Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 25.06.2024

Παρθένε, η μέρα φαίνεται να είναι αρκετά απαιτητική για σένα

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Τρίτης 25.06.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ, σήμερα είναι μια μέρα που επικεντρώνεσαι περισσότερο σε οτιδήποτε έχει να κάνει με επαγγελματικά ζητήματα αλλά και την κοινωνική σου εικόνα. Υπάρχει η επιθυμία να βγεις και να χτίσεις σχέσεις που θα σε βοηθήσουν πολύ στο να κυνηγήσεις ακόμα περισσότερο τους στόχους σου. Από το πρωί προσπαθείς να βρεις τι θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις την ψυχολογία σου, ενώ κάποια ζητήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι θα χρειαστούν περισσότερη και πιο ξεκάθαρη ανάλυση, προκειμένου να επιλυθούν. Από το μεσημέρι και μετά θα πάρεις το χώρο σου απότομα, για να ασχοληθείς με οικονομικά θέματα που σε προβληματίζουν και να δεις πώς θα μπορέσεις να κάνεις τα ανοίγματα που θέλεις.

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε μου, θα χρειαστείς βοήθεια και πληροφορίες από τους γύρω σου, για να μπορέσεις να συνεχίσεις να εργάζεσαι απρόσκοπτα πάνω στα επαγγελματικά σου σχέδια. Δεν είναι κακό να το εκφράσεις προς τα έξω. Είναι πολύ σημαντικό να ξεκαθαρίσεις κάποιες πιθανές απορίες που έχεις και να εστιάσεις στο να εργαστείς νοητικά πάνω σε κάποια ζητήματα, προκειμένου να οργανωθείς καλύτερα για τα επόμενά σου βήματα. Από το μεσημέρι και μετά, όλο αυτό μπορεί να μεταφραστεί σαν πίεση μέσα στο κεφάλι σου και για αυτό θα πάρεις αποστάσεις ή θα κρατήσεις σε απόσταση τους άλλους και θα δοκιμάσεις να τα καταφέρεις μόνος, όσο κι αν ζορίζεσαι.

Δίδυμοι
Δίδυμε, σήμερα θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου απέναντι στους άλλους και να μην κλείνεις την όποια συζήτηση με τη φράση «αυτή είναι η άποψή σου». Μπορεί εύκολα να φανείς εριστικός και υπερβολικός με τη στάση σου στους άλλους, όσο κι αν έχεις στο μυαλό σου ότι με αυτόν τον τρόπο προστατεύεσαι από αχρείαστες συζητήσεις και εντάσεις. Θέλει αρκετή προσοχή, καθώς το κλίμα είναι ιδιαίτερα περίεργο σήμερα. Επίσης, κάποια οικονομικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν, αφού τα μισόλογα – από την άλλη πλευρά σε αυτή την περίπτωση – δε σταματούν. Από το μεσημέρι και μετά, κουράζεσαι και βγάζεις νεύρα και ένταση προς τα έξω.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε, ψάχνεις να βρεις τις αιτίες για κάποια πράγματα που συμβαίνουν γύρω σου και προσπαθείς να παραμείνεις όσο πιο απαρατήρητος γίνεται, προκειμένου να τα καταφέρεις. Η ένταση της ημέρας είναι αρκετή, αλλά εσύ δεν σκοπεύεις να ξεφύγεις εύκολα από το στόχο σου. Θα χρειαστεί να είσαι εσύ όμως ξεκάθαρος με αυτά που λες στους άλλους και να μην προσπαθήσεις να τους πείσεις για πράγματα που δεν ισχύουν, γιατί μπορεί να εκτεθείς. Από το μεσημέρι και μετά, κάποια σκηνικά στη δουλειά θα σου δημιουργήσουν ένταση, και σε συνδυασμό με τα μισόλογα που ανταλλάσσεις με τους άλλους, θα δυναμιτίσει κάπως την ατμόσφαιρα.

