Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 29.06.2024

Σήμερα, Ιχθύ μου, το σκηνικό αλλάζει αρκετά και η μέρα σου ξεκινά με μια περίεργη ένταση

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια του Σαββάτου 29.06.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, αντιλαμβάνεσαι από αρκετά νωρίς το πρωί πως υπάρχει μια ένταση σήμερα και χρειάζεται να προσπαθήσεις λίγο περισσότερο για να διατηρήσεις τον έλεγχο, αλλά και την ψυχραιμία σου. αρχικά, χρειάζεται να λάβεις σοβαρά υπόψη σου κάποιες δουλειές για το σπίτι που πρέπει να γίνουν σήμερα, καθώς τα έξοδα μπορεί να είναι μεγαλύτερα από ό,τι υπολογίζεις, όσο αφήνεις τα πράγματα ως έχουν. Το σημαντικό είναι πως θα έρθεις σε επαφή με πράγματα που σε έχουν πληγώσει παλιότερα και αυτό ίσως είναι μια καλή ευκαιρία σήμερα να βρεις τη ρίζα και να την επεξεργαστείς καλύτερα.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα όλο αυτό που συμβαίνει μέσα σου γίνεται αρκετά πιο έντονο και η άρνησή σου να μιλήσεις, δεν θα σε βοηθήσει. Αντιλαμβάνομαι πως έχεις την εντύπωση ότι μπορείς να βγάλεις άκρη μόνος σου, αλλά σήμερα κάπως χάνεσαι… Και το να εκφράσεις τη δυσαρέσκειά σου με τον τρόπο σου δεν είναι η λύση που χρειάζεσαι. Από την άλλη, κάποιες συζητήσεις που γίνονται, φαίνεται να σε απογοητεύουν ή να μην σε αφήνουν πεις αυτά που θέλεις. Ίσως νιώσεις πως δε σε καταλαβαίνεις, για αυτό και είναι πιθανό να κλειστείς κάπως περισσότερο στον εαυτό σου. Προσοχή σε απότομα ξεσπάσματα και σε αυτά που θα πεις, γιατί μετά δύσκολα θα τα μαζέψεις.

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, σήμερα είναι μια μέρα που μπορείς εύκολα να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα με την παρέα σου κα τους φίλους σου. Παρατηρείς κινήσεις που σε ενοχλούν και αυτό δεν μπορείς να καταλάβεις πού έχει τη ρίζα του. Έτσι, ίσως μέσα από συζητήσεις που θα ξεκινήσεις εσύ, θα φέρεις στην επιφάνεια διάφορα ζητήματα που σε προβληματίζουν και από εκεί ίσως πεις και τα δικά σου. Είναι μια μέρα που έχει ιδιαίτερη ένταση, αλλά εσύ αυτό το αντιμετωπίζεις σαν μια ευκαιρία για να σπάσεις αυγά και να βρεις με κάποιο τρόπο λύσεις. Είναι σημαντικό να νιώσεις ασφάλεια όμως για να μπορέσεις να είσαι απόλυτα ειλικρινής.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε μου, θέλω να είσαι προσεκτικός στο πώς απαντάς στους άλλους στη δουλειά. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να κρατήσεις κάποιες αποστάσεις από τους άλλους και να σεβαστείς κάποια όρια, όσο και να σε εκνευρίσουν με αυτά που θα σου πουν. Ίσως σήμερα βρεις την ευκαιρία να θέσεις τα δικά σου όρια με έναν υγιή, αλλά και ξεκάθαρο τρόπο, ώστε να μπορέσεις να κρατήσεις αποστάσεις από εντάσεις και συγκρούσεις. Επίσης, φαίνεται πως με κάτι δεν είσαι και τόσο ευχαριστημένος, αλλά μάλλον δεν έχεις βρει τον τρόπο να το εκφράσεις, για αυτό και προτιμάς να παραμένεις μονολεκτικός στις απαντήσεις σου σήμερα.

