Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 24.06.2024

Τοξότη, προσπαθείς να κρατήσεις έναν θετικό τρόπο σκέψης για να μπορέσεις να διαχειριστείς αυτά που θα έρθουν μέσα στη μέρα

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Δευτέρας 24.06.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, σήμερα έχεις μια τάση να οργανώσεις τα επόμενα πλάνα σου. Υπάρχει μια ένταση στην ατμόσφαιρα και μια πίεση ότι πρέπει να προλάβεις χρονικά κάποια πράγματα. Το θέμα είναι πως δύσκολα ακούς συμβουλές και επιμένεις στο δικό σου τρόπο, αγνοώντας έτσι ενδεχόμενα που δεν έχεις σκεφτεί για να καλύψεις. Από την άλλη, η πίεση αυτή μπορεί να προέρχεται και από το εσωτερικό σου, καθώς νιώθεις ότι πρέπει να συνεχίσεις, χωρίς να πάρεις λίγο χρόνο να ξεκουραστείς. Επίσης, μια ανταγωνιστική διάθεση που δε θέλεις να βγει προς τα έξω το κάνει ακόμα μεγαλύτερο. Σημαντικό να λάβεις υπόψη σου τα οικονομικά σου και ν μην ανοιχτείς έτσι χύμα.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα νιώθεις μια πίεση για αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρεις σχετικά με επαγγελματικά σου ζητήματα. Υπάρχει μια ένταση, πιθανότατα γιατί θα χρειαστεί να προσαρμόσεις κάποιες καταστάσεις σε νέα δεδομένα, και δεν είσαι ιδιαιτέρως έτοιμος για αυτό. Είναι πολύ σημαντικό να δουλέψεις περισσότερο σήμερα και να χτίσεις καλύτερα τους στόχους σου, γιατί τα ενδεχόμενα που αναπτύσσονται στο κεφάλι σου σου δημιουργούν έντονο άγχος. Από την άλλη, χρειάζεται να εκδηλώσεις αυτή την ενέργεια που νιώθεις μέσα σου, έστω και μέσα από τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Το ότι δε θέλεις να κάνεις λάθη δεκτό. Αλλά πώς θα μάθεις αλλιώς;

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμε, είναι μια μέρα που θα χρειαστεί να κρατήσεις κάποιες ισορροπίες και να είσαι αρκετά πιο δίκαιος στο πώς διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις γύρω σου. Σε κάποια ζητήματα, σχετικά με τη δουλειά πιθανότατα, γίνεσαι αρκετά πιο αυστηρός, βάζοντας σαν προτεραιότητα τα πρέπει. Από την άλλη, έχεις μια ένταση εσωτερικευμένη που γίνεται πιο δυνατή σήμερα και δύσκολα θα μπορέσεις να κρατηθείς και να μην μιλήσεις απότομα σε άτομα που στο παίζουν έξυπνοι ή σου κάνουν υποδείξεις σε πράγματα που ήδη ξέρεις. Κάποιες ανασφάλειες ενεργοποιούνται και μπαίνεις σε μια αμυντική στάση, για να δείξεις στους άλλους τη δυναμική σου.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα έχεις την αίσθηση ότι χρειάζεται να προσπαθήσεις περισσότερο για να αποδείξεις στον εαυτό σου κατά κύριο λόγο κάποια πράγματα. Από το πρωί ακόμα αντιλαμβάνεσαι πως το κλίμα είναι αρκετά περίεργο και θα χρειαστεί να αρκεστείς στα απολύτως τυπικά, προκειμένου να διατηρήσεις κάποια όρια, αλλά και να αποφύγεις κάποιες εντάσεις και παρεξηγήσεις. Η ένταση που νιώθεις ενισχύει την κυκλοθυμία σου σήμερα και είναι πολύ πιο εύκολο να κάνεις κάποιες εκρήξεις στα ξαφνικά. Καλό είναι να οργανώσεις κάπως καλύτερα τις κινήσεις σου στα επαγγελματικά, καθώς σήμερα οι απαιτήσεις είναι κάπως περισσότερες.

