Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 20.06.2024

Τοξότη μου, σήμερα μπορεί να νιώσεις πως τα πράγματα είναι αρκετά περίεργα

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Πέμπτης 20.06.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ μου, είναι μια μέρα που θέλεις να δεις πώς μπορείς να κινηθείς μέσα από έναν πιο φιλοσοφημένο τρόπο. Πώς μπορείς να χειριστείς τις καταστάσεις με μια ωριμότητα και με έναν ανώτερο νοητικά τρόπο. Ίσως έτσι προσπαθείς να φτιάξεις την αυτοεκτίμησή σου και να διορθώσεις τον τρόπο σου προς τους άλλους, καθώς η ένταση που βγάζεις δημιουργεί ίσως μια διαστρεβλωμένη εικόνα. Πολύ σημαντικό να κρατήσεις στο μυαλό σου πως από σήμερα θα κορυφωθούν διάφορα σενάρια που κάνεις, ιδίως όταν βλέπεις τα πλάνα σου να μην εξελίσσονται με τον τρόπο που θέλεις. Μπορεί να υπάρξει μια περίεργη ψυχολογία ή να νιώσεις πως γίνεσαι αντιληπτός στους άλλους.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα έχεις μια έντονη διάθεση να βγεις εκεί έξω και να κάνεις πολλά, προκειμένου να εκτονώσεις αυτή την ενέργεια που νιώθεις αυτό το διάστημα, αρκεί να το κάνεις δημιουργικά και το κυριότερο, παραγωγικά. Από σήμερα έχεις την αίσθηση πως δεν υπάρχει μια ξεκάθαρη εικόνα για το οικονομικό σου, καθώς στο επαγγελματικό σου κομμάτι αλλά και στους στόχους που έχεις υπάρχει μια θολούρα. Εμπόδια και αλλαγές θα σε αναγκάσουν να κάνεις πίσω σε κάποια πράγματα σήμερα και αυτό δε θα σου αρέσει και τόσο, ενώ από το βραδάκι και μετά θα θελήσεις να δεις κάποια πράγματα πιο σοβαρά και να τα ξεκαθαρίσεις μια και καλή. Αυτό θέλει λίγη προσοχή.

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμε, μπορεί να νιώθεις πως είσαι αρκετά κουρασμένος, αλλά δε σου δίνεται η ευκαιρία να ξεκουραστείς εξαιτίας της δουλειάς, αλλά και των στόχων που θέλεις να κατακτήσεις. Θα χρειαστεί να δεις κάποια πράγματα κάπως πιο απόμακρα, γιατί νιώθεις ότι δυσκολεύεσαι να πάρεις αποφάσεις. Από τη μία κάποια οικονομικά θέματα σήμερα φαίνεται να σε αγχώνουν σημαντικά, ενώ από την άλλη έχεις αρκετά περίεργη διάθεση που δεν θα σε αφήσει εύκολα να δράσεις ή να επεξεργαστείς αυτά που σκέφτεσαι και νιώθεις. Από το βραδάκι, αρχίζεις και οργανώνεις τα της επόμενης μέρας, όσο και αν δεν θέλεις να το κάνεις. Απλά γιατί πρέπει.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα το πρόγραμμά σου ίσως να είναι κάπως πιο ρευστό, αφού δεν ξέρεις τίποτα συγκεκριμένο ούτε για το τι έχεις να κάνεις ούτε για το αν θα έχεις να κάνεις κάτι. Επαγγελματικά, μπορεί να υπάρχουν πολλές απαιτήσεις που να πρέπει να διεκπεραιώσεις, αλλά αυτό γίνεται χωρίς οδηγίες και ένα άγχος για το πώς θα πάει αυτό, ε, όπως και να ‘χει σε πιάνει. Γενικά, από σήμερα σε πιάνει μια αδυναμία και μια ψυχολογική διάθεση αρκετά περίεργη, που σε κάνει να βλέπεις κάποια πράγματα και να σε πιάνει μια απογοήτευση. Από το βράδυ όμως και μετά, γίνεσαι λίγο πιο σκληρός και θέλεις να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου.