Λέων
Λέοντά μου, σήμερα είναι πολύ σημαντικό να είσαι ψύχραιμος, καθώς είναι εύκολο να πεις πολλά πάνω στον αυθορμητισμό σου αλλά και στην ένταση που τόσο βιώνεις ο ίδιος όσο και αντιλαμβάνεσαι γύρω σου. Η μέρα από το πρωί φαίνεται να είναι ιδιαιτέρως πιεστική και αυτό κάπως σε κλείνει ψυχολογικά, ενώ δεν είσαι ιδιαίτερα έτοιμος για ακούσεις αντιλόγους σε όσα λες. Ίσως όμως, μέσα από το να ακούσεις το τι έχουν να σου πουν οι άλλοι, να μπορέσεις να εντοπίσεις εκείνο το σημείο που νιώθεις να σε πονάει ή να σε κάνει να εκφράζεις κάποιες απόλυτες συμπεριφορές, προσπαθώντας να απαντήσεις στα όσα ακούς, αλλά και στις κριτικές που δέχεσαι.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε μου, είσαι σε μια εσωτερική ένταση, την οποία θέλεις με κάθε τρόπο να εξωτερικεύσεις, χωρίς να φαίνεται να σε νοιάζει το πώς θα πάει ή το τι μπορεί να προκαλέσεις με αυτά που θα πεις. Από την άλλη, κινείσαι με μια καχυποψία απέναντι στους άλλους, καθώς προσπαθείς να μεταφράσεις τις κινήσεις τους. Από το πρωί ακόμα συμβαίνουν διάφορα στην παρέα σου αλλά και στη δουλειά σου και ο εκνευρισμός σου είναι αρκετός. Εγώ αυτό που θα σου προτείνω είναι, αντί να δεις τι φταίει στους άλλους, να στραφείς μέσα σου και να βρεις το σημείο εκείνο που νιώθεις να ενοχλούν οι άλλοι με τον τρόπο τους. Γιατί σήμερα μπορείς να κάνεις και πιο ουσιαστική δουλειά για τον εαυτό σου.

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα θα χρειαστεί να είσαι αρκετά προσεκτικός με τους απέναντι, είτε είναι συνεργάτες, είτε φίλοι, είτε η σχέση σου. το κλίμα μυρίζει μπαρούτι από το πρωί και εσύ προσπαθείς να κρατήσεις μια ουδέτερη στάση, μα οτιδήποτε ακούς το αντιλαμβάνεσαι σα μια πρόκληση από τους άλλους. Η ένταση που επικρατεί θέλει διπλωματικούς χειρισμούς – κάτι που το ‘χεις – αλλά και να δείξεις τη δυναμική σου πιο καθαρά. Ανταγωνιστικές συμπεριφορές θα υπάρξουν μέσα στη μέρα. Από την άλλη, αν μπορέσεις να δείξεις υπομονή, θα βρεις τους λόγους που νιώθεις να πληγώνεσαι από τους απέναντι αυτό το διάστημα και θα μπορέσεις να το δουλέψεις κάπως. 

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ, καταλαβαίνεις από το πρωί ακόμα πόσο απαιτητική είναι η μέρα σου και πως θα χρειαστεί να βάλεις κάποια πολύ συγκεκριμένα πράγματα στο πρόγραμμα, τα οποία δεν σηκώνουν αναβολή. Διαφωνίες και συγκρούσεις σε συζητήσεις μπορεί να σου δημιουργήσουν μια δυσαρέσκεια ή θα σου είναι πιο εύκολο να πεις «δεν το περίμενα από το συγκεκριμένο άτομο αυτό». Από την άλλη, σήμερα θα βρεις πιο εύκολα τα τρωτά σημεία που υπάρχουν στην καθημερινότητά σου και που σε κάνουν να σπαταλάς άσκοπα μέρος της ενέργειά σου, κάτι που μπορείς να κόψεις αρκετά πιο εύκολα αν κινηθείς με οργανωμένα και όχι βιαστικά.