Λέων
Λιοντάρι μου, σήμερα όλες οι διαδικασίες με τις οποίες θα ασχοληθείς σχετίζονται με τα επαγγελματικά σου με τις σχέσεις που έχεις με τους συνεργάτες σου. από το πρωί ακόμα αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχει μια ένταση στην ατμόσφαιρα που σε επηρεάζει άμεσα. Μισόλογα και περίεργες κουβέντες που γίνονται πίσω από την πλάτη σου και τις μαθαίνεις σε προβληματίζουν αρκετά. Αυτό που είναι πολύ σημαντικό είναι να μην ανταποκριθείς σε «επιθετικές» συζητήσεις, καθώς διαφωνίες πάνω σε επαγγελματικά ζητήματα θα οξύνουν αρκετά το κλίμα. Από το μεσημέρι και μετά, αποστασιοποιείσαι με έναν όχι και τόσο ήρεμο τρόπο και θα δείξεις στους άλλους ποιος μπορεί να τα καταφέρει και μόνος του.

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα η μέρα φαίνεται να είναι αρκετά απαιτητική για σένα και η ψυχραιμία θα χρειαστεί να γίνει το πρώτο σου μέλημα για να μπορέσεις να αποδώσεις. Από το πρωί ακόμα, αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχει μια περίεργη συνεννόηση μεταξύ των άλλων, την οποία εσύ δύσκολα μπορείς να ακολουθήσεις. Σίγουρα θα το παλέψεις, για να μη μείνεις εκτός. Παράλληλα, βλέπεις πως ακόμα και σήμερα οι άλλοι έχουν μια διάθεση να επιβάλλουν τις απόψεις τους σε σένα ή  να σου αποδείξουν με κάθε τρόπο ότι έχεις άδικο. Δεν ξέρουν όμως… Από το μεσημέρι και μετά, θα βάλεις τα πράγματα στη θέση τους και αν χρειαστεί θα πάρεις τις αποστάσεις σου, προκειμένου να νιώσεις πιο ήρεμα.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, παρά την έντονη διάθεση για να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν και σε χαροποιούν, υπάρχει ένα αρκετά απαιτητικό πρόγραμμα που σε περιμένει. Από το πρωί ακόμα βλέπεις μια ασυνεννοησία και μια ασυνέπεια στα λεγόμενα συναδέλφων, η οποία επηρεάζει τόσο την ψυχολογία σου όσο και την επίδοσή σου στη δουλειά. Αν ψάξεις να βρεις το δίκιο σου, δύσκολα να καταφέρεις κάτι, γιατί και οι ανώτεροι σα να μην επικοινωνούν μαζί σου σήμερα. Από το μεσημέρι και μετά, θα προσπαθήσεις να βρεις την άκρη μόνος σου. Θα υπάρξει μια ένταση και μια αναμπουμπούλα που δε θα σε βγάλει κάπου. Αντιθέτως, πιο πολύ θα σε κουράσει ψυχολογικά.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα είναι πολύ σημαντικό να μην κινηθείς βιαστικά και να μην έχεις αυτά τα δικά σου ξεσπάσματα. Η μέρα έχει αρκετή ένταση από το πρωί, καθώς υπάρχει μια ασυνεννοησία με τους άλλους και τα ερωτηματικά που μπορεί να σου μείνουν, θα σε ενοχλήσουν αρκετά. Επίσης, μπορεί να νιώσεις ότι προσπαθούν να σου επιβάλουν κάποιες απόψεις και αυτό σίγουρα θα φέρει έναν εκνευρισμό στην επιφάνεια. Από το μεσημέρι και μετά, επιλέγεις να πάρεις αποστάσεις για να μπορέσεις να διαχειριστείς όλο αυτό το συναισθηματικό φόρτο που έχεις, αλλά και για να μην μπεις στη διαδικασία να τσακωθείς.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη μου, δύσκολα θα μπορέσεις να παραμείνεις συγκεντρωμένος σε ένα πράγμα για να δουλέψεις, καθώς δίπλα σου συμβαίνουν διάφορα που σου προκαλούν από το πρωί ακόμα προβληματισμούς και σε βάζουν σε σκέψεις και σενάρια. Υπάρχει μια τάση να φτάνεις κάποια πράγματα στα άκρα σήμερα με τη συμπεριφορά σου, χωρίς απαραίτητα να το καταλαβαίνεις, για αυτό και δώσε βάση. Από την άλλη, υπάρχει μια δυσκολία να πειστείς για κάποια πράγματα που σου λένε οι άλλοι και γίνεσαι κάπως πιο καχύποπτος. Από το μεσημέρι και μετά οι ρυθμοί ανεβαίνουν στη δουλειά και το ότι δυσκολεύεσαι να συγκεντρωθείς σου δημιουργεί έναν ακόμα εκνευρισμό

