Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 22.06.2024

Σήμερα, Δίδυμέ μου, το φεγγάρι ρίχνει φως σε οικονομικά ζητήματα και στον τρόπο που τα διαχειρίζεσαι

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια του Σαββάτου 22.06.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, σήμερα είναι μια μέρα που το σπίτι σου αλλά και η δουλειά σου έρχονται να φωτιστούν από το γεμάτο φεγγάρι και να κατανοήσεις τι χρειάζεται να κάνεις από πλευράς σου για να βρεις αυτή την ισορροπία που χρειάζεσαι. Από τη μία είναι η επαγγελματική καταξίωση και εξέλιξη που έρχεται και σε πιέζει, καθώς τα αποτελέσματα που βλέπεις διαφέρουν από αυτά που περίμενες και ίσως σε πάρει από κάτω, ενώ από την άλλη χρειάζεται να δώσεις βάση στο τι σου λένε τα μέλη της οικογένειάς σου και να ακούσεις και την άλλη πλευρά. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να λύσεις παρελθοντικά προβλήματα που χωλαίνουν το κλίμα και να προσπαθήσεις για τη βελτίωση των καταστάσεων από πλευράς σου.

Ταύρος
Ταύρε, το σημερινό φεγγάρι έρχεται να σου δείξει το πόσο σημαντικό είναι να επικοινωνείς και να διαχειρίζεσαι με ψυχραιμία τις καταστάσεις γύρω σου, όσο κι αν πιστεύεις πως κάποιες φορές δεν έχει νόημα. Ίσως σήμερα δεις το πόσο σημαντικές μπορεί να είναι οι διαδικασίες να επεκτείνεις τις γνώσεις σου και να περάσεις σε ένα πιο πρακτικό κομμάτι εφαρμογής τους, αφήνοντας στην άκρη σκέψεις που σε κρατάνε πίσω. Επίσης, αν έχεις στα πλάνα σου κάτι καινούργιο, θα χρειαστεί να αφεθείς λίγο πιο ελεύθερος και να δείξεις εμπιστοσύνη, χωρίς να έχεις αποδείξεις ή διαβεβαιώσεις στα χέρια σου πως θα πάει καλά, απλά και μόνο για να το ξεκινήσεις. 

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμέ μου, το φεγγάρι ρίχνει φως σε οικονομικά ζητήματα και στον τρόπο που τα διαχειρίζεσαι. Υπάρχει μια τάση να κάνεις κάποιες σπατάλες τις οποίες και συνειδητοποιείς σήμερα πως χρειάζεται να περιορίσεις, ή να φροντίσεις να υπάρχει μια ελευθερία κινήσεων από πλευράς σου, χωρίς να σε πιάνει άγχος για το πώς θα βγει ο μήνας. Υπάρχουν κάποια πράγματα που σήμερα πρέπει να ξεκαθαρίσεις στη δουλειά σου σχετικά με το οικονομικό κομμάτι, καθώς και το να δείξεις την αξία σου και τις δυνατότητές σου μέσα στον εργασιακό σου χώρο. Επίσης, σήμερα θα καταλάβεις πως χρειάζεται να δώσεις βάση στον τρόπο που διαπραγματεύεσαι οικονομικά ζητήματα.

Καρκίνος
Καρκίνε, σήμερα είναι μια αρκετά σημαντική μέρα, αφού σου γίνεται πιο ξεκάθαρο το σε ποιον μπορείς να στηριχτείς και με ποιον μπορείς να συνεργαστείς, αλλά και από ποιον χρειάζεται να κρατήσεις αποστάσεις για να παραμείνεις ήρεμος. Το ότι προσπαθείς να κρατήσεις καλές σχέσεις με τους περισσότερους από το περιβάλλον σου δεν είναι και ό,τι πιο βοηθητικό, και θα το δεις σήμερα. Πολύ σημαντικό να κλείσεις κεφάλαια τόσο μέσα σου όσο και έξω σου, που βλέπεις πως δεν εξυπηρετούν κάπως, αλλά αντιθέτως φαίνεται να φέρνουν εμπόδια ή να σου προκαλούν διλήμματα συναισθηματικού τύπου που σε κρατάνε πίσω.

