Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 21.06.2024

Τοξότη μου, από το πρωί σήμερα, παρά τη χτεσινή ένταση και τις αποφάσεις που έχεις πάρει, αντιλαμβάνεσαι πως είναι μια μέρα αρκετά έντονη

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη - Ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα Ζώδια της Παρασκευής 21.06.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ, είναι μια μέρα που ναι μεν θέλει να φανείς πολύ κουλ στους άλλους, αλλά κάτι σα να μη σε αφήνει σε ηρεμία. Υπάρχουν σκέψεις και συναισθήματα που θολώνουν την κρίση σου και δημιουργούν μια απογοήτευση και μια κάπως βαριά διάθεση. Από την άλλη, η προσωπική σου ανάγκη να δράσεις και να φανείς ανεξάρτητος και ότι έχεις μια ελευθερία κινήσεων, βγάζει στην επιφάνεια αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές, που σίγουρα οι άλλοι δε μπορούν να ερμηνεύσουν. Αυτό που θέλει προσοχή είναι το πώς εσύ μεταφράζεις τη στάση των άλλων, και να κατανοήσεις μέσα στη μέρα πως κι εσύ βάζεις το χεράκι σου για τα συμπεράσματα των άλλων. 

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε, υπάρχει μια περίεργη ατμόσφαιρα και νιώθεις μια ένταση που δεν μπορείς να προσδιορίσεις την πηγή της. Έχεις την ανάγκη να οργανωθείς καλύτερα και να προνοήσεις για κάποιες καταστάσεις, αλλά το ότι θα χρειαστεί να δώσεις πιθανότατα λογαριασμό μπορεί να σε ενοχλήσει και να φέρει στην επιφάνεια κάποιες έντονες αντιδράσεις. Στην παρέα υπάρχει ένα θολό κλίμα και μια κατάσταση πως κάτι σου κρύβουν. Το ότι το αντιλαμβάνεσαι δε σημαίνει πως θα κάνεις κίνηση να ρωτήσεις. Είσαι στη φάση σήμερα που θα περιμένεις να δεις τις δικές τους κινήσεις. Απλά μη σε παίρνει από κάτω και μην απογοητεύεσαι για πράγματα που ήδη έχεις επιβεβαιώσει, έστω και με τον τρόπο σου.

Δίδυμοι
Δίδυμε, σήμερα χρειάζεται να κρατήσεις μια πιο ξεκάθαρη στάση από τους απέναντι. Μπορεί να χρειαστεί να κρατήσεις και αποστάσεις, αφού η ένταση που υπάρχει σήμερα είναι κάτι που δύσκολα μπορείς να διαχειριστείς. Εσωτερικά, νιώθεις ότι πιέζεσαι και προσπαθείς να βρεις τρόπους να αποκοπείς από καταστάσεις ή ακόμα και από άτομα που πλέον νιώθεις να σε πνίγουν. Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβεις πως ίσως και το γεγονός ότι δεν ξέρεις ποια θέλεις να είναι τα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα παίζουν έναν ρόλο αποπροσανατολισμού και αυτό μπορεί να κάνεις ακόμα πιο δυνατή την ένταση που έχεις. Αυτά που σε ενοχλούν πες τα, χωρίς να προκαλείς ένταση στους άλλους.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε μου, η μέρα σου έχει πολλά. Από το ότι το πρόγραμμά σου είναι αρκετά γεμάτο μέχρι το ότι θα χρειαστεί να διαχειριστείς ανταγωνιστικές συμπεριφορές στη δουλειά από άτομα που δεν περίμενες. Η ένταση που βγαίνει στην επιφάνεια και η ανάγκη σου να αποκοπείς από άτομα που σου τη δημιουργούν είναι πιο εμφανής σήμερα, ενώ καταλαβαίνεις πως οι αλλαγές που θέλεις μπορεί να χρειάζονται περισσότερη δουλειά από πλευράς σου. Οι χειρισμοί που θα κάνεις σήμερα, χρειάζεται να έχουν ένα πιο ξεκάθαρο πρόσημο και εσένα πιο γειωμένο. Μπορεί να έχεις κάποια ιδανικά που θες να κατακτήσεις, αλλά αυτό δε σημαίνει πως μπορούν να τα αντιληφθούν όλοι γύρω σου.

