Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 28.06.2024

Αιγόκερέ μου, από το πρωί κινείσαι με μια θετική σκέψη και βλέπεις τα πράγματα με ηρεμία και μια συναισθηματική σταθερότητα

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Παρασκευής 28.06.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, σήμερα θα δεις πως η ψυχολογία σου παραμένει σε αρκετά καλό επίπεδο και μπορείς να διαχειριστείς τις καταστάσεις με μια διαύγεια και ηρεμία, χωρίς να επηρεάζεσαι σημαντικά από όσα συμβαίνουν γύρω σου. Από το μεσημέρι και μετά, περνάς κάπως στην ενεργό δράση και δεν λογαριάζεις ιδιαίτερα το τι μπορεί να θέλουν οι άλλοι. Λειτουργείς πιο αυτόνομα και είναι πρόθυμος να πάρεις αυτό που θέλεις. Προσοχή σε έξοδα και αχρείαστες σπατάλες, γιατί δεν θα εντυπωσιάσεις με αυτόν τον τρόπο. Από την άλλη, κάποιες ξαφνικές εντάσεις που θα προκύψουν με την οικογένεια, θέλουν περισσότερη διπλωματία και όχι απόλυτες αποφάσεις.

Ταύρος
Ταύρε μου, από το πρωί ακόμα έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με κάποια επαγγελματικά ζητήματα και πάλι, με μια όμορφη ψυχολογία και αρκετή προθυμία. Οι βιαστικές κινήσεις και οι έντονες διεκδικήσεις που θέλεις να κάνεις μπορεί να δημιουργήσουν προβληματάκια σε επικοινωνίες με τους άλλους και αυτό δεν το θέλεις. Από το μεσημέρι και γίνεσαι πιο εσωστρεφής και αντιλαμβάνεσαι πως χρειάζεσαι λίγο χρόνο για να ξεκουραστείς. Για αυτό και παίρνεις το χρόνο σου μακριά από τους άλλους. Σε αυτό το κομμάτι θέλω να προσέξεις πολύ το πόσο πολύ θα αναπτύξεις τα σενάρια που κάνεις στο κεφάλι σου.

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμε, παίρνεις και πάλι τα πράγματα πιο σοβαρά και εκμεταλλευόμενος το καλό κλίμα που υπάρχει, προχωράς ακάθεκτος τα πλάνα σου και κάνεις τη δουλειά σου χωρίς να ενοχλείς κανέναν. Αντιθέτως, έλκεις τα βλέμματα με την εξέλιξή σου. Από το μεσημέρι και μετά, αποφασίζεις να προχωρήσεις και κάποιους άλλους από τους στόχους που έχεις στα σκαριά, προχωρώντας ακόμα πιο δυναμικά. Προσοχή σε παρορμητικές αποφάσεις και ξεσπάσματα που μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις, αλλά και σε κάποιες αντιπαραθέσεις που έχουν να κάνουν με οικονομικές δοσοληψίες. Πολύ βασικό να μην ενδώσεις σε φράσεις επικριτικού χαρακτήρα.

Καρκίνος
Καρκίνε, σήμερα χρειάζεται να δώσεις βάση σε κάποια φιλοσοφικά ζητήματα και να δεις πώς μπορείς να τα εφαρμόσεις με αμεσότητα στη ζωή σου. Χρειάζεσαι να διατηρήσεις αυτή τη θετική ενέργεια στην καθημερινότητά σου και το ξέρεις. Από το μεσημέρι και μετά, εστιάζεις σε κάποια επαγγελματικά θέματα που σε ενδιαφέρουν και ίσως βγει στην επιφάνεια μια πιο ανταγωνιστική διάθεση, προκειμένου να διεκδικήσεις αυτό που θέλεις. Πολύ σημαντικό να μην πιέσεις καταστάσεις, θεωρώντας πως μπορείς να πάρεις αυτό που θέλεις, αλλά και να μην επιμείνεις σε αντιπαραθέσεις που θα έχεις με ανωτέρους, πιστεύοντας πως έχεις δίκιο.