Λέων
Σήμερα, Λέοντά μου, με το γεμάτο φεγγάρι να ρίχνει το φως του στα πρέπει της καθημερινότητας αλλά και στην ψυχολογική σου πλευρά, αυτό που χρειάζεται να συνειδητοποιήσεις και να εστιάσεις είναι πως χρειάζεται να μοιράσεις κάπως εξίσου το χρόνο σου ανάμεσα σε θέματα καθημερινότητας, αλλά και στο να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου να αφομοιώσει και να κατανοήσει αυτά που συμβαίνουν γύρω του. Πολύ σημαντικό να δείξεις ότι χρειάζεσαι κάποια εχέγγυα για να νιώσεις ασφάλεια και να ξεδιπλωθείς, ενώ το να ασχοληθείς με θέματα που σχετίζονται με το παρελθόν, μπορεί άνετα να λειτουργήσει κάπως πιο θεραπευτικά, κλείνοντάς τα ή δουλεύοντας πάνω σε αυτά.

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα η πανσέληνος έρχεται να σου υπενθυμίσει πως είναι σημαντικό να παραμένεις προσηλωμένος στα θέλω σου και τους στόχους σου. Ναι, οι υποχρεώσεις δεν πρέπει να μένουν πίσω, αλλά είναι εξίσου ουσιώδες και αυτό που θέλεις να κατακτήσεις. Ο τρόπος που το συνειδητοποιείς ίσως σου φέρει μια απογοήτευση, περισσότερο σχετικά με το ότι δε νιώθεις άνετα να στηριχτείς σε κάποιον συνεργάτη. Από την άλλη, κάποια παρελθοντικά ζητήματα έρχονται να σου δείξουν που είναι ακόμα ανοιχτές υποθέσεις, τις οποίες και πρέπει να κλείσεις, όσο και αν ελπίζεις πως θα εξελιχθούν διαφορετικά από αυτό που φαίνεται.

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα είναι μια μέρα που έρχεται να σου υπενθυμίσει το πόσο σημαντικό είναι να βρεις την ισορροπία ανάμεσα σε προσωπική και κοινωνική ζωή. Ίσως η κόπωση που έχεις το τελευταίο διάστημα να μη σου δίνει τη δυνατότητα να το καταλάβεις. Σήμερα θα έρθουν στο προσκήνιο κάποια ζητήματα στη δουλειά που υπάρχουν καιρό τώρα και θα χρειαστεί να τα ρυθμίσεις κάπως πιο αποτελεσματικά, προκειμένου να φύγουν από τη μέση και να σου δοθεί η δυνατότητα να εξελιχθείς. Στο σπίτι, το κλίμα ίσως να είναι κι εκεί απαιτητικό, χωρίς όμως να υπάρχει μια ξεκάθαρη κατάσταση για το τι πρέπει να γίνει, ώστε να επέλθει κι εκεί η ηρεμία. Ίσως το καλύτερο είναι να είσαι ο εαυτός σου και να μην φτάνεις στα όριά σου.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, ο τρόπος που σκέφτεσαι κάποια πράγματα σήμερα έχει μια δόση ρομαντισμού και μια δόση συναισθηματικής προσέγγισης. Το φεγγάρι έρχεται να τα κάνεις κάπως πιο έντονα αυτά μέσα στο κεφάλι σου και σε οδηγεί στην προσπάθεια να εκφραστείς κάπως πιο ανοιχτά, χωρίς τη λογική να προσπαθεί να περιορίσει αυτό που νιώθεις. Παράλληλα, προσπαθείς να δεις τον τρόπο που κινήθηκες και διαχειρίστηκες κάποια παρελθοντικά ζητήματα, πιθανότατα για να μην επαναλάβεις τα ίδια λάθη. Είναι πολύ σημαντικό να δώσεις στους άλλους να καταλάβουν τι είναι αυτό που σε προβληματίζει και να μην περιοριστείς σε μισόλογα και στρογγυλεμένες απαντήσεις.

