Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 24 - 30 Ιουνίου 2024

Τοξότη, το πλανητικό σκηνικό θα σου φερθεί με τον καλύτερο τρόπο

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις στην Athens Voice

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 24 - 30 Ιουνίου 2024

Κριός
Καλή εβδομάδα, φίλε Κριέ! Μη με βρίσεις, αλλά θα σου πω πως και τις επόμενες μέρες η προσοχή σου εξακολουθεί να είναι στραμμένη πάνω σε θέματα που σχετίζονται με οικογένεια και σπίτι, ίσως; Με ακίνητη περιουσία ή γενικότερα οικονομικά, ίσως; Στα καλά νέα, όμως, η Αφροδίτη με τον Άρη –κυρίως προς τα τέλη της εβδομάδας– μπορούν να σου φέρουν θετικές εξελίξεις γύρω από αυτά. Σε έφτιαξα κάπως, είδες; Αν είσαι ελεύθερος, έχεις την τάση να κλείνεσαι στον εαυτό σου, αλλά τώρα δεν είναι η ώρα να μουντρουχέψεις, καθώς μια αξιόλογη γνωριμία είναι πολύ πιθανή. Μην πεις ότι δεν στο' πα. Αν δεν είσαι ελεύθερος, θες να μουντρουχέψεις παρέα με το ταίρι σου. Κάτι που, ναι μεν σας φέρνει κοντά, αλλά σας κάνει και λίγο αντικοινωνικούς. Επαγγελματικά, σου γίνονται –επιτέλους–  γνωστά παιχνίδια που παίζονταν πίσω από την πλάτη σου.

Ταύρος
Καλή εβδομάδα, αγαπητέ Ταύρε! Γιατί να μην είναι δηλαδή; Αφού και τις εκδρομούλες ή τις συναντήσεις σου θα τις κάνεις και η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη, άντε μπράβο! Αυτό το outgoing mood (ορίστε και το αγγλικό) θα σε βοηθήσει γενικότερα, να ξέρεις. Αν είσαι ελεύθερος, στις προτάσεις από φίλους για εξόδους, πρόσεξε μόνο μην τυχόν και πεις όχι, καθώς όλο και κάποιο αξιόλογο γκομενάκι θα γνωρίσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, δεν έχεις ησυχία μαζί με το ταίρι σου, όλο σούρτα-φέρτα και βολτούλες μου είστε. Και γιατί όχι, έτσι; Επαγγελματικά, ναι μεν έχεις τα πάνω σου επικοινωνιακά και κουμαντάρεις το καθετί, αλλά να ξέρεις πως ο φόρτος εργασίας θα είναι κάπως μεγάλος.

Δίδυμοι
Καλή εβδομάδα, Δίδυμέ μου! Το ξέρω πως τον τελευταίο καιρό τρέχεις και δεν φτάνεις να κλείσεις όλες τις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αλλά ποιος φταίει που τόσο καιρό τα άφηνες για μετά; Γενικά, πρέπει να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και στην ξεκούρασή σου, καθώς –μάντεψε– δεν θα σου βγει αλλιώς. Αυτές οι εκκρεμότητες που λέγαμε, σε ακολουθούν και στα αισθηματικά, ειδικά αν είσαι ελεύθερος. Σε αυτήν την περίπτωση θα σου πω να το διπλοσκεφτείς. Αν είσαι σε σχέση, θα νιώσεις κάποια δυσκολία να εκφραστείς στο ταίρι σου. Εγώ θα σου πω, πως από το να τα κάνεις π@@@ όλα, κάνε καλύτερα κράτει. Επαγγελματικά, πρόσεχε λίγο σε ποιους μιλάς και τι τους λες, καθώς μπορεί να βρεθείς εκτεθειμένος. 

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, καλή εβδομάδα! Πώς να μην είναι, θα μου πεις, με Αφροδίτη, Ερμή και Ήλιο στο ζώδιό σου, σωστά; Αν σε απασχολούν θέματα γύρω από δουλειά, συνεργασίες ή και γκομενάκια, να σου πω πως ίσως έχεις κάποια θετικά νέα ή εξελίξεις. Αν είσαι ελεύθερος, πες ναι σε εξόδους ή σε διάφορες ομαδικές δραστηριότητες, καθώς μέσω αυτών θα κάνεις κάποια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία. Αν δεν είσαι ελεύθερος, μη σκας, γιατί κι εσύ θα βγεις και θα το ρίξεις έξω με το ταίρι σου, κάτι που εννοείται ότι θα σας φέρει πιο κοντά. Επαγγελματικά, θα υπάρξουν πολλές συζητήσεις, αλλά δεν θέλω να σε απορρυθμίσουν και να κάνεις τα δικά σου τα Καρκινίστικα. Σοφές και μεθοδικές κινήσεις παρακαλώ! 

