Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 19.06.2024

Λέοντά μου, σήμερα έχεις μια τάση να θέλεις να κάνεις έξοδα για το σπίτι

Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 19.06.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ μου, είναι μια μέρα που έχει ένα έντονο συναισθηματικό φορτίο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι αρνητικό. Φαίνεται πως νιώθεις τα πάντα αρκετά πιο έντονα και η διαίσθησή σου σου δίνει διάφορα σήματα μέσα στη μέρα. Έξοδα έχει η μέρα, και αυτό δύσκολα θα το θέσεις υπό έλεγχο. Πολύ σημαντικό να αντιληφθείς πως κάποια πράγματα που μαθαίνεις δεν είναι και τόσο βαρύγδουπα όσο ακούγονται, για αυτό και θέλει ψυχραιμία από την πλευρά σου. Τέλος, το κλίμα στο σπίτι είναι λίγο πιο έντονο από τις προηγούμενες μέρες και αυτό δε σου αρέσει και τόσο. Μπορεί τα έξοδα να σχετίζονται και με υποχρεώσεις τους σπιτιού. 

Ταύρος
Ταύρε μου, από το πρωί ακόμα έχεις μια διάθεση να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις με συναδέλφους ή και με τη σχέση σου, καθώς ο τρόπος που τα αντιλαμβάνεσαι είναι αρκετά έντονος, αλλά και νευρικός. Οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σου φέρνουν ένα άγχος που δεν έχει λόγο. Το πράγμα φαίνεται να είναι αρκετά θετικό και αναπτύσσεται η δημιουργική σου σκέψη και διάθεση. Μεγάλη προσοχή σε ό,τι έχει να κάνει με οικονομικές δοσοληψίες αλλά και στον τρόπο που ερμηνεύεις κάποιες συμπεριφορές και τα λεγόμενα που ακούς. Μπορεί να απογοητευτείς και να πάρεις αποφάσεις που δεν θα σε ευνοήσουν. 

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμέ μου, νιώθεις αρκετά χαλαρός και έχεις την εντύπωση πως μπορείς να κλείσεις τις δουλειές και τις υποχρεώσεις που έχεις βάλει στο πρόγραμμα. Επίσης, το κλίμα στη δουλειά φαίνεται να είναι αρκετά καλύτερο και η συνεννόηση είναι βγαίνει πιο εύκολα. Είναι πολύ σημαντικό για εσένα σήμερα να εκτονώσεις αυτή την ένταση που έχεις μέσα σου παραγωγικά και να μην εμπλακείς σε εντάσεις, απλά και μόνο για ξεσπάσεις. Προς το βραδάκι, θα σε πιάσει μια τάση να αμφισβητήσεις κάποιες αποφάσεις που έχεις πάρει, γιατί δεν σου κάθονται καλά στο μυαλό, ενώ λίγο περισσότερη προσοχή θέλει στο οικονομικό σου.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, έχεις μια αρκετά δημιουργική διάθεση και φαίνεσαι αρκετά πρόθυμος να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς για να ενισχύσεις τη θέση σου επαγγελματικά. Έχεις την ευχέρεια σήμερα να συμμετάσχεις σε συζητήσεις και με αυτά που θα ακούσεις να βελτιώσεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις γύρω σου. Η ένταση που υπάρχει μπορεί να αποδειχθεί αρκετά εποικοδομητική, καθώς αντιλαμβάνεσαι από πού προέρχεται και μπορείς εύκολα να τακτοποιήσεις το θέμα. Κάποιες εσωτερικές συγκρούσεις για το πρέπει και το θέλω σου μπορεί να δημιουργήσουν μια σύγχυση και να ρίξεις την απόδοσή σου, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός εξωτερικός παράγοντας.

Λέων
Λέοντά μου, σήμερα έχεις μια τάση να θέλεις να κάνεις έξοδα για το σπίτι. Έξοδα που θα τα ευχαριστηθείς και που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να κάνεις το χώρο σου έτσι, ώστε να τον χαρείς όσο περισσότερο μπορείς. Μέσα στη μέρα θα υπάρξουν ζητήματα που σχετίζονται με τη δουλειά και θα επηρεάσουν σίγουρα την ψυχολογία σου, καθώς θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα που έχεις στο μυαλό σου ή μπορεί να φέρουν εντάσεις από το πουθενά. Σημαντικό να μην επιμείνεις σε στόχους που απομακρύνονται από σένα, κάτι που πρέπει να το αποδεχτείς σήμερα και να μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω. 

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα στο μυαλό σου επικρατεί ένα περίεργο κλίμα ηρεμίας, που από τη μία το απολαμβάνεις, από την άλλη όμως σε ανησυχεί και δεν ξέρεις αν είναι έτσι τα πράγματα ή όχι. Κάποιες απόψεις που είναι πολύ κοντά στις δικές σου φαίνεται να σου αλλάζουν την οπτική σε κάποια πράγματα. Μπορεί όμως να υπάρξουν και κάποιες εντάσεις μέσα σε συζητήσεις, καθώς υπάρχει μια έντονη στάση από την πλευρά σου για αυτά που πιστεύεις. Πολύ σημαντικό να προσέξεις τις κουβέντες με ανωτέρους στη δουλειά σήμερα, ενώ ο τρόπος που κυνηγάς τους στόχους σου σήμερα μπορεί να μην έχει το αποτέλεσμα που υπολογίζεις και να νιώσεις κάπως πιο απογοητευμένος. 