Τοξότης
Τοξότη, σήμερα πέφτεις με τα μούτρα στη δουλειά για να μπορέσεις να εκτονώσεις την ένταση και ίσως τα νεύρα που έχεις. Η μέρα, από το πρωί ακόμα, δίνει τον παλμό της κι εσύ εστιάζεις περισσότερο στο να βρεις τρόπους να εκτονωθείς και να κινηθείς όσο πιο αυτόνομα μπορείς. Κάποια οικονομικά θα σε απασχολήσουν σήμερα, καθώς μπορεί να έχεις διαφορετικό αποτέλεσμα από αυτό που περίμενες σε υποθέσεις σου εκκρεμούσαν. Επίσης, κάποιες υπόγειες συγκρούσεις θα φέρουν ένταση στην ατμόσφαιρα. Αυτό που θα σου πω εγώ είναι πως αν καταφέρεις να οργανώσεις το κεφάλι σου, θα κάνεις σημαντική δουλειά με τον εαυτό σου σήμερα και θα δεις την ψυχολογία σου να αλλάζει.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερε, θα χρειαστεί να ασχοληθείς σοβαρά με το σπίτι σου, αλλά και με την ψυχολογία σου. Υπάρχουν αρκετά πράγματα που σε κουράζουν και σε φορτίζουν συναισθηματικά, και αν δεν τα βγάλεις από μέσα σου, δε θα μπορέσεις να έρθεις στα ίσια σου. Γιατί σήμερα θα δεις πως ούτε η εργασιοθεραπεία θα σε βοηθήσει όπως συνήθως. Σημαντικό επίσης το κλίμα που υπάρχει με τους συνεργάτες, αφού εκεί εντοπίζεται μια τάση για συγκρούσεις και έντονες διαφωνίες, τόσο για την τελική απόφαση όσο και για οικονομικά ζητήματα. Αν παραμείνεις ψύχραιμος, θα δεις πιο καθαρά τα πράγματα που σε ενοχλούν και θα μπορέσεις να τα λύσεις πιο εύκολα σήμερα.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, σήμερα έχεις την τάση να λειτουργείς, αλλά και να σκέφτεσαι κάπως πιο υπερβολικά και γρήγορα, προτρέχοντας σε συμπεράσματα. Από το πρωί ακόμα έχεις μια αρκετά περίεργη ψυχολογία, για την οποία δε θέλεις να μιλήσεις, ενώ και στη δουλειά υπάρχει μια περίεργη ατμόσφαιρα. Ίσως χρειαστεί να κάνεις ένα βήμα πίσω και να ακούσεις και τους άλλους. Επίσης, αν παραμείνεις για λίγο ψύχραιμος, θα μπορέσεις να εστιάσεις πιο εύκολα σε πράγματα που σε πληγώνουν – κι ας μην το λες στους άλλους. Έτσι, θα μπορέσεις να τα πεις στους άλλους και να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου, αλλά και να διαχειριστείς τον αντίλογο που θα ακούσεις. 

Ιχθύες
Σήμερα, Ιχθύ μου, το σκηνικό αλλάζει αρκετά και η μέρα σου ξεκινά με μια περίεργη ένταση και μια ανασφάλεια στην ατμόσφαιρα, που δε σε αφήνει να συγκεντρωθείς εύκολα σε αυτά που θέλεις να κάνεις. Οι διαφωνίες παραμένουν και σήμερα και η τάση να σου επιβάλουν οι άλλοι τις απόψεις τους σε ενοχλεί όσο τίποτα. Δημιουργείται ένα κλίμα περίεργο, που δεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς ώστε να μη ρίξεις λάδι στη φωτιά. Ίσως εντοπίσεις συμπεριφορές και καταστάσεις που σε ενοχλούν ή που σε πληγώνουν και αυτό σήμερα μπορείς να το δουλέψεις κάπως καλύτερα. Επίσης, τα οικονομικά σου είναι λίγο μπερδεμένα και αυτό μπορεί να σε αγχώσει κάπως περισσότερο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