Λέων
Σήμερα, Λέοντά μου, χρειάζεται να κινηθείς με ψυχραιμία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να αφήσεις τα πείσματα στην άκρη, προσπαθώντας να δείξεις στους άλλους ποιος είναι πιο δυνατός. Εσωτερικά, σήμερα νιώθεις μια αμφιβολία για το τι πρέπει να κάνεις και πώς χρειάζεται να διαχειριστείς καλύτερα τις καταστάσεις, καθώς φτάνουν στα αυτιά σου πληροφορίες και μπορεί να γίνουν αποκαλύψεις που θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Από την άλλη, οι απαιτήσεις στα επαγγελματικά σου αυξάνονται, και αυτό γίνεται για να κρατήσεις το πήχη ψηλά. Ως αποτέλεσμα υπάρχει περισσότερη κούραση μέσα στη μέρα. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να ξεκουραστεί.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε μου, έχεις μια έντονη μέρα, καθώς στη δουλειά υπάρχει ένα περίεργο κλίμα. έχεις πολλά να κάνεις και η ένταση που υπάρχει εκεί, σου δημιουργεί μια εσωτερική αναστάτωση και μια τάση να θέλεις να ξεσπάσεις πάση θυσία. Νιώθεις πως είσαι στο μη περαιτέρω. Από την άλλη, κάποιες δυσκολίες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις έρχονται να ζορίσουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση και να δημιουργήσουν κάποιες εντάσεις. Επίσης, η νευρικότητα που σε πιάνει βγαίνει προς τους άλλους από τον τρόπο σου και μπορεί εύκολα να πεις αυτά που σκέφτεσαι φωναχτά πάνω στα νεύρα σου. Θέλει προσοχή σήμερα και όχι βιαστικές κινήσεις.

Ζυγός
Ζυγέ μου, από το πρωί ακόμα σήμερα αντιλαμβάνεσαι πως θα χρειαστεί να τακτοποιήσεις κάποια ζητήματα για να μπορέσεις να συνεχίσεις τη δουλειά σου. Αυτό που θέλει προσοχή είναι το πάθος που κυνηγάς αυτά που θέλεις και το πόσο κολλάς στο να καταφέρεις τα δύσκολα, ίσως για να εντυπωσιάσεις τους άλλους ή για να δείξεις το πόσο ικανός για όλα είσαι. Υπάρχουν αρκετές απαιτήσεις και ίσως το πρόγραμμά σου να είναι κάπως πιο φορτωμένο σήμερα. Ελπίζω καθαρά από δικές σου δουλειές και όχι από συναδέλφων που ζήτησαν βοήθεια… Είναι πολύ σημαντικό σήμερα να ασχοληθείς με κάποια επαγγελματικά βήματα και να ενισχύσεις την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω, με συγκέντρωση όμως και ηρεμία.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα το ενδιαφέρον σου στρέφεται στο σπίτι και στην οικογένεια. Έχοντας στο μυαλό σου τη χτεσινή καλή σου διάθεση, προσπαθείς να βρεις άκρη και να τακτοποιήσεις κάποιες οικογενειακές σου υποχρεώσεις, όσο γίνεται πιο ήρεμα. Το θέμα είναι πως δεν έχεις και τόση διάθεση να διαχειριστείς όλα αυτά που ακούς, καθώς υπάρχει μια ένταση που δεν φαίνεσαι πρόθυμος να συγκρατήσεις. Κάτι τα διάφορα που θα σε καθυστερήσουν στη δουλειά σήμερα, κάτι οι αντιπαραθέσεις με τους συναδέλφους που θα σε φέρουν ακόμα πιο κοντά στα όριά σου… Όλα θα παίξουν το ρόλο τους για το πώς θα αντιδράσεις. Εγώ θα σου πω να σκεφτείς πολύ καλά πριν δράσεις ή αντιδράσεις.