Λέων
Λιοντάρι μου, σήμερα ασχολείσαι με κάποια οικονομικά ζητήματα. Μιας και η ψυχολογία σου είναι αρκετά καλή και σήμερα, νιώθεις μεγαλύτερη άνεση να βάλεις κάτω τα πράγματα και να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις. Το σημαντικό είναι να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις για κάποια επαγγελματικά ζητήματα, ιδιαιτέρως για αυτά που θέλουν πολύ πιο προσεκτικό χειρισμό. Από το μεσημέρι και μετά εστιάζεις στο πώς χειρίζεσαι τις καταστάσεις γύρω σου, αλλά και πώς μπορείς να προσεγγίσεις κάποια ζητήματα με έναν πιο φιλοσοφικό τρόπο, ψάχνοντας λύσεις. Βασική προϋπόθεση να διατηρήσεις την ψυχολογική σου ηρεμία και να μην ασχοληθείς με εντάσεις.

Παρθένος
Παρθένε μου, απολαμβάνεις σήμερα το ήρεμο κλίμα που επικρατεί με τους συνεργάτες και μπορείς να κάνεις εύκολα τις υποχρεώσεις σου, χωρίς να χώνονται άλλοι στα πόδια σου. Προσπαθείς να διατηρήσεις ένα υψηλό επίπεδο σε αυτό το κομμάτι και αυτό βγαίνει στους άλλους. Από το μεσημέρι και μετά περνάς σε μια πιο απόμακρη φάση, που θέλεις να παρατηρήσεις κάπως καλύτερα τα πράγματα και να οργανωθείς αναλόγως. Ίσως γίνεις πιο καχύποπτος στον τρόπο που κινούνται οι άλλοι και μπορεί να κρατήσεις σημειώσεις για τις δύσκολες στιγμές που θα σου προκαλέσουν πιθανότατα στη δουλειά. Το σημαντικό είναι να μην το παρακάνεις με τους στόχους που δουλεύεις.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, το κλίμα στη δουλειά παραμένει θετικό και ήρεμο, χωρίς να εστιάζεις σε θέματα που μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις. Αντιθέτως, βρίσκεις ευφάνταστους τρόπους να ξεπερνάς δυσκολίες και βάζεις μια πιο καλλιτεχνική νότα σε ό,τι κάνεις. Από το μεσημέρι και μετά εστιάζεις το ενδιαφέρον σου στους άλλους και προσπαθείς να δείξεις το πόσα μπορεί να συνεισφέρεις στην ομάδα. Εκεί, ίσως ξυπνήσει ένα πιο ανταγωνιστικό σου κομμάτι και μπορεί να μπεις σε σκέψεις για το τι χρειάζεται να κάνεις ώστε να σε λάβουν οι άλλοι υπόψη. Πολύ σημαντικό να μην ενδώσεις σε περίεργες σκέψεις που θα σε επηρεάσουν, ούτε στο να πάρεις αποστάσεις από τους άλλους.

Σκορπιός
Κάποια μικρά φλερτάκια από το πρωί, Σκορπιέ μου, φαίνεται να σου φτιάχνουν τη μέρα και ίσως να σε ξεμυαλίζουν κάπως περισσότερο. Κάτι που θα φέρει εντάσεις με τους συνεργάτες, αφού θα προκύψουν λαθάκια. Φυσικά, λαθάκια θα υπάρξουν και από τους συνεργάτες και ίσως εκεί ταρακουνηθείς λίγο περισσότερο. Από το μεσημέρι και μετά, εστιάζεις περισσότερο στο κομμάτι της δουλειάς και της καθημερινότητας και αυτό ίσως εξισορροπήσει κάπως την κατάσταση. Το σημαντικό είναι να μπορέσεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου σε ό,τι αφορά συζητήσεις που γίνονται γύρω σου και να μην σε πιάσει η τάση να επιβάλεις την άποψή σου στους άλλους.