Λέων
Καλή εβδομάδα, Λιονταράκι μου! Πολλή δουλειά και πολλή θολούρα, θα έλεγα, καθώς θα καταφέρεις μεν να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου (τι λιοντάρι θα ήσουν αλλιώς;), αλλά θέλει και προσοχή, γιατί πολλά πράγματα που σε αφορούν σου αποκρύπτονται. Αν είσαι ελεύθερος π.χ., θα κινηθείς εσύ ο ίδιος κάπως υπόγεια, δεν θα αποκαλύψεις το flirt σου άμεσα, δηλαδή. Από πότε έγινες σιγανό ποταμάκι εσύ; Αν δεν είσαι ελεύθερος, θα θυμηθείς τα προπέρσινα και ποιος σε ακούει, οπότε δες καλύτερα τι σου έχει προσφέρει η σχέση σου και άσε τη γκρίνια για άλλη φορά! Τα επαγγελματικά σου μπαίνουν στο προσκήνιο, αλλά δεν αποκλείεται να προκύψουν ξαφνικές υποχρεώσεις, γι’ αυτό σε θέλω συγκεντρωμένο. Είδες, εγώ στα λέω!

Παρθένος
Καλή εβδομάδα, Παρθένε μου! Θα νιώσεις την ανάγκη να αφιερώσεις χρόνο στους φίλους ή γενικότερα στις βόλτες και την κοινωνικότητά σου (τι πρωτόγνωρο!) και, γιατί όχι, και σε εξορμήσεις. Αυτό το θετικό κλίμα βέβαια μεταφέρεται και στα αισθηματικά σου. Αν είσαι ελεύθερος, λόγω τις κοινωνικής σου διάθεσης θα πλησιάσεις κάποιο άτομο που θα σου μοιάζει, δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αυτό, βέβαια. Αν έχεις ταίρι, θα θελήσεις να το πάρεις από το χεράκι και να δοκιμάσετε νέα πράγματα που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα σας. Επαγγελματικά, τα φορτώνεις λίγο, καθώς ο έρωτας σού παίρνει τα μυαλά, αλλά το δικαιούσαι. Πάντως, αν σε απασχολούσε κάποιο ζήτημα στο κομμάτι αυτό, μην πολυσκάσεις, μια και η Αφροδίτη με τον Άρη λειτουργούν ευεργετικά για την επίλυσή του. 

Ζυγός
Αγαπημένε Ζυγέ, καλή εβδομάδα! Νιώθεις ένα άγχος γύρω από τα επαγγελματικά σου, αφού θέλεις να αλλάξεις εργασία ή να ανέβεις ή, γιατί όχι, πολύ απλά να βάλεις ένα φρένο στα θέματα που συνεχώς προκύπτουν. Εγώ θα σου πω, λοιπόν, πως αν βάλεις το λιθαράκι σου κι αφιερώσεις τον χρόνο που πρέπει, θα καταφέρεις να βρεις άκρη. Βέβαια, αυτό θα αφήσει λίγο πίσω τα αισθηματικά σου (κακό που πάθαμε!). Αν είσαι single και είσαι καλεσμένος σε εκδηλώσεις ή άλλα κοινωνικά δρώμενα, τρέχα, γιατί σε περιμένει κάποια καλή γνωριμία. Αν, πάλι, δεν είσαι single, μην αφήσεις το ταίρι σου στην απ’ έξω λόγω δουλειάς, γιατί εσύ θα φας γκρίνια και θα έχει και δίκιο. Παράλληλα, προς το τέλος της εβδομάδας, δεν αποκλείεται να κάνεις μια συζήτηση που θα ευνοήσει άμεσα τα οικονομικά σου.

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, καλή εβδομάδα εύχομαι! Σε πιάνουν οι ευαισθησίες σου (!) τις επόμενες μέρες. Γενικότερα, και θα βρεθείς με άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος και θα θυμηθείτε τα παλιά και θα καταφέρεις να βρεις λύσεις σε κάτι που σε απασχολούσε (γκομενικό ή επαγγελματικό) – μπράβο να σου πω! Αν είσαι ελεύθερο πουλί, μέσα από τις φιλικές συναντήσεις που λέγαμε, θα καταλάβεις πως έχεις κάποιον κρυφό θαυμαστή, που μάλλον σου ταιριάζει. Αν δεν είσαι ελεύθερο πουλί, έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Και, γιατί όχι, κι ένα ταξίδι ή μια εκδρομή τέλος πάντων. Επαγγελματικά τώρα, θα έχεις νέα ή εξελίξεις σχετικά με αυτό το κομμάτι. Όχι μόνο αυτό, αλλά θα καταφέρεις να ξεπεράσεις και ορισμένα εμπόδια. 

