Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 23.06.2024

Σκορπιέ μου, η θολούρα υποχωρεί και αυτό που βάζεις από το πρωί στο μυαλό σου είναι να οργανώσεις τις σκέψεις σου

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Κυριακής 23.06.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, έχοντας κατά νου πολύ συγκεκριμένα πράγματα που θέλεις να κάνεις και μετά από κάποια ξεκαθαρίσματα που έχεις βάλει στο πρόγραμμα, σήμερα προσπαθείς να μαζέψεις κάποια κομμάτια και να βάλεις σε μια σειρά τα πράγματα μέσα σου. Η μέρα φαίνεται να έχει ένα θετικό πρόσημο και εσύ νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά για αυτά που θέλεις να κάνεις. Ξαφνικά νέα που αφορούν τα οικονομικά σου σε απογειώνουν και σου ανοίγουν κάποιους νέους δρόμους, που θα χρειαστούν όμως καλή οργάνωση. Σημαντικό είναι να δώσεις βάση σε αυτά που ακούς και να ακολουθήσεις συμβουλές πιο έμπειρων που θα δεχτείς σήμερα, χωρίς να το παίξεις ξερόλας.

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε μου, έχεις την αίσθηση ότι μπορείς να βγάλεις άκρη πιο εύκολα σε οτιδήποτε σε απασχολεί. Έχεις μια σιγουριά και αυτό οφείλεται στο ότι μπορείς να οργανώσεις τα βήματά σου με μεγαλύτερη ευκολία μέσα στη μέρα. Υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις αλλά και να δείξεις στους άλλους τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι κάποια πράγματα. Εξηγείς με αμεσότητα αυτά που θέλεις και αυτό δημιουργεί θετικές εντυπώσεις. Ένα πράγμα που θέλει προσοχή σήμερα είναι η τάση σου να εστιάζεις σε πράγματα που έχουν να κάνουν με τη δουλειά και είναι κάπως πιο περίπλοκα, προσπαθώντας να βρεις λύσεις.

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, σήμερα χρειάζεται να πάρεις λίγο το χώρο σου, να αξιολογήσεις τις καταστάσεις και να βάλεις κάτω τα στοιχεία που έχεις ήδη στα χέρια σου, για να μπορέσεις να οργανωθείς καλύτερα και να προετοιμαστείς. Γιατί αυτή τη διάθεση έχεις. Μπορεί να αντιλαμβάνεσαι κάπως πιο έντονα τις πληροφορίες που λαμβάνεις από γύρω σου και αυτό μπορεί να σε βάζει σε μια πιο αμυντική στάση. Επίσης, σε πιάνει μια τάση να ξέρεις κάποια πράγματα παραπάνω και μπορεί εύκολα να εκφράσεις πιο χειριστικές συμπεριφορές προς τους άλλους. αυτό θέλει λίγο περισσότερη προσοχή μέσα στη μέρα. Όπως επίσης και ότι σε πιάνει ένα περίεργο πείσμα.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε μου, σου είναι πιο εύκολο να συνεργαστείς και να μπεις σε ομαδικές δραστηριότητες και πρότζεκτ. Από την άλλη, εσύ που είσαι σε σχέση, μπορείς να κάνεις πράγματα με το αμόρε σου και να νιώσεις πως έρχεστε πιο κοντά. Κάποια επαγγελματικά σου θέματα φαίνεται πως εξελίσσονται αρκετά σήμερα και αυτό παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και στην ψυχολογία σου, ενώ αντιλαμβάνεσαι πως χρειάζεται πιο μεθοδευμένα βήματα για να φτάσεις με σιγουριά στο στόχο σου. ένα πολύ σημαντικό ζητούμενο της ημέρας είναι πως πρέπει να μην αφήνεις τις δεύτερες και καχύποπτες σκέψεις να σε οδηγούν σε σενάρια που δεν έχουν και τόση βάση. 

Λέων
Λέοντα, σήμερα είναι πολύ σημαντικό να βάλεις ένα πρόγραμμα στη μέρα σου και να οργανώσεις το χρόνο σου με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορέσεις να καταφέρεις όλα αυτά που έχεις κατά νου. Η μέρα φαίνεται από το πρωί πως έχει μια θετική πορεία, χωρίς να προκύπτουν ιδιαιτέρως δύσκολα ζητήματα. Εύκολα μπαίνουν στο πρόγραμμα και τα οικονομικά, καθώς αντιλαμβάνεσαι πως χρειάζεται να έχεις περισσότερο το νου σου και να βάλεις έναν μικρό κόφτη στα έξοδα. Από την άλλη, οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σου μπορεί να σου φουσκώσουν κάπως τα μυαλά. Τέλος, καλό είναι να μην κινηθείς με πείσμα σε ό,τι έχει να κάνει με συνεργασίες. 