Τοξότης
Τοξότη μου, η πανσέληνος σήμερα φέρνει στην επιφάνεια οικονομικά ζητήματα. Τόσο το κομμάτι του εισοδήματός σου όσο και η διαχείριση που κάνεις μπαίνουν στο επίκεντρο και φαίνεται να αποκτούν ξαφνικά σημασία. Κάποια έξοδα στο σπίτι ίσως πάρουν προτεραιότητα στα πρέπει σου. Από την άλλη, κάποιες συνεργασίες σου θα χρειαστεί να περάσουν από ένα κομμάτι αξιολόγησης – κάτι που ήδη σκέφτεσαι – καθώς αντιλαμβάνεσαι πως αυτά που είχες συζητήσει, ίσως δεν είναι αυτά που λαμβάνεις. Πολύ σημαντικό γίνεται και το ερωτικό κομμάτι σήμερα, αφού θα προσπαθήσεις μέσα από συζητήσεις να βρεις λύσεις ή να διορθώσεις κάπως το κλίμα στη σχέση σου.

Αιγόκερως
Το σημερινό φεγγάρι, Αιγόκερέ μου, έρχεται να σου δείξει τη σημασία των υγιών και δυναμικών συνεργασιών που χρειάζεται να αναπτύξεις ή την ανάγκη να ενισχύσεις τις ήδη υπάρχουσες. Κάποιες απογοητεύσεις έρχονται στην επιφάνεια και τα σενάρια που θα πυροδοτηθούν στο κεφάλι σου μπορεί να σε οδηγήσουν στο να δεις κάποια πράγματα να τελειώνουν νοητικά, στην προσπάθειά σου να προετοιμαστείς για το πρακτικό κομμάτι της ολοκλήρωσής τους. Επίσης, ζητήματα έρχονται και πάλι στο προσκήνιο, όπως επαφές με παλιούς συνεργάτες ή παλιούς συντρόφους, προσπαθώντας να κάνεις μια επαναξιολόγηση. 

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε μου, είναι μέρα αποκαλύψεων. Στα αυτιά σου φτάνουν πολλά και διάφορα που είτε δεν ήξερες είτε επιβεβαιώνουν τις σκέψεις που έκανες και τα συμπεράσματα στα οποία κατέληξες με οποιοδήποτε τρόπο. Μπορεί να νιώσεις απογοήτευση, καθώς κάπου μέσα σου ήλπιζες να κάνεις λάθος, ιδίως για άτομα που εμπλέκονται στη ζωή σου. Από την άλλη, κάποιες καταστάσεις στη δουλειά φαίνεται να κλείνουν και να σταματούν – προς το παρόν τουλάχιστον – να είναι εμπόδιο για σένα. Σήμερα ίσως χρειαστεί να κάνεις και κάποιες συζητήσεις που σχετίζονται με οικονομικά θέματα, ξεκαθαρίζοντας κάπως καλύτερα τη θέση σου. 

Ιχθύες
Σήμερα, Ιχθύ μου, είναι μια μέρα που θα σε βοηθήσει αρκετά να δεις τους στόχους σου πιο διαφωτιστικά. Είναι μια μέρα που το γεμάτο φεγγάρι έρχεται να σου δείξει πως κάποια από τα θέλω σου μπορεί να είναι ακόμα σε φάση να σου δώσουν αυτά που θέλεις και πως χρειάζεται να προσεγγίσεις τους στόχους σου, αφού κλείσεις υποθέσεις που σε κρατάνε πρακτικά, αλλά και συναισθηματικά στο παρελθόν. Κάποιες συζητήσεις που θα κάνεις θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις πως χρειάζεται να αποκολληθείς και να πάρεις αποστάσεις, όσο κι αν νιώθεις πως αυτό είναι κάτι που δε θέλεις να κάνεις. Το σημαντικό σήμερα είναι να παραμείνεις σε αυτά που θέλεις να καταφέρεις.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