Τοξότης
Καλή εβδομάδα, φίλε Τοξότη! Το πλανητικό σκηνικό θα σου φερθεί με τον καλύτερο τρόπο, αφού θα μπορέσεις τώρα να λύσεις θέματα που σε απασχολούσαν σχετικά με την καθημερινότητα ή τα οικονομικά σου. Όμως, πρέπει κι εσύ να προσέξεις τις έντονες αντιδράσεις σου, ειδικά σε αισθηματικό επίπεδο. Αν είσαι μόνος, σε πιάνει λίγο η μαλ@@ σου, ε συγνώμη, η παρορμητικότητά σου ήθελα να πω, και πας και τα κάνεις μπάχαλο. Κράτα λίγο επίπεδο και αυτό που σου κάνει θα βρεθεί. Αμάν, κι εσύ, όλο βιάζεσαι. Αν δεν είσαι μόνος, πιάνεσαι από το παραμικρό και τα πρήζεις στο ταίρι σου. Υπομονή, θα σου πω εγώ (ή μάλλον στο ζευγάρι σου). Επαγγελματικά, τώρα, βρίσκεις και λύσεις και τρόπους και τα βάζεις όλα σε μια τάξη – και μπράβο σου γι' αυτό!

Αιγόκερως
Αγαπημένε μου Αιγόκερε, καλή εβδομάδα! Όχι μόνο χαλαρό και άνετο σε βρίσκουν οι επόμενες μέρες, αλλά βρίσκεις και λύσεις σε προσωπικά σου ζητήματα – επιτέλους! Βέβαια, θα βρεθούν οι μα@@ που θα προσπαθήσουν να σου βάλουν εμπόδια (σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο), αλλά εσύ θα τους γράψεις κανονικότατα. Γενικότερα, ευνοούνται οι συναντήσεις και οι συναναστροφές, κάτι που σου αρέσει πολύ. Αν είσαι ελεύθερος, θα  προκύψει μια γνωριμία, η οποία δεν αποκλείεται να εξελιχθεί σε κάτι σοβαρό. Αν δεν είσαι ελεύθερος, παίρνεις το ταίρι σου, βάζετε κάτω ό,τι σας απασχολεί και επιτέλους το λύνετε – εύγε! Επαγγελματικά, τώρα, ίσως κάνεις μια συζήτηση με κάποιον συνάδελφο / συνεργάτη που, όχι μόνο θα λύσει τα προβλήματα της δουλειάς, αλλά θα σου αλλάξει και το mood, μια και θα σε ξελαφρώσει κάπως.

Υδροχόος
Καλή εβδομάδα, αγαπημένε μου Υδροχόε! Γενικώς, τις επόμενες μέρες θα σε απασχολήσουν θέματα σχετικά με τη δουλειά, την καθημερινότητα ή το σπίτι. Εγώ είμαι εδώ, για να σου πω πως το κλίμα των ημερών σε ευνοεί και θα τα πας άψογα! Βέβαια, είμαι εδώ για να σου πω κιόλας πως η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη και να μην αφήνεις στην τύχη τους τα θέματα της καρδιάς. Παρ’ όλα αυτά, αν είσαι ελεύθερος, θα κάνεις μια συνάντηση ή συζήτηση με άτομο που σε ενδιαφέρει καιρό και θα πάει καλά. Αν είσαι ήδη σε σχέση, κοίτα να βρεις χρόνο να αφιερώσεις στο ταίρι σου, αν δεν θες να ακούς γκρίνια μετά, έτσι; Επαγγελματικά, τώρα, αν δουλέψεις έξυπνα και μεθοδικά, δεν θα σε ζορίσουν ιδιαίτερα τα απρόοπτα ή οι αυξημένες υποχρεώσεις. 

Ιχθύες
Αγαπητέ μου Ιχθύ, καλή εβδομάδα εύχομαι! Αυτές τις μέρες θα δεις τα αισθηματικά σου σε πρώτο πλάνο –όχι πως σε χαλάει κιόλας– και για καλό, καθώς οι μέρες ευνοούν την εξέλιξή τους. Παράλληλα, θα κάνεις και πολύ ενδιαφέρουσες συναντήσεις, οι οποίες θα σου φτιάξουν ιδιαίτερα τη διάθεση. Αν είσαι ελεύθερος, ή που θα πάρεις θετικά νέα σχετικά με ένα ήδη υπάρχον flirt ή που θα κάνεις μια εντελώς νέα γνωριμία. Αν είσαι ήδη σε σχέση, θα βρεις τον κατάλληλο τρόπο για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, αλλά και να επικοινωνήσεις τα θέλω σου. Όσον αφορά το επαγγελματικό κομμάτι, σε πιάνει μια δημιουργικότητα και ρίχνεις νέες ιδέες στο τραπέζι ή ακόμα κάνεις καλύτερα deal, κάτι που φουσκώνει άμεσα και το πορτοφόλι σου. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