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα θα χρειαστεί να κινηθείς με περισσότερη ψυχραιμία. Η μέρα από το πρωί έχει κάποια θέματα σε επικοινωνιακό επίπεδο με τους συναδέλφους, καθώς νιώθεις πως γίνονται κάποιες ξεκάθαρες συζητήσεις και αντί να γίνονται κατανοητά κάποια πράγματα, αντιλαμβάνεσαι πως μπερδεύεσαι με αχρείαστες πληροφορίες. Παράλληλα, αυτό το κίνητρο της πρόκλησης για να δουλέψεις πιο έντονα νιώθεις να σε κουράζει. Θα χρειαστεί να δώσεις ένα περιθώριο για να μπορέσεις να βάλεις σε μια σειρά τις καταστάσεις. Καλό είναι από το μεσημέρι και μετά να προσέξεις τον τρόπο που ξοδεύεις, γιατί φαίνεται να παρασύρεσαι κάπως πιο εύκολα.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, η μέρα σήμερα είναι από αυτές που σου εξιτάρουν το ενδιαφέρον, καθώς υπάρχουν πολλά πράγματα που θα χρειαστεί να κάνεις αλλά και να αντιμετωπίσεις καταστάσεις που θα σου ανεβάσουν κάπως την αδρεναλίνη. Από το πρωί ακόμα νιώθεις ότι χρειάζεται να βάλεις τα δυνατά σου και να παραμερίσεις την περίεργη ψυχολογία που έχεις, προκειμένου να κάνεις αυτά που πρέπει. Θα υπάρξουν κάποια ζητήματα που θα έρθουν στο προσκήνιο στη δουλειά και θα σε απασχολήσουν κάπως περισσότερο, ενώ από το μεσημέρι και μετά αρχίζεις να κινείσαι κάπως πιο νευρικά. Ίσως οι αντοχές σου να πέσουν και η ψυχραιμία σου να είναι πιο εύθραυστη.

Ιχθύες
Σήμερα, Ιχθύ μου, μαζεύεσαι. Προσπαθείς να απομονωθείς από τους πάντες και να μην ασχοληθείς με τίποτα που θα τροφοδοτήσει την εσωτερική ένταση που βιώνεις από χτες ακόμα. Η μέρα έρχεται και θέλει μια αρκετά απαιτητική αντιμετώπιση από σένα, κάτι το οποίο δεν είσαι σίγουρος ότι μπορείς να κάνεις. Σήμερα περνάς μια φάση αμφισβήτησης για το τι σε γεμίζει και τι σου φέρνει χαρά. Από το μεσημέρι και μετά, κάνεις σκέψεις και προσπαθείς να βρεις διεξόδους για να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά αυτό το περίεργο συναίσθημα, χωρίς να ζητήσεις βοήθεια από κάποιον. Η νευρικότητα αυτή ωστόσο θα βγει από τον τρόπο που μιλάς και επικοινωνείς με τους άλλους.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