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, είναι μια μέρα που έχεις αρκετές ιδέες για να μπορέσεις να ενισχύσεις το οικονομικό σου. Στη δουλειά βρίσκεις τρόπους να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη, ενώ έχεις τη δυνατότητα να βάλεις στο πρόγραμμα και πράγματα που σου προσφέρουν χαλάρωση και ηρεμία. Πολύ σημαντικό να προσέξεις τα έξοδα ή το πώς διαχειρίζεσαι κάποια κοινά οικονομικά που έχεις με συνεργάτες στη δουλειά, καθώς εκεί σήμερα μπορεί να υπάρξει αστάθεια και μια αναστάτωση εξαιτίας της. Επίσης, κάποιες διαφωνίες σε συζητήσεις που θα κάνεις μπορεί να φέρουν κάποιες παρεξηγήσεις και πρόσεξε μην το παρακάνεις, γιατί μπορεί να υπάρξει ένα αρνητικό κλίμα στη δουλειά. 

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα έχεις μια αρκετά καλή διάθεση και βρίσκεις την ευκαιρία να εκφραστείς πιο δημιουργικά. Η έμπνευση που έχεις μπορεί εύκολα να σε βοηθήσει να εκτονώσεις την ένταση που παρατηρείς με τους συναδέλφους και να διαχειριστείς πιο ψύχραιμα τις καταστάσεις. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες διαφωνίες με ανωτέρους στη δουλειά και αυτό να ταράξει την ηρεμία σου, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα χάσεις την ψυχραιμία σου ή πως δε θα καταφέρεις να το διαχειριστείς με επιτυχία. Πολύ σημαντικό, ιδίως το βραδάκι, να προσέξεις τον τρόπο σου σε συζητήσεις, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις από το πουθενά. 

Τοξότης
Τοξότη μου, το πιο σημαντικό για σένα σήμερα είναι να καταλάβεις πως υπάρχει ένα ενδιαφέρον για εσένα και για το πώς νιώθεις. Υπάρχει ένα διάχυτο συναίσθημα, το οποίο σου αρέσει αρκετά, αλλά μπορεί να νιώσεις μέσα στη μέρα πως δε μπορείς να το διαχειριστείς και τόσο εύκολα. Στη δουλειά υπάρχουν ξαφνικές αλλαγές στο πρόγραμμα και αυτό μπορεί να σε εκνευρίσει ή να σε βάλει σε περίεργες σκέψεις για υπόγειες ενέργειες συναδέλφων. Σε αυτό το κομμάτι των συναδέλφων, δώσε βάση στο τι ακούς, καθώς μπορεί να στα γυρίσουν αργότερα, ενώ δεύτερες σκέψεις που κάνεις σε προετοιμάζουν για το πώς θα διαχειριστείς πιο εύκολα την απογοήτευση.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, έχεις την ανάγκη να δουλέψεις πάνω στο επαγγελματικό σου κομμάτι περισσότερο, καθώς η έμπνευση και η δημιουργική σκέψη φαίνεται να σε κατακλύζει και η ανάγκη να το εκφράσεις όλο αυτό είναι μεγάλη. Κάποιες από τις ιδέες που έχεις είναι αρκετά ριζοσπαστικές. Από την άλλη, μπορεί να φέρεις αλλαγές στη δουλειά και να δημιουργήσεις μια ένταση από το πουθενά, που εσένα όμως δε θα σε επηρεάσει. Σημαντικό είναι να κατανοήσεις πως χρειάζεται να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους με ανωτέρους στη δουλειά και να μην πιέσεις καταστάσεις, ενώ είναι σημαντικό να λάβεις υπόψη σου το πώς νιώθουν οι άλλοι με τη στάση σου.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, σήμερα είναι πολύ σημαντικό να νιώσεις ότι μπορείς να εκφραστείς με ελευθερία στο χώρο δουλειάς σου, για να μπορέσεις να κάνεις αυτά που σου ανατίθενται άμεσα, αλλά και αποτελεσματικά. Είναι μια μέρα που έχεις αρκετές ιδέες που μπορείς να εφαρμόσεις, απλά χρειάζεσαι χώρο, αλλά και την εμπιστοσύνη των άλλων πως όλα θα πάνε καλά. Πολύ σημαντικό σήμερα, να καταλάβεις πως η ένταση που νιώθεις μπορεί να επηρεάσει τόσο την απόδοσή σου όσο και την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω. Επίσης κάποιες αποφάσεις που θέλεις να πάρεις μπορεί έρθουν αντιμέτωπες με οδηγίες ανωτέρων, ενώ και στη δουλειά μπορεί να δημιουργηθεί ένα περίεργο κλίμα.

Ιχθύες
Σήμερα, Ιχθύ μου, είναι πιο εύκολα τα πράγματα για να πάρεις αυτό που θέλεις. Ο τρόπος που διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις γύρω σου, αλλά και ο τρόπος σκέψης σου είναι πολύ ευέλικτος και φαίνεται να ξέρεις τι πρέπει να πεις για να βγεις κερδισμένος. Παρά το γεγονός ότι γίνεσαι επινοητικός, δεν είναι δύσκολο να χάσεις την ψυχραιμία σου αν δεις πως το πράγμα δεν εξελίσσεται όπως θέλεις. Πολύ σημαντικό να μην εμπλακείς σε εντάσεις και καβγάδες με άτομα που έχουν σημαντικές θέσεις στο περιβάλλον σου, αλλά και να μην αφήσεις αυτή την απογοήτευση-ένταση να σου χαλάσει κάτι όμορφο συναισθηματικά που έχεις στα σκαριά.