Τοξότης
Τοξότη μου, σήμερα βρίσκεις λίγο ακόμα χρόνο για να ασχοληθείς με το σπίτι σου και να βάλεις σε μια σειρά το τι πρέπει να κάνεις με πιο καθαρό μυαλό. Κάποιες υποχρεώσεις τακτοποιούνται πολύ πιο εύκολα, ενώ από το μεσημέρι και μετά εστιάζεις στο πώς θα ξεσκάσεις. Έχεις μια διάθεση να φλερτάρεις και να κάνεις γνωριμίες. Αυτό που θα χρειαστεί προσοχή ιδιαίτερα είναι κάποιες εντάσεις στη δουλειά και δικές σου βιαστικές κινήσεις να κλείσεις όλα όσα έχεις να κάνεις, αλλά και κάποιες κόντρες που μπορεί να υπάρξουν με ανωτέρους για οικονομικούς λόγους. Διατηρώντας μια καλή διάθεση μπορείς εύκολα να πάρεις αυτά που θέλεις, χωρίς πολλά προβλήματα. 

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, από το πρωί κινείσαι με μια θετική σκέψη και βλέπεις τα πράγματα με ηρεμία και μια συναισθηματική σταθερότητα. Από το μεσημέρι και μετά το ενδιαφέρον στου στρέφεται σε θέματα που αφορούν το σπίτι σου, αλλά και το πώς θα ενισχύσεις αυτό το αίσθημα ασφαλείας που χρειάζεσαι εσωτερικά για να μπορείς να πας παρακάτω και να συνεχίσεις αυτό που κάνεις. πολύ σημαντικό να μην επιμείνεις σε ζητήματα που αποδεδειγμένα δεν προχωράνε, απλά και μόνο για να αποδείξεις ότι μπορείς, αλλά και να μην πατήσεις πόδι και εγείρεις απαιτήσεις σε συνεργάτες που ξέρεις ότι δε σε παίρνει, απλά και μόνο για να δείξεις τη δυναμική σου.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, σήμερα υπάρχει από το πρωί ένα θετικό κλίμα, μέσα στο οποίο κινείσαι με μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και δεν αγχώνεσαι για πολλά. Ίσως να υπάρξουν κάποιες εντάσεις στο σπίτι ή με την οικογένεια, τις οποίες και πρέπει να χειριστείς με αρκετή προσοχή και ηρεμία. Σταδιακά και από το μεσημέρι, περνάς τα γεγονότα από ένα πιο νοητικό επίπεδο κι εκεί βγαίνουν οι απαιτήσεις σου στην επιφάνεια για το ότι τα πράγματα πρέπει να γίνουν αρκετά πιο γρήγορα και πως οι άλλοι πρέπει να ακολουθήσουν το ρυθμό σου. Θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις κάποια μέσα για να εξευμενίσεις το κλίμα στη δουλειά και να κινηθείς πιο ήρεμα.

Ιχθύες
Ιχθύ μου η μέρα σου ξεκινά με αρκετό ενδιαφέρον και θετική ενέργεια. Το μόνο που ίσως χωλαίνει είναι το ότι βγάλεις κάποια βιαστικά συμπεράσματα για κάποια ζητήματα που σε καίνε. Από το μεσημέρι και μετά θα παρατηρήσεις πως θα χρειαστεί να δώσεις περισσότερη βάση σε κάποια επαγγελματικά θέματα και στο πώς θα τα επικοινωνήσεις ίσως σε ανωτέρους σου, ζητώντας κάποια βοήθεια. Το καλό είναι πως έχεις μια διάθεση να κινηθείς πιο ευέλικτα και με τρόπο που, ναι, θα πάρεις αυτό που θέλεις αλλά θα γλιτώσεις κατσάδες. Ευκαιρίες να κάνεις επαφές που θα σε ευνοήσουν και οικονομικά είναι αρκετά πιθανές μέσα στη μέρα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