Λέων
Λέοντά μου, σήμερα θέλεις να ξεσκάσεις και να χαλαρώσεις από όλη την πίεση που έχεις αυτό το διάστημα. Κάποιες υποχρεώσεις μπορεί να σε κρατήσουν λίγο παραπάνω στη δουλειά σήμερα, προκειμένου να ξεμπερδέψεις με κάποια πράγματα. Γενικά αυτές τις μέρες μπορεί να νιώθεις πως δεν έχεις και μια τόσο καθαρή εικόνα για τα επαγγελματικά σου στο πώς εξελίσσονται και διάφορες σκέψεις να σου δημιουργούν αμφιβολίες. Θέλει υπομονή και επιμονή σε αυτό που κάνεις, όσο κι αν περνά από το μυαλό σου να τα παρατήσεις. Από το βράδυ και μετά αποφασίζεις να σταθείς στα πόδια σου και να ασχοληθείς σοβαρά με το πώς θα διαχειριστείς και αυτό το συναίσθημα αλλά και τις καταστάσεις που το προκαλούν. 

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε μου, έχεις την επιθυμία να ασχοληθείς περισσότερο με το χώρο σου και να εκτονώσεις ίσως εκεί την ένταση που έχεις συσσωρεύσει από τα διάφορα που γίνονται γύρω σου. Παρά το γεγονός ότι προσπαθείς να ακολουθήσεις μια πιο πρακτική στάση σε πολλά πράγματα, αντιλαμβάνεσαι πως μέσα στη μέρα αυτό δε μπορεί να γίνει, αφού προκύπτουν διάφορα και όλα είναι σημαντικά για σένα. Πολύ σημαντικό να κρατήσεις κατά νου πως αυτές τις μέρες αντιλαμβάνεσαι ένα παρασκηνιακό δρώμενο και έχεις την εντύπωση πως κάποιοι από τους συναδέλφους προσπαθούν να υποσκάψουν τη θέση σου ή την εικόνα σου στη δουλειά.

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα είναι μια μέρα που το κεφάλι σου είναι γεμάτο από πληροφορίες και η αλήθεια είναι πως δεν ξέρεις προς ποια κατεύθυνση να κινηθείς για να μπορέσεις να το πιάσεις από κάπου και να βάλεις μια σειρά. Υπάρχουν πολλά που θέλεις να οργανώσεις και να διεκδικήσεις, αλλά οι αμφιβολίες και διάφορες σκέψεις ότι μπορεί να μην πάει και τόσο καλά, φαίνεται να σε κρατούν πίσω σήμερα. Πολύ σημαντικό να μην το παρακάνεις με την υποχωρητικότητα σήμερα, γιατί μπορεί να το εκμεταλλευτούν άτομα του εργασιακού σου περιβάλλοντός. Προς το βραδάκι, σοβαρεύεις αρκετά και παρά την εσωτερική σου δυσκολία, δείχνεις πιο αποφασισμένος.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα χρειάζεται να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά σε πολλά πράγματα και να μην αφήσεις τους άλλους να σε πείσουν πως κάνεις λάθος ή πως αυτά που περνάνε από το μυαλό σου δεν έχουν βάση. Ένα πολύ σημαντικό είναι και το οικονομικό, που σήμερα γίνεται προτεραιότητά σου και αντιλαμβάνεσαι πως θα χρειαστεί να γίνουν σοβαρές συζητήσεις με συνεργάτες, αν έχεις στο μυαλό σου κάποιο άνοιγμα ή μια νέα επένδυση. Εκεί προς το βραδάκι θα καταλάβεις πως κάποιες από τις συζητήσεις αυτές πρέπει να τις λάβεις πιο σοβαρά και να δείξεις το πόσο αποφασισμένος είσαι να προχωρήσεις, αρκεί να είσαι σίγουρος για τα βήματά σου.

