αυτό περνά και στο κομμάτι της δουλειάς σου, όπου εκεί οι αντοχές σου και η ανοχή σου μειώνονται σημαντικά και πίστεψέ με, οι άλλοι το αντιλαμβάνονται μόνο από το βλέμμα σου.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα θα χρειαστεί να δώσεις βάση στο συναίσθημά σου. Στο πόσο ικανοποιημένος είσαι με την παρούσα σου κατάσταση, αλλά και τι χρειάζεται να κάνεις για να διασφαλίσεις τη θέση σου. Υπάρχουν διάφορα που σε αγχώνουν, ενώ από το μεσημέρι προσπαθείς μεν να ξορκίσεις αυτή την πίεση μέσα από πράγματα που σε κάνουν χαρούμενο και μέσα από τη διασκέδαση. Το σημαντικό είναι να εστιάσεις στο κομμάτι της επικοινωνίας με τους απέναντι, καθώς δεν βγαίνει εύκολα άκρη, αλλά και να μην εστιάσεις σε πράγματα από το παρελθόν που θα σκάσουν μύτη μπροστά σου και πάλι μέσα στη μέρα.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε, θέλει απόσταση η κατάσταση. Όσο εμπλέκεσαι μέσα στα διάφορα ζητήματα άμεσα και επηρεάζεται η κρίση σου, δε θα βγει άκρη όσο και να το παλέψεις. Εσύ μπορεί να θέλεις να αλλάξεις τον κόσμο μέσα σε μια μέρα, αλλά σήμερα θα δεις πόσο δύσκολο είναι βάλεις τα δικά σου σε μια σειρά. Ειδικά από το μεσημέρι και μετά, που θα σε πιάσουν κάποιες ψυχολογικές αναρωτήσεις και δεν θα μπορέσεις να δώσεις άμεσες απαντήσεις. Εν τω μεταξύ, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας υπάρχει μια αδυναμία να συγκεντρωθείς και να ασχοληθείς με πιο ουσιαστικά πράγματα, συγκριτικά με αυτά που σε αποσπούν από όσα έχεις να κάνεις.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα χρειάζεται να πάρεις αρκετά πιο σοβαρά τα πράγματα, και όσο και να θέλεις να ξεφύγεις από κάποια πρέπει που σε πιέζουν αρκετά και γίνονται τύπου εφιάλτης, θα χρειαστεί να οργανωθείς και να χτίσεις καλύτερα το κομμάτι των ασφαλειών σου. Και του οικονομικού φυσικά. Υπάρχουν συνεννοήσεις στον αέρα που δεν έχουν βάση, ενώ σήμερα ανακαλείς στο κεφάλι σου περιστατικά, προσπαθώντας να δεις πώς θα μπορούσες να τα διαχειριστείς διαφορετικά. Από το μεσημέρι και μετά, το κεφάλι σου γεμίζει με αχρείαστες πληροφορίες – μπορεί να τις θεωρείς σημαντικές, αλλά δεν είναι και τόσο – και χάνεσαι ακόμα πιο εύκολα στα σενάριά σου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