Παρθένος
Παρθένε, σήμερα έχεις μια αρκετά καλή διάθεση και για να ασχοληθείς με κάποια επαγγελματικά που έχεις κατά νου, αλλά και για να φλερτάρεις με μεγαλύτερη άνεση. Αρχικά, σου είναι πιο εύκολο να οριοθετήσεις τους άλλους και να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου στους απέναντι, χωρίς να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Από την άλλη, το πόσο εύκολα και άμεσα βρίσκεις λύσεις σε καταστάσεις, είτε αυτές σε αφορούν είτε όχι, τραβά με κάποιο τρόπο το φως πάνω σου και δημιουργείς θετικές εντυπώσεις. Και αυτό το χαίρεσαι, καθώς αποδεικνύεις και με αυτό τον τρόπο την αξία σου. Πολύ βασικό σήμερα να μην επιμείνεις σε ζητήματα και υποχρεώσεις που δεν κινούνται εύκολα.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, νιώθεις περισσότερη ηρεμία από χτες και μπορείς πολύ πιο εύκολα να βάλεις σε μια σειρά τα πράγματα μέσα στο κεφάλι σου και να πάρεις κάποιες αποφάσεις. Το πρόγραμμα βγαίνει πιο εύκολα και η οργάνωση που σε διέπει σήμερα σε βοηθά αρκετά στο να τακτοποιήσεις αρκετές από τις υποχρεώσεις σου μέσα στη μέρα. Επίσης, οι επαγγελματικές κινήσεις που κάνεις έχουν έναν πιο μεθοδευμένο χαρακτήρα και αυτό σου δίνει πόντους. Οικονομικά ζητήματα διεκπεραιώνονται πολύ πιο εύκολα, ενώ φαίνεται πως σήμερα οι ανασφάλειές σου δεν γίνονται εμπόδιο. Έχεις μια διάθεση να φλερτάρεις και να ζήσεις ένα πάθος σήμερα.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, η θολούρα υποχωρεί και αυτό που βάζεις από το πρωί στο μυαλό σου είναι να οργανώσεις τις σκέψεις σου για το ποια θα είναι τα βήματά σου. Έχεις μια ανάγκη να εκφραστείς δημιουργικά και αυτό ξέρεις πως θα το καταφέρεις πολύ καλύτερα αν το κάνεις οργανωμένα και βήμα-βήμα. Αντιλαμβάνεσαι πως μπορείς να κάνεις περισσότερα πράγματα και ο τρόπος που επικοινωνείς τις ιδέες σου έχει μια πιο δημιουργική χροιά σήμερα. Από την άλλη, αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχει μια ευελιξία με τους συνεργάτες και σου είναι πιο εύκολο να ζητήσεις και να αναλάβεις ένα κομμάτι από κάποιο πρότζεκτ, για να το δουλέψεις εντελώς μόνος σου.

Τοξότης
Τοξότη μου, σήμερα το πράγμα ηρεμεί κι εσύ νιώθεις πως μπορείς πολύ πιο εύκολα να βάλεις σε μια σειρά κάποια πράγματα και να οργανώσεις έτσι τις εξελίξεις για να νιώσεις αυτή την ηρεμία που θέλεις. Τα οικονομικά που σχετίζονται με το σπίτι μπαίνουν πιο εύκολα σε τάξη και αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο θέμα σου αυτές τις μέρες. Από την άλλη, αντιλαμβάνεσαι πως στη δουλειά σου υπάρχει ένα κλίμα σήμερα που σου δίνει μια ελευθερία κινήσεων και μπορείς να βάλεις περισσότερα πράγματα στο πρόγραμμα, χωρίς να αισθάνεσαι ιδιαίτερη πίεση. Το σημαντικό είναι να φανείς πιο ευέλικτος σε οτιδήποτε βλέπεις πως δεν λειτουργεί. 

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα η μέρα σου ξεκινά αρκετά καλύτερα, καθώς φαίνεσαι αποφασισμένος να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα μέσα στο κεφάλι σου και να οργανωθείς όσο περισσότερο γίνεται. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες συζητήσεις με τους απέναντι που πρέπει να γίνουν και αυτό ίσως να σου δημιουργεί μια πίεση. Όμως είσαι στη φάση που απλά έχεις ελευθερία κινήσεων και μπορείς να εκφραστείς με μεγαλύτερη άνεση, χωρίς να σκέφτεσαι το τι θα πουν οι άλλοι. Σταδιακά, εντείνεις τις διαδικασίες και δουλεύεις πιο δυναμικά πάνω σε αυτά που θέλεις, για να δεις την εξέλιξη ακόμα πιο άμεσα. 

Υδροχόος
Υδροχόε, σήμερα έχεις την ευκαιρία που χρειάζεσαι για να οργανώσεις τα πάντα. Αν παραμείνεις ουδέτερος και δεν εμπλακείς σε διάφορα που θα τραβήξουν τα φώτα πάνω σου, θα έχεις την ευκαιρία να απλώσεις τα χαρτιά σου και να δουλέψεις με την ησυχία σου. Η ηρεμία που επικρατεί γύρω σου σου δίνει τη δυνατότητα να επεκτείνεις τις ιδέες σου και να δουλέψεις χωρίς κανέναν πάνω από το κεφάλι σου, ενώ μπορείς να δημιουργήσεις ένα κλίμα που καλύπτει το αίσθημα ασφαλείας που χρειάζεσαι. Αυτό που θέλει προσοχή είναι το ότι επιμένεις στο να κάνεις κάποια σενάρια στο κεφάλι σου, θεωρώντας πως κάποια στιγμή θα αποδεχθούν. 

Ιχθύες
Σήμερα, Ιχθύ μου, έχεις την ανάγκη να μιλήσεις με τους φίλους σου και να μοιραστείς αυτά που σε απασχολούν αλλά και τις αποφάσεις που μπορεί να έχεις πάρει. Από τη μία θέλεις να αποφορτιστείς, ενώ παράλληλα χρειάζεσαι συμβουλές και μια κατά κάποιο τρόπο καθοδήγηση για το πώς χρειάζεται να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις που τις νιώθεις αρκετά πιεστικές. Έχεις πολλές ιδέες και θέλεις να δείξεις στους άλλους ότι μπορείς να υπάρξεις αυτόνομος, χωρίς υποδείξεις και οδηγίες. Από το μεσημέρι και μετά όμως σε πιάνει μια εσωτερική αναστάτωση αν θα τα καταφέρεις και κάνεις σενάρια για το τι μπορεί να πάει λάθος.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