Τοξότης
Τοξότη μου, σήμερα προσπαθείς να κρατήσεις έναν θετικό τρόπο σκέψης για να μπορέσεις να διαχειριστείς αυτά που θα έρθουν μέσα στη μέρα. Κάπου μέσα σου σα να τα ξέρεις, κι έτσι δεν αφήνεις τον εαυτό σου να ξεγελιέται από τα θετικά που βλέπεις γύρω σου. Και όντως, καθώς η ένταση κορυφώνεται και το μυαλό σου μπορεί να πάει ακόμα και σε τρελά σενάρια, βλέπεις πως υπάρχουν διάφορα που έχουν να κάνουν με οικονομικά ζητήματα, τα οποία μπορεί να προκύψουν από το πουθενά. Ή να σε πιάσει ένα άγχος για το πώς θα ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου. Αυτό που θέλει προσοχή είναι η τάση σου να βάλεις πολλά στο πρόγραμμα, προσπαθώντας να ισοφαρίσεις οικονομικά τις απώλειες.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, εστιάζοντας περισσότερο στο οικονομικό κομμάτι αντιλαμβάνεσαι πως σιγά-σιγά τα θέλω σου αρχίζουν και παίρνουν σάρκα και οστά και κάπως έτσι η καλή διάθεση από χτες συνεχίζεται για λίγο ακόμα. Σταδιακά όμως θα αρχίσεις να επιστρέφεις στο να επικεντρώνεσαι σε θέματα που θα χρειαστεί να έχεις ένα έτοιμο backup plan, καθώς και στο να προβλέψεις για το τι μπορεί να πάει στραβά. Η ένταση είναι αρκετή και μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια διάφορα που σχετίζονται τόσο με το χρήμα όσο και με το κομμάτι της ασφάλειάς σου. Καλό είναι να μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, γιατί εκεί είναι που θα την πατήσεις σίγουρα.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, σήμερα η μέρα ξεκινά κάπως περίεργα. Από τη μία έχεις ακόμα τη χτεσινή διάθεση και μπορείς να κάνεις με ευκολία τα πράγματα όπως εσύ θέλεις. Από την άλλη, υπάρχει μια εσωτερική αμφισβήτηση για το αν κάνεις όντως αυτό που θέλεις. Ένα περίεργο συναίσθημα, καθώς η ροπή σου στο να κινηθείς με βάση το πρόγραμμα σήμερα μπορεί να σε απορροφήσει αρκετά από αυτά που θέλεις. Η προσωπική σου ένταση όμως και οι διακυμάνσεις που έχεις έρχονται να σου δείξουν το πόσο δεν θέλεις να συμβιβαστείς με κάποια πρέπει αλλά και με κάποια κατεστημένα που έχουν να κάνουν με το κομμάτι της οικογένειας.

Ιχθύες
Σήμερα, Ιχθύ μου, δεν θέλεις να μιλήσεις ούτε και να ακούσεις πράγματα που ξέρεις πως θα σε φορτώσουν συναισθηματικά. Έχεις μια ένταση που σε κάνει αρκετά κυκλοθυμικό και κινείσαι γύρω από θέματα που σχετίζονται με πιθανότητες. Πληροφορίες που φτάνουν από το περίγυρό σου σε βάζουν σε μια διαδικασία να σκέφτεσαι πιο αυστηρά και να προετοιμάζεσαι ψυχολογικά για το μετά. Καλά, μέσα στο κεφάλι σου παίζουν οι διάλογοι που θέλεις να κάνεις και εκεί λες τα πράγματα με το όνομά τους. Στην ουσία όμως, παραμένεις παθητικός και παρατηρείς τις καταστάσεις, περιμένοντας περισσότερο σήμερα να επιβεβαιωθούν αυτά που μαθαίνεις, αλλά και αυτά που πιστεύεις.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