Τοξότης
Τοξότη μου, σήμερα μπορεί να νιώσεις πως τα πράγματα είναι αρκετά περίεργα. Κάποιες καταστάσεις στις συνεργασίες σου σα να μη σου αρέσουν και τόσο, καθώς παρατηρείς αρκετές περίεργες συμπεριφορές ή να σα να μην γίνονται αυτά που είχαν συζητηθεί στην αρχή. Γενικά, σήμερα τόσο στη δουλειά σου υπάρχει μια δυσκολία στο να λειτουργήσεις. Σα να μη θέλεις να κάνεις τίποτα, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να καταλάβεις κι εσύ τα πράγματα κάπως καλύτερα, γιατί τα σενάρια που αναπτύσσονται στο κεφάλι σου είναι πολύ έντονα και δε σε αφήνουν να συγκεντρωθείς. Το βράδυ όμως θα αναγκαστείς να συμβιβαστείς με κάποια πράγματα. 

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα χρειάζεται να δώσεις ιδιαίτερη βάση στο τι συμβαίνει γύρω σου, χωρίς να εμπλακείς άμεσα σε αυτά. Υπάρχουν διάφορα τόσο στα επαγγελματικά σου όσο και στα προσωπικά σου που σε απασχολούν και σου δημιουργούν μια ένταση, την οποία και θέλεις να εκφράσεις με κάθε τρόπο. Ωστόσο, σήμερα θα αντιληφθείς πως κάποιες παρασκηνιακές συζητήσεις στη δουλειά σε αφορούν, αλλά θα φτάσουν στα αυτιά σου από τρίτους. Καλό θα είναι να μην ανοίξεις τα χαρτιά σου ακόμα και να μη δώσεις σημάδια ότι ξέρεις. Από το βραδάκι, αρχίζεις να σκέφτεσαι πιο σοβαρά τις εξελίξεις και να προσπαθείς να οργανωθείς καλύτερα.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε μου, έχεις κάποιες πιο σοβαρές βλέψεις για να ολοκληρώσεις κάποιες από τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και να μπορέσεις να βρεθείς με φίλους. Υπάρχει μια ένταση στην ψυχολογία σου και αυτό μπορεί να σχετίζεται με καταστάσεις που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σου, για αυτό και να ψάχνεις μια διέξοδο σήμερα για να χαλαρώσεις λίγο από την πίεση που νιώθεις ότι δέχεσαι. Στη δουλειά τα πράγματα είναι κάπως πιο απαιτητικά σήμερα, ενώ κάποιες ιδέες που ρίχνεις στο τραπέζι μπορεί να περάσουν στα ψιλά γράμματα. Λίγο προσοχή με τα έξοδα αυτές τις μέρες θα σου πω.

Ιχθύες
Σήμερα, Ιχθύ μου, έχεις μια περίεργη ψυχολογία. Κάποια από τα επαγγελματικά σου πλάνα δεν αποδίδουν όπως περίμενες και αυτό σου φέρνει μια απογοήτευση, αλλά και μια ένταση. Στο μυαλό σου προσπαθείς να βρεις άμεσες λύσεις είτε για να βρεις την ισορροπία είτε για να καλύψεις με κάποιο τρόπο τη ζημιά. Από την άλλη, αντιλαμβάνεσαι πως η κατάσταση στο σπίτι ή το κλίμα με την οικογένεια δεν είναι και το καλύτερο, καθώς δεν μπορείς να καταλάβεις τι συμβαίνει. Απλά διαισθάνεσαι στην αλλαγή. Πολύ σημαντικό ότι βιάζεσαι και κάποιες συζητήσεις που θα κάνεις σήμερα μπορεί να φέρουν εντάσεις.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