Λέων
Λέοντά μου, τα επαγγελματικά σου μπαίνουν στο επίκεντρο σήμερα και το ότι χρειάζεται να έχεις τον τελευταίο λόγο, φαίνεται να σε αγχώνει, παρά να σου δίνει τη δύναμη που επιζητάς. Η ένταση και οι αντιπαραθέσεις για πώς πρέπει να εξελιχθούν τα πράγματα φέρνει έναν ανταγωνισμό στην επιφάνεια, που πίστευες πως δεν υπήρχε. Κάποιες βιαστικές κινήσεις που κάνεις μπορεί να στείλουν το λάθος μήνυμα ή να ξεκινήσουν καβγάδες από το πουθενά. Πολύ σημαντικό είναι το ότι χρειάζεται να λάβεις υπόψη σου πολλές παραμέτρους, που δεν τους δίνεις και τόση βάση, ενώ προς το βραδάκι, αντιλαμβάνεσαι τι αντίκτυπο έχει όλο αυτό το κλίμα στην ψυχολογία σου.

Παρθένος
Παρθένε μου, και σήμερα προσπαθείς να βρεις λίγη ησυχία και να χαλαρώσεις, για να καταφέρεις να βάλεις το μυαλό σου σε μια σειρά. Η μέρα έχει ένταση, καθώς υπάρχουν διάφορα που γίνονται, αλλά και ο τρόπος που εσύ αντιμετωπίζεις άτομα και τις καταστάσεις γύρω σου, δημιουργεί μια ένταση και έναν εκνευρισμό. Οι απαιτήσεις σου δεν είναι αντίστοιχες των δεξιοτήτων των απέναντι, και αυτό σήμερα δε φαίνεται να μπορείς να το κατανοήσεις και πολύ εύκολα. Και αυτό μπορεί να φέρει συνέπειες σε επαγγελματικά ζητήματα. Επίσης, κάποια οικονομικά ζητήματα που αφορούν επαγγελματικές σου κινήσεις, χρειάζονται πιο προσεκτικά βήματα σήμερα. Ιδίως αν πρόκειται για διαπραγματεύσεις.

Ζυγός
Ζυγέ μου, και σήμερα το μυαλό σου είναι κάπως παραφορτωμένο με σκέψεις και έγνοιες και παλεύεις να το βάλεις σε μια σειρά. Είναι από αυτές τις μέρες που αντιλαμβάνεσαι πως ο απολογισμός πλησιάζει και θα χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Υπάρχει μια πίεση σε οικονομικά ζητήματα που θα χρειαστεί να τη ρυθμίσεις, μειώνοντας σημαντικά κάποια έξοδα. Στενάχωρο, αλλά καλό είναι να γίνει. Από την άλλη, το κλίμα στη δουλειά παραμένει ένας λόγος για να μπερδεύεσαι και να θυμώνεις. Το πρόβλημα όμως είναι πως δεν ξέρεις προς τα πού να κατευθύνεις το θυμό σου αυτό για να μπορέσεις να ξεσπάσεις. Προσοχή στο κλίμα που δημιουργείται στα επαγγελματικά σου.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα είναι άλλη μια μέρα που θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σου αλλά και με την ασφάλεια θα σε απασχολήσουν, και μάλιστα ποικιλοτρόπως. Παρά τις εντάσεις που υπάρχουν και την ψυχολογία σου που τη νιώθεις κάπως πιο βαριά, αντιλαμβάνεσαι πως κάποια πράγματα είναι πιο σημαντικά και προσπαθείς να τα τακτοποιήσεις κάπως καλύτερα. Κάποιες αντιπαραθέσεις και κόντρες με συνεργάτες μπορεί να ταράξουν την ηρεμία σου ή να είναι η αρχή για να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα και να ενισχύσεις το αίσθημα ασφαλείας σου. Η μέρα είναι πολύ περίεργη και εσύ είσαι ήδη έτοιμος για τις αλλαγές που ετοίμαζες καιρό τώρα.

Τοξότης
Τοξότη μου, από το πρωί σήμερα, παρά τη χτεσινή ένταση και τις αποφάσεις που έχεις πάρει, αντιλαμβάνεσαι πως είναι μια μέρα αρκετά έντονη. Υπάρχει ένα αρκετά θολό τοπίο, το οποίο επηρεάζει σημαντικά την ψυχολογία σου, καθώς φαίνεται πως δεν σε αφήνει να αντιληφθείς και κάποια οικογενειακά ζητήματα πιο καθαρά. Από την άλλη, μια πίεση σε επαγγελματικά ζητήματα αλλά και στην καθημερινότητά σου, σήμερα σε κάνουν πιο έντονο και νευρικό. Ο απολογισμός που ήθελες να κάνεις μάλλον δεν έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα και όλο αυτό αφήνει μια περίεργη επίγευση. Πολύ σημαντικό να προσέξεις και τα οικονομικά σου μέσα στη μέρα, αλλά και οτιδήποτε κάνει πιο δυνατή την ένταση που βιώνεις.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα κρατάς και πάλι τα χαρτιά σου κλειστά και προσπαθείς να καταλάβεις τις προθέσεις των άλλων μέσα από το να παρατηρείς τις κινήσεις τους. Η μέρα έχει μια περίεργη ένταση, την οποία εσύ προσπαθείς να εκτονώσεις μέσα από δημιουργικές ή επαγγελματικές κινήσεις. Το θέμα είναι πως δεν θέλεις να εμπλακείς σε ομαδικές διαδικασίες και δείχνεις στους άλλους πως σκοπεύεις να κινηθείς ατομικά. Στο μυαλό σου κάποια πράγματα δεν είναι και τόσο ξεκάθαρα και μπορεί να υπερεκτιμήσεις κάποιες καταστάσεις, μιας και η κρίση σου θολώνει αρκετά. Προς το βράδυ θα υπάρξουν κάποια ζητήματα με συνεργάτες που θα σε επηρεάσουν αρκετά.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε, είναι μια μέρα που νιώθεις πως κάνεις απολογισμούς εσωτερικά και βαθμολογείς με κάποιο τρόπο σε τι επίπεδο κατέκτησες αυτά που είχες κατά νου το προηγούμενο διάστημα. Η μέρα έχει μια περίεργη ένταση και η ψυχολογία σου δεν είναι και η πιο ήρεμη. Αντιμετωπίζεις τα ζητήματα γύρω σου με μια βιασύνη και μια τάση να τα κλείσεις γρήγορα και όσο πιο αναίμακτα γίνεται, φέρνοντας με τον τρόπο σου το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα. Η πεποίθηση πως οι άλλοι δεν έχουν καθαρή εικόνα για σένα σε συνδυασμό με το ότι έρχονται κάποιες φοβίες σου στην επιφάνεια βάζουν το κερασάκι στην τούρτα σήμερα.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, επαγγελματικά σα να μην είσαι στο σημείο που θέλεις. νιώθεις πως δεν υπάρχει η πληρότητα που ήθελες και το ότι μπορεί να μην έχεις ένα έτοιμο 
backupplan, σου ρίχνει αρκετά την ψυχολογία. Μπορεί και να έχεις, αλλά να μη νιώθεις έτοιμος να το θέσεις σε εφαρμογή. Το θέμα είναι πως σήμερα νιώθεις πως οι σκέψεις που κάνεις και ο τρόπος που επικοινωνείς με τους άλλους, δε σε βοηθά να κατανοήσεις ή να παραμείνεις ήρεμος. Δεν θέλεις με τίποτα να εμπλακείς σε συζητήσεις που θα χρειαστεί να εξηγήσεις και το μόνο που ίσως λες στους άλλους, είναι πως θέλεις το χώρο σου. Αυτό που θα σου πω εγώ είναι να μην αφεθείς σε φλερτ που δεν οδηγούν πουθενά, απλά και μόνο για να ξεφύγει το μυαλό σου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